20838
Segítséget kérek
  • kamisk8
    biomage.Kriprobáltam amit mondál meg más kodekeket is de nem semmi változás.Szerintem nem a kodekkel van baj,de viszont multkor virusos volt a systemben valamilyen volume file és én kitöröltem azokat nem attol lehet a baj?
  • biomage
    nagyon ugy tünik itt egy link pár wmp kodekel
  • kamisk8
    hát most media player 10-esem van és xvide1.03 kodekem van.A kodekkel lehet a gond?
  • biomage
    wmp 9 vagy 10 feltelepitésével szerintem megoldodik de ha nem akkor telepits fel egy WMP kodeket 9 jó lesz
  • kamisk8
    Reklám az van,a reklámot elinitja,csak a klippeket nem.Most mitévő legyekek biomage?
  • Morphin
    Hogy lehet egy mappát lezárni jelszoval??A sima titkositás nem jo mert azt megoldja bátyám! Ugyhogy jelszavas kell+!!!!:):) Előre is köszi
  • biomage
    még reklám sincs
    biztos hogy mindegyik automatikusra van rakva
  • Cill
    Akmot:
    Rengeteg van, ki kell választanod azt, ami számodra a legmegfelelőbb.
    Javaslom, nézz körlül a honositóműhely lapján, itt találsz sok magyar nyelvű szerkesztőt.
    Sok szerencsét.
    Cill
  • dester
    HTML-Kit

Letöltés

Ingyenes, rengeteg plugin tölthető le hozzá.
  • rushman
    notepad
  • akmot
    aki tud egy jó honlapszerkesztőt az írja meg!!!
  • kamisk8
    Jó akkor irom:tehát ugy van amikor rálépek eddig ugy csinálta,hogy csatlakozás,pufferelés,és elinditotta.Most meg azt csinálja elinditom,csatlakozás,és akkor itt jön a változás NINCS PUFFERELÉS,csak egyből azt irja ki hogy kész és semmi nem tom mitől lehet,valami elálitodott,vagy olyan windows frissitést kaphattam nem tom.
  • biomage
    ird le hogy hol? áll meg
  • kamisk8
    megprobáltam igy se megy mi lehet a gond biomage?
  • biomage
    Klikelj mind a háromra és ted proxy automatikus felismerésre
  • kamisk8
    Kösz biomage,hogy ezt nekem megnézted,de lenne egy kérdésem még.Na szoval nálam az lenne hogy amikor be megyek ahova mondtad ott nekem az van hogy:média folyam protokolok ott minden ki van pipálva és allata az van hogy média folyam proxy beállitásai na és ott az van hogy http böngészö,mms nincs,rtsp nincs.kösz hogy eddig segitettél de innen most hogy tovább kérlek segits biomage előre is köszi hogy megnézted.
  • biomage
    felejstd el az elözö irásomat megtaláltam a problémádat
    menj a media playerbe eszközök/beállitások/hálozat fül és ott mindent kapcsolj be (Multicast.UDP.TCP.HTTP)
  • biomage
    nekem müxik
    javaslat tüzfal probléma engedélyezd a windows media playert
    és még az automatikus frissitést a lejátszoba tiltsd le
  • ffxi
    Maga a szerkesztéssel van gond, már minden rajta van.

• akmot
    Segítsetek!
    Egy nagyon jó honlapot szeretnék szerkeszteni pályázatra, de valami nagyon jó szerkesztővel! Aki ismer ilyet az írja le a nevét és ha tudja a letöltési helyét!!
  • kamisk8
    http://www.vh1.com/artists/az/black_eyed_peas/artist.jhtml
    Igy már jó lesz?Ha igy irom le BIOMAGE részletesebben nem tudom leirni,ezen az oldalon pl.egyik klip sem indul el már nekem ugy egy honapja.
  • zakika
    az instal CDn gondolom van editor, fel kell instalalni es utana megy
  • zakika
    probald meg inkabb lekodolni massal (pl. TMPEGenc). az irora csaok az irast bizd. vagy mar mpgben van az, amit ki akarsz irni?
  • RAAB
    valaki segítsen. Kérlek titeket!
    VCD írásnál van problémám! A videókódolás végigmegy. aztán kiírja, ,hogy adatelfogyás. És nem írja meg a cd-t. Mi lehet a gond??? SEGÍTSETEK PLEASE
  • biomage
    irj egyet és megnézem ne igy mond van olyan ami lelet törölve
  • kamisk8
    rosszul irtam www.vh1.com na igy.
  • kamisk8
    hát pl:menj fel a www.wh1.com oldalra és ott a videok és válasz egyet mert nekem eddig elindultak de most egyiksem indul el.Ha valamit tudsz majd segiteni ezek után akkor mrgköszönném.pá
  • susubaba
    köszi !
    Még 1 kérdés:
    És hogy müködik ez?
  • ffxi
    WORD HELP!!! Hogyan lehet begépelni a gyökvonást és a törtvonalat ill. ehhez hasonló matematikai műveleteket?

THX!!

• tattooed
    Szasztok!

Segítséget szeretnék kérni!
    Vettem egy mikrofonos fejhallgatót, és hálózati játékhoz nemtudom beállítani.
    Igazából nem is nagyon értek hozzá. Ha meg tudná mondani valaki, hogy milyen progi kell hozzá, és hogyan kell beállítani azt megköszönném.
  • csal
    Kell egy karaktaer fellismerő prg. Pl. Recognita
  • susubaba
    Sziasztok!
    A segítségeteket kérem!
    Kapok 1 szkenert és szöveget kell beszkenernem.
    Eddig ok!,de úgy kéne hogy szerkeszteni lehessen tehát valahogy worldba kéne tenni!
    hogy lehet ezt megoldani?
    plz Réka!
  • biomage
    irj egy olyat ami nem indul el nálad
  • kamisk8
    Máshol elindulnak a lejátszások,csak egy két adott helyen el sem kezdi tölteni szoval el sem tom képzelni mi lehet a baj.
  • kamisk8
    Nem nem engedi letölteni pl:vh1-en nem tom megnézni a klippeket eddig elkezdte azt,hogy pufferelés most meg egyszerüen azt irja ki hogy kész és nem játsza le.
  • melorin
    Nos, 1 újabb probléma merült fel :)
    Win indításkor állandóan el akart indulni egy bizonyos CakeWalk nevü progi, de én nem akarom. Letöröltem a telepítő könyvtárát, és most meg win indításkor azt írja ki, hogy nem jó az elérési útja a progi-installnak, arra a könyvtárra hivatkozva, amit letöröltem. Most hogy lövöm le, hogy ne akarjon elindulni állandóan az install? MSCONFIG-ban nincs ilyen sor, ami ezt akarná indítani :(
  • Impi
    Üdv :)
    Nyitsd meg a DVD-képfájlt UltraISO nevű progival, azzal kitudsz venni dolgokat az ISO-bol, majd mented a kisebb változatot és úgy írod ki DVD-re.
    Minden formátumot kezel :)
  • melorin
    Na, letöltöttem a StarForce-t, és az letiltja, de nem indul a GTR!!!
  • Impi
    Nekem ez a CDFS kavart be, nem tudom mi az :(
    Én wincssiről való visszaállításra gondoltam. De ha megfelel a progi, de nem találtál működőképest, írj és átszenvedjük valahogy :)
  • Panjabi Mc
    nem lehet valami rozsul van beállítva?