20838
Segítséget kérek
  • Bobber
    ne jpg file-ba mentsd el hanem gifbe és ott be tudod állitani hogy a háttér átlátszó legyen
    bár ugye igy is kocka lesz amit használsz de abbol igazábol csak azt látod amit te szeretnél vagy mi:)
    na mind1 :)
  • zakika
    es a firewalbe ne felejsd el a masig gep engedelyezeset,mert akkor se kis e be...

pl. hetvegen kidoglott a hozati szerver, tehat a szolgaltato adott egy uj IPt, a DC++ es MSN ment vele de se IE se Firefox nem, amig be nem tettem az engedelyezett serverek koze. tehat fel vedeleme
  • oneal1
    hali!!

milyen progival tudok swf et aviba konvertálni???

thx
  • tomo
    en egy freeproxy nevu programmal oldottam meg a kerdest, mert a windoz sajat netmegosztasa eleg instabil volt.
    pontos leirast nem tok adni, de eleg jo segitseget nyujt a program oldala es a forum.
  • Kardél
    Hali.

Tud valaki segíteni? Tehát. Ki szeretnék vágni egy képből (jpeg) egy darabot, mondjuk egy kört és ezt beilleszteni egy html szerkesztő weblap készítéséhez. Csak az a baj hogy ezt a képet úgy fogja már betenni hogy négyzetes az alakja, tehát köré fekete négyzetet von. Hogy lehet hogy a kivágott kört tegye csak be a szar fekete keret nélkül?
    THX
  • Crazyn
    a router felesleges és drága, de valahogy ezzel is meglehet oldani
  • blackgamer
    nekem is így ment, de nem vált be, néha működött, néha nem
    ajánlom szerezz be egy routert, sok fáradságot megtakarítasz magadnak
  • Crazyn
    bocsi a duplázásért
  • Crazyn
    Hali!
    Vki le tudná nekem írni részletesen lépésről lépésre, hogy hogyan lehet 1ik gépről megosztani az internetet egy másik gépre (és a fájl és nyomtató megosztást is engedélyezni) a következő felállással:

1. gép:
    -Windows XP
    -integrált hálókártya (via): megy az SMC 5 portos switch-be
    -PCI hálókártya (realtek): ebbe jön be az ADSL
    -McAfee Security Center (firewall, virusscan, antispam, antyspyware)

2. gép:
    -Windows XP
    -USB-s SMC hálózati csatoló: megy az SMC 5 portos switch-be

A kábelek rendben vannak, törés nincs rajtuk. Valamiért a varázylóval nem akar összejönni :(

Előre is köszi!

ui.: NetLimiter 2-höz tudnátok linekt adni? (törthöz) ;)
  • Crazyn
    Hali!
    Vki le tudná nekem írni részletesen lépésről lépésre, hogy hogyan lehet 1ik gépről megosztani az internetet egy másik gépre (és a fájl és nyomtató megosztást is engedélyezni) a következő felállással:

1. gép:
    -Windows XP
    -integrált hálókártya (via): megy az SMC 5 portos switch-be
    -PCI hálókártya (realtek): ebbe jön be az ADSL
    -McAfee Security Center (firewall, virusscan, antispam, antyspyware)

2. gép:
    -Windows XP
    -USB-s SMC hálózati csatoló: megy az SMC 5 portos switch-be

A kábelek rendben vannak, törés nincs rajtuk. Valamiért a varázylóval nem akar összejönni :(

Előre is köszi!

ui.: NetLimiter 2-höz tudnátok linekt adni? (törthöz) ;)
  • izb
    Asus Tv capture kártya
    Ha érdekel írj privátba.
  • ffxi
    Meg van a próbléma, köcsög vírus!!

• ffxi
    HELP!!! Miért van az, hogy lefagy a billentyűzetem és az egerem újraindításnál? Még a

BIOS-ba sem tudok belépni, nem szólva a boot menüben. Csak újra reseteléssel oldható meg a

dolog. De ez nem állapot, már ellenőriztem a dugókat. HELP!!! THX!!!

• sufnituning
    Hello, olyan problémám van, hogy nem műúködnek a gépemen a java applet-es oldalak pl:chat, játék. Kiírja hogy töltsem le, de azt mondja, hogy nincs engedélyezve a működése! Miért csinálhatja ezt? HELP, pls!!!
  • akos
    Valaki? Pls...

[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1033416472]Opera #86[/URL]
  • Charisma
    Sziasztok!

Szeretnék Tv Tunert venni, de nem tudom, milyet lenne érdemes. Külsőt szeretnék és 30e alatt, ha lehet. És akkor már olyat is, ami működik... Elsősorban videón lévő anyagaimat vinném gépre vele...

Akinek van tapasztalata a dologgal kapcsban vagy csak van valami ötlete, az írjon és segítsen. Köszönöm szépen!
  • McGrady
    khm hülye vok csak 1 kapcsolót kellett volna áttolni ez tárgytalan
  • blackgamer
    Sylver - Make It.wmv klipet szeretném letölteni origó-ról, de StreamBox nem viszi, pls megpróbálnátok olyan progikkal amiket ti használtok, valami csak lerántja onnan
  • McGrady
    lenne még 1 téma amiben segítséget kérnék.
    ki akarok tenni mp3-mat pendrivera, de amikor akarná másolni kiírja h nem másolható mert a írásvédett tegyek be másik lemezt.
    megnéztem semmi se írásvédett, mindennel ezt csinálja
    hogy lehet megoldani?thx
  • McGrady
    jójó de amikor először jácccottam akkor semmi baja se volt
    énse vágom mi lehet a gond lehet h vmi vírus v. spy?
  • tomo
    ööö , ja!
    nem esett le, hogy ez a nfs 2 :)
    attol meg ha windozon xp futattja, akkor akadhat mert a windoz a hatterben szarakodik.
  • ffxi
    Dehogy kevés!
    Még sok is!

• tomo
    256 MB ram az enyhen keves a need for speednek.
  • McGrady
    nah végre sikerült elindítani a need for speed 2-t találtam 1 verziót ami műxik.
    nagyon fasza a játék egy gond van.
    tegnapelőttől néha amikor megyek akkor belassul az egész...jó ez rendbe lenne ha 1 évtizeddel ezelőtti configgal mennék de 2400-as procival, 256 rammal azért elvárná az ember, hogy 1 majdnem 10 éves játék elmenjen rajta szaggatás nélkül.
    van vmi ötlet mért ilyen lassú a gép? winfos úrjarakás segíthet rajta?
    thx
  • paxyene
    NEmtudom ismertitek e a gmail virtual drive progit de nekem nem megy :(
  • lck #3090
    Szívesen. Nagyon elégedett vagyok vele, ezért ajánlom másoknak is.
  • tomo
    boritsd rajuk az asztalt.
    te a gepedrol nem tod befolyasolni a tobbiek nethasznalatat.

(hacsak nem kuldesz trojaiakat a gepeikre, es kapcsolod le oket a halorol :) )
  • airfly
    Állítólag a házban van a bibi... persze melyik szolgáltató ne ezt mondaná :)
  • tomo
    reklamalj a szolgaltatodnal.
  • paxyene
    Nagyon köszi a meghívást!
  • airfly
    Hali! Internet-hálózat ügyében kérnék egy kis segítséget. Egy olyan társasházban lakom, ahol rajtam kívül még sokan használják a netet. Ez nem is lenne gond, mert volt olyan még így is, hogy 600-800K-val tudtam letölteni, de pár hete borzalmasan lassú. csak 80-120K-val tudok max tölteni, de valamikor annyira lelassul, hogy még az oldalak megnyitása is sokáig tart. Tudom valamilyen programmal korlátozni, hogy nekem zavartalan legyen a sávszélességem? THX
  • tomo
    prosza masik bongeszovel IE opera FIrefox Netscape.
  • McGrady
    nemjó, rendesen írja be....más lehet a gond.
    nemtudja vki h mi?
    kösz
  • tomo
    atallitodott a billentyuzete, es mas karaktereket ir be, mint amit histztek.

pl z y csere, ekezetes betuk hianya stb.
  • McGrady
    helo nemtom volt-e már ilyen témában help, de most megkérdem.
    haverom be van regelve pár oldalon, a minap be akart jelentezni az egyiken de visszadobta a server hogy nemjó a jelszó pedig a jelszót jól írta be.
    azóta sehol se tud loginolni ahol regelve van(pl. ittse)
    mi lehet a problem?
    előre is köszi
  • ffxi
    Jah, várjál. Van angol topic is :)

• Bobber
    jaja
    meg lehet oldani vele de amugy attól függetlenül lehet hogy én se ezzel oldanám meg mert utálom az ütemezőt szerintem is egy rakás kaki az egész:(
    tul sok jó élmény nekem se fűződik hozzá:)
  • Flamaster #3078
    ok...most nincs rá szükségem, de jó tudni amit irtál.kösz.
  • tomo
    igen, tetszoleges idopontto lehet megadni, es ezek ismetlodhetnek is. so akarmilyen kombinacioban is elkepzelheto.

sot akar esemenyhez is kotheto. de nezd meg magadnak, a feladatutemezod beallitasi lehetosegeit.
    nem nagy kunszt megtalalni oket.
  • Flamaster #3076
    amugy meg sztem lényeg a probléma megoldása.
    Ha valaki más módszerrel oldja meg az már csak plussz!