20838
Segítséget kérek
  • Flamaster #3035
    ok, de akkor is a boot.ini a beteg!!!
  • ffxi
    Így néz ki:

[boot loader]
    timeout=10
    default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(2)\WINDOWS
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(2)\WINDOWS="Thanh Nam" /fastdetect
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Internet" /fastdetect
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(3)\WINDOWS="User" /fastdetect

• ffxi
    Mind2 XP!

• Flamaster #3032
    lényeg hogy nem hiányzik a hal.dll, hanem rossz helyen keresi a gép.
    A boot.ini rosszul van beálitva!!
  • Flamaster #3031
    Nem. Ezt szerencsére nem virus okozza!
    Ez a hiba akkor jön(jöhet) elő amikor 2 oprendszer fut a gépen.
    mondjuk win2000 és xp.

hal.dll hiba javítása!
  • ffxi
    Már nagyon sokszor csinálja ezt:

"A windows nem indítható mert az alábbi fájl hibás vagy nem található: hal.dll Telepíccse újra a fennti fájlt!"

Hiába! Utána már nemtom feltelepíteni ezt a hal.dll-t, mert formázatlannak ismeri fel a meghajtót. És akkor formázás, XP_install stb....

Másik verzió:

"A windows a következő könyvtárban talál hibát: ......\system32 Rakja be a telepítőt és válassza a 'j' parancsot a hiba javításához!"

Szintén ua!

Lehet, hogy vírus okozza ezt? Mert csak az internetes drive csinálja ezt (mert két különböző win-em van két különböző drive-on).

Ha vki tud vmit kérem HELP, már nagyon idegesítő állandóan telepítgetni.

• tomo
    sztem ez nem a gepedre telepult cucc muve, hanem a honlap reklamozasi technikaja.
  • barret
    Hy! Help kene nekem is...
    Feltelepult valami a gepemre.Bizonyos szavakat a honlapokon alahuz duplan,es a kepen lathato honlapra visz a link.
    Ismeri valaki? Hogy tudom kiloni:Itt a lap ahova visz...
  • Mikiller
    Nekem is megy és azt is használpm, de ha t-online-t írok be akkor már az alább belinkelt útmutató szerint kell beállítanom, hogy menjen.
  • Jhonnyb
    nekem még megy a mail.axelero.hu -val :D
  • Mikiller
    Gondolom eddig a mail.axelero.hu -t használtad.
    Viszont amióta t-online lett így kell beállítani az outlook express-t így meg az MS Outlook-ot.
  • Kandurex
    hátő, a winfosos SP2 van fent, de gondolom az átengedi
  • paxyene
    tűzfal nem tiltja le?a bejövő UDP-portot? egyéb ötletem nincs nem szoktam levelezni outlokkal
  • Kandurex
    Sziasztok. Valaki megtudná nekem mondani, hogy miként állítsam be az outlook -ot, hogy leveleket is tudjak küldeni, nem csak fogadni? Mer folyton visszaköp, hogy a kiszolgáló visszadobta a levelet, holott fogadni tökételesen tudok.

Nekem most a fiok beállítás úgy van, hogy:

A kiszolgálóknál:

Beérkező levelek (pop3) : mail.t-online.hu
    Kimenő levelek SMPT: mail.t-online.hu

és kb. ennyi a lényeg, ha jól láttam, mi lehet a gond?

Előre is thx a válaszokat.
  • Mikiller
    Nekem meg most olyan probléma lépett fel, hogy bootoláskor kéri, hogy klikkeljek a nevemre a belépéshez, pedig nincs is másik fiók és eddig ilyen nem volt.
    Vazze ez a hülye XP kiidegel ezekkel a fogom magam és most másként bootolok, mint máskor dologgal.
    Amióta XP-t használok még 1xsem csinált ilyet.Most is ugyan úgy kapcsoltam ki délben, mint máskor, erre most a délutáni bekapcsoláskor ezt csinálja.
    Mit kell állítani, hogy újra normál boot legyen klikk nélkül?
  • paxyene
    Hellosztok! Nagyon gyorsan kellene egy segítség! az infraportom nem akarja felismerni a telómat, tehát van az infraport bedugom a gépbe van a teló bekapcoslom az infár hogy érzékelje, aztán semmi, hiába teszem újra 100xor az infrát hiába dugám át hiába állítom át a beállításait akkorsem megy, vmi ötlet? Siemens cxt65 a telóm ha fontos lenne,olyan bosszantó tud lenni havernál meg biztonságosan megy, norton van a gépemen ha ez számít!! légyszi vki segítsen ! Köszönöm!
  • Arde
    hali tudna nekem mondani valaki olyan progit amivel visszatudom hozni a letörölt fájlomat? jolenne link is ahonnan letudom tölteni..
  • tomo
    csokkentett mod parancssorral ( grafikus felulet nelkul ) modban tudod torolni.
    cd parancs konyvtarvaltas del torles.
  • Crazyn
    Hali!
    Vki le tudná nekem írni részletesen lépésről lépésre, hogy hogyan lehet 1ik gépről megosztani az internetet egy másik gépre (és a fájl és nyomtató megosztást is engedélyezni) a következő felállással:

1. gép:
    -Windows XP
    -integrált hálókártya (via): megy az SMC 5 portos switch-be
    -PCI hálókártya (realtek): ebbe jön be az ADSL
    -McAfee Security Center (firewall, virusscan, antispam, antyspyware)

2. gép:
    -Windows XP
    -USB-s SMC hálózati csatoló: megy az SMC 5 portos switch-be

A kábelek rendben vannak, törés nincs rajtuk. Valamiért a varázylóval nem akar összejönni :(

Előre is köszi!
  • vonyarc
    Milyen progival tudnék fájlt letörölni,ami csökkentett módban se hagyja magát?
  • zakika
    kb anyi az esely ra mind egy dalbol kiszedni az eneket
    tehat felejsd el
  • blackgamer
    WellGet-ben melyik opcióval lehet stream videót tölteni? most hirtelen nem találom (lehet nem ez a progi volt?)
  • Szirob
    Valaki nem tudja, hogy lehet avi filmbe beégetett feliratot kiszedni? Berakni betudok, kiszedni már nem. Próbáltam már VirtualDub és VirtualDubMod-dal is, de nem megy. A segítséget előre is köszönöm.
  • tilbury
    oh. 1000 köszönet. hogy én erre mért nem jöttem rá? :-(
  • [Jakuza]
    Kattints duplan az ablak keret reszere es ujra lesz minden.
  • tilbury
    Sziasztok!
    Van 1 problémám: ha régebben előhoztam a feladatkezelőt, akkor ugyebár bejött 1 kis ablak. Fent fejléc meg lehetett választani hálozati kapcsolatot, memória használatot, teljesítményt nézni, stb. Na most nekem ez vhogy elállítódott:-(
    Nem tom mitól,de most ha előhozom, akkor csak 1 kis panel jön elő és semmi fejléc,menü, semmi. még az a fránya bezár gomb sincs rajta. Lehet ezt vhol állítani vagy ilyen marad mostmár mindíg? Ja win2k.
    Bye
  • Kumesz
    ok köszi!
  • biomage
    talán piszkos a dvd
    ha nem lesz tisztitás utánsem jó akkor probáld alcoholal törölni
  • Kumesz
    Hy all!Remélem valaki tud segíteni!feltettem a Nero 7.0 és akár hányszor leakarom törölni az újra írható dvd kiadja a lemezt!!!! nem tudja valaki mi lehet a gond?
  • Morphin
    Igen ez az!!!!
  • Morphin
    dll-files.com asszem
  • balcsi70
    Sziasztok tudna valaki segiteni hogy hol találom maeg azt az oldalt ahol .dll fájlokok vannak?
  • tomo
    sőt jobbat mondiok, hivd fel a szolgaltatod, es magyaraztasd el veluk.
  • tomo
    hogy, hogy...?
    lassú bootloás
    adsl lassan induló gép

ilyesmi.

azt tom, hogy a regi axelero foruman irtak ilyenekrol rengeteget.
  • Tompie
    Már csak aza kérdés erre hogy keressek rá ?!
  • Tompie
    a gep halokartyajanak adj konkret ip cimet, ne dinamikusan kapja. es akkor begyorsul.
    asszem a 192.168.1.1 vagy 192.168.1.2 vagy 192.168.0.1 vagy 192.168.0.2 a jo cim :) mar nem emlekszem pontosan. de ezzel leroviditettem az idot amig megoldod.

Ez nálam nem vált be!
  • tomo
    akkor nem jol csinaltad.
    legyszi google zz utana a kerdesednek, elobb utobb ugyanezt a valaszt talalod, legfeljebb erthetobben leirva.
  • Tompie
    [quote="tomo"]a gep halokartyajanak adj konkret ip cimet, ne dinamikusan kapja. es akkor begyorsul.
    asszem a 192.168.1.1 vagy 192.168.1.2 vagy 192.168.0.1 vagy 192.168.0.2 a jo cim :) mar nem emlekszem pontosan. de ezzel leroviditettem az idot amig megoldod.[/quote]
    Hát nálam ez nem vált be!
  • tomo
    a halokartyadnak adj.
    halozati beallitasok halokartya tulajdonsagai tcp ip protokoll
    es ott.
  • Tompie
    hm de hogy adjak fix IP címet mikor az ADSL dinamikus IPt ad és routerem sincs ?!