20838
Segítséget kérek
  • McGrady
    ok...szerzek 1et
  • Aspyrin
    Kell neki a divx codec.
  • McGrady
    nem, azzal se ment...
  • MM2
    Szerintem Media Playerrel!
  • McGrady
    helo leszedtem 1 AVi file-t és BS player azt írja unkown format (DIV3)
    mivel tudnám megnézni?
  • izb
    EasyCleaner
  • vki
    Tud nekem valaki mondani egy fasza regisztrációs adatbázis tisztítót?
  • Takimate
    hol lehet használni a rendszervisszaállítási pont-ot ?
  • Takimate
    na most megnéztem a gépet... hát elég káosz.
    Megpróbáltam a rendszervisszaállítási ponttal hősködni de a hibaelhárítást nem tudtam megnyitni.
    Tehát a keresőt megnyitom csak üres ablak nyílik meg, (nem tudok sehova írni)
    A startmenu : SÚGÓ meg egyszerűen a homokóra után el sem indul.

van 5lete vkinek ?
  • Ackro
    nyomd meg az insert billentyűt és törölj space-el
  • Ackro
    egy másik oszlopban tudod megcsinálni, kivéve, ha az adott oszlop értékeit vmilyen függvény számolja.
    egyébként egy másik oszlop cellájába beírod, hogy [cellanév]*1.1, ezt megcsinálod egy cellán, majd a többit lehúzod (az elkészült cella jobb alsó sarkában megjelenő kis plussz jellel)
  • Iori
    sziasztok,

nem tudjátok hogy a wordben hogy tudom beállitani hogy mikor törlök backspaceszel akkor ne csökkenjen a sor? mert mikor törlök mindig magával húzza az egész sort is :(
  • alph4
    Exelben milyen parancssorral tudom meg csinálni azt, hogy az adott oszlop értékeit 10%-al megnövelje?
  • zolo
    Hali all!!
    Van egy mobilom(sagem myv-76),van bele trans-flash memória kártyám.Milyen programmal tudnám láthatóvá tenni a telefonban levő memóriakártyát???
  • leguan05
    Gépemben két vinyó, egyiken XP, másikon win98. Ez utóbbira telepítettem volna a Panda Titaniumot. Telepítés közben az asztalon lévő ikonok rajzai átváltotttak a win-logóra és nevükhöz egy .ink kiterjesztés íródott. Ettöl kezdve ezek az ikonok nem működtek. ----- Újraindítás (dupla bootolás segítségével) után a win 98 beindulását kísérő hang volt, az asztal háttérképe megjelent, de sem ikonok, sem Start, sem tálca. Hanem az "Explorer A program szabálytalan műveletet hajtott végre és le fog állni" ablak. Bezárására nem történt semmi. "Részletek: EXPLORER érvénytelen laphibát okozott a(z) EXPLORER.EXE modulban ... stb."

Az XP alól hozzá tudok férni a win98-at tartalmazó C:\ meghajtó minden részéhez. Ezért (kínomban) kicseréltem egy másik gépről az explorer.exe fájlt, de ez sem segít.

Kinek van ötlete? Kösz!
  • balcsi70
    Sziasztok.(kérdi egy ismerösöm)Mitöl lehet az hogy a gép csak csökkentett üzem modban indul,a start, futtatásba beirva hogy msconfig és azt irja hogy a windows nem talál ilyet.(mert ugye ki akarta venni a safe boot-nál a pipát).Azt irja hogy semmit nem tud csinálni a géppel legalább 5* ujrainditja és akkor valahogy bejön a windows.Lehet valami tenni?Kösszi.
  • MM2
    SZiasztok!!!!!!!!!!!!
    Tudja-e valaki, hogy lehet kitörölt e-mailokról (kukából is) listát kérni?
    NAGYON FONTOS LENNE, ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.
    MM2
    Ha tudja valaki kérem azzonal válaszoljon.
    (hotmail)
  • ati2002
    Az nem olyan egyszerü, elöbb tanulj meg php-t programozni.
  • mucsácsó
    :) hehe
  • ffxi
    Velem már előfordult

• akmot
    © akmot ma 17:47 | Privát | Válasz | #3300

NAGYON SÜRGŐS!!!
    Meg tudná mondani nekem valaki hogy hogy kell quiz-t csinálni a honlapra, mondjuk akarok vagy 10 kérdést és mindegyikre lehetőleg 3 válaszlehetőséget??? És amikor megvannak a válaszok, rákattintva az ok-ra ki is értékelné a gép az eredményt.

• Takimate
    Sziasztok ! Kb 3 órája nem tudok rájönni miért csinálja a szomszédunk XPSP2-je, hogy: A kereső nem működik. Helyette feljön egy ablak amibe annyi van, hogy kereső keresés mappák ugrás-- de sehova semmit sem lehet írni. A baloldal kék és tök üres, a jobb oldal fehér...Megcsináltam a szokásos dolgokat. regcleaner, kémprogival átvizsgálás..

Milyen task-ok futnak.. startUP pucolás, és ugyanaz a gáz...

Nem jön egyszerűen elő az a "kutyás" kereső, akkor sem ha az intézőben nyomok jobbgomb- keresést.... Ugyanaz a tünet akkor is.

Van valakinek sos egy mentő 5lete, ugyanis nagyon keresnek egy anyagot a gépen, munka miatt...

KÖSZÖNÖM előreis.

T.
  • mucsácsó
    lol lenne D:DD
  • ffxi
    Lehet, h egér bill. fel van cserélve!

• Ackro
    ahogy elnézem a dupla http-t leszámítva ez inkább egy scriptnek átadásra küldött url (GET metódussal) nem pedig egy js fájl elérési útja.
    ha a script valóban feldolgozza ezeket az adatokat és a generált oldalt szeretnéd megjeleníteni, akkor nem így kell. a html form tagjánál nézz szét ezügyben. sztem...
  • foxxi
    Sziasztok!
    Java scriptet szeretnék elhelyezni az oldalamon. A fórumnk az aktuális topicjait mutatná az oldalamon de nem tudom hogy a html kódba hova kell beilleszteni ill. esetleg még mit kell hozzárakni. A kód igy néz ki:

<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="http://http://fly2005.uw.hu/topics_anywhere.php?mode=show&f=uMiwzLDUsNiw3&n=10&sfn=y&fnl=y&r=y&sr=y&b=non&lpb=0&lpd=7&lpi=y"></script>

Ezt szeretném a html-be elhelyezni. 5let? :)
  • apu
    Én hardverre gyanakodnék ezek után. Érintkezési problém, egér, bill csatlakozók, elősször nézd meg a perifériák csatlakozóit, dugaljakat , majd a kártyákat, nem rázkódtak e ki ?
  • PLackó
    most vettem új tápot,furcsa lenne ha nem lenne elég neki 550 watt:)
    vírusirtót elindítom,hátha van valami.futó folyamatom nincs sok,és semmi gyanus folyamat nem fut.
  • mucsácsó
    vagy túl sok a futó folyamat:
    -itt előjöhet az, hogy vírus fertőzött meg 1-2-t
    -vagy alapból sok van, és nem vírusos
    -vagy maga a vírus fut...-ez a legrosszabb, sajnos tapasztaltam már :(
    azért nézd meg, hogy mikor így "fagy", akkor felugrik e a procihasználat, habár...lehet az is, hogy nem jól érintkeznek, lehet hogy nem kap elég áramot...mert legalábbis mikor bedugom a bill-t, akkor nekem fellvillan a 3 led rajta (de lehet hogy csak nekem)
    naoks, ezek próbáld meg úgy nagyjából szerintem, én arra gyanaxom, hogy van pár vírusod, vagy netán nem kap elég áramot...nemtom, soksok lehetőség lehet még, de előbb ezeket vizsgáld meg szvsz! :)
  • mucsácsó
    sztem ez vmi vájrusz, vagy az, hogy felugrik a processzorkihasználtság 100%-ra, amit természetesen szinte minden vírus okozza, és spyware-eknél is elég gyakran előfordul! sztem...az legyen, hogy rányomsz egy fullos scant, vírus, spyware, akkor töredezettségmentesítő, lemezellenőrzés, és ha aztán is csinálja...márha van vírus...akkor nemtom =/
    akkor max winreinstall, de réméljük ezt sikerül megkerülni :(
  • PLackó
    üdv.én is segítséget kérnék.valamiért kb. 2 percenkét kb. 3 másodpercre lefagy az egér/billentyűzet,felvillan a 3 gomb ledje (num,scroll,caps lock) majd minden úra jó.viszont ismét eltelik 2-3-4-5 perc és ismét ezt csinálja.mi lehet ez?mi lehet a probléma?
  • Dying Soul
    Azóta megpróbáltam UDF kemezként kiírni, de ugyanaz a hiba.
  • Dying Soul
    Hi!
    Ki akarnék írni néhány cdképet dvdre, de a Nero egy idő után (fél perc) kiírja, hogy hiba és kilpp a dvdírásból.
    Mi lehet a baj?
    Kell a log?
  • mucsácsó
    3GP to AVI
    ennyit találtam, de nem értek hozzá :D
  • zolo
    Hi!
    Milyen progival tudok 3gp-ből avi-t(vagy akármilyen videófájlt) csinálni???Olyan progi kéne amivel visszafele is megy a dolog!
  • vki
    A gépem az aláírásomban, de amúgy Nforce4 Ultra Chip-es, és egy ideig ment, aztán szevasz tavasz. Ugyebár az NvMixer-ben van egy olyan, hogy hangszóró teszt, ahol le lehet tesztelni, hogy hány hangszóród van, meg ilyenek. Akkor van ilyen kis sistergés, és lehet hallani alatta a zenét ha megy. De azon kívül semmi.
  • tudatlanka
    Fatboy:az NTune az nvidia kártyákhoz tuning cucc
    2:Nem értem a problémád.Nem irtad milyen alaplap chip stb.egyébként valszeg a helyes sorrendben csináltad.Könnyen lehet hogy az alaplapodon külön chip van a zajkeltésre ahoz ugyebár meg külön driver kell.
  • zakika
    mivel probalod elinditani. ha xls file rakatt, akkor lehetseges, de exenel az mar talan gond. javaslok egy office ujrainstalt
  • vki
    Csá. Lenne egy kérdésem meg problémám:
    A kérdés: Mire jó az NTune?
    A probléma:

Ha felrakom az Nvidia alaplap driver-ét, akkor nincs hang. Ha viszont felrakom az ABIT hangkártyadriverét, akkor minden faszán megy. Mi lehet a baj? A válaszokat előre is köszi.
  • Ackro
    ha a kép méretarányára gondolsz, akkor bármelyik képkezelő/nézegető tud ilyet, ha a felbontásra, akkor túl sok olyan filmet láttál ahol az ipari kamera képéről lenézték a delikvens alsógatyájának a gyártóját és arra az a válaszom, hogy fasírtból nem lehet újra disznót csinálni. (kivéve, ha a kép vektorgrafika de gondolom nem az...)