20838
Segítséget kérek
-
Microsoft AntiSpyware letoltése -
http://www.microsoft.com/athome/security/spyware/software/default.mspx -
Ez a MS os változat
http://www.microsoft.com/athome/security/spyware/software/default.mspx -
kamisk8 #3272 és ezt a programot a spy boot honnan lehet letölte? -
Lenne egy kérdésem. Ez félig hardver, de lehet, hogy a Windows-t is befolyásolja. Volt egy olyan eset, hogy felraktam egy SP2-t. Szar volt, letöröltem, majd az SP1-es lemezével leformáztam a C:-t, és arra raktam. Létezik olyan hogy elsődleges partíció? Ha igen, akkor utólag mivel lehet beállítani? A válaszokat előre is köszi. -
Ha trójai a vírus tedd fel a spyboot-search & destroyt az majd leírtja.A nod nálam nem bírta leszedni és el kellett menni egy haverhoz egy a spybottért.Azóta használok pandát. -
kamisk8 #3269 Asszem tudom már mért ugrik elö másik oldal amikor megnyitom a internet explorert,mert a nod talált két virust a gépen de nem tom kitörölni öket azt irja ki a gép ,hogy kizárolagos joggal használja egy másik oprendszer vagy alkalmazás.Most mit csináljak.Aumugy a virusok a documentum and settings/Kálmán/Application data/sun/java/deployment/cache/javapi/v1.0/jar.És a vége valami kodszám na ezzel mit csináljak kitörölhetem ,vagy mi legyen vele? -
És mi a véleményetek az Nvidia-s ActiveArmor-ról? Mert most Outpost van fenn, de a hardware-es nem foglalná le úgy a gépet. Szerintem... -
tomo #3267 hatarozottan nem -
Csá! Érdemes lecserélnem a NOD32-m egy Norton Antivirus 2005-re? -
kamisk8 #3265 Hát azt csináltam amit mondtál de bekapcsolom és még mindigbelépek az IE-be és kezdőlapp mellé még ilyen szex oldalak nyilnak meg nem tom mitöl és a kedvencekhez is telepitget ilyen adult child meg ilyenek és kitörlöm ujrainditom a gépet és még mindig visszalépek ujboll telepiti amugy mindenböől a legujjab van telepitve és NOD32-van eredeti. -
kamisk8 #3264 Az op rendszer SP/2 és internet explorer 6 van rajta frissitéssel. -
Amig nem tudsz megbízhatóan bánni az alapvető férgekkel addig kerüld a Veszélyes oldalakat. Crack, Warez,sex stb. Nézd meg, hogy mit telepítesz a gépedre, ha nem tudod biztosan mi az akkor ne teleptsd. Lehet, hogy egy képernyővédő telepítésénél nem olvastál el mindent és bent hagytál egy ártalmatlannak látszó pipát.stb....
-
Első körben töröld a csokikat,Másodikban nézd meg az IE eszközök/Internettbeállítások/beállítások/objektumok megtekintése ha van ott olyan ami nem kell akkor töröld. Aztán még biztos marad, a beállításoknál blokkold a felnyíló ablakokat.
Persze jó lenne tudi az Op rendszered, a böngésző tipusát és verzióját, hogy tobbet mondjak.
-
Plíz help for me!!!
3241-es hozzászólás!
-
kamisk8 #3260 Hellosztok!A problémám az lenne hogy amikor bekapcsolom a gépet belépek az internet explorer-be akkor a kezdölapon kivöl más honlapokat is megnyit és ikonokat telepit a számitogépre ezt eddig nem csinált.Ez mitöl lehet?a tűzfalam és a virusirtó be van kapcsolva. -
V Carter #3259 Köszi a segítséget.Az angol tanulást már elkezdtem. -
Nem kifejezett e-book-kok, de jó helyek:
És tessék (legalább egy kicsit) megtanulni angolul, ha komolybban érdekel a webszerkesztés.
-
V Carter #3257 Most látom,hogy hülyeséget írtam.Amit a polcról veszek le nem E-Book. -
V Carter #3256 Hali!
Nem tudtok olyan helyet (a könyvesbolt polcát kivéve) ahonnan le lehetene szedni magyar E-Books-t a webszerkesztésről (java,html,php).Előre is köszi. -
? -
chkdsk meghajtó: -
Hi! Tudna nekem segíteni? A probléma az, hogy van egy 76 gigás vinyóm (80), a gépemen van úgy 40 giga játék, 6 giga zene, 10 giga körül program, és van úgy kb. 1,5 GB helyem, mikor kb. legalább 20-nak kéne lennie. Lemezkarbantartót futattam.
Mi lehet a gond, tudtok valami progit ami olyanokat is kitöröl amit a lemezkarbantartó nem? -
ha nincs net, nem feltétlenül van szükség vírusírtóra -
JERICOX #3251 Utána nézek köszi!!! -
tomo #3250 üreshalmaz. olyan virusirto nincs , amit ne kene frissiteni, anelkul nem ernek semmit.
az meg, hogy a windoz biztonsagi kozpontjaban nem birjatok kikapscolni a riasztasokat, hat .... eleg n00b hianyossag. -
The Fugitive #3249 Hy!
ismerősnek kellene gépére vírusirtó, de olyan, ami nem akar állandóan a netre csatlakozni, mert nincs nála net! az is jó lenne, ha a windóz se kiabálna hogy régi az adatbázisa stb...
szóval mi lenne rá a legjobb? gyors válasz kellene
kösz -
tomo #3248
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
tomo #3247 nem csak a biosban, hanem az eszkozkezeloben is DMA (UDMA) legyen beallitva, ha pio mod van, akkor ne csodalkozz, ha nem mukodik elvarasoknak megfeleloen az iro.
( amugy altalaban az IDE vezerlo kornyeken kell keresgelni a dma / pio modot ) -
JERICOX #3246 Ja, és ha igen, akkor pontosan mit is jelent a dma???Röviden ha lehet elmagyarázhatná nekem valaki.Én mindent, minden meghajtót auto-ra szoktam állítani a biosban. -
JERICOX #3245 Tehát a biosban állítsam be a dma-t????? -
tomo #3244 nem dma modban fut az iro. -
JERICOX #3243 Sőt az író külön kábelen van, cs-en.A másik kábelen hdd,cable selecten,master végén,és egy hdd v. mobil rack ami szintén cs-en a slave végén van a kábelnek. -
JERICOX #3242 A kábelt is kicseréltem!
-
Hi!Eddig pandát használtam(titanium 2004),de most lejár a licensz(internetről szedett kód volt)és feltettem a titanium 2005-öt.Minden tök jó ,de ami a neten van kód azt nem fogadja el és így csak 30 napig jó a teszt verzió.Honnan lehet leszedni a teljest amihez már jó a kód?Vagy akinek 2005 van és tesztverzió volt hogy tudta megadni a licenszet? -
upsz ja látom bocsi felületesen olvastam:( -
tomo #3239 "Volt még asus,nec,teac,LG írója" kicsereltek az irot is.
de a kabelt nem :) -
úgy látom mindent icseréltetek csak az írót nem:)
nem lehet hogy azzal van a gond??:) -
JERICOX #3237 Az egyik haveromnak abit nf7-es alaplapja,2300 sempronja,512 mbram AM1-e volt.Volt még asus,nec,teac,LG írója, de mindemellett csak 4x-esen tudott írni.Próbálta Apacer memóriával is de változás nem történt.Operációs rendszert is cserélt, nerót is, szóval szinte mindent.A lehetséges összes dvd lemezt megpróbálta, de hiába.Lecserélte AMD Athlon 64-re,MSI K8N Neo2 754 socket-ra a procit s az alaplapot.Az eredmény:restart után tud csak írni.Restart előtt 40 percig ír egy dvd-t kb.Restart után működik rendesen.Javasoltam,hogy most próbálja meg a memória cserét, esetleg a tápot.Vagy íróasztalt vagy nem tudom.Szerintetek mit tehetne???
Please help! -
szokd meg:)