20838
Segítséget kérek
-
helo :)
a router az arra jó, hogyha pl. van két géped és egy modemed, de egyszerre szeretnétek netezni, de ugyebár a modemen csak 1 "lik" van a netnek, a router az megosztja a netet, és egy időben 1 modemmel és 1 routerrel több gépről is lehet netezni
remélem érthető voltam nemvok magyarázó mester :D -
Vki el tudja magyarázni nekem mi az a router,és mire valo?
Fater vett eggyet de gözöm nincs mi a halál az!
Én most pont ebben kérek segitséget! :) -
segitene valaki az én problémámon is -
Nézd meg itt:
Link -
A lemez megtelt
hiba üzenet -
zuji01 #3390 Üdv!
A Windows vmiért nem hajlandó felismerni a LG DVD írómat egy vírus után mert vmilyen illesztőprogram hibás vagy hiányzik( "kód:39"). Meg tudná vki mondani milyen illeszőprogram hiányzik vagy fájl mert szeretnéma vírus miatt újraraknia windowst de így nem fog menni... -
Adam224 #3389 Hi
felraktam egy programot(icewind dale 2)kiprobáltam tok jól működött.
másnap indítom aztán jön a válasz:A program szabálytalan műveletet hajtott végre,és le fog álni...
részletek: IWD2 érvénytelen laphibát okozott a(z)
IWD2.EXE modulban a 0187:007ab8f3. címen.
Regiszterek:
EAX=00455845 CS=0187 EIP=007ab8f3 EFLGS=00010246
EBX=00000001 SS=018f ESP=00c5aaac EBP=00000000
ECX=74bce820 DS=018f ESI=00c5b234 FS=12af
EDX=00000000 ES=018f EDI=bff7b98d GS=0000
Bájtok CS:EIP-nél:
ff 51 08 89 6e 04 89 6e 4c a1 d8 f6 8c 00 3b c5
Veremkiíratás:
00455845 00002711 00000000 00c5b234 00c5aaec 007aaf30 00c5b124 00c5ae6c 00000000 00002711 40c38800 00c5b234 00c5ab9c 0084566a 00000007 bff842b1
Aztán még egyszer el tudtam indítani de utáne megint ez van.
Most mit csináljak??? KÖSZI -
van egy program ami ezt csinálja (GIT=Games Internet Tunnel), ki is probáltam, de nem tudtam ellinditani mert kellet neki
"Look at frame on which device"de ez nem volt Itt egy link néze meg valaki -
hmm nemtom hogy mi a pontos neve, csak azt hogy ESS, meg hogy SCSI :P tudom ciki, de van ilyen foglalat is az alaplapomon, gondoltam kihasználom. megszólalni megszólal csak nem megy a neten valami miatt :( -
neve is van? mar csak azert, mert egypar kartyat mar tonkretettem, igy erdekel neked is az e a gondod. vagy integralt? mert a havernak volt olyan gondja hogy nem sikerult megszolaltatni a a mikrofont. -
régi :) ess -
nezd meg a kartya bealitasait, hatha csak valami be van kapcsolva (reverb vagy hasonlo, vagy 5.1 hang...) egyaltalan milyen kartya? -
Kapcsold ki a windows tűzfalát, ha Winxp van a gépen. -
hellósztok
Na szóval, van egy játék amit csak hálozaton tudok használni és van egy ismerösöm messze lakik és játszani akar egyet a játékkal de a másik gép az interneten érhetö el, tudtok olyan programot ami hálozatá alakitja a két gépet. -
Hali! Volna 1 nagy problémám. valami nagy gubanc van a hangkájhámmal.
Nem tudok msnen és skypen dumálni másokkal, és eggyes filmek hangját rosszul játsza le. pl a háttérzaj nagyon hangos a szinkronizált nyelv pedig irtó halk.
hasonló a jelenség beszélgetésenkél is. a bejövő hangot szinte nem lehet hallani, a kimenő hang pedig állítólag jó... nem tudom hogy mi lehet a baja! valaki, ha tud segitsen...
-
megabite/s -es a kábel D: -
Hellosztok! az lenne a problémám h van két gépem van egy 100mps/s -es kábelem hálozatba raktam őket, internet meg lanos játék megy de az h fájlokat huzzak egyik gépről a másikra az már nem :( friss gyors hálózati kártya van mindkettőbe, ja és a net kötött ip címes ha ez számít vmit.
Nemtom h mennyire értetek a hálózathoz de minden segítség jól jön. előre is köszi! -
hi mit jelent a torrentnél, hogy Scraping, aztán pedig kiírta, hogy Scraping done (ABC-ben) -
puma1 #3377 A lap nem jeleníthető meg.
A keresett lap nem kérhető le.
--------------------------------------------------------------------------------
Tegye a következőt:
Nyissa meg a www.microsoft.com honlapot, majd keresse meg a szükséges információkkal kapcsolatos hivatkozásokat.
Kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálkozzon később.
Kattintson a Keresés gombra, ha információkat szeretne keresni az interneten.
A kapcsolódó helyek listáját is megtekintheti.
501/505-ös hiba - Nincs megvalósítva vagy nincs támogatva
Internet Explorer
Ilyenkor mi a teendő?? -
FoToS #3376 Sziasztok egy nagy szivességet szeretnék kérni valakitől.
Ulead Photoinpact v11.0 programot sikerült nagy nehetezen megszereznem,de sajálatos módon a cd1 r39-es lemeze sérült.Valaki tudna nekem ebben segiteni mert a munkám miatt nagyon nagy szükségem lenne erre a programra.
Köszönöm a segitségeket előre is. -
A legegyszerűbb a Win reinstall. -
North #3374 Köszi, sikerült. -
Ezen az oldalon találhatsz hozzá dekódert (+a dekóderhez grafikus interfészt), DirectShow filtert, Audition/Cool Edit kiegészítést, Winamp plug-in-t. -
Csá!
Anno letöröltem a Daemon-tools-t, és elfelejtettem kikapcsolni az emulációt, így megmaradtak a virtuális driveok. Mikor felraktam megint, akkor azt mondta, hogy nem tudja az a bus izét adni neki, mert már foglalt. Az lenne a kérdésem, hogy lehetne azt a régi három virtuális meghajtót eltávolítani. -
North #3371 Üdv! mpc kiterjesztést mivel lehet meghallgatni vagy átalakítani mp3-á, wav-vá, vagy bármivé amit le lehet játszani?:) -
balcsi70 #3370 Sziasztok.Telepitettem az Xp-t és a fájlok vizsgálata-(vagy másolása),valami ilyesmi ment,17%nál megált és kiirta hogy driver.cab nem telepithetö,és hogy probáljam meg ujbol.Meg is probáltam de megint kiirta,és hogy Esc-t nyomok akkor átugorja,telepiti de nem biztos hogy a Windows rendesen fog müködni.Ezt régebb nem csinált ilyet pedig már nem egyszer telepitettem.Szerintetek mi ez? és az a driver.cab az mire szolgál? vagy esetleg le lehet valahonnan tölteni? kössz a válaszokat!!! -
egyes #3369 Köszi!
-
Hali! Volna 1 nagy problémám. valami nagy gubanc van a hangkájhámmal.
Nem tudok msnen és skypen dumálni másokkal, és eggyes filmek hangját rosszul játsza le. pl a háttérzaj nagyon hangos a szinkronizált nyelv pedig irtó halk.
hasonló a jelenség beszélgetésenkél is. a bejövő hangot szinte nem lehet hallani, a kimenő hang pedig állítólag jó... nem tudom hogy mi lehet a baja! valaki, ha tud segitsen...
-
hát pihenj akkor
-
A válasz: BSPlayer! Ez egy lejátszó progi, bárhonnan letöltheted(szoftverbázis, honosítóműhely, stb.)!
Ez egy igen jó lejátszó, be tudod állítani hogy melyik fájlból vegye ki a hangot, feliratot!
Ha már letöltötted, akkor a lejátszás előtt jobb gomb és a feliratfájl menü!
Azt is be tudod állítani, hogy hol legyen a felirat, milyen színben, méretben, legyen-e fekete háttere, stb. -
egyes #3365 Sziasztok!
Letöltöttem a lost-ot és külön van hozzá a felirat, hogyan lehet és mivel megcsinálni, hogy lássam is a film közben? -
foxxi #3364 Köszike az infót
-
ugytunik reggel ota lefaradtam es nem fogom fel hogy mit olvasok. :-) -
en inkabb azt mondanam hogy barmilyen jobb rajzolo progi jo. -
Bármilyen grafikus programmal készithetsz névjegykártyát.
nemhinném, hogy létezik külön névjegykártya készitő progi.
"valami komolyabbat"
Photoshop CS2! -
foxxi #3360 Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni hogy honnan lehetne leszedni vagy mi a neve; névjegykártya készítő progit keresnék. De nem olyan 3 sablon oszt csá-sat hanem valami komolyabbat.
Tudna valaki segíteni linkel vagy névvel?
Köszike előreis!
-
puma1 #3359 501/505-ös hiba - Nincs megvalósítva vagy nincs támogatva
Internet Explorer Ilyenkor mit csináljak?? HELP PLEASE -
Windows parancssorba beirod msconfig aztan a boot ini fulnel kivalasztod azt a particiot amit szeretnel, ha betoltodne es hasznalod a beallitas alapertelmezetkent gombot. -
Lemaradt a, sziasztok és a végéről a kérdőjel.
Bocsi -
Segítsetek nekem.
Van két XP-m a gépen. Az egyik a C a másik a D partícíón van. Gép indításánál a D partíció töltődik be alapban és én a C partíciót, szeretném, ha alapból betöltődne (Vagyis gépindításnál, ha nem választok, akkor a C partíció töltődjön be). Mit kell csinálnom, ahhoz hogy ezt elérjem.