20838
Segítséget kérek
  • balcsi70
    Köszönöm szépen.Ez mind szép és jó.Csak mivel nem tudok amerikaiul:) nem értem mit kell onnan letölteni vagy stb.
  • ssolitude
    Most mi a neve?
  • Vorpal
    de hogy nevezzem át index.html-nek? -- úristen...
  • ssolitude
    DIZ
  • ssolitude
    Jobb klikk,átnevezés.
  • ronihun
    de hogy nevezzem át index.html-nek?
  • balcsi70
    Sziasztok.van egy fájl(kis füzetlapocska)DIZ fájl,ezt mivel lehet kinyitni?melyik progival?
  • ssolitude
    A weblapod első oldalának a neve mindenképp index.html legyen.A többit már annak nevezed aminek akarod.
    Szerk.:..kicsit lemaradtam
  • Dying Soul
    Csinálsz egy index.html -t és total cmdvel?
  • ronihun
    császtok azt szeretném kérdezni hogy hogy kell az atw-n a kezdőlapot feltölteni?
  • Wini
    ú bocs, egy másik topicból másoltam ki a hozzászólást, de elfelejtettem a linkeket újra berakni ^^
    szal egyik , másik
  • Tomicsek
    Mappabeállításai-nézet-egyszerűfáljmegosztás használata(ajánlott)pipa ki-utána arra a mappára amit védeni akarsz jobb klikk tulajdonságok-speciális-birztonság stb. Óvatosan nehogy magad is kizárd(persze lehet, hogy egyáltalán nem erre gondoltál)
  • gyorgy
    Köszi a tanácsot.megvan a két felhasználoi fiok,jelszóval védve de ha a másik fiokban bemegyek akkor /pl.wordpad/ irt levelet ugyanugy eltudja olvasni.valami olyasnmit szeretnék,hogy a másik fiok ne tudja az én leveleimet megnyitni.
    Elöre is köszi.
  • Tomicsek
    Privátüzi ment.
  • Kontrakcio
    Sziasztok!
    Valaki tud mondani nekem egy sorozatszámot az Photoshop CS2 9.0 -hoz???
    Előre is kösz a segitséget!
    Sziasztok
  • Tomicsek
    A legegyszerűbb ha vezérlőpult-felhasználói fiókok-felhasználó-jelszó létrehozása. (A biosban a passwofdnál tudsz létrehozni, akkor indításkor csak úgy tudsz továbblépni a biosból ha beírod a jelszót, El ne felejtsd!!!!)
  • gyorgy
    Sziasztok!
    Szeretném levédeni a gépem oly modon,hogy ha valaki bekapcsolja akkor kérjen egy jelszót és adig ne engedje felálni a rendszert amig a jó jelszót nem irták be./ugy hallottam,hogy "bios" jelszó/,vagy van esetleg egy progi az ilyen esetekre?Előre is köszi a segítséget!
  • Wacak
    Sziasztok!
    Szeretném a segítségeteket, véleményeteket kérni az alábbi témában.
    Az egyik ismerősömnek a gépén Win'98 van. Ezt Ő semmiképp nem szeretné más progira cserélni, igy hát előállt egy gond Nála. Nem tud internetezni, mivel kábelnet előfizető, s a netszolgáltató cég szerelője szerint a 98 csak a betárcsázós modemet (adsl-t) ismeri, a kábelnetes modemet nem. Az ismerősöm nem ért a PC-hez, de nem akarja elhinni, hogy nincs megoldás a gondjára, ezért szeretném megtudni, hogy a Win'98-hoz léetzik-e valamilyen progi, amivel a kábelnetes modemet is tudná használni, vagy tegyen le erről az óhajáról.

Segítségeteket előre is köszi
  • Tomicsek
    Igen, az egyik lap úgy jön be mint a másik
  • NeoMaN
    Eeeez igen, ügyes vagy!
  • NeoMaN
    Szerintem telepítetted a Microsoft NET keretrendszert...

Távolítsd őt el a felhasználók közül...
  • Sland
    van egy kis problémám. a gép ha készenléti állapotba került tetát már a képernyővédő is kikapcsol akkor kilép a bejelentkező részre. Kiírja hogy Sland 1 program fut. Amikor bekapcsolom a gépet akkor is látom ezt a képet.
    de ez eddig nem volt. rögtön bekapcsolt semmi ilyen nem jött elő. és ez azért gáz mert ha sokáig van azon a képen akkor kikapcsol a gép magától. Hogy lehet ezt visszacsinálni eredetire? mellesleg csak 1 felhasználója van a gépemnek, és csak egy fiókja van, szal végkép nem értem mi van.
  • Wini
    helló! srácok, itt ez a két oldal: egyik
    másik , és valamiért se IEvel se firefoxxal nem tudom őket megnyitni... minden más weblap bejön faszán. mi lehet a baj?
  • paxyene
    császtok meginnt! szóval egy k**va nagy segítség kéne! Én weblapot eddig frontpagevel készitettem és most átállok a php-nukera , de sajnos azt se tom hogy kezdjek bele :S a php nuke ,,progit" letöltöttem de már a feltöltéssel is gondok vannak! aki tud légyszi segitsen!
  • fragthief
    Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy a Spyware Doctor nevű progi talált egy fertőzött fájlt és a köv. üzenetet dobta ki: "A threat has changed the default host file location on your computer and may have installed its own host file with malicious link entries." Addig én értem hogy az alapértelmezett host file helyét megváltoztatta egy olyan host file helyére ami más linket tartalmaz mint az eredeti. A kérdésem az lenne hogy hol vagy milyen módon tudom visszaállítani, hogy az eredeti host filet "nézze", mert netem belassult tőle és egyik netes gammel sem tok játszani mert ap ingem 200 körüli :(, előre is köszi a segítséget ;) remélem tudtok segíteni ;)
  • paxyene
    Ezer hálám nem is gondoltam volna hogy ien gyorsan választ kapok:) hát még1szer nagyon hálás vagyok!
  • Dj Faustus #4009
    A következő programokra lesz szükséged:
    Lame encoder
    Razorlame - grafikus felület a Lame-hez.
    1. Tömörítsd ki mindkét tömörített állományt egy könyvtárba.
    2. Indítsd el a Razorlame-et.
    3. Edit/Options: A felső részben keresd meg a Lame.exe helyét.
    4. Edit/Lame options:
    * General fűl: Bitrate: 128 kbit, Mode: Stereo, Output Directory: A use below-nál add meg hova akarod menteni a 128 kbit/sec-es számokat.
    * Advanced fűl: Optimization: Quality, Include CRC checksums: pipáld be.
    * A többi marad
    Tehát a Lame options résznél a következő bejegyzés kell, hogy szerepeljen: -b 128 -m s -h -p
    5. File/Add files - hozzáadod a tömöríteni kívánt file-okat.
    6. Encode gombra kattintasz.

Arra felhívom a figyelmedet, hogy a 128 kbit/sec-ú bitráta esetén eléggé vacak minőséget kapsz.
  • paxyene
    Császtok! van 1 halom zeném és ezt szeretném egységesen 128kb/s -es nem is tom miaz formátomú mp3-ra konvertálni, tudom hogy ezt konvertáló progikkal meglehet de itt 12 giga zenéről van szó szóval aki tud az segitsen!!!

Ezer hálám!
  • Dj Faustus #4007
    "heló nem tudsz véletlen..."
    Helló, mi ez az egyes szám 2. személyű megszólítás? Biztos van itt más is aki tudja a megoldást!

"1 olyan programot amelyikkel 2 számítógépet össze lehet kötni interneten keresztül"
    Itt pontosan mire gondolsz? Chat-re? Internetes telefóniára? Más gépének vezérlésére? File-ok átküldésére? Játékra?
  • alberttibor
    heló nem tudsz véletlen 1 olyan programot amelyikkel 2 számítógépet össze lehet kötni interneten keresztül mert jó lenne.köszi
  • Dj Faustus #4005
    "gyerekek is szeretnék használni itthon a netet és hogy milyen böngészö erre a legalkalmasabb"
    Az Opera alapvetően jó választás. A biztonság érdekében tegyél fel egy erősebb tűzfalat (például Agnitum Outpost Firewall), melyben van tartalom- és URL szűrő, és szűrd ki a neked nem tetsző tartalmakat; illetve a reklámszűrő révén a reklámokat. Másrészt a vírusírtó (én például a Nod32-t ajánlom) internetes védelmét is kapcsold be. Harmadrészt beszéld meg a gyerekekkel, hogy hogyan óvakodjanak a vírusoktól, spyware-ektől (neem összevissza kattingatni, reklámoknak nem bedölni).
    Egyébként milyen korú gyerekekről van szó?

"beérkezett leveleket hol találom amiket elolvastam hogy eltudjam menteni öket"
    Milyen e-mail klienst használsz?
  • bobo11
    sziasztok
    volna két kérdésem,az eggyik hogy gyerekek is szeretnék használni itthon a netet és hogy milyen böngészö erre a legalkalmasabb amit belehet állitani hogy csak a megadott lapokat nézhessék és hogy,most opera van fenn,a másik meg hogy a beérkezett leveleket hol találom amiket elolvastam hogy eltudjam menteni öket valamilyen mappa nincs?
    elöre is köszönöm
    üdv
  • gyorgy
    Köszönettel fogadtam,sikerült!!!Mégegyszer köszi
  • gyorgy
    Köszönettel fogadtam,sikerült!!!Mégegyszer köszi
  • Dj Faustus #4001
    Extension: TSCE = TextShield Zip-compressed .RTF File

Szóval ez egy Zip-el összetömörített Rich Text File. Csomagold ki, és nyisd meg Word segítségével. Vagy ha a Word nem támogatná az RTF-et (mert rosszul lett feltelepítve a Word), akkor Wordpad is megnyitja (Start/Programok/Kellékek/WordPad).
  • gyorgy
    Sziasztok!Segítségeteket kérném:egy "text shield"szövegszerkesztővel irtam egy levelet,a kiterjesztése *.tsce ,kérésem a következő:milyen pr-vel tudom átirni,hogy olvasni lehesen a word-ban?
  • balcsi70
    Hát megcsinálta,de nagyon gagyi lett.Mivel hogy ez már volt konvertálva igy most még ez is megcsinálta,szoval elég(fuj).Az ugy biztos hogy jó,ahogy a kisvideo is mutatja,(én is csináltam olyat de a Clone DVD-vel),de igy ez most valahogy nem jött be.Csak azt nem értem hogyha a dvd-n azt irja hogy 4,7Gb ig lehet ráirni és ez a film átkonvertálva 4,5Gb akkor mi a turóért nem engedi ráirni a Clone dvd.Kiirja hogy nem fér rá..
  • Moyko
    Helló: miután feltettem a Cat. 6.1 drivert, garfikai hibák jelentek meg a windowsban, már a nyitóképernyőn szörözik a welcome felirat, illetve bizonyos egérmutatók is szétesnek. A test így vigig se tudot futni, a mert - nekem úgy tünt memoria hiba - a poligonok sarkai elkeztek ide-oda "tüskézni". A próbléma hogy már uninstaláltam mindn lehetséges módn a dolgot, de a régebbi driverekkel is ezt produkálja. valami 5let?

• Kistáska 1
    Helló meg tudja valaki mondani ,hogy mit kell csinálnom ha a Win rar CRC hibás könyvtárat talál és nem hajlandó tovább csomizni
  • Tomicsek
    Pá!