20838
Segítséget kérek
-
Egyébként csak érdekesség képpen:
Nézzétek meg mindkét screenshotot, mindegyik gépen voltak fenn védelmek: AVG, Kerio, NOD, Ad-Aware, MS Antispyware ... és mégis bejött ez a genya. Biztos a felhasználói szokások is befolyásolják hogy ilyenek bejönnek, de azért elgondolkodtató a fennt lévő védelmek hatékonysága. Nem? -
Na innen kezdj el visszaolvasni. -
gyorgy #3473 Sziasztok!segítséget szeretnék kérni.A gondom az,hogy amikor az excelt elinditom azt irja ki:"az op.rendszer jelenleg nincs konfigurálva ennek az alkalmazás inditásához".Mit kell tennem,WindXP prof. van a gépen.Egy kezdő 12 éves lány kéri a segítséget.Elöre is köszönöm
-
Windows XP SP2 és nem lehet lecserélni a hátteret :S mérT? Valaki help :)
-
orgik #3471 helló. lenne egy kérdésem.Van olyan program ami tud képet nagyítani úgy hogy ne torzuljon a kép? -
bracsek #3470 CSŐ készitettem egy honlapot
feltettem az ingyenvebre
az ingyenveben fel tudom tolteni a fyle-aimat de
letoltottem egy ftp commandert és bbeállítottam a szervernek a cimét(nev.tuti.hu) a felhasználónevemet és jelszomat a potnaál 21 volt azt ott hagytam erre
kiirja ,hogy :
Connecting to nev.tuti.hu , 27 nov. 2005 16:40:56
500 ESocketException: Error 10060 in function Connect
Connection timed out és végez
(ezt miért csinálja és mit lehet tenni)
ha valaki segiteni tudna e-mail cimem [email protected] kösz. -
a lemezt le kell zárni és látni fogja. (a menüben keress egy finalize opciót) -
tomo #3468 pdf filehoz van egy sokkal jobb nezegeto . kicsi ingyenes es nagyon gyors:
foxit pdf reader. ( 1,5 MB es telepiteni sem kell , 1 db exe )
foxit pdf reader link
ne hasznalj acrobat readert, az nagy es iszonyu lassu. -
balcsi70 #3467 ok.kössz. -
Talán használj komolyabbat programot a wordpad helyett. Pl. openoffice vagy microsoft office.
-
Hali, egy rövid kérdésem lenne. Van kölcsönbe egy Sony DVD-s Handycam-em. Minden szépen rajta van a miniDVD-ken. Gépbe berakom, Commander nem lát semmit, Intéző és a sajátgép meg üresnek látja. Kamerán visszanézve, minden rajta van. A Sony honlapjára felnéztem hátha van valami segéd program, ami kell hozzá hogy felismerje a gép, de semmi. Valami ötlet? PLS HELP!!! -
balcsi70 #3464 még egy kérdés.Van egy spirál füzetlapocska.(tipus:WordPad dokumentum)és ha meg akarom nyitni megnyilik a WordPad de egyböl feljön egy kis ablak hogy nem tölthetö be a grafikus szűrő.Folytatja a dokumentum konvertálását?és hiába nyomom hogy igen ujra és ujra azt az ablak jön föl. ?????? -
Aspyrin #3463 Adobe acrobat reader -
balcsi70 #3462 Sziasztok.Milyen progit rakjak fel hogy kezelje a PDF fájl megnyitását? Thx. -
gyorgy #3461 Sziasztok!segítséget szeretnék kérni.A gondom az,hogy amikor az excelt elinditom azt irja ki:"az op.rendszer jelenleg nincs konfigurálva ennek az alkalmazás inditásához".Mit kell tennem,WindXP prof. van a gépen.Egy kezdő 12 éves lány kéri a segítséget.Elöre is köszönöm -
foxxi #3460 Aszem nem nagyon lesz megoldása..lehet maga a fórumban lesz a hiba.. :( :S -
hát ez sztem egyénfüggő...az én gépemen nis volt fenn, és sok szar bejött, fater gépén is nis volt(van) és az övé rendesen működik nem kap vírusokat...kinek mi a jó... -
okok, bocsi....csak aszittam NAV :)
sry...de a norton akkis annyit ér mint amit odaítam :P -
Vírusírtó témába:
Én korábban NAV-ot használtam, most NOD-ot. Szerintem kár fikázni a másik virusítrót ezért vagy azért.
Egyik progi sem rosszabb a másiknál, legfeljebb jobb valamiben. -
foxxi #3456 Nos a felállás a következő. Az Eplorer visszaállítva alapra, a win tűzfal kikapcsolva, hálózati beállításnál kiszedve a pipa a "tűzfal védelemről". A fendszeren Norton Antivirus és Firewall van. Ahhoz pedig gondolom azért nincs köze mert nem álítottam. Meg minden oldal megy csak ez az egy nem, holott mindenhol máshol igen. A kess tárat meg a kukikat meg mindent töröltem, még manuálisan is. Próbáltam mozzilával is elérni, az sem tudta. Valami "connection refused" volt a válasz. Énis a szolgáltatóra gondoltam de az nem hinném hogy lehet, főleg hogy csak 1 oldalt nem tudok megnyitni.
Kezdek ideges lenni. Egyszerűen nem találom a megoldást.
Már a modem kihúzással is próbálkoztam, pihentetve, hátha beragadt a cím vagy mittomén, de semmi. Windowst meg nem hinném hogy telepítenem kéne újra mert egy oldal nem jön be.
Szal ha valaki tud megoldást szóljon! -
Kavról beszéltem.. -
nezd meg a windows firewalja ki van e kapcsolva. nekem a peer guardian ugy bekavart, hogy en is egy honapig kerestem a hibat. analog modemmel mentek az oldalak wifivel nem, logikus hogy a szolgaltatot cseszegettem... (utana visszakaptam) -
a Zonealarm 6 hoz létezik magyarosítás ?? -
foxxi #3452 Megtörtént. És semmi. Sőt! Gép restart is volt, a modemet is kihúztam stb. de még mindig nem jön be az oldal. -
háhá, csak annak fele nem vírus az a gáz...a norton minden szarra aszonnya hogy vírus, de fele nemigaz...direkt egyszer meg is próbáltuk haverokkal, hogy amit a Norton észlelt fájlt, az be lett vizsgálva noddal, kaspersky-al, avasttal, virus busterral...és érdekes volt, hogy egyik sem mondta hogy az vírusos lenne :DD
NAV nagyon zizi, egyből pattog, és szar lassú limlom...inkább én má aszonom, hogy ne legyen vírusírtóm, minthogy NAV...hihhhhetetlen egy ócska...én útálom tiszta szívemből.... -
Tipp: beállításokban töröld az ideiglenes fileokat és cookie-kat. -
foxxi #3449 SZiasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ilyenkor mi a teendő!?
"Az oldal nem elérhető...blablabla"
"A kiszolgáló nem található, vagy DNS-hiba történt
Internet Explorer"
A vicc csak az hogy mindenki másnál megy az oldal. EZ az oldal--> oldal csak az én gépemen nem. Internet Explorert használok és semmit nem áligattam benne. Csak egyszerűen egy frissítés itán ez jött be!
Aki tud az segítsen, és nagyon szépen köszönöm!
-
A NOD védelmében ( bár nem azt használom ):
A vírusirtók beállításának egyik dilemmája a tömörített fájlok ellenőrzése.
Tapasztalataim szerint amelyik a tömörített fájlok valós idejű ellenőrzésére van beállítva általában rendesen odavág a rendszernek, vagyis érezhetően lassítja azt. Régebben pl. a Kav-val is volt ilyen tapasztalatom.
Attól hogy a NOD esetleg 14 vírust megtűrt a gépen, az nem azt jelenti hogy azok aktiválódtak is. Amint kicsomagolásra és futtatásra került volna sor - feltételezem - hogy NOD is jelezte volna, illetve egy tömörített fájlokra is kiterjedő víusellenőrzés a NOD esetében is eredményes lett volna. -
Kav 14 vírust talált régebbi adatbázissal a gépemen a napi frissítésű nod32 mellett..
/off -
énis aszondom hogy NOD32 rulez, jobb vírusírtó nincs...najó..Avast is jó ugyanúgy, de nekem Nodhoz húz a szívem...NOD32 a leggyorsabb, talán 2 perc sincsen a teljes rendszervizsgálat, még akár a NAV-nál minimum 1-2 óra...meg 100x gyorsabb, és stabilabb, minden nap update-elhetsz is akár, és télleg 21 folyamat fut vele együtt, nortonnal meg 34-35 futott...akkora szarrakat, hogy azt elmondani nem lehet...iszonyatosan rühelem azt a mocskos NAV-ot...húúúúúúúúúúú.. 

aszondom szal énis, hogy NOD32, azt adják az ehavi DVD-s GameStar-hoz tudtommal, amihez 1 évig jó lesz a regisztrációd, és jogtiszta! (persze nekem nem innen van hanem warez) 
-
Ha jót akarsz Nortont ne tegyél!
Pl.: Avast home minden féle szempontból jobb. -
torrentbe irtam -
balcsi70 #3443 sziasztok.Tudna valaki segiteni?Ha nem nagy gond lenne elolvasni a torrent-nél irtam be a 4382-esre.kösszi elöre is. -
nekem avast van. ingyenes othoni hasznalatra csak regisztralni kell es egy evig ervenyes a regisztracio. automatikusan aktualizalja magat (ha ugy alitod be) de lehet manualisan is. -
A dobozon kellene megnézni, hogy magyar nyelvű-e.
Én a NOD32-t ajánlanám, van belőle magyar is, és nem fogja annyira a rendszert, mint pl a NAV. -
nagyimamma #3440 Segitségek kérnék! A gépemen van a Norton 2003-as változata. Ez jogtiszta szoftver. Ami a Metróba van most akcióba, az szerintetek magyar? Vagy hol lehetne venni az új magyar nyelvüt?? Vagy szerintetek van ennél jobb virusirtó is. Ez jól müködött egy éven át a gépemen, nem volt külnösbb gondom vele! -
balcsi70 #3439 igen.csak igy egy a baj hogy csak azt teszi rá a vágolapra ami éppen látszik a képernyön.De a szöveg hosszabb.hogy akkor kettöböl mentsem el mindegyiket?
-
balcsi70 #3438 Ok.Kössz máris probálom. -
Aspyrin #3437 Szerintem a legegyszerűbb megoldás, hogy a print screeen billentyűvel kimásolod vágólapra, majd fogsz pl. egy paintet és beilleszted(ctrl+v) és mentheted is. -
balcsi70 #3436 Sziasztok.Egy kis segitséget kérnék.Letöltök valami verseket és ez E(expl.-nek a jele) HTML dokumentként jön le.Van rá lehetöség hogy valamivel átkonvertáljam hogy képformátumként kezelje a gép,mert utána szeretném kiirni cd-dvd-re ugy hogy majd a asztali dvd-n lejátszam.Lehetséges ez a konvertálás? és ha igen melyik ez a progi? Kösszi a válaszokat.!!!