20838
Segítséget kérek
-
Az a bajom, hogy mikor hazamegyek lanról, mindíg elfelejtem visszaállítani az IP-t, és másnap szívbajt kapok, amikor nincs net. 

-
??
ezt hogy gondolod?
Mert ha a nethez kell a dinamikus ip akkor nem lanon használod azt a kártyát.
ha meg lanra mész akkor simán beírod ami kell amikor meg a netre akkor visszarakod dinamikusra
ha meg egyszerre akarod hogy a neten lévő géped lanon is legyen ahoz meg 2 hálo kártya van úgy is és az egyik marad dinamikus a másik meg fix -
Hi!
Lenne még egy kérdésem. Véleményetek szerint a Norton SystemWorks mennyire hatásos, illetve mennyire foglalja le a gépet? -
Csá!
Lenne egy kis problémám. Van-e lehetőség arra, hogy egy hálókártyára egyszerre két beállítást is alkalmazzak. Ugyanis a net miatt kellene a dinamikus IP, de a LAN miatt kellene egy konkrét IP.
A választ előre is köszönöm. -
Windows Media Player -
helo
tud vki 1 lejátszót, ami engedi hogy beletekerjek a wmv file-ba?
ha átkonvertálom valamivel mpg-be akkor már beletud tekereni? -
meglehet.
de ez a kártya nem egy vacak, ráadásul egyik játék se mai szépen kellene hogy vigye.
nem adja semmi jelét, nem szaggat nincs semmi baj amíg újra nem indul.
remélem sikerül levinni már szeretnék egy jót Hitman-ezni meg UT-zni :)
holnap megnézem az irtókat -
kezdheted akkor keresni pl. avast, nod, avg...
de pont jatek kozben amikor legjobban le van terhelve a videokartya elojohet :) -
áhh...hülyeség.
ha elcsúszna vagy nem állna a helyin akkor más se menne de itt csak a játékoknál van.
vki mondjon 1 jó vírusirtót ami nem kaspersky és ami megfogja trójaikat is mert valszeg ez az. -
szal lehet hogy elcsúszott? majd megnézem -
Hi.
Most egy új dologgal találkoztam.
Ma reggel óta miközben nézek épp egy weboldalt, magától megnyílnak mindenféle reklámos ablakok, stb...
Ezt eddig nem csinálta, csak 1*csak. gondolkodik.gif Mitől lehet? Firefox-ban bekapcsoltam a "Felugró ablakok tiltását" mégsem lett jobb a helyzet. frown.gif
A tűzfalhoz se nyúltam, tehát amiatt sem lehet ez a hirtelen változás.
AdaWare-t lefuttattam, talált 8 Spy-akármit, töröltettem vele, de még mindíg csinálja az eszét.
HELP!!!
Ezt az oldalt szeretné most nagyon megnyitni egy új ablakban: http://www.ad-w-a-r-e.com/cgi-bin/PopupV3?ID=.... Ha ez segít
-
nem montam, hogy monitor, de nekem pl. kicsit ferden volt beteve a video kartya es mar hulyaeskedett a rendszer. tehat csekkold at a hardvert komplet (vezetekelle egyut) - kihuz, betesz es probald ujra. egyszer a sogor fianak igy probaltam ki a video kartyajat mert nem indult. atdugtam az enyembe - ment. visszatettem es mat ott is ment... -
JERICOX #3223 Tud valaki valami hasonló programot mint a Daemon tools, csak x64 alá?
-
Helo mondja már meg nekem vki h ez mit jelent légyszi ?? (hiba)
A COM+ eseményrendszer rossz visszatérő kódot észlelt a belső feldolgozás során. HRESULT: C0000005 a(z) 44 / d:\qxp_slp\com\com1x\src\events\tier1\eventsystemobj.cpp sorból. -
Google-t szoktad esetleg használni?
Beírod, hogy ratdvd és az első találat...
Link -
balcsi70 #3220 Sziasztok.Melyik progi kezeli a RATDVD fájlt?Mert probáltam a Power DVD-vel de nem inditja el.Ez egy film.Kösszi. -
balcsi70 #3219 Sziasztok.Meg tudná mondani valaki hogy honnan tudom letölteni a Windows 95-öt? meg a 98-ast?! Kösszi. -
HELP! Haveromnál NERO-val csináltam egy sávmentés COD2-ről(mert nem ővé a DVD és más VIRTUAL progija nem volt). És csalódásomra otthon nem tudok beolvasni egyik progival sem. Miért? Alcohol, Nero, Deamon stb... Ja és Nero-nál pedig ki akarja írni, de nincs írom.
-
A free gombra kattintani azután a következő oldalon tölthető kb. 1 perc várakozás után.
-
Ezt szépen meg fogalmaztam :)
Még 1x: Elindítom az egyik http.-t és bejön egy oldal. Ott mit/melyiket kell elindítani, hogy elkezdjen tölteni? -
Szuperkaraj #3215 hello, tudnátok nekem abban segíteni hogy miért nem játsza le a böngészőm a gif. fájlokat? se Internet Explorer, se Mozilla, sem pedig az Opera 8.5 nem hajlandó...ezeknek a beállításaiban engedélyezve van a képek letöltése meg a gif-ek, de így sem hajlandó lejátszani őket....remélem valaki tud majd segíteni, előre is köszönöm -
vááááá, kellene egy kis segítség, remélem tudtok segíteni 

szal én most kaptam egy ASUS N6600 256mb-os VGA-t, kellene húzni, de nemtom hogy

haver adta ezt a képet, neki Inno3D 6600-a van(csak poénból van neki ennyin, nem az a lényeg), és neki ott van az, hogy Órafrekvencia módosítása, de nekem nincs, és pedig ugyanaz a driver van(77.72), és nem tom mi a baj...vagy hogy kellene húzni? nem húznám olyan sokat, csak talán 500-asra raknám a gpu-t...
A kép itt figyel
SEGÍTSETEK LÉGYSZI, hogy én is tudjam így!!!! -
Találtam ilyeneket de nem akar töltődni. Melyiket kell egyáltalán elindítani mikor az egyiket címet elindítom ??
http://rapidshare.de/files/3698711/Need_For_Speed_UnderGround_Rivals_USA_iso.part1.rar.html
http://rapidshare.de/files/3697768/Need_For_Speed_UnderGround_Rivals_USA_iso.part2.rar.html
http://rapidshare.de/files/3698904/Need_For_Speed_UnderGround_Rivals_USA_iso.part3.rar.html
http://rapidshare.de/files/3697786/Need_For_Speed_UnderGround_Rivals_USA_iso.part4.rar.html
http://rapidshare.de/files/3697517/Need_For_Speed_UnderGround_Rivals_USA_iso.part5.rar.html
-
Még nem találtam meg de keresem tovább.Viszont találtam más jó progit.
KÖSZI -
www.serials.ws -en biztos van...vagy nincs? -
Tudja valaki honnan lehet leszedni a Zmodeler 2.0.6-hoz kulcsot ami még nem járt le ??
THX. -
blackgamer #3209 Link-, keresőmarketing topic, de kell várni pár hetet amíg megjelensz keresőkben -
igen? gondolod h a monitorom szart be?
de hang sincs meg a billentyűzetre se reagál semmit nem csinál -
JERICOX #3207 Köszi.Azt már elkezdtem tölteni, majd meglátjuk jó-e.Reménykedem. -
szerintem ez nem virus hanem hardwerhiba -
nemrég tettem újra az XP-t, mivel vmi fasz vírus miatt nem tudtam semmit csinálni.
na most, ez a vírus visszajött az új konfiggal.valószínűleg 1 olyan eghajtón maradt, amiről nem töröltem semmit.
a tünetek:
-egy idő után vagy játék közben kikapcsol a monitor és olyan "prüttyögő" hangot ad ki a gép mint amikor elindítom vagy újraindítom.
-a monitort csak akkor tudom visszakapcsolni, ha újraindítom a gépet, ha elkezdem nyomni a bekapcsoló gombot, utána kikapcsol a gép, húzhatom ki a 220-ból aztán kapcsolhatom vissza.
tudja vki a megoldást hogy hogy kapjam el?
köszi -
Aspyrin #3204 +s :) -
Aspyrin #3203 A legfrisebb -
JERICOX #3202 Heló.Tud valaki egy tuti driver-t MSI K8N Neo FSR alaplaphoz Win.prof.x64 alá?(nForce 3)
-
metlogen #3201 Hello,most csiánálunk egy honlapot,de az istenért se tudjuk beállítani hogy a keresők rátalájasnak.Mit kell átírni az index.html-be hogy a keresőrobotok rátaláljanak??
köszönettel! -
gondolom rendszergazdaként kell belépned a winfosba utána mennie kell -
Nemrég egy uj oprendszert raktam a gépre, windows xp volt és most ujat raktam mert már elég régen volt frissitve és beis volt lassulva a gép. Tehát volt egy fájl, egy kis txt fájl amiben benne voltak a kódjaim amik egyes oldal belépéséhez volt szükséges.És beixeltem azt hogy "tartalom titkosítása",és most hogy uj a windows nem tudom megnyitni a fájlt, mert azt irja ki hogy "hozzáférés megtagadva"
légyszi segitsetek -
thx -
Nem a kicsomagolón múlik, hanem az NTFS-en. Miért nem azt használsz? Sokkal korrektebb a FAT32-nél. -
SEGÍTSÉGET KÉREK !!
Letöltöttem egy játékot ami 97DB kb.45MB-os részletekből áll.
4.7GB darabokba! Winrarral nemtom kicsomagolni mert NTFS rendszer kell hozzá...
vagy valami ijet ir. tud valaki egy ojan kicsomagolo progit ami megengedi ?