20838
Segítséget kérek
-
Sziasztok! Nekem az lenne a problémám hogy mikor ki akarom kapcsolni a számítógépet, vagy kijelentkezni akarok, akkor a windows semmit sem reagál rá, csak nem engedi megnyitni a feladatkezelőt. Ez a probléma a mai napon jött elő nálam, ma a flyakite transformation packot szedtem le a gépről, és feltettem a windows blindset. Mi lehet a probléma? -
és pl melyik ez az 1-2 játék? -
Hali
1-2 játéknál ha elindítom simán kilép a játékból,kidob az asztalra,de nem ír ki hibaüzenetet!
Miért van ez?
Mit tudok csinálni? -
már írtam hogy DOS-ból csinálom,hát újraraktam,de csak,úgy tudtam,hogy a telepítő letörli a windows könyvtárat,ez nem vmi jó,de úgy látom amire kellet,arra megfelelt....de ez a GTR-továbbra sem akar menni.... -
izb #3351 Ne winfosból akarj telepíteni
Biosban állítsd be hogy cd romról bootoljon és ugy indítsd a telepítést
itt már kérheted hogy törölje a c meghajtót vagy csak frissíteni akarod a winfost.
Igy megmarad a d meghajtód is. -
KÖSZI! -
Sziasztok!
Van egy kis problémám. Szóval újra szeretném telepíteni a gépet,ezt úgy oldanám meg,hogy Winxp-sp2-es telepitőjében(dos-os) törlöm a "C" rendszerparticiót,majd utána arra raknám fel,csakhogy nem engedi törölni,mert azt mondja,hogy ezzel elveszíteném a másik dinamikus particiómat a "D",nah de én ezt nem akarom,szóval segítsetek,hogyan csinálhatnám már meg,mert a windows-om már szar. Az alcohol-t sem tom felrakni,mert 99%-nál azt írja ki Internal error 25001...és kész. Ezzel a hülye GTR-buherálással csesztem a legjobban szét. Szóval szerintetek mit csináljak??? -
balcsi70 #3348 Sziasztok.A 3324-esre tudna valaki választ? Köszi. -
Gohanka #3347 Hali, mert help kéne.
Error number: 0x80040707
Description: DLL function call crashed: ISRT._WaitOnDialog
Setup will now terminate
Ezt az SW Battlefront 1 és a KOTOR 2 eredeti játékok telepítésénél írja ki, régeben feltudtam telepíteni, de most vmi miatt ezt írja ki. -
Tee #3346 A digitalizáláshoz a power producer is nagyon jó. Én a néro-t és a power producert használom. -
aha de az enternet megváltoztatta a weboldalát és nem találtam sehol -
tudatlanka #3344 biomage szinte mindegyik magyar szolgáltató oldalán találsz sebességmérőt... -
kösz a webhelyet -
tudatlanka #3342 Sland:még valami nem kell elmagyarázni ugyanis bénavédettek tehát otthoni célra készültek annyira egyszerűek a kezelésük nem ugy mint ez.. -
tudatlanka #3341 Sland:Ulead Photoshow a trial is használható
vso photodvd
nero showtime
mindegyikkel tudsz menüt csinálni zenét animációt effekteket berakni a képek közé...szvsz az uleadot és a nerot ajánlom. -
tudatlanka #3340 biomage:externet-magyar
Külföld felé mekkora a sebességed. -
hi, az miért van,hogyha gportal-os oldalt nyitok meg akkor előbb magától megnyitódik az acrobat reader?, és csak utána jön be az oldal ami kb.10mp -
Senki? -
linkeljetek egy internet sebeség méröt magyart -
AUTOCAD 2000!!! HELP!!! Amikor Hardverkulcsot akarom fríssíteni mindig kírja, hogy nincs elég hely a merevlemezen.
-
Hello!
Az lenne a kérdésem hogy:
Van kb 2 giga kép a gépemen és ki szeretném írni dvd-re. De az nekem nem elég hogy csak a képek vannak a dvd-n, nekem több kell. :P Azt szeretném megoldani hogy legyen egy főmenü ahol kiválaszthatom hogy melyik mappába menjek be. ott léptetni lehessen a dvd távirányítóval meg hasonlók. pl legyen vmi jópofa háttere a képek nézegetése közben zene menjen, stb
Ezeket hogy lehetne megoldani? Milyen progit kéne használni ehhez? PLZ Valaki segítsen. Ha tud vki rá megoldást az magyarázza el kérem! remélem meg lehetett érteni azt amit leírtam
Köszi!
Sland -
sidmagic #3334 A levelezéssel lenne gondom.
Fogadni tudok a Thunderbird-el, de küldeni nem. Ez vonatkozik Xp (prof és home)-re és 98-ra is. Nem tudja elérni az SMTP- szervert. 10060 vagy 1005x hibaüzenetet küld, aminek utánanézve valami olyasmit szűrtem le hogy a tűzfallal van gondja. XP alatt ok, de 98 alatt!?!? 98 alatt nincsen tűzfal beállítva. a portok nyitva.
UHU alatt megy a levélküldés ugyanazokkal a beállításokkal.
Frissítettem a 98-at IE 6-ra.
a legkisebb ötletet is szívesen veszem.
kössze előre -
ték :) -
hát ha átírod az URL-jét a tulajdonságokba akkor sztem tudná -
Nemtudja valaki, hogy ha most lelövöm a flashgetben a fájlt amit most töltök, de az idáig letöltött file-t meghagyom tudja folytatni ha más linkről szedem? -
tudatlanka #3330 Gondolom xp van fenn és az xp-s verziót....ha usb-s akkor esetleg friistsd fel az usb drivered... -
Onnan töltöttem le,de nem volt jó... 
-
tudatlanka #3328 Trade:Hát nem mindegyik weblapletöltő komálja a flasheket.Esetleg próbáld ki a Reget Deluxe-t,Teleport pro-t.Flash-z ajánlott amugy a Flashunter.. -
tudatlanka #3327 balcsi 70:opera v6.5 használd a régebbi verziót jobban elviseli és száguldani fog... -
tudatlanka #3326 newil:itt keresd meg a hozzávaló szoftvert. -
Bírni fogja. Kicsit terhelni fogja a gépet, de bírni fogja. (Anno én 486-oson értem el, 33,6 kbaudos modemmel a netet - és bár lassan, de ment.
).
Annyit hozzátennék: rendszeresen frissített vírusírtó + tűzfal legyen a gépen! És használj alternatív böngészőt (FIrefox, Opera), hogy kisebb eséllyel kaphass spyware-t. -
balcsi70 #3324 Ja még egy kérdés.Telepitettem az Xp-t és kezdetkor kiirta 17%nál hogy driver.cab nem telepithetö.hogy probáljam meg ujból,vagy hagyjam ki.és hiába probáltam vagy 3-szor is ,ki kellett hagyjam mert másképp nem ment tovább.Ez mi akar lenni ami kimaradt? mert azt irta hogy lehet hogy nem fog rendesen müködni a gép.Vagy valahonnan ez beszerezhetö? Kössz. -
balcsi70 #3323 Sziasztok.Pentium 1-re rákötik a netet,birja? birni fogja? vagy nem éri meg? Kössz a választ. -
Bela10 #3322 Köszönöm de nem segített. Nem csak a szinekkel van baj. Változott a mérete is. (800x600)
-
Hello,vettem egy Logitech QuickCam -et.Telepítettem,de az XP hardver varázsló kiírja,hogy nemlehet telepíteni ezt a hardvert---Probléma lépett fel...USB Device...Az eszköz illesztőprogramjának telepítőjében hiányzik egy szükséges bejegyzés.Ennek egyik oka lehet,ha az INF a Windows 95-höz vagy késöbbi változatához készült.Forduljon a hardver szállítójához.---Segítsetek,már frissítettem,de továbbra is ezt írja ki.Letöröltem régebbit felraktam újat,de továbbra is ezt írja ki... 

-
Htx, nagyon szépen szól. -
mochee #3319 Kösz mindkettőtöknek, ezt a beállítást nem végeztem el. Így is több lett méretben ha a felét kijeleöltem, mint az eredeti fájl fele, de már rá tudtam rakni a dvd-re ahogy akartam. -
winamp-al, ha van flac pluginod.
www.winamp.com -on asszem tudsz szerezni.
ha nem akkor keress rá google-ön ott biztos van vmi -
Hi!
Mivel játszhatom le a .flac kiterjesztésű fájljaimat? -
hát, ez ismerős, nekem is, csak nekem ez akkor volt, mikor pl régebben még Diablo 2 lodoztam (256 színű game), kiléptem és meglepődötten láttam, hogy 16 színűvé váltott a sajátgép meg a tálca néhány része...ekkor azt csináltam, hogy elindítottam a diablo 2-t még1x, megnyomtam a WINDOWS gombot a billentyűn, akkor visszaált érdekes módon eredetire, és ekkor ctrl+alt+del szentháromság, és kilőttem a diot és többet nem nyomtam vele nagyon 

sztem ez megoldás, hogy keresel vmi 256 színű game-et, vagy amid van, és ahogy az előbb leírtam, próbálj meg úgy eljárni...elvileg át kell állnia, próbáld meg!