20838
Segítséget kérek
-
gergelyanevem #4116 ok, nekem nem kell effekt, csak kivágni akartam, de azért thx -
Nero Wave editorban csomó effekt is van -
noca #4114 Mi annak a divx-nek a pontos neve amelyikkel lehet tömöriteni pl. avikat? HeLp! -
gergelyanevem #4113 nagyon köszi :DD
nagyon jó és könnyen kezelhető
még 1x köszönöm
-
mp3DirectCut -
http://www.guru3d.com/
-
gergelyanevem #4110 sziasztok, egy kb 10 perces mp3 fájlból szeretnék egy részletet kivágni és külön elmenteni
melyik progit használjam? -
big #4109 Sziasztok!
VGA driver törlő progit tudnátok ajánlani? -
Eredetileg JK: Jedi Academy-hez készített Minimizer, de a játékok 90%-at le tudja rakni.
Minimizer -
Mindegy amit leirtam ugy is jo.
A routerbe amit megadtam a madzagot bekotni es a gyerek gepebe venni egy wifis 54Mbps-es halokartyat.
A router fogja az adatokat radiojellel tovabbitani a gep fele.
Lenyegtelen, hogy egy vagy tobb gep fele mennek az adatok, mert a router akar 4 fele is tovabbitani tudja azokat.
Tehat ez kb 15 ezer forintbol kijon. (router kb 10k, wireless halokartya 5k) -
balcsi70 #4106 A Norton Ghost-ot ki kell irni cd-re?(Alcohol)és majd ugy boot?vagy hogy kezdödik?(iso-ban van).Valahol olvastam hogy RAW modba kell kiirni!(miért) kössz a választ. -
Ez a játék engine-étől függ. Pl. a Q3 engines játékokat nem lehet lerakni a tálcára, csak valami spec progival. Valamelyiket le lehet, de vissza már nem tudod hozni, mert kifagy (SLRR, CRC). Viszont az is előfordulhat, hogy ezerszer is megcsinálhatod, és tovább magy (MS Flight Simulator)
Kérdés:
Miért van az, hogy a gép először gyorsan elindul, de ha másodjára indítom, akkor már csigalassan. Másik nap meg ugyan ez, csak előről. -
nagyimamma #4104 Félreértettél. Abban a szobában ahol most van a gép nem lesz gép, csak a másikszobába, de a rutert nem tudom átvinni, mert itt van a kábalhez csatlakoztatva, és innen megy tovább le a gyerekekhez. Tehát csak a gép menne. Ugy hallottam, hogy van olyan valami kütyü ami távolról is tudja fogni a jeleket. Van ilyen. Tehát a kütyü itt maradna csak a gép menne el!! Ja és továbba sem több gép lenne rácsatlakoztatva. -
Sziasztok
Miért van az ha egy játékkal játszom és leteszem a tálcára vissza már nem tudok lépni a játékba?
Ha tudjátok rá a választ akkor légyszi segítsetek! -
Sperow #4102 Sziasztok!!!
C++ Programozásban kérek segítséget tőletek!
Leszedtem a C++ Builder 6.0-át, és kéri az 5-öst... szóval ha nincs felrakva az öt akkor nem megy a 6 sem... Ezek frissitések?.. Szóval kezdve az egytől sorba kell mind? vagy van egy alap C++ is?
Légyszi segítsetek mert nem birom felrakni :( -
Novartis #4101 azaz h az a lényege h ne tudja lefoglalni az egész sávszélességet ahoz jképest ha ott megy a dc a többi gép net szempontjából használhatatlan -
balcsi70 #4100 Sziasztok.Használta már közülletek valaki a Pinnacle Liquid-et? -
Igen lehetseges ilyen halozatot letrehozni.
Kell venni egy Wifi (Wireless) Routert es 2 Wifis halozatikartyat (de lehet, hogy egy is eleg ha a routeren van UTP kimenet is).
Elmeletileg eleg lehet egy SMC WBR14-G 54 Mbps router (van rajta UTP is) is ami kb brutto 10k-11k Ft korul lehet.
Melle pedig kell meg venni valamilyen 54 Mbps-es halozati kartyat, amivel a masik gep fogadja az adatokat.
-
nagyimamma #4098 Szeretném az egyik szobából átvinni az egész számitógépet a másik szobába. De az internet - kábelnet - ide van kötve. Ott is van kábel a tv-hez, de itt van levezetve a gyerekekhez, ugyhogy megszüntetni itt nem tudom. Hallottam olyanról, hogy "vezetésnélküli" internet kapcsolat. Nem értek hozzá. Van olyan amit ha átviszem a számitógépet, de az internet kütyüt itthagyom akkor ott is tudom fogni? Hangsulyiozom kábelnet-en vagyok! Ha van ilyen, hogyhivják és kb. mennyiért lehet kapni!! Köszi a segitséget!! -
Csak a 2005-ösnél nem kapcsolta k, hanem jelezte rendesen, hogy be van kapcsolva az NISecurity. -
izb #4096 épp ez a lényege... -
Novartis #4095 mit lehet tenni az ellen h routeren keresztül megosztott gépek özül egyik se tudja lefoglalni az egész sávszélességet?
-
Na a rendszert újrahúztam végül.
Egy uccsó kérdésem lenne.
Egy összeomlott rendszerből, aminek minden file-ja le van mentve - majd újra lett húzva az egész rendszer- megállapíthatom-e az outlook-ban használt levelezési beállításokat? (email fiók, jelszó, stb...).
Mert félő, hogy a tisztelt tulaj nem tudja. -
Nálam is így van. Szerintem a Nis2006 kapcsolta ki ezt a szolgáltatást.
Vezérlőpult->felügyeleti eszközök->szolgáltatások között megtalálod. Ott vissza lehet kapcsolni. De minek? -
Bármit csinálok, mindig ki van kapcsolva.
(Norton Internet Security 2006 -ot használok.) -
Ez miért lehet szerintetek?
-
Ide is beteszem, hátha...
Sziasztok!
Az egyik gépen van egy olya BUG amivel nem tudok mit kezdeni.
Xp van rajta. Kapott egy csónya spyware támadást, amit szépen leírtottam a megfelelő progikkal. Aztán -biztos ami biztos alapon- felraktam egy panda antivirus-t. Az szépen frissítette magát, majd jelzett is egy gyanús programot, eltávolította és újraindítást kért.
Ezt akkor még nem engedtem neki, hiszen még tartott a frissítés.
Eztuán RESTART.
Namost, az történik, hogy majdnem feláll a rendszer, de aztán visszatér a bejelentkező képernyőhöz. Itt újra ki kell választanom a USER-t, ámde alig kezdi el betölteni magát, egyből automatikusan menti a beállításokat és visszarak a bejelentkező képernyőre. Ez kb. 10 mp alatt lezajlik. Akárhányszor ismétlem meg, ez történik. Ráadásul a slussz pojén, hogy CSÖKKENTETT MÓDBAN IS EZ A TÖRTÉNET JÁTSZÓDIK LE!!!!
Próbáltam:
-boot képernyőnél "az utolsó helyes állapot indítása": nem nyert...
-XP cd-ről JAVÍTÁS, majd rendszerfile-ok újratelepítése: ez sem nyert
Sajnos itt kifulladt a tudásom, ha akad valami ötletetek, örülnék, ha megosztanátok, mert holnap reggel 8-ra működnie kéne a gépnek (és ha lehet csak a legvégső esetben formáznám le a gépet...)
Előre is köszönöm a segítségeteket!!!!! -
Cs3 #4089 A hiba pontosan: Could not access network location //blabla -
Cs3 #4088 Sziasztok!
Lenne nekem is egy problémám. Van egy Conceptronic Bluetooth CBT200U2, telepítéskor aztonyga, hogy error1606 nem tud csatlakozni egy hálózati helyhez és ezért megszakad a telepítés. Ez a hálózati hely a halózat egy másik számítógépére mutat, ahol dokumentumok/képek lennének ez a hely.
Másik gépen megy az instal, de arra amelyikre kéne nem. Vezetéknélküli hálózat van. A legfrisseb kiadású telepítővel probálkoztam.
Esetleg valaki tudná, hogy mi a bűbánatos isten f***ért problémázik a telepítő egy hálózati helyért? -
de eddg semmi baja nem volt most meg 1ik napról a másikra szarakodik... -
balcsi70 #4086 Sziasztok.Használta már valaki itt közülletek a FRAPS progit?(Amivel föl lehet venni Avi-ba amit éppen csinálsz a monitoron).Nem tudom hogy a csudába kell elinditani. -
driver?
tegyél be egy hijackthis logot. -
Novartis #4084 segitsetek mit lehet az ellen tennni h egy gép ne tudja lefoglalni az egész sávszélleséget (routeren keresztül jöna a net
) -
kélek segítsetek:( -
nekem 1,5 GB van fixre állítva...eddig szépen működött(512mb ram-al)
próbáld meg fix méretre állítani mondjuk 1GB-ra....ennek elégnek kell lennie.... -
Köszi télleg a lapozófile volt.
szerintetek mi az ideális beállítás??
512Mb RAM-om van és be volt állítva a lapozófile egyénire 760-1520-ra
de össz 1300 Mb szabad.
szerintetek ?? -
na sikerült megoldanom regtool nevezetű programmal:) -
Sziasztok! A problémám az lenne, h Ulead movie factoryval szeretnék kiírni egy projectet, de mikor az íráshoz kerülök akkor nem engedélyezi az írást egy ilyen hibaüzenettel: burning module not registered
Na én most arra gondoltam h ez a fos windows nem vette fel a regisztrációs adatbázisba ezt a filet(udvdburnmgr.dll), mert mikor a gépet újraindítottam, akkor egy hibaüzit írt ki a reg.bázissal kapcsolatban, és ezt nekem kéne manuálisan, csak nem tudom hogyan:(
Nagyon örülnék neki ha valaki segítene megoldani a problémámat, mert ha nem, akkor csomó munkám kárbament:( -
harley #4078 Hogyan lehet megállítani az órát az XP-ben? -
Senki nem tud segíteni a hang problémával kapcs-ban?:(