20838
Segítséget kérek
-
Roland16F #3635 Segítsetek már van egy VHS kazim amit átakarok venni számítógépre van már zsinórom hozzá de azt mondták kell valamilyen program amely felfogja a jeleket ,magyarul ez kell hozzá...Melyik program az?
(videókamcsit összerkötöm a videóval a kamerát pedig a géppel és így át tudom venni az anyagot!
Melyik programmal lehet átvenni ezt?
Köszönöm előre is a segítséget!!! -
izb #3634 használd úgy a winrart,hogy megtartsa a crc hibás filéket.
a crc hibák 95% memoriahibából ered az esetek nagy többségében.
-
menyasszony #3633 Sziasztok!
Van egy komoly problémám, ami egyre jobban idegesít, remélem tudjátok a megoldást.
A lényeg, h lassan minden letöltött csomagolt fájl esetében a kicsomagolásnál kb. 60% és 80% között azt írja ki, h crc hibás. Ez most lehet egyetlen fájl betömörítve pl. wmv vagy több fájl pl. a Lineage installja. Ja és akár zip akár rar, az mind1.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Csá! Az a problémám, hogy az SP2-es Windows-om csak csökkentett módban hajlandó elindulni. Ma többször is újraindítottam, eddig jó volt, de most meg nem. Ezelőtt legutóbb a Starforce Nightmaret használtam, de simán nem akarta visszahozni a meghajtókat, így csökkentett módban hoztam vissza. Utána meg a töltőképernyőn egy 5 perc töltés után kifagy a kis csúszka. Mi lehet a baj? Létezik olyan program, amivel csökkentett módból le lehet ellenőrzni, hogy a Windows miért nem indul el? -
Melyik vírusírtót érdemes használni???? -
Tényleg be lehet állitani a BIOS-ban,azt,hogy a HDD led folyamatosan világitson,ill akkor amikor a Winchester dolgozik?
Mert nekem a hdd led,folyamatosan világit,még készenléti állapotban is!Semmi különösebb zavar nem támadt fel a winchester gyorsaságában,vagy kapacitásásban,csak 1szerüen a hdd led,nem akkor világit,amikor a winyo dolgozik!
Pedig ez müködött,de most vhogy pihizik! -
1. Milyen Spyware-írtókat használtál? Frissítetted az adatbázisukat? Találtál-e velük valamit?
2. Csökkentett módban próbáltad (amikor bebootolna a Windows f8-at kell nyomnod, majd kiválasztani a csökkentett módot)? Kikapcsolt rendszer visszzaállítással (Vezérlőpult/Rendszer/Rendszer visszaállítása/A rendszer visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón)?
3. Tudnál bemásolni nekünk egy Hijackthis log-ot? Könnyebben tudnánk segíteni. Töltsd le, csomagold ki, futtasd, Do a system scan and save a logfile, és a keletkezett hijackthis.log tartalmát másold be ide. -
Gesztenye #3628 Üdvölet Mindenkinek!
Aki tud segítsen !!
Bekapcsolás után módósított asztal jelenik meg.Középen fekete téglalapban felírat: "SPYWARE INFECTCION". A háttér nem módosítható. Több spyware kereső futtatása után is marad a felírat. -
3605-re valaki esetleg? -
Charisma #3626 Sziasztok!
Milyen programmal tudok .rm - re konvertálni? tudtok ajánlani valamit?
Köszi! -
blackgamer #3625 bbcworld-ön volt szó egy progiról ami fényképen lévő arcból karikatúrás rajzot készít, microsoft kezdett most egy ilyen projecktbe
esetleg ismer valaki hasonló programot? (tudom nem nagy kunszt photoshop-al sem, de ez automatikus)
-
Sziasztok!
Lehet, hogy nem teljesen ide való kérdés, de tud ajánlani vki egy olyan progit, amivel könnyen jó naptárt lehet készíteni? a ComputerPanorámásnál egy kicsit azért komolyabb kellene, vmi olyasmi, amiben azért elég sok mindent be lehet állítani(pl amiben az ünnepeket, saját ünnepeket[névnap, szülinap stb], névnapokat)..Nem baj, ha nem ingyenes..De azért ismert progi legyen, amit mondjuk megtalálok dc-n, vagy torrentsite-okon..
Előre is köszi.. -
balcsi70 #3623 Ezt hol kell megnézni? hogy nem e ütközik!!!? -
Aspyrin #3622 Rosszul másoltad be az url-t :)
Egyszerűbb megoldás: Itt betallózod a képet és feltöltöd.
Ha kész az új képernyőn kapsz egy címet(IMG tagok között)amit szépen bemásolsz vágólapra(IMG tagokkal együtt(ctrl+c)) majd szépen ide pastezod(crtl+v) és már mehet is :)
-
A vinyó jumperja rossz helyen van rádugva.
Nézz szét, hogy hova is kéne dugni. -
Ethereal nekem felkínálja a FireWire portot is. Bár azt a winfos is, mint LAN eszköz. -
Az Miért lehet hogy az XP sp2-vel egy 120 Gb-os Maxtorból csak 31 Gb-ot lát !!
-
susubaba #3618
Igy gondoltad? -
nem utkozik a video karik drivere? -
vagy csak egyszeruen elszalt valami. felesegem nagynenjenek fel ev alatt 3 dolog ment el - video kartya, alaplap, memoria -
balcsi70 #3615 Na itt vagyok.A gépbe volt egy GeForce 2-es(az jó volt) vett bele egy ATI-(nem tom hányast de ujabb)és most ezért megprobáltuk,visszaraktuk a régit de azzal ugyan azt csinálja ,ugyhogy ezekszerint nem a vid.kari.A memoria kártya az 2 db 256-os van benne. -
csatlakozasokat nezd at. volt mar ugy hogy kartya ki, kartya be es mukodott vagy fagyott a gepem mert nem jo volt berakva a video kartya (kicsit ferden). na jo, ez 5 eve volt, azota tanultam az esetbol. -
Például így:
Először ezen az oldalon feltöltöd a képet a winchesterből az internetre.
A megadott email címedre megkapod a feltöltött képed internetes elérési útvonalát.
Válaszd itt a hozzászólásnál ki a [kép] beszúrást és ott add meg a megkapott elérési útvonalat. -
susubaba #3612 Sziaasztok!
' kérdésem van:
hogyan tudok aképet ide betenni?
Kérlek benneteket részletesen írjátok le,ja és ne nevessetek ki! -
tudatlanka #3611 Balcsi szerezz egy kölcsön memoriát...akár 256 is elég erre a célra -
jah és a Norton Internet Security 2006 nem tartalmaz szülői tartalomszűrést?
-
menyasszony #3609 Sziasztok!
Nem tudom h ez ide tartozik-e, de megtudnátok mondani nekem, h az Outlook-ból hogyan lehet átvinni az újratelepített Windowsba a címlistát és az e-mail-eket?
Remélem értitek, h mire gondolok. Nagyon fontos, légyszi segítsetek. -
Hellosztok! Nekem megvan a Norton Internet Security 2006 ás vannak dolgok amik nem érhetők el: mien verzió kell ehez hogy elérhetők legyenek? systemwork? vagy nemtom:S! -
balcsi70 #3607 Tudatlanka,Zakika.Sziasztok.Kössz a válaszokat.Ha be is jön akkor kiirja hogy 512-es a memo.,akkor lehet vele gond?a hardverhibánál meg mit keressek? -
neked, vagy valaki másnak megvan crackelt verzióban? megtaláltam torrenten, és DC-n is, de sehogy nem akar lejönni, pedig egy megánál kisebb :(
Valaki akinek megvan nem tudná feltölteni valahova? -
nem tudjátok, hogy a google-video filmeket hogyan lehetne letölteni a gépre? a firefox csak egy 1kb-os file-t mutat beágyazott elemként, de az nyilván vmi parancsikon-féle... -
HELP! Nagyon hülye vok ehhez. A divX film felirata nem egyezik a film hanggal, azaz el van csúszva. HELP!
-
Aspyrin #3603 Nézz körül itt. -
sziasztok !
senki nem tudja megmondani hogyan feliratozzak egy dvd-t!VALAKI SEGÍTENE?
van egy mpeg filmem és átkonvertáltam dvd-be és van felirat is de hova tegyem a feliratot?? -
blackgamer #3601 pl. ISO commander -
Roll #3600 Milyen progival lehet iso-dvd-be belenyúlni?
Crack-et szeretnék rádobni egy játékra. -
Én ezt használom:
AudioStreamer -
Streamripper
Ingyenes, akár Winamp pluginként, akár WIndows konzolos, akár Unix konzolos, akár Windows grafikus változatban.
Akár mp3, akár nvs (Nullsoft Streaming Video), akár ogg, akár aac formátumú stream rögzítésére. -
Pl. ezzel:
AudioJack
Mp3 illetve Ogg formátumba rögzít, van még benne audio-szerkesztő, cd írási lehetőség, konvertálás stb.
-
szemi89 #3596 Hello!
vannak ezek a netes rádiók. És azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet ezeknek az adásából felvenni. Milyen programmal? előre is kösz.