20838
Segítséget kérek
  • balcsi70
    Na majd holnap kiderül,mert még van hátra 1-óra,nem várom meg,megyek szunyálni.,kösszi.
  • balcsi70
    Ok már közbe elinditottam azt is már 22%nál jár remélem jó lessz.Most az Easy Dvd Shrink 3.0.19-essel csinálom,majd meglátjuk mi lessz belöle.
  • Tomicsek
    DVDShrinket elindítod betömöríti, ha nem veszel ki semmit akkor is.
  • balcsi70
    A képarányt azt 16:9-re a szabványt azt Pal 25-re raktam.mást nem lehet ezen állitani.
  • balcsi70
    Hát a konvertáloba ha beteszed mindkettöt az ugy konvertálja egybe.Nem kell összefüzni.Csak a képarányt meg a szabványt tudom beállitani a divxtodvd-n.
  • Tomicsek
    Most a két avit össze kell fűzni előtte igaz? Azt melyik progival csináltad? A divxtodvd-ben be lehet állítani mekkora legyen a méret. A DVDshrink ha nem veszel ki semmit akkor is méretre tömöríti.
  • balcsi70
    Ja.most néztem meg,ezzel csináltam meg.
  • balcsi70
    Igen át van konvertálva dvd-formátumra.Mivel nem tudtam megcsinálni a dvdSanta-val mert azt csinálta amit leirtam(pedig a 2-cd avi fájlt,mindig ugy csinálta hogy ráférjen egy dvd-re.)ezért a DivxToDvd-vel csináltam és ez lett hogy 4,56Gb-ot csinált.
  • Tomicsek
    Nem értem, át van most konvertálva DVD formátumra? Ez egy jó konvertáló szerintem.
  • balcsi70
    Ok.már meg van köszi.Tök jó.,felét már megnéztem.Nagyon szuper.Nállam most csak egy a baj.Hogy ebben a filmen amit én átkonvertáltam ezen nincs menü meg ilyesmi.Ugyhogy nem tudom mit vágjak ki belöle.:))Én a dvdSanta-t szoktam használni konvertálásra,csak most ennél a filmnél nem tudom mi ütött be neki mert már az ötödik másodpercnél leáll.Kiirja hogy hibát észlelt ezért leáll.Nekem az ffdshow,meg az Xvid codec volt rajta,ráraktam a divx codecet is de igy is megáll. Ennél valami lumiere-xvid et ir.Valami választ erre?
  • Tomicsek
    A 37MB töltsd a másik nem jó. Magyar persze.
  • balcsi70
    Ok.kösszi,töltöm.Ugy látom 2-ö van belöle.(gondolom magyar.)
  • Tomicsek
    DVD Shrink oktatóvideo nézd meg és mindent tudsz róla DVD Shrink (most töltöm.)
  • balcsi70
    Sziasztok.Átkonvertáltam egy filmet.(2 cd-s)és lett belöle 4,56Gb.Azt irja ki a Clone DVD hogy nem fér rá a dvd-re.(pedig máskor is konvertáltam 2cd-s avit,és nem lett ekkora).Mivel csináljam hogy ráférjen? DVD Shrink? És ott hogyan?Kössz a választ
  • zakika
    nekem a tap ment el nemreg, de ott aztan volt szag... de neked ugy nez ki az alaplap (szerintem) - ha a tap ment volna el akkor meg se nyekken mar eloszor
  • Ackro
    vagy táp vagy alaplap
  • McGrady
    vki plz help!
  • Dj Faustus #3978
    416-96=320 Szóval biztos.
  • McGrady
    ha elindulna, biztos az lenne de else indul :D
    más ötlet?
  • Sland
    biztos?

X1 offset: 96
    X2 offset: 416 <<<<< ?????????
    Y1 offset: 72
    Y2 offset: 312
  • Dying Soul
    xp reinstall + kaspersky? :$
  • McGrady
    sürgős segítségre lenne szükségem!
    du. játszom a géppel, egyszercsak fogja magát újraindul, de nem bootol be.
    elhülyülök vele mire sikerül megcsinálni, de a végén csak bebootol, gondoltam kicsit pihentetem rendesen kikapcsoltam.
    aztán vmikor később elindítom, újra játszani akarok, megy is vmeddig de 15 perc után az egész lekapcsolt...nem újraindult, hanem lekapcsolt (???).
    jó, akkor indítsuk el...viszont nem reagál a kapcsoló gombra, kihúzom a 220ból, visszadugom semmi...vki segítsen, most 1 másik géprúl netezek, mi baja lehet a sajátomnak? elszállt benne vmi?
    előre is köszi
  • Sland
    örök hála
  • Dj Faustus #3972
    A virtualdub képes képkivágásra. Video/Filters menűpont/Add gomb/Null transform filtert add hozzá, majd ugyancsak a Filters ablakban a Cropping gombra kattints.
    X1 offset: 96
    X2 offset: 416
    Y1 offset: 72
    Y2 offset: 312
    Ok, Ok,...
    Így a videó közepén levő 320*240-es részt vágod ki.
    Miután ezt megcsináltad, jelöld ki az 5-6 másodperces részt (az alsó csúszkával megkeresed a rész elejét, majd Edit/Set selection start; majd megint az alsó csúszkával megkeresed a rész végét, és Edit/Set selection end).

Ezután Audio/No audio, majd File/Save as avi. Az elmentett avi-t megnyitod például Jasc Animation Shop-pal és átkonvertálod Gif-é.
  • Sland
    Akkor még egyszer. Azt szeretném csinálni hogy:

Van egy videóm amiből ki akarok vágni 5-6 másodpercet de csak 320*240 es méretben. (az eredeti 512*384 es) Aztán azt a kiívágott kis vidót akarom átkonvertálni aviból animációba (gif).
  • drob
    a premier tud .gif-et készíteni ha arra gondolsz
  • Sland
    virtual dub hogy tudja?
  • Ackro
    virtual dub is tud ilyet vagy premiere vagy after effects vagy akármelyik videovágó progi.
  • Sland
    lenne egy kérdésem:

Videókból szeretnék kivágni 320*240 es nagyságot és azt átkonvertálni kép/animációs formátumba. Mivel oldható ez meg? A LÉNYEG A HOGY TUDJAK KÉPMÉRETET CSINÁLNI!!
  • Dj Faustus #3966
    Flac-hoz van Winamp plugin is, Directshow codec is (itt egy másik). Vagy tessék szétnézni a FLAC weboldalának letöltési oldalán.
  • marsu
    kösz, oké
  • Tomicsek
    Nem tudom segít e de itt van AC3 Filter
  • Dying Soul
    .flac-hoz Jetaudiot
  • marsu
    Sziasztok szedtem le divx filmeket, amik SZINKRONOS Xvid AC3 hanggal –al vannak
    De bármivel játszom le nincs hang segítsetek.

Légyszi köszi.

• zakika
    avit virtual dubbal lehet
    mpgt Tmpgenc
  • mateus33
    Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni,hogy milyen progival tudok videófájlokat egyesíteni? (wmv,mpg,avi) Előre is köszi a segítséget!
  • Dj Faustus #3959
    "- veszteségmentes formátumokhoz (ape) milyen lejátszó progit ajánlotok?"
    Winamphoz: töltsd le a Monkey Audio honlapjáról a legfrisebb csomagot, telepítsd fel - egyúttal a Winamphoz való plugin is feltelepűl.
    Vagy itt van a Foobar2000 nevű lejátszó.
    Linux alá komplikált a helyzet: talán itt, vagy itt, vagy itt, vagy itt találhatsz bővebb információt.

"- a gaim progiba sehogy nem tudok bejelentkezni..."
    Tűzfalon engedélyezted az MSN portját?
  • Diablos
    Sziasztok! Két külön témában lenne kérdésem:

- veszteségmentes formátumokhoz (ape) milyen lejátszó progit ajánlotok?

- a gaim progiba sehogy nem tudok bejelentkezni... mindig aszondja, hogy cannot connect... nem a tűzfalam okozza, és kipróbáltam több msn accounttal is. ötlet?
  • fefe1
    kőszőnőm a segitséget mindkettőtőknek a vlc player bevált
  • Tomicsek
    Igen, tomonak van igazsága.