20838
Segítséget kérek
  • melorin
    De ez nekem már 1* működött, de most nem akar! :(
  • Panjabi Mc
    Nem tom de én amelyik játéknál le keleltt tiltani a Cd romokat fogtam kihúztam a tápkábelt és meg volt oldva
  • melorin
    Miért lehet az, hogy a StarFuck nevü progi nem tiltja le a CD-ROM-okat???
  • Panjabi Mc
    Le se engedi tölteni?
  • kamisk8
    Hello!Az lenne a problémám hogy meg akarok nézni egy klippet mondjuk a neten nem kezdi el letölteni semmi,hanem egyszerüen azt irja ki hogy kész és nem játsza le.Egy héttel ezelöt még rendesen ment meg minden de most nem.Nem hiszem hogy tűzfal lenne mert a sima sp/2-s van és nem állitottam el semmit és media player 10-em van meg x-vide kodek de nem tom most mért nem indul el.Kérlek segitsen valaki elöre is kösz Kami.
  • Panjabi Mc
    a DVd image file mdf/mds? mert akkor az tényleg cska Alcohollal lehet kiírni vagy pedig nem tom pontosan haver tudja ez hogy vna ő tud átkonvertálni képfájlt és aszsem Neroval is lehet nrg. be és akkor már ki tudod írni ennyit tok ha ez mond valamit
  • csuhi
    látszik, hogy nem használsz alcoholt :)
    ott nem lehet adatként kiírni, hanem csak imageként. ezért nem értem énse...
    a nero pedig nem támogatja a .mdf/.mds formátumot.
  • Flamaster #2908
    Nem használok alkoholt, nekem Nero-m van, de a probléma megoldása ennyi:
    Nem ugy irod fel az image file-t mint a rendes adatokat, hanem kell hogy legyen alkoholban is gondolom egy olyan opcio, hogy "Burn Image...."
    Neroban a Recorder menüpont alatt van.....
  • Splen
    Szervusztok!
    Az a probléma állt elő, hogy videó lejátszása közben egyszerűen meghal a gépem, a CPU használta 100%-os lesz!Bármilyen lejátszóval probálom ugyanez a helyzet, nem is a kodek a gond..Az egész akkor kezdődött, amikor kicsréltem a videókártyám, most Geforce 6200-as van fennt!Próbáltam a legfrissebb drivert is, az sem segít...
    Vki legyen szíves segítsen!
    Előre is köszi!
  • csuhi
    hali

tudna valaki segíteni?
    az a gondom, hogy imagéba lementettem egy dvd-t. kiírni viszont nem tudom, ugyanis az image 4,5 GB. és amikor alcohollal kiírnám, azt írja, h a dvd-n nincs elég hely az íráshoz. 5let?
  • Panjabi Mc
    Ahha értem akkor nekem is valami ilyesmi lehet a gond köszin szépen hát megnézem hogy mi lehet a baj
  • Flamaster #2904
    Nekem is volt hasonló jellegű problémám már.....
    Próbáltam cserélgetni az alkatrészeket a gépemen és végül kiderült, hogy az egyik memória volt a ludas.......
    Akkor is bebutolt a vindóz mindig, de amint valami játékot szerettem volna nyomatni, lefagyott. Hasonlóképpen viselkedett a grafikai programoknál is....
  • zakika
    nemreg volt hasonlo egy ismerosom gepevel, de az meg jotalas alatt volt
  • Panjabi Mc
    Hali örülnék ha tudna valaki segíteni mostanában a gépem, nem tom nem érzékeli a vinyót vagy mi van olyankor a mindig basztatom egy kicsit és rendesen betölt a windows gondoltam arra is hogy vlamai kábel nem érintkezik és ez a Windowsomra is kihat most tettem újra mindent, és nem jó.Feltettem a Moto GP3 at először jö volt mostanában azt csinálja hogy elindítom és jöne a bevezető szöveg erre a gamet leteszi a tálcára és vissza akarok lépni ugyanez akkor emgpróbálok újra elindítan ia gémet és pár indítgatás utána végre bejön, de most ma feltettem a Prince Of Persiát és ennél is ugyanez most már csak valami Softver vagy Hardware hiba lehet másra nem tok gondolni valakinek van valami ötlete? hogy mi a baj?
  • izb
    Nem értetted félre....
  • ffxi
    Nem azért, de azért! Gondolom ha szeretem a zenét, akkor letölthetem ingyen magáncélra mp3-at. De az a kérdés, hogy HOL?

THX!!

• Impi
    Bocsánat ezt elértettem :(
  • Impi
    Üdv :)
    Nekem a EasyRecovery Pro v6.04 vált be. (32 MB a mérete)
    Nekünk négy alkalommal volt rá szükség, 98%-ban visszakaptunk mindent.
  • Loogan
    Hey Evereibordi!

Ingyenes jól működő CDFS-ről adatvisszaszerző progit keresnék. Egy kollegina fotói voltak rajta, mikor a másik kolléga hozzáaddolta az újabb adagot, és a régi eltűnt. Ugye rajta van csak nem látja. Szóval fontos lenne. THX.
    (Gugliban kerestem, de a legtöbb le sem tölthető, vagy xar.)
  • biomage
    talán egy check for updatet kéne nyomni
    a start gomb felett megtalálod
  • LittleL
    na jólvan megvan.

windowsos Spyware doctor elintézte.

most minden a régi
    972 fertőtés volt a gépen. DDD úgyhogy nem csoda....

Ad-aware 6.0 úgylátszik elavult egy kicsit..
  • LittleL
    jah ... az e Donkey -t akartam most futtatni, és azt írja ki hogy :

Wininet.dll -t nem tudja megnyitni...

vlami nem jó, ez rendbe fog jönni ?
  • LittleL
    nagyon köszi, megyek és kipróbálom..

a képernyő háttérképe is átváltozott valami WARNING ! infected...bla bla bal..

megnézem ezeket.
  • stratoman
    Spyware Doctor

Ezenkívül a microsoft oldaláró letölthető a Windows Antispyware.

Link

Illetve megelőzésre:

Link2
  • LittleL
    baj van.

kellene nekem egy ingyenes, működő spyware, adware eltávolító.

amit DC -n is be lehet szerezni, vagy máshonnan
    kösz a segítséget.
  • burkusdió
    megfontolando ötlet...
  • tomo
    hasznald azt a nerot, amelyikkel nem volt ilyen problema, nem mindeig a legujabb a legjobb.
  • burkusdió
    Hy all!

Az a problémám,hogy a 6.6.0.15-ös verzsönszámú Neróm azt játsza, hogy cd írás közben
    fogja magát a gép és súlyos memóriahibára hivatkozva kifagy...
    Ezt nem minden esetben játsza el, de pl az előbb a Hitch című film két cd-s relaséből az első cd-t akartam volna cdre felírni, de a visszatérő problémával kifagyott most is.
    Először cd-re gyanakodtam, de azt már régen kizártam, ugyanis eljátszotta már velem ezt Verbatim, Fujifilm és Sony cd esetében is.

Oprendszerem Windows XP, a Nero sima 6.6.0.16, semmi extra plugin, xsupán a túlírás van benne engedélyezve.

Ja, és úgy is kipróbáltam,hogy újraindítottam a gépet, és az alapból induló programokon kívül (amik gyakorlatilag csak a legszükségesebb programok) semmi sem futott a gépen, a memóriahasználat 180 mega körül volt (512 Ram) és még így is kifagyott :S

Valakinek van 5lete,hogy miért csinálhatja?

Előre is kössz a helpet!
  • Bobber
    hello
    megoszlanak a vélemények
    olyan 70-80 méter körül még nincsen semmi gond de van aki azt mondja hogy a 100 méter az már rázos
    amugy most nem tudom neked megmondani hogy mennyire vészes de azt tom hogy sima fizikával ki lehet szpmolni anno a számtech tanárom ki is számolta:)
    amugy lehet jelerősítőt venni de szerintem ha megtudod az árát akkor inkább bekötteted a neted:)
    mondjuk ebben se tudok igazán pontos értéket mondani de nem olcsó:)
    szal ha olyan 70-8a méteren belül meg tudjátok oldani akor semmi gond nem lesz:)
    de ne húzzátok azt a kábelt nagyon hosszúra:)
  • melorin
    Én is csináltam hasonlót, én 70m UTP kábellel kapcsolódtam haveromhoz, de semmi problémánk nem volt az hosszúsága miatt, jelerősítő nélkül használtuk.
  • PAtr0n
    Sziasztok!

Lenne egy nagy problémám:
    Haverommal össze szeretnénk kötni a gépünket állandóra (nála a net, én meg lopom ) nem lakunk olyan messze egymástól, úgy kb 70m-re, tehát a házon belüli huzalozással együtt kell vagy 100m Lankábel. Idáig rendben is van (és itt jön a kérdés): nem lesz ezen a hosszú kábelen túl nagy az adatveszteség? Azért egy ekkora kábelnek már van valamennyi ellenállása, és nem nagy feszültségek szaladgálnak át rajta, tehát (gondolom én) nem lesz tökéletes a kapcsolat. Lehet valamilyen jelerősítőt kapni? Ha igen, mennyiért?
    Köszönöm.
  • Drend
    Hali! Van egy rarban tömörített progim, de nincs hozzá kódom. Hogy tudnám megkerülni a kódot?
  • lck #2883
    Én ezt használom.
  • biomage
    egyszerü a betárcsázó ikonra rákattintasz és ott látni fogod a fel és letöltött bájtok számát
  • melorin
    hm...az a progi neve?
  • melorin
    igen az, és? Kifejtenéd?
  • zakika
    trafic meter vagy valami hasonlo
  • biomage
    adsl
  • melorin
    Sziasztok. Meg tudná valaki mondani, hogy lehet nyomon követni, hogy mekkora mondjuk 1óra alatt az internetforgalmam?
  • izb