20838
Segítséget kérek
-
Szerintem bármivel lehet, ami konvertálásra jó:
Audacity, GoldWave, Easy CD-DA Extractor...
csak ugye olyan minőséget kell választani a kimenetre, ami neked kell. -
mp3ból csinálok wavot és abbol szeretnék egy gyenge minőségű 16.000 khz formátumot vagy mit:) hm a goldwavet énis használtam régebenn azzal akkor lehet? -
Aspyrin #3553 A kérdésed első felét értem csak hiányzik a lényeg :) Miről szeretnél mire konvertálni? Speciel én a goldwave nevezetű programot használom hangszerkesztésre(vágás, különböző formátumban való mentések, stb.).
-
Hellosztok! lehet felsem fogjátok a kérésemet de hát próba szerencse:) szóval nekem van egy siemens cxt65-ösöm , ezzel csak 8.000-16.000 kHz wav formátumot tok lejáccani (lehet röhögni) és nemtudjátok hogy létezik e ilyen konverter vagy micsoda? van egy progi amit külön ennek a telónak írtak de nekem kifagy amugy annak a proginak SOX GUI a neve.
Nagy segítség lenne:) lécci aki ért hozzá segítsen! Köszi! -
#3484 -

Én kértem :D, szerintem nem lett volna poén büntit kapni bármiért is ott.. -
Értem már, csak azért kérdeztem, mert eddig csak plusszosra írtam, adatot. Most van egy minuszos pakkom és fél perc után megszakítja az írást, csak annyival, hogy error. Nem értem mi a probléma. -
ááá, bezárták a Nortonos-csajozós-kiscsávós topicot :( -
ilettve
na szóval illetve...
-
Lásd itt, illetve itt, ilettve itt. Részletesen meg van vitatva. -
Mi a különbség a DVD+R lemez és a DVD-R lemez között? -
foxxi #3544 Sziasztok!
Nagyobb méretű tárhelyre lenne szükségem. magán videókat szeretnék tárolni rajta. Akár külföldi is érdekelne (tom hogy láma de ingyenes érdekelne első körbe) az ilyen atw, meg tar-ban nem bízom, még a magán dolgokat is képesek letörölni mert mondjuk avi vagy ilyesmi. Mások számára szeretném elérhetővé tenni a gyüjteményem. olyan 500mega már elég lenne :)
Valakinek valami 5let?
Előreis köszi. -
7-Zip Compressed File
ZipGenius also captures this file extension.
Hex: 37 7A BC AF 27 1C
ASCII: 7z
Itt nézd meg -
tomo #3542 7zip tomoritveny. winrar sztem kezeli. vagy rakeresel googleval. -
kingke #3541 A .7z dokumentum az meg milyen program?
csomagolás?
mit töltsek, le hogy tudjam használni? -
Nem lehetne úgy telepíteni az sp2-t hogy ne keljen semít se letörölni? -
PirosX!
-
Játékból kilépés után mindig ilyen! Lehet ezt vhogy megelőzni? Mindig lebukok :)
THX!!
[IMG][url=http://kepfeltoltes.hu/view/051205/xy_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
-
Aspyrin #3537 Vajon az sg letöltés füle mire jó?
-
tomo #3536 http://www.ttk.pte.hu/szszk/letoltes/ms/index.htm
itt talalsz directx et -
tomo #3535 ahá! bocs, nem felteteleztem rolad, hogy tisztessegesen jatszol.
viszont akkor megkockaztatom, hogy a weboldalon volt link a directx re.
amit amugy a microsofttol is le lehet szedni.
esetleg egyeb szoftverkonyvtarakbol, pl terminal.hu -
gyorgy #3534 sajnos nincs,a probaverziot a netről töltöttem le az első pálya van rajta és ott nincs meg.Ezért keresem. -
futtatás->msconfig->automatikus indítás fül és ott pipálgasd ki a gyanús dolgokat utána regclean majd nézz bele a szolgáltatásokba, hogy ott nincs-e indítva valami ide vonatkozó/gyanús dolog. -
Aha -
Miért akarsz egy spyware-t újratelepíttetni?:)
Szerintem is jobb, ha kiszedi a registry-ből, mint #3528-ban is írták.
-
Ja és keress rá ha olyan van-e -
Hiányzik egy file!
Vagy próbálod javítani, vagy újra telepítés.
Vírus irtóval ellenőrizted-e? -
Esetleg keress rá erre a newdot-ra a registry-ben és töröld a bejegzéseket.
-
Minden indításnál bejön sajnos!!!
Qurvára idegesít!! -
Hello! Nekem is probléma van a hangokkal, pedig értek a hangokhoz, és egyszerüen akármit csinálok nem jó. Akármelyik programmal, akármilyen DVD-t lejátszok, egyszerüen olyan szar a hang hogy el nem tudom mondani. Próbáltam már, hogy mindent letörlök a gépről (kodekek, lejátszók, stb.). Újrais tettem kodekeket (ffdshow, ac3 filter, interaktual). Hangal soha nem volt gondom, játékoknál is szól rendesen 5.1 -be, zenéknél is szól rendesen minden, videóknál is, de DVD-nél egyszerüen nem... Valaki tudna segíteni mi okozhatja?
-
hm, mi volt ez a newdot? először azt kellene kideríteni!
és ez mikor jön be neked?
-
HELP!!!!
-
Impi #3523 A wincsiden létrehozol két particiót (FAT32)
Először felteszed a win 98-at, majd utána az XP-t.
Az XP telepítés elött rákérdez, hogy mit szeretnél: Frissíteni a 98-at, vagy egy másik meghajtóra önálló rendszerként.
Bonyolultabb módszer, ha Boot Manager-t használsz, bár kinek mi ....
és ha jól tudom a Win98-at NTFS meghajtóra nem tudod feltenni
-
bzsoltika #3522 Sziasztok!!
Az lenne a problémám, hogy a számítógépet két felhasználóra szeretném osztani, az egyik részére XP a másikra Win 98. Tudnátok segíteni??? Mert nem nagyon értek hozzá??
2. Tudnátok olyan fórumokat mondani, ahol ezzel a témával kapcsolatban olvashatok???
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget. -
tomo #3521 nincs rajt veletlenul a harry potter jatek cdjen? -
gyorgy #3520 sziasztok!segitsetek honan tudnék letölteni a DIRECTX 9 -t kellene a herry potter játékhoz köszi elöre is. -
thxthx!
megnézem megy-e :) -
Aspyrin #3518 DivX codec. -
tomo #3517 szedd le a vlc playert es menni fog.
vlc player -
hm...mondj már 1 helyet ahonnan tok leszedni olyat ami jó