20838
Segítséget kérek
-
tudatlanka #3595 balcsi70 :memoria környékén nézz szét -
Az előző gépemnél nekemis volt ilyen, 80gb WD vinyó 2000 okt. gyártási évvel, 2005 novemberében halt meg, ugyanígy nemindult a windows, reinstall sem segített, és ugye a Western Digital 5 év garanciát ad arra hogy kitart a vinyójuk, 1 hónapot még ráhúzott
-
hardverhiba? nekem gyanus -
gyors voltal
kulonben gaz ha veszel egy geped amirol azt hiszed minden benne van ami kell, csak nem jol -
megoldottam,külön hálókártya kellett neki, az alaplapi nemfelelt meg
-
Sziasztok remélem jóhelyen érdeklődöm.
Következő lenne a probléma: bármit amit letöltök legyen az videó,zene,tömörített fájlok stb, mind hibásak. pl: rarhoz tartozó .sfv-vel CRC ellenőrzésnél 100%ig hibásak a fájlok , de egyéb 4-5 megás progiknál is ,nemindul csak annyit nyög ki hogy files corrupted download it again stb. Elösször vírusra gyanakodtam, Kaspersky nemtalált semmit, kikapcsoltam a hardveres tűzfalat ,semmit nemváltozott.El nem bírom képzelni mi lehet a baj.
Netem ChelloClassic (300kbyte/sec) -
balcsi70 #3589 Sziasztok egy kis segitség kellene.A haverom gépe olyat csinál hogy mikor tölti be az xp-t akkor féluton leáll.(amikor irja hogy XP és a csik alatta tölt be).Utána semmit nem csinál.Ha ujrainditja akkor vagy megint ezt csinálja vagy bejön az hogy milyen modba akarod inditani a gépet.Ha csökkentett modba probáljuk akkor is vagy bejön vagy nem.Olyat csinált már hogy ujrainditotta vagy 5-ször és akkor bejött nagy nehezen.Ha már bejön és ujrainditom akkor minden ok.,ha már ki van kapcsolva a gép egy orát akkor ugyanezt csinálja.Már ujra raktuk az Xp-t de ugyan ez a mese.Ha valaki tud segitsen.,most kösszi mert egy I.-kávézobol irok.Kösszi elöre is. -
tudatlanka #3588 nagyimamma:Discjuggler kell neked...
Gabe18:Esetleg fel kellene raknod ezt ha már gyári lemezről akarsz másolni de az törvénytelen.Ha meg már másolt akkor erősen elgondolkodnék hogy nem-e valami gagyi lemezről van szó?????
susubaba:#3567 hozzászálasban találsz megfelelő viruskergetőt ill spyware irtót -
roniee #3587 Nekem is ez volt egyértelműen az első dolgom, hogy miután a nod nem talált semmit, illetve pár kémprogikereső sem, próbáltam pandával, kasperskyvel, de ezek sem.
Szóval nem hiszem, hogy vírus van a háttérben. -
blackgamer #3586 lehet valami kémprogi működik a háttérben, feladatkezelőben törölj ki minden fölösleges cuccot, ja és vírusírtó használata se ártana -
roniee #3585 Üdv...
A problémám a következő lenne:
Pár napja valami a memóriával lehet, mert amikor elindítok bármely progit, az egér beszaggat, ha pedig közbe megy a winamp, a zene akadozik, sőt progiindításnál néha meg is áll. (Ráadásul letöltés alatt is szaggat.)
Ezeket eddig sohasem csinálta, tölthettem akármit, megnyithattam egy csomó programot, nem lassult be. Ráadásul a hang elkezdett recsegni, élvezhetetlen volt akár a winampban, akár valamilyen lejátszóban, de akár a windóz hangjainál is. Vettem egy új hangkártyát, mivel annak tulajdonítottam a hibát. A recsegés alábhagyott, mondhatni alig hallani. Ám a nagyobb probléma még mindig él.
Pár napja vettem egy DVD-írót, lehet köze lehet hozzá, bár nem hinném.
Ha valakinek ötlete lenne, akkor ossza meg. Köszi. -
Tsityu #3584 Milyen trójai? Mi a neve?
-
susubaba #3583 Sziasztok!
Van a gépemen 1 trójai vírus sajnos.
Ezt milyen progival lehet kiírtani?
Előre is köszi.
Ne nevessetek ki még kezdő vagyok:((
Réka -
Gabe18 #3582 Üdv!
Talán reménytelen amit akarok de hátha van valakinek valami ötlete.
Egy DVD-n van egy filmsorozat részei.Egy ismerősömnek szeretném átvenni ezt,lemezről felmásolnám vinyóra és onnan irnám ki újra.De a vinyóra másolás közben a filmek egyik része hibás lesz,először csak a másolási idő megy fel az egekbe,aztán CRC hibával megáll az egész.
Próbáltam Total Commander-el is,az se másolta fel.
Kérdésem értelemszerüen az,van-e esetleg valami lehetőség hogy még egyszer felmásoljam a gépre azt a filmet,vagy reménytelen. -
nagyimamma #3581 Ismét segítséget kérnék!! Melyik programmal tudok Ps játékokat átirni. Nekem a Néró 6 van fent. Ha azzal lehet, akkor mesélje el valaki hogyan!! előre is kösz, mert az Uncsiknak akarok irni át játékot. De ha program helyet irtok akkor irjátok ki rendesen mert nem nagyon tudok keresgélni még a net-en. -
foxxi #3580 #3575? Valaki?
Nagyon kéne használnom és nem megy :( -
Az audio cd-n nincsenek file-ok, csak sávok (track-ek) vannak.
A .CDA "file-okat" az operációs rendszer hozza létre.
Audio CD másolásához ajánlom az Exact Audio Copy-t vagy az AudioGrabber-t. -
Nekem az lenne a problémám hogy egy olyan audió cd-t kéne másolnom amin .cda fájlok vannak.Mivel és mivé kéne konvertálnom (valami ingyenesen letölthető progit mondjatok légyszi.)hhogy fel lehessen írni? -
QPR #3577 Van egy olyan gondom, hogy akárhányszor újratelepítem az XP SP2-t egy idő után jelentkezik a következő:
-jobb egérrel rákattintok egy ikonra az asztalon percekig homokóra, majd visszajön az asztalkép, ha csak az asztalra kattintok semmi gond.
Mi a megoldás? -
kingke #3576 Emberek honnan tudok szoftvert szerezni s400- ra (Play Station 2)-nél
s400---->usb kábel már van, de a winfos azt nyögi ki, hogy nincs hozzá szoftverje. -
foxxi #3575 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy most leszedtem az Ulead MediaStudio Pro v8.0.ISO-CORE-t és miután telepítettem nem akar elindulni a Video Editorja. Amikor indítom elkezd matatni a vinyón majd leáll és semmi nem történik. A csomag többi tagja frankón megy. Minden "codec" telepítve van ami kell neki viszont akkorse indul. Win XP HUN van nékem.
Valaki aki már járt igy vagy 5let?
Köszi -
Hellosztok! köszönöm a segítséget, ujraraktam a gépet és most működik a sox gui nevű progi:) köszönöm még1szer a segítséget!!!
-
-
gabzolika #3572 Sziasztok Most elöször írok a forumba ,olvasni mindg szoktam.De most egy probléma miatt írok amire eddig nem találtam választ ill remélhetőleg valaki tud segíteni.tehát vettem a gépembe egy Leadtek Win Fast DV 2000 tv-tuner kártyát.Sajnos nincsen semmilyen magyarnyelvü használati utasítás.Egyik kérdésem az lenne honnan tudnák szerezni hozzá magyarnyelvü leírást(Eléggé nehézkes a távirányítot,csatornák beállítását véghezvinni stb).A másik kérdésem mit csinéljaj ha a képem tiszta de olyan mintha csíkos vagy szétesett lenne gondoltam a felvételkor ez nem fog látszani de sajnos ez is benne maradt(tehát a képem nem "tükörsima" igazábol nem tudom megfogalmazni olyan zavaró.Kérek bárkit ha tud valaki segítsen vagy ha esetleg van neki hasonló Tv tuner kártya írja már meg mik a teendők. Előre is köszönöm Üdvözlettel:gabzolika -
én mindig letörlöm a faszba ha létrehoz olyat...akkor eltűnik :D
-
Ez attól függ, hol laksz, milyen sebességet szeretnél (mennyire van pénzed), és hogy az adott szolgáltatónak van-e lakóhelyeden szolgáltatási területe.
Kezdetnek ajánlom az alábbi oldalakat:
iSite.hu
Szélessáv.lap.hu
Adsl.lap.hu -
Hi
Adsl-t szeretnék bekötni. Hol a legolcsóbb és a leggyorsabb a bekötés? -
Sziasztok!
Eddig nem kellett, nem is használtam a .net-et.
Mióta feltettem, aktív lett a logon.
Számomra szükségtelen és felesleges a bejelentkezés használni.
Úgy látom létre lett hozva egy jelszavas fiók "ASP.NET" névre. Ha ki akarom kapcsolni a jelszavát, vakernyál.
Mielőtt feleslegesen és rosszul (empirikusan:D) psizkálnél bele, megkérdem:
hogyan oldhatom meg újra, hogy a bejelentkező képernyőt ne lássam többet?:)
(és ne kelljen feleslegesen kattintgatni?) -
Kedves Réka!
Van Spyware-írtód? NIncs? Szerezz be egyet közülük:
* Ad-Aware
* Webroot Spy Sweeper
* Spybot Search and Destroy[/url]
Van vírus írtód? Nincs? Szerezz be egyet sűrgősen:
* [url=http://www.nod32.hu/dl.php]]Nod32 - én ezt ajánlom
* Avast!
* Virus Buster
*
Tűzfalad van-e? Nincs? Géped védelmének érdekében kell egy:
* [url=http://www.zonelabs.com/store/content/catalog/products/sku_list_za.jsp?dc=12bms&ctry=&lang=hu&lid=dbtopnav_zass]Zone-Alarm - Ez talán a legegyszerűbb kezelni
* Kerio
* Outpost
Van alternatív böngésződ? Nincs? Érdemes ilyesmit is beszerezni:
* Opera
* [url=http://mozilla.fsf.hu/firefox.htmlgFirefox[/url] -
Kedves Réka!
Van Spyware-írtód? NIncs? Szerezz be egyet közülük:
* Ad-Aware
* Webroot Spy Sweeper
* Spybot Search and Destroy[/url]
Van vírus írtód? Nincs? Szerezz be egyet sűrgősen:
* [url=http://www.nod32.hu/dl.php]]Nod32 - én ezt ajánlom
* Avast!
* Virus Buster
*
Tűzfalad van-e? Nincs? Géped védelmének érdekében kell egy:
* [url=http://www.zonelabs.com/store/content/catalog/products/sku_list_za.jsp?dc=12bms&ctry=&lang=hu&lid=dbtopnav_zass]Zone-Alarm - Ez talán a legegyszerűbb kezelni
* Kerio
*
Van alternatív böngésződ? Nincs? Érdemes ilyesmit is beszerezni:
* [url=http://www.opera.com/]Opera
* [url=http://mozilla.fsf.hu/firefox.htmlgFirefox[/url] -
semilyen program nem kell
Megjelenités tulajdonás,asztal fül,Az asztal elemek testreszabása,Web fül,jelenlegi saját honlap azt hiszem de ha más is van vagy más van irva akkor azt kapcsold ki -
susubaba #3564 Sziasztok!
Ma kaptam 1 vírust! Az eredeti háttérkép helyett kék képernyő van közepén fekete téglalappal, és ez van pirossal bele írva: SPYWARE INFECTION
A háttérképet nem engedi visszatenni, a kezdőlapot sem!
Mit csináljak hogy eltünjön?
Milyen progi kell hozzá?
Réka
-
A Goldwave az általad felrakott hangot játszi könnyedséggel megnyitotta, és 16000 kHz-es mintavételezésű, 4 bites, ADPCM, monó hangfile-nak ismerte fel. Más programok is hasonlóképp jártak el.
Próbáld esetleg IMA ADPCM 8,000 kHz 4 bit Monó helyett IMA ADPCM 11,025 kHz 4 bit Monó beállítással, hátha...
Egyébként a telefonod útmutatója mit ír erről? -
THX!!
-
Link -
HELP!!! Kékhalálnál ezt írja ki nekem: unmountable_boot_volume
Vki tud vmit? Mert még csökkentettmódba sem tudom elindítani, akkor is ezt írja ki. XProfessional-t használok.
1000hála!!!
-
sajnos a telefon kiírja hogy nem tudja lejáccani:(
itt egy file ezt a telorol szettem mert ezt letudja , ilyesmi kódolás kéne ha lehet
:)lehet hogy fárasztalak titeket de lécci segítsetek -
A Goldwave képes rá. Nyisd meg az Mp3-at/Wav-ot (File/Open) a Goldwave-el, majd el kell menteni (File/Save as). Az Attributes résznél válaszd az IMA ADPCM 8,000 kHz 4 bit Monó opciót és a Fájlnévnél add meg a nevet. Ennyi.
Ha igen sok-sok állománnyal akarod megcsinálni, válaszd a Batch processing-et.
Az Add files gombbal hozzá tudod adni a file-okat. A Convert files to this format négyzet beikszelése után megtalálhatod az Attributes résznél az IMA ADPCM 8,000 kHz 4 bit Monó opciót (A Save as type legyen Wave). Ha kész vagy vele - Begin. -
goldwave igen sok formátumba képes konvertálni de nemtom meik a jó! itt a program amivel régen csináltam , nézzétek meg pls csak egy wavot kell berakni és átknovertálja és ami kjön oan file kéne nekem pls segítsetek!!! -
pemar #3556 Segítséget szeretnék kérni! Képeket vagy filmet akarok megnézni a gépen egyszerűen kiírja "0x0b313397"címen található utasítás a "0x00000000" memóriacímre hivatkozott. Memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: written. NA MOST EZ MIT JELENT, HA CSAK MEGNÉZNI AKAROM?