20838
Segítséget kérek
  • Sland
    van 15 videófájlom azokat egybe szeretném rakni. pontosan hogy kell gyorsan és egyszerűen? mondták már hogy virtualDubbal de ott nem tom hogy hol kell. megmondaná valaki hogy mit tegyek?
  • tudatlanka
    A dts hang kb 1-1,4Gb azon tömöríteni nem tudsz és akor számolhatsz
  • MrSpock
    Egy kérdésem lenne..
    Egy 6gigás filmet DTS-sel,mennyire lehet legjobb minőségben tömöríteni?
    Kép mennyi %-körüli lesz.
  • Dying Soul
    Köszi :D
  • lck #3431
    Egy normál zene CD bitrátája 1000 kbps.
    Az MP3 ezt összetömöríti momdjuk 160 kbps-re úgy hogy kiejti azokat a hangokat amiket nem hallasz vagy csak alig. Ez egy adatvesztéssel járó veszteséges tömörítés. Hiába konvertálod ezt át 320-ra, a semmiből nem lesz újra hang.
  • Flamaster #3430
    felfelé nem tudsz konvertálni
    160-ból csinálhatsz 320-at, de semmi minőségbeli különbség nem lesz.csak a fájlod mérete lesz dupla akkora
  • Eston
    szerintem ha eleve kevesebb minőségben van akkor nem tudod jobb minőségűvé konvertálni, de ebben nem vok biztos
  • Dying Soul
    Hi!

Van egy 160kbps -mos minőségű zenei fájlom. Átkonvertáltam progi segítségével 320 kbps-ba. Hallás alapján em érzem a minőség váltást, de történnie kellett vminek, vagy nem?
  • tyutyo
    Esetleg, ha küldeni is tud packetet, az sem lenne rossz.
  • tyutyo
    Sziasztok,

Nekem egy olyan monitoring szoftverre lenne szükségem, ami képes elkapkodni az alacsonyszintű firewire packet-eket.
    Tehát valami olyasmit, mint az ethernetnél az ethereal.
  • Takeda
    Hali! Hátha tudtok segíteni az a problémám hogy megszakad a hang egy idő után minden program alatt. Integrált hangkártyám van, lehet hogy elromlott? vagy driver probléma?Direct X 9.0 van fent, XP alatt. ha valki tudja please segítsen. köszi
  • foxxi
    Müködik :) Köszike.
  • tudatlanka
    #3419:bekellen állitanod hogy a video direct stream copyban legyen
  • Lantee
    Sziasztok!

Egy ideje megőrült a desktopom (mellékelt kép). Sehogy sem tudom eltüntetni a bal oldali menüt! Már szinte mindehogy próbáltam, de csak nem akar eltűnni. Mellesleg az ikonokat sem tudom mozgatni. Nem vagyok már kezdő, szóval az alap dolgokat már próbáltam!

Ha valaki tudja megoldást, segítsen légyszíves!

http://www.kepfeltoltes.hu/view/051121/Desktop_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  • artschi
    Az ffdshow egy videokodek. azzal van vmi gond, próbáld meg leszedni. hátha nem fagy ki.
  • foxxi
    Sajna hibaüzenettel kifagy :( Erre a file-ra hivatkozik: ffdshow.ax
  • Sland
    Hi!

Lenne egy problémám:

van egy filmem amire rá szeretnék rakni más hangot. szal van egy avi videofájlom meg egy wav hangfájlom. A VirtualDub - bal raknám össze. na most megnyitom a filmet és rámegyek arra hogy audio >> wav audio. akkor okés minden lesz másik hang a filmen. rámegyek hogy save as Avi és elkezdi elmenteni. na már most 30% nál már 30gigás filmet csinált az egyébként 790megásból. a hang 100 megás szal még így is az 900mega max.

Mi a teendő?
  • Aspyrin
    Próbáld ki az Ulead Gif Animatort, mindazt tudja amire szükséged van.
  • foxxi
    SZiasztok!

Azt szeretnám kérdezni hogy milyen programmal lehet ugy lekicsíteni animált giffet hogy számomra megfelelő legyen a mérete. Mert amikor megteszem (vagyis átméretezem) akkor nem lesz többé animált. :( (ACDsee-vel próbáltam). És hogy lehet jpeg-ből aminált giffet csinálni? Milyen progival? (a jpeg is animált)

Köszi a segítséget!
  • melorin
    Na, itt van a miért folytatása :D
    :
  • melorin
    Ezt miért??
  • tudatlanka
    zico87
  • Tarajos Sül
    Ok

Köszi a Router-hez a választ!

Valoban 3 gép van,de csak egy mini(külsö)modem van az eggyik gépnél,és a tesom állandoan chat-el,a fater letöltögetni szeret!(képet,videot)
  • zico87
    Valaki tudja a Nero 7-ben hogy lehet a írási sebességet beállítani ?
  • Barty007
    hali segitseget kérek hol találok gexa editort kéne nekem 1 link aki tud segiteni az lets segitsen előre is kösz
  • mucsácsó
    na oks...felraktam az új drivert, előtte letöröltem a régit...namost kipróbálom, remélem nem lesz semmi baj vele...
  • Evin
    Igen, de az nem garancia. Egyszer ráraktam egy régebbire egy újat, és nem végül nem lett beállítás ablak az asztal tulajdonságokban!
  • blackgamer
    persze, router=hub+modem
  • Aspyrin
    Ha nvidia alaplapi chipseted van akkor jelöld ki, hogy csak a videodrivert uninstallálja;-) Utánna lesz majd újraindítás, s mehet a telepítés.
  • Frosty01
    routerrel lehet hálózatot csinálni?
  • mucsácsó
    meghát hogyha nem is törlöm le az előzőt, úgyis felülírja nem?
  • mucsácsó
    szal először ott NVIDIA Drivers uninstall, aztán utánna egyből mehet fel az új?
  • Aspyrin
    Frissítsd nyugodtan, viszont előtte ajánlott uninstallálni a régi meghajtó programot. Érezhető javulást nem biztos, hogy tapasztalni fogsz viszont valószínűleg stabilabb lesz a videókarid(elméletben a frissebb verziójú driverek gyorsabbak/stabilabbak, persze ez nem minden esetben igaz).
  • mucsácsó
    aha...oks, megpróbálom...remélem jó lesz
  • blackgamer
    nem kell érteni, mindig a lefrissebb ajánlott hogy fentlegyen
    ha annál hibát észlelsz akkor visszateszed a régit, vagy vársz újabbra, de nem jellemző a hiba
  • mucsácsó
    itt is azért felteszem a kérdésem, hogy télleg biztosra menjek:
    szal van egy ASUS GEFORCE N6600 256MB-os VGA-m...most kaptam 2 hete.
    71.xx driver volt felrakva, de én felraktam a 77.72-eset. minden ok, csak meg szeretném kérdezni, hogy az nem lenne baj, ha én most ezt a 81.94-es (November 14, 2005) drivert felraknám? és ha nem, akkor tapasztalható lenne e javulás például játékoknál? nem igazán értem ezeket a driver-dolgokat...nagyon köszönöm előre is a válaszaitokat!!!!
  • Evin
    Így van beállítva, bár azt nem tudom van-e router, mert nem az én gépem.
  • blackgamer
    a bejelentkező ikonon jobb gomb, beállítások fül "bontás előtti üresjárati idő" ezt kell "soha"-ra állítani
    + routerben is ki kell kapcsolni
  • Evin
    Az internetem egy idő után megszakad, ha pl az IE-t nem használom. Állítólag van valamilyen inaktivitást szabályozó rész, de hol van?
  • pinehead
    sziasztok!
    olyan programot keresek, ami mixelések előtt segítene "azonos hangúvá" tenni a trackeket, mert a sima normalizálás, ill. azonos bitrate-re konvertálás kevés.
    ismer vki ilyen programot??
    köszönöm.