20838
Segítséget kérek
-
Bela10 #3315 Halihó A tálca átváltott 256 szinűbe, de csak a tálca és az ikonok. Minden más normális. Már 2 napja kinlódok vele de nem jövök rá mit lehetne vele csinálni. Nem tudna valaki valami megoldást? Vagy hasonlóról hallott már valaki? -
Hello'
Komplett weblapot szeretnek letolteni.
website downloader-t hasznalok.Az a baj hogy a
flash filekat nem tudja letolteni.
tudja vki hogy miert nem? -
mindenek előtt.
video->direct stream copy
audio->direct stream copy
:)
http://www.bennydog.com
regisztrálj és minden kérdésedre talász választ.
itt is kapsz, ha jó helyen kérdezed. -
esetleg tűzfal blokkolja a kukijaid :) -
egyszerü allul látsz két fekete fél nyitat <=start >=end
aztán ha megvan akkor az a szakasz amit kijelöltél fekete lett
fent a menüben 'edit' és ott a copy és már mentheted is save as el
és kész a beállitás majd legközelebb -
Pudyng #3310 Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni ftp szerver készitésben, mert nekem valahogy nem akar sikerülni.Helyi hálozaton simán megy.A titan ftp szervert használom.Ha viszont nem helyi hálozatos ftp-t csinálok benne akkor megfagy a progi.Ha tudtok jobbat vagy valami megoldást légyszi irjatok!
-
mochee #3309 Hogy lehet azt beállítani, hogy ha egy 350 megás avi-nak a felét kijelölöm alul, akkor ne 28 gigát akarjon belőle menteni, hanem csak 175 megát foglaljon? -
virtualdub ot tudom ajánlani -
mochee #3307 Szevasztok!
Tudtok egy olyan programot, amivel avi-t tudnék ketté darabolni, és van hozzá működö crack vagy serial? Fontos lenne. Már vagy ezret próbáltam de vagy egyikhez sem volt serial, vagy nem csinálta meg mert gagyi volt. Windows Movie Makerrel nem ment nekem, lehet hogy csak láma vagyok hozzá. -
Buscemi #3306 Cső!
Légyszi ha tudtok, segítsetek!
Nem tudom mitől de egyik napról a másikra csinál egy olyan hibát a gépem, hogy nem tudok sehova be jelentkezni. Sem fórumokra, sem letöltős sms oldalakra, sehova!El fogadja jelszavamat és a felhasználó nevemet mindenhol de valahogyan mégsem látja, hogy be vagyok jelentkezve... Például az RTL fórumon mindig újra be kell jelentkeznem minden egyes hozzászóláshoz. Az INDEX-en be sem enged jelentkezni, a wandoo-n meg ki is írja, hogy bent vagyok de mégis kéri, hogy jelentkezzek be amikor a tartalomhoz hozzá akarok férni!
Mi okozhatja ezt?Akinek volt ilyen az írjon légyszi!
Köszi!
-
Aspyrin #3305 sajna nem :/ -
tudatlanka #3304 #3300 és #3298 esetleg itt találtok tippet -
tudatlanka #3303 #3287
Ez tipikusan az a helyzet amikor lejárt a licensz az xp-re.Esetleg nem ártana kicserélni a licensz kulcsot... -
tudatlanka #3302 #3296:
Érdemes a klite-t használni ...DE mivel az Ace-t kurta nehéz kiirtani és ha ráférne a gépedre egy frissités akkor nem ártana ujra pakolnod mindent.tehát format c:
Ha megvolt akkor ghostolj egyet... -
tudatlanka #3301 #3299 :
na ezt mégegyszer
tehát letöltöttél egy progit ami xy.img-ban van.Ird ki egy cdre pl alcohol,cdrwin,isocommander,ultraiso vagy dameon toolsba huzd be. -
Aspyrin #3300 Háj ólz. Éveken keresztül használtam levelezéshez mezei outlook express-t, viszont az office miatt kipróbáltam az outlook 2003-at.
Nos a problémám a kövi: oe-ben az alias emailt egyszerű volt beállítani, csak egy pipát kellet kiszedni(levelek szinkronizálása ezen a fiókon) és máris használhattam a fiókot. Ezt az opciót viszont nem találom az outlook 2003-ban és a súgóban sem találtam az aliasra utalást.
Örülnék ha valaki elárulná a megoldást :)
-
good charlotte #3299 sziasztok skacok na szal lenne egy kérdésem hozzátok hogy az img képfáljt mivel leehtne beolvasni mert letöltöttema photshoppot és img képfáljba tölti le és nem tom mivel lehet ezt beolvasni léccy segítsetek köcce -
Kiscsillaggm #3298 Sziasztok!Messengerrel kapcsolatos kérdésem lenne,mert abban a fórumban nem tudtak segíteni.Az a gondom hogy bejelentkezésnél mindig lefagy,xp telepítés után sem jó.Ha valaki hallott már ilyet léccccí segítsen. 
-
tomo #3297 szedd le a kodek pakkot , es hasznalj vlc player t , vagy mplayer t. -
hellosztok!
figyi, van hogy pl játék közben megakad a játék, vagy elkezd akadozni, vagy meg-megáll a videó! meg néha nem tudok tekerni videót! és néha videók után elkezd szaggatni a játék is! gondolom codec hiba, de ezekhez nem igazán értek...ACE Mega CodecsPack 6.03 van fennt, sztem ez nem vmi jó, de nem én telepítettem az az igazság! ez a K-lite ez jó? 2.60 vagy hányas, érdemes feltenni a az ACE mega helyett? könyörgöm segítsetek!!!!

-
Hello,egy kis segítségre lenne szükségem.Kicsi poénvideókat nézegetnék a neten,de némelyiket úgy játsza le a gép,mintha pontosan a színek fellenének cserélve.Van fennt a gépemen - Macromedia Flash Player - Java - Quicktime.Mi kellene még?Vagy valahol máshol kéne keresni a bajt? -
köszi megvan megoldottam:) -
sziasztok srácok egy olyan kérdésem lenne hoyg xp alatt a scandisket hogy lehet futtatni ill honnan lehet elérni vagy mi??:)
pls help:) -
pinehead #3292 megoldottam, leszedtem a spyware nuker204-et kóddal, megoldódott.
egyik progi sem találta ezt meg, sajna hijack sem...:// -
1. Többi Spyware-írtót (Spybot Search and Destroy, Microsoft Antispyware, Lavasooft Ad-Aware, Webroot Spy Sweeper) próbáltad már (lehetőleg frissített adatbázissal, csökkentett módban)?
2. Tudnál nekünk egy Hijackthis log-ot bemásolni, hogy könnyebben tudjunk segíeni.
3. Egy jótanács: használj alternatív böngészőket (Opera, Firefox) - így kevesebb spyware-t szedhetsz be, ami az ActiveX-nek köszönhetően bemászhat.
-
"Primary IDE channel no 80 conductor cable installed
Secondary IDE channel no 80 conductor cable installed"
Ezek a hibaüzenetek arra utalnak, hogy nem 80 vezetékes UDMA-66/UDMA-100/UDMA-133-as kábel köti össze az alaplapod/IDE vezérlőd a winchester-el/CD/DVD meghajtóval. Cseréld ki.
"Warning! CPU has been changed.
Please re-enter CPU settings in the CMOS setup and remember to save before quit!"
Ez a hibaüzenet arra utal, hogy a processzort cseréltél, és a BIOS-ban nem állítottad be az értékeket; vagy a BIOS "elfelejtette" a beállított értékeket. Állítsd be a processzornak megfelelőre az FSB-t, és a szorzót, és ne felejtsd el elmenteni, mielőtt kilépsz a BIOS setup-ból. -
pinehead #3289 sziasztok!
benyaltam egy spyware-t, amit csak a Spyware Nuker 2005 3.04.33.1-es verziója talált meg, ehhez keresnék serialt, vagy crack-et.
privátban is megköszönném a helpeket!! -
Lenne egy kis problémám:
Már egy ideje, mikor bekapcsolom a gépet, kiír egy szöveget:
Primary IDE channel no 80 conductor cable installed
Secondary IDE channel no 80 conductor cable installed
Warning! CPU has been changed.
Please re-enter CPU settings in the CMOS setup and remember to save before quit!
Innen csak az F1 lenyomásával lehet továbblépni. És mióta ez bejön, azóta nem működik rendesen a Tv kártyám.
Nem nagyon értek a gépekhez, úgyhogy kéne a segítség! Köszi! -
Totte #3287 Ja és XP proffesional van rajta. SP2. -
Totte #3286 Sziasztok!
Tegnap este bekapcsolásnál a gépem megbolondult. A bejelentkező képernyő (ahova a jelszót kéne írni) megjelenésekor folyton ujraindul! Csökkentett módban megy, de a rendszervisszaállítás nem oldotta meg a gondot.
Mit tehetek? Hol keressem a hibát? Segítsetek kérlek!
-
Ez csak feltevés, de:
-lehet, hogy pl rossz a memória
-vagy hibás a vinyó. -
Hi all!
Nos, a gépen van egy rendszergazada fiók, és egy vendék fiók. Azt hogy tudom megcsinálni, hogy egy bizonyos mappát ne lásson, vagy ne tudjon megnyitni a vendég? -
Már nagyon sokszor csinálja ezt:
"A windows nem indítható mert az alábbi fájl hibás vagy nem található: hal.dll Telepíccse újra a fennti fájlt!"
Hiába! Utána már nemtom feltelepíteni ezt a hal.dll-t, mert formázatlannak ismeri fel a meghajtót. És akkor formázás, XP_install stb....
Másik verzió:
"A windows a következő könyvtárban talál hibát: ......\system32 Rakja be a telepítőt és válassza a 'j' parancsot a hiba javításához!"
Szintén ua!
Lehet, hogy vírus okozza ezt? Mert csak az internetes drive csinálja ezt (mert két különböző win-em van két különböző drive-on).
Ha vki tud vmit kérem HELP, már nagyon idegesítő állandóan telepítgetni.
-
közben kitaláltam egy megoldást:
Két particiom van, a D-n van az a bizonyos fájl. Azt a fájlt áthelyezzem a másik gépre utána a D-t leformázzom a Windows Disk Managmenttel és átalakitom NTFSre. Az baj hogy ha az egyik particio FAT32 és a másik meg NTFS? (1 darab winyoról van szó) -
Van egy több mint 4 gigás fájlom RARban. De viszont FAT32ben van a winyom. Ugye csak NTFS engedi a 4 gigánál nagyobb fájlokat, Van erre vmi megoldás hogy kitudjam csomagolni ezt a fájlt? htx előre is -
Thx a tippet nekem nincs levédve
-
vidd a vinyodat hozza
hacsak az is nincs levedve -
kamisk8 #3278 Hu fiÚk a kémprogrammal kapcsolatban kösz mindent sikerült megoldanom a problémát már nem ugrál át más oldalakra Örök hála!APU-nak és ZOLO-nak -
Hali olyan problemám lenne hogy, egyik barátom elhozta vinyóját és neki a felhasználónak van jelszava meg le van védve. És most az én gépembe betettük csak ne mtom az ő felhasználói mappáját megnyitni már nézegettem prá doglot hogy mit lehtene tenni den em sikerlt semmi, valak ha tudna adni egy két ötletet mit csináljak örülnék neki. előre is thx -
kamisk8 #3276 kösz!