20838
Segítséget kérek
-
ok, de akkor is a boot.ini a beteg!!! -
Így néz ki:
[boot loader]
timeout=10
default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(2)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(2)\WINDOWS="Thanh Nam" /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Internet" /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(3)\WINDOWS="User" /fastdetect
-
Mind2 XP!
-
lényeg hogy nem hiányzik a hal.dll, hanem rossz helyen keresi a gép.
A boot.ini rosszul van beálitva!! -
Nem. Ezt szerencsére nem virus okozza!
Ez a hiba akkor jön(jöhet) elő amikor 2 oprendszer fut a gépen.
mondjuk win2000 és xp.
hal.dll hiba javítása! -
Már nagyon sokszor csinálja ezt:
"A windows nem indítható mert az alábbi fájl hibás vagy nem található: hal.dll Telepíccse újra a fennti fájlt!"
Hiába! Utána már nemtom feltelepíteni ezt a hal.dll-t, mert formázatlannak ismeri fel a meghajtót. És akkor formázás, XP_install stb....
Másik verzió:
"A windows a következő könyvtárban talál hibát: ......\system32 Rakja be a telepítőt és válassza a 'j' parancsot a hiba javításához!"
Szintén ua!
Lehet, hogy vírus okozza ezt? Mert csak az internetes drive csinálja ezt (mert két különböző win-em van két különböző drive-on).
Ha vki tud vmit kérem HELP, már nagyon idegesítő állandóan telepítgetni.
-
tomo #3029 sztem ez nem a gepedre telepult cucc muve, hanem a honlap reklamozasi technikaja. -
Hy! Help kene nekem is...
Feltelepult valami a gepemre.Bizonyos szavakat a honlapokon alahuz duplan,es a kepen lathato honlapra visz a link.
Ismeri valaki? Hogy tudom kiloni:Itt a lap ahova visz... -
Nekem is megy
és azt is használpm, de ha t-online-t írok be akkor már az alább belinkelt útmutató szerint kell beállítanom, hogy menjen.
-
nekem még megy a mail.axelero.hu -val :D -
Gondolom eddig a mail.axelero.hu -t használtad.
Viszont amióta t-online lett így kell beállítani az outlook express-t így meg az MS Outlook-ot. -
hátő, a winfosos SP2 van fent, de gondolom az átengedi -
tűzfal nem tiltja le?a bejövő UDP-portot? egyéb ötletem nincs nem szoktam levelezni outlokkal -
Sziasztok. Valaki megtudná nekem mondani, hogy miként állítsam be az outlook -ot, hogy leveleket is tudjak küldeni, nem csak fogadni? Mer folyton visszaköp, hogy a kiszolgáló visszadobta a levelet, holott fogadni tökételesen tudok.
Nekem most a fiok beállítás úgy van, hogy:
A kiszolgálóknál:
Beérkező levelek (pop3) : mail.t-online.hu
Kimenő levelek SMPT: mail.t-online.hu
és kb. ennyi a lényeg, ha jól láttam, mi lehet a gond?
Előre is thx a válaszokat.
-
Nekem meg most olyan probléma lépett fel, hogy bootoláskor kéri, hogy klikkeljek a nevemre a belépéshez, pedig nincs is másik fiók és eddig ilyen nem volt.
Vazze ez a hülye XP kiidegel ezekkel a fogom magam és most másként bootolok, mint máskor dologgal.
Amióta XP-t használok még 1xsem csinált ilyet.Most is ugyan úgy kapcsoltam ki délben, mint máskor, erre most a délutáni bekapcsoláskor ezt csinálja.
Mit kell állítani, hogy újra normál boot legyen klikk nélkül? -
Hellosztok! Nagyon gyorsan kellene egy segítség! az infraportom nem akarja felismerni a telómat, tehát van az infraport bedugom a gépbe van a teló bekapcoslom az infár hogy érzékelje, aztán semmi, hiába teszem újra 100xor az infrát hiába dugám át hiába állítom át a beállításait akkorsem megy, vmi ötlet? Siemens cxt65 a telóm ha fontos lenne,olyan bosszantó tud lenni havernál meg biztonságosan megy, norton van a gépemen ha ez számít!! légyszi vki segítsen ! Köszönöm! -
Arde #3019 hali tudna nekem mondani valaki olyan progit amivel visszatudom hozni a letörölt fájlomat? jolenne link is ahonnan letudom tölteni.. -
tomo #3018 csokkentett mod parancssorral ( grafikus felulet nelkul ) modban tudod torolni.
cd parancs konyvtarvaltas del torles. -
Hali!
Vki le tudná nekem írni részletesen lépésről lépésre, hogy hogyan lehet 1ik gépről megosztani az internetet egy másik gépre (és a fájl és nyomtató megosztást is engedélyezni) a következő felállással:
1. gép:
-Windows XP
-integrált hálókártya (via): megy az SMC 5 portos switch-be
-PCI hálókártya (realtek): ebbe jön be az ADSL
-McAfee Security Center (firewall, virusscan, antispam, antyspyware)
2. gép:
-Windows XP
-USB-s SMC hálózati csatoló: megy az SMC 5 portos switch-be
A kábelek rendben vannak, törés nincs rajtuk. Valamiért a varázylóval nem akar összejönni :(
Előre is köszi! -
vonyarc #3016 Milyen progival tudnék fájlt letörölni,ami csökkentett módban se hagyja magát? -
kb anyi az esely ra mind egy dalbol kiszedni az eneket
tehat felejsd el -
blackgamer #3014 WellGet-ben melyik opcióval lehet stream videót tölteni? most hirtelen nem találom (lehet nem ez a progi volt?) -
Szirob #3013 Valaki nem tudja, hogy lehet avi filmbe beégetett feliratot kiszedni? Berakni betudok, kiszedni már nem. Próbáltam már VirtualDub és VirtualDubMod-dal is, de nem megy. A segítséget előre is köszönöm. -
tilbury #3012 oh. 1000 köszönet. hogy én erre mért nem jöttem rá? :-( -
Kattints duplan az ablak keret reszere es ujra lesz minden. -
tilbury #3010 Sziasztok!
Van 1 problémám: ha régebben előhoztam a feladatkezelőt, akkor ugyebár bejött 1 kis ablak. Fent fejléc meg lehetett választani hálozati kapcsolatot, memória használatot, teljesítményt nézni, stb. Na most nekem ez vhogy elállítódott:-(
Nem tom mitól,de most ha előhozom, akkor csak 1 kis panel jön elő és semmi fejléc,menü, semmi. még az a fránya bezár gomb sincs rajta. Lehet ezt vhol állítani vagy ilyen marad mostmár mindíg? Ja win2k.
Bye -
ok köszi! -
talán piszkos a dvd
ha nem lesz tisztitás utánsem jó akkor probáld alcoholal törölni -
Hy all!Remélem valaki tud segíteni!feltettem a Nero 7.0 és akár hányszor leakarom törölni az újra írható dvd kiadja a lemezt!!!! nem tudja valaki mi lehet a gond?
-
Igen ez az!!!! -
dll-files.com asszem -
balcsi70 #3004 Sziasztok tudna valaki segiteni hogy hol találom maeg azt az oldalt ahol .dll fájlokok vannak?
-
tomo #3003 sőt jobbat mondiok, hivd fel a szolgaltatod, es magyaraztasd el veluk. -
tomo #3002 hogy, hogy...?
lassú bootloás
adsl lassan induló gép
ilyesmi.
azt tom, hogy a regi axelero foruman irtak ilyenekrol rengeteget. -
Már csak aza kérdés erre hogy keressek rá ?! -
a gep halokartyajanak adj konkret ip cimet, ne dinamikusan kapja. es akkor begyorsul.
asszem a 192.168.1.1 vagy 192.168.1.2 vagy 192.168.0.1 vagy 192.168.0.2 a jo cim :) mar nem emlekszem pontosan. de ezzel leroviditettem az idot amig megoldod.
Ez nálam nem vált be! -
tomo #2999 akkor nem jol csinaltad.
legyszi google zz utana a kerdesednek, elobb utobb ugyanezt a valaszt talalod, legfeljebb erthetobben leirva. -
[quote="tomo"]a gep halokartyajanak adj konkret ip cimet, ne dinamikusan kapja. es akkor begyorsul.
asszem a 192.168.1.1 vagy 192.168.1.2 vagy 192.168.0.1 vagy 192.168.0.2 a jo cim :) mar nem emlekszem pontosan. de ezzel leroviditettem az idot amig megoldod.[/quote]
Hát nálam ez nem vált be! -
tomo #2997 a halokartyadnak adj.
halozati beallitasok halokartya tulajdonsagai tcp ip protokoll
es ott. -
hm de hogy adjak fix IP címet mikor az ADSL dinamikus IPt ad és routerem sincs ?!