20838
Segítséget kérek
-
Peat Jr #3755 Sziasztok.
Miért van az hogy minden ok nélkül bejön 1 kék képernyő és ki van írva hogy a rendszer hibát talált..driver irq not less or equal...ha először látja ezt a képernyőt akkor indítsa újra a számítógépet stb....
Help me please -
torma1985 #3754 Sziasztok! Nem tudom mi okozhatja...de az a helyzet, hogy feltelepitettem az Agnitium Outpostot, a MS Antispyware-t, a Nod 32-t...viszont a gep inditasaval nem indulak el automatice. Igen, beallitottam a mindegyik programnal, h induljanak el a rendszerrel egyutt. Sot mikor nyomok egy CTRL+ALT+DELET-et, akkor a Nod32krn.exe meg az outpost.exe fut rendszerinditas utan, de a talcan nincs az ertesitesi teruleten nincs kint az ikonjuk. Outpostnal be lehet allitani, hogy normal, vagy hatterben inditva induljon el,de hiaba kattintok a normal modra, nem ugy fog utana elindulni, hanem hatterben. Ez nekem nem jo mert ha hatterben indul, akkor ugytudom egybol tilto modra valt, de en azt meg nem akarom 1enlore.Vagy ez igy jo, ahogy van?? Es ne torodjek vele?
Viszont meg mindig ott van az Antispyware...azt meg aztan hiaba lovom be faszan, nem indul el a rendszerrel...meg a Windows feladatkezeloben sincs feltuntetve a futo folyamatoknal...
Szoval, ha vki tudja a valaszt, kerem segitsen...Koszi!
-
Tsityu #3753 Nincs mit. Nem én segítettem akkor. :-) -
nagyon szépen köszönöm a fáradozásodat közben megszerezte egy haverom, és a probléma Linux segítségével hárítva. Mégegyszer nagyon köszönöm. 

-
Tsityu #3751 Van indítólemezed? Ha van indítsd arról, ha nincs akkor cd-ről. Válaszd sz.gép indítása cd-rom támogatás nélkül. A parancssorba írd ezt:
C:\scanreg/restore
Ilyenkor az utolsó mentett működést tölti vissza. -
Kérek szépen mindenkit, ha van vkinek lehetősége, küldjön nekem egy win98 -as wininit.exe-t , mert vmi baja történt, és nem indul el a windows. talán helyrejöhet, ha kicserélem. Még a csökkentett mód se jön be. És kérlek benneteket, hogy ne kezdjetek el szidni stb, mer tom hogy jó nagy hü..e voltam, hogy nem vigyáztam. Ja és ide küldjétek plz: [email protected] (ha lehet vírusmentesen :) - és remélem jó helyre írtam :D )
Amúgy amikor megpróbálom bekapcsolni, ezt a z üzenetet írja ki: c:\windows\wininit.exe és utána sooook grafikus jel, meg itt ott egy C: megy egy D: köszi előre is :SSSSSSSSSS -
Kikapcsolod a géped (biztos, ami biztos húzd is ki a konnektorból), megkeresed az alaplapon a Clear CMOS jumpert (általában a kerek gombelem környékén van, de nézd meg az alaplap leírását), és átrakod másik helyzetbe (1-2-ről 2-3-ra), majd újból visszarakod.
Vagy kiszeded a gombelemet és visszarakod. -
Hy!
Nem tudjátok véletlen hogy mi okozza azt hogy ha elindítok egy programot akkor kiírja hogy alkalmazás hiba és valamit hogy ... memóriacímre hivatkozott, nem végezhető el a művelet. Eddig nem csinálta, mostmár nem egy játéknál csinálja. Ebből az egyik első indításra megy, ha már még1x elakarom később indítani win ujraindítás előt nem megy. -
Hali! Hogyan lehet resetelni a BIOS-t az alaplapon ?
-
Azt kell blokkolni amit nem akarsz be illetve ki engedni a netre(ről)
Outpost_Firewall_kezikonyv.pdf
-
torma1985 #3745 Koszonom szepen a segitseget!
Lenne meg 1 dolog: Tegnap telepitettem fol az Agnitium O.F. Pro v.2.7- et es kellene nemi segitseg. Arra gondoltam, valaki elmondhatna nekem, mit tanacsos blokkolni es engedelyezni az "aktiv tartalmak szurese"-nel.Igazabol sejtem, h miket nem kene engedelyezni, de nem szeretnek semmit eltolni. Plusz, ha valaki tud szolgalni hasznos tanaccsal ennek a tuzfalnak a megfelelo beallitasaival kapcsolatban, azt nagyon megkoszonnem!
Elore is koszi a segitseget! -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1060546885 #485 -
gomoo #3743 Hy all!!
Nekem csak úgy poénból feltelepítette a spysheriff-et a gépem pedig nem is engedélyeztem,na mind1.DE nem tom letörölni véglesen,mert mindíg visszajön+azt írja kia gépem hogy fertőzőtt!!!(és ezt megállás nélkül írogatja ki,de a nod32+az adawaret is lefuttattam,de nem naon találnak semmit!!! MIT tegyek?
ELőre is köszi!! -
mi is az a kernel?
az első találat már sok kérdésre valaszt is ad.
léteznek olyan vírusok amelyek kernel módú fejlett rejtőzködési technikát alkalmaznak, ezért észrevétlenek maradnak a rendszergazdák és a hagyományos vírusvédelmi szoftverek számára.(user szint)
Akkor lehet baj, ha a vírus hamarabb települ, mint a vírusírtó friss adatbázissal.
Létezik már az F-secure "BlackLight" technológia ami már az igen jól rejtözködő vírusokat is írtani tudja.(kernel szint)
A
sysinternals is ír érdekes dolgokat ezzel kapcsolatban.
-
VGQ #3741 "Temperature monitoring: chip not detected"
hát ez nem jött össze..
alant irja: radeon 9600 pro 400/400
de ahogy látom nincs a képek között az enyim..csak az XT -
Nézd meg a C:\Program Files\ATITool\log.txt állományt.
A Temperature monitoring résznél mi szerepel (supported vagy not supported)? Milyen kártyáról is van szó pontosan?
Mondjuk egy 9200-es kártyánál nem biztos hogy tudsz hőfokot mérni, mert nincs benne megfelelő chip. De erről bővebben itt olvashatsz.
-
torma1985 #3739 Sziasztok! letezik az a problema, hogy a kernel szinten bekapott gennyek ellen nem tud semmi spyware vagy virusirto tenni semmit? Csak is azok ellen lehet vedekezni veluk, amelyek user szintjen jonnek be?Tovabba az is erdekelne hogy ez mit is jelent, mert ezt nekem egy nem buta pali mondta, csakhat nem nagyon ertem... :)
Es hogy a kernel szinten bekapott gennyek ellen vannak a windows frissitesek?
Lecce vki igazitson helyre :) -
VGQ #3738 köszi a progit,de sztem ez mást mér,mert valami MHz-ben van az eredmény amit kiad..szal sztem ez nem éppen hömérséklet mérö progi..
jah ATITool -t teszteltem a radeon miatt.Vagy jo a másik is esetleg? -
#3549 HTX -
Tsityu #3736 Neroval kreáld és az iso-t húzd ablakba. Rendszerindító lemezt csinálj. Ha kész, indítsd újra gépedet, de előtte majd a BIOS-ba állítsd be a boot sequence-t. CD-ről bootoljon géped. -
Yoshi1 #3735 Nero-d van? -
menyasszony #3734 De van ám egy másik kérdésem is:
Hogyan/hol lehet kihasználni a VIP cuccokat???
Köszi ismét! -
menyasszony #3733 Sziasztok megint!
Biztos emlékeztek még a memóriahiba gyanús problémámra. Na most az a helyzet, h ügye leszedtem hozzá a memtest-et ami egy iso fájl. Azon belül van egy könyvtár: BOOT és azon belül 2 fájl: BOOT.CAT és MEMTEST.IMG. Én eddig az iso-kat úgy írtam ki CD-re, hogy ami az iso-n belül van közvetlenül azt húzom át és írom ki, tehát jelen esetben a BOOT mappát. Kipróbáltam így is meg úgy is, hogy csak a két fájlt írtam ki, de egyiknél sem működött a memtest a gép bekapcsolásakor. A probléma: vagy szarul csináltam vmit és akkor szeretnék segítséget kérni vagy egyszerűen szar a CD.
Mindenféleképpen szóljatok hozzá, köszi! -
baca01 #3732 Hali!
Nekem az a gondom h van 2felhasználói fiókom +1 rendszergazda fiókom amit nemtok kitörölni viszont amikor elindítom a gépet akkor nem dobja ki az üdvözlőképernyőt ahol kilehet választani a felhasználókat hanem automatice belép a rendszergazdába.
Ha beállítok rá jelszavat akkor nem lép be csak a startupnál kidob egy hibaüzenetet...
szval h tudom ezt megszüntetni vagy kitörölni a rendszergazda fiókot???
plz help -
big #3731 Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
ABIT ic-7-es alaplapra a SATA drivert, hogy kell feltelepíteni?
Vettem 1 80 GB maxtor sata vinyót ,
van telepítő lemez, de nem tudom mit kell vele csinálni.
RAID-ot nem akarok csinálni.
Hogy lehet masterra állítani, mert sleven van?
-
bodzánúr:
Egyszer,
Kétszer,
Háromszor,
Négyszer,
Nekem a Google, a Google a Google, a Google kell... (A'la LGT - És jött a doktor)
-
dio666 #3729 tudatlaknka nem értem mit mondasz.mit és hol nézzek meg -
bodzánúr #3728 tud vki 1 jo képernyökímélö szerkesztö progit?
elöre is kösz -
tudatlanka #3727 dio666:olvasd el a játék nfo-t -
Kis Google-használat után a következő eredményekre jutottam:
* Ahhoz, hogy mérni tudd a videókártyád GPU-jának a hömérsékletét, rendelkeznie kell egy monitoring chip-pel (LM63 vagy Asus kártyáknál F75373S), illetve egy hőérzékelő egységgel.
* Két pont ilyen célra fejlesztett programot találtam: RivaTuner és ATITool. -
dio666 #3725 helló.van 1 kis problémám és nem tudom mi okozza.fel telepítettem a need for speed most wantedet .mindent jól.safe disc,daemon tool. szóval ugytünt minden rendben.amikor azonban indítom ezt írta ki: CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game. ami azt hiszem annyit jelent hogy: CD/DVD emuláló program futása észlelve.Kérem állítsa le a CD/DVD emuláló programot,majd indítsa újra a játékot. ja és sajnos ugyanez a helyzet a fifa06 nál is.amúgy most lett feltelepítve a gép .ezelött a fifa06 felvolt telepítve és futott.tehát nem tudom mi lehet a baj.Kérlek segítsetek.eléggé kétségbe vagyok esve,mert nem tudom mi lehet az oka.elöre is köszönöm szépen a válaszokat.remélem megoldódik a problémám.köszi szépen.csáó -
VGQ #3724 Hi
Kellene egy olyan progi ami méri a radeon kártyám hömérsékletét lécci valaki adjon egy linket/programnevet.
Elöre is köszi. -
File Scavenger -
Gold00 #3722 Sziasztok!
Abban szeretném a segitségeteket kérni hogy létezik e olyan program amivel törölt fájlt lehet visszahozni. És ha igen akkor hol lehet hozzájutni?
köszi
-
Leafar #3721 Helló
Szükségem lenne olyan ftp server elérésre ahonnan lehet töltögetni.
Ha valaki tud nagyon kedvezőő áron jelezze!
Annak nagyonszépen megköszönöm.
-
Nagyon szépn köszönöm, megyek kipróbálom. :) -
orgik #3719 köszi szépen mind a hármotoknak!!!! SG.hu forever -
A .srt - mint azt előttem is elmondták, a filmek felíratozására szolgál.
Filmhez való illesztéséhez vagy valamilyen codec kell (Vobsub), vagy egy olyan lejátszó, ami kezeli a felíratokat (előttem már mondtak párat, én még hozzátenném a VLC Player-t, vagy MPlayer-t).
Filmre való felírat-"égetéshez" a Virtualdub Subtitler filter-e a megoldás (bár az csak .ssa formátumú felíratokat kezel, de az átkonvertálható a Subtitle Workshop segítségével). -
lektor #3717 en ehhez bsplayert szoktam hasznalni, sztem az a legjobb erre, bar van egy rakas masik program is...
-
Pl.: Jetaudio ( De gondolom BSplayer is. )
Ha a feliratfájl egy mappában van az avi fájlal és a nevük megegyezik, ( pl.: film.avi és film.srt ) a feliratozást támogató lejátszók automatikusan feliratoznak.