20838
Segítséget kérek
-
saitek #4236 Lejjeb írtam, hogy a 6.1-es verzióhoz kell a .NET framework. Ha nincs telepítve, akkor ad ilyen hibaüzenetet.
Van esetleg valami oka, hogy ne akarod telepíteni a .NET-et?
Utána viszont #4231-ben írtak olyat amihez nem kell, de az korábbi verzió.
Tkp mit akarsz.:)
-
[URL=http://www.ati.com]ATI[/URL
Olvasol is vagy csak írsz ide.:)
A 6.1 a legutolsó, a fenti linkről letölthető.
DE kell hozzá a .NET, amit szinté letölthetsz a fenti linkről, mint már # 4203-ban is írták.
Ha a .NET telepítve van nem fog ilyen hibákat írni.
Vagy felrakod amit #4231-ben írtak.
-
Vagy szerinted az az omega drivert rakjam fel???? -
Melyik a legujabb ati catalyst légyszi ha tudod adj egy linket hogy letudjam tölteni de sima változatot hogy ne iron ki ilyen hibákat Köszi!!! -
hellcommander #4232 Help!!
Van egy csomó Wmv-és filmem, össze vannak darabolva, és nem tudom őket össze fűzni.probáltam: avi mpeg wmv splitter, avi splitter, mp3 splitter, mediajoin, easy video join, advanced x video converter, virtualdub programokkal. a legtöbbje valamit kiirt, más meg azért nem volt jó mert be kellett állitani a kodolást. mit csináljak?? esetleg konvertáljam át? de mivé?? az x video konvertnál is van egy csomó beállitás/ felbontás, hangsáv, milyen tömörítőt használjon, stb../ Mit csináljak???
-
Az ATI Catalyst meghajtóprogram 5.9-es, hagyományos (Control Panel) változata.
ATI Catalyst 5.9 control panel. -
saitek #4230 Link
Ott van a főoldalon a 6.1-es letöltés mellett, hogy ".NET is required"
Kattints az ati oldalán erre a szövegre majd töltsd le és rakd fel. -
Az Omega driver nem vált be? -
Lenne hozzád még egy kérdésem felraktam az ati catalyst 5.9 utána a control panel valami hibát irt ki hogy cli.exe error vagy valami ilyesmi felraktam az ati catalyst 6.1 ugyanez csak az 5.9 nél régebbiknél nem csinálja ezt 5.8 van most fenn. Mi lehet a baj????? Ha tudod írd meg légyszi KÖSZi!!!!! -
Ja és persze XP sevice pack 2 használok! -
Szia CLEANO!
Ezt irja ki
Warning CPU been changed or CPU ratio changed fail. Please re enter CPU settings in the CMOS setup and remeber to save before quit! Légyszi ezt tolmácsold el nekem légyszi és irj hogy mi a megoldás köszi!!! -
bleroy #4225 sziasztok
tudna valaki abban segíteni. van egy video fájlom. és szeretném letömöríteni de úgy hogyx nézhető legyen ( most 2.3 giga ). de bármivel probáltam még mindig nagy a mérete.
45 perc-es a dolog. amibe szeretném 640X480 méretre szeretném és eddig ami a legkisebb volt az a 320 MB.
a kérdés lehetne ezt kisebbre és ha igen milyen programmal??
a választ vagy ide vagy a [email protected] . ra
elöre is köszi
-
Szia Gábor!
Nem valami hibát ír ki (erre tanítom a lányaimat is!), hanem egészen pontosan kiírja, hogy mi a problem. Soha ne klikkelj tovább, mielőtt meg nem értetted volna a hibaüzenet lényegét, hiszen mindíg ott van a megoldás! -
Csak óvatosan! -
Szia Gábor!
Ha így reagálsz, akkor előbb utóbb mindketten profik leszünk, már ami az azonnali reakciódat illeti!
Szóval szerintem a BIOSban kell keresni a megoldást. Arról van szó, hogy a bootolási processzedet megtöri egy command, amit a BIOSból tudsz vezérelni. Én XP-t használok. Az általad említett problémák az előző verziók, 98, 95, fordultak elő, már nem emlékszem pontosan amegoldásra, de valahol itt keresendő a problem. Szóval nézz bele a BIOS-ba! -
A Catalyst moddolt változata.
Ugyan azon alapszik, csak lelkes rajongók néhány dolgot módosítanak benne. -
De ez micsoda erröl még nem hallottam ez is olyan mint a catalyst?????? Jó ez is -
Nem a control centeres verziót raktad fel? Mert ahhoz a NetFramework keretrendszert kell telepíteni. Bocs ha nem erről van szó! Szerintem használd a régebbit vagy ezt Omega Catalyst 3.8.205 -
Lennne egy nagy kérésem vagyis inább kérdésem mi lehet a baj felraktam az ati catalyst 5.9 utána a control panel valami hibát irt ki hogy cli.exe error vagy valami ilyesmi felraktam az ati catalyst 6.1 ugyanez csak az 5.9 nél régebbiknél nem csinálja ezt 5.8 van most fenn. Mi lehet a baj????? Ha tudjátpk irjátok meg légyszi!!!!!!!! -
Nem tudom hol lehet azt megtalálni hogy F1 possibility ha tudod ird meg légyszi .És lenne még egy problémám feltettem a az ati catalyst 5.9 és valami hibát ir ki amikor bekapcsolom a géőpet valami cl.exe szerintem a control panel mert amikor rámegyek a control panelre akkor ugyanezt irja ki ilyenkor mi a teendő??????????????????? -
Ezért az infoért gratula és köszönet! -
Semmit nem tudsz tenni és nem is kell, hiszen a "behatoló blokkolva". Arra vigyázz, hogy a tűzfalad mindig be legyen kapcsolva -
Nem 100%-os, de szerintem nyomd meg a DEL optiont, majd a BIOSban kapcsold ki az F1 continue possibilityt. Ha bejött jelezd!
Köszi -
Ne sokat tökölj! Tedd fel a NORTON SYSTEMWORKS-t és máris nyugodt és békés álmod lesz, persze csak néhány hónap után, miután a progit jól megismerted. SPEEDDISC, WINDOCTOR, ONE BUTTON CHECKUP, WIPER, CLEANSWEEP, DISKDOCTOR és egyéb huncutságok valóban megkönnyítik az ember életét. -
Szia!
Kösz, hogy szóltál ezzel a kama sutra bacival kapcsolatban. Bár utálom a vírusokat, ezt azért talán beengedem. Hátha megtanít erre arra... (bocs) -
Mégegyszer leírom, mert az előzőnél nem írta ki a válasz reft. Tehát
Szia kisdr! Próbáld ki őket és enjoy!
DF5A7lD7MB72208726483E9E2F7879572995
115C2V54S513A2714211F5044C502A1CBEC5
5951CN01M9z202C8F2aB99DE2D5375B7F48C
-
Szia!
Ez nálam is elő szokott fordulni, pl. mikor egy jó kis szex képet sokáig bámulok, akkor egy idő után a név.jpg átvált névtelen.bmp-be. Komolyan mondom, tehát egy bizonyos idő eltelte után már csak bmp-be tudod elmenteni a képet.
Egyébként valóban zavaró! -
Kvarc #4209 Sziasztok
Nem tudom jó helyre írok e, de ez a fórum áll legközelebb a kérdésemhez azt hiszem. Keresek egy egy képeslapküldő oldalt amit régebben láttam, de nem emlékszem a címére.
Amire emlékszem belőle: Magyar, java effektusokat lehet tetszés szerint hozzátenni a képhez (pl.: vízhullámok, hóesés, neonfények) és szintén választható sok zene a képeslaphoz.
Előre is köszi a segítséget. -
saitek #4208 Link -
balcsi70 #4207 Sziasztok.Mitöl van a kék halál a gépen? -
nagyon koszi a segitseget,jo hogy meg vanna azert segitokesz emberek is a neten
meg ugy egyaltalan -
Tenddycston #4205 Kösz a részletes információt és a fáradságot ,hogy leírtad
-
Bővebben. -
Böngésző cache ürítése az Internet beállítások menüpontban.
-
hello'
tudnatok segiteni,ha kepet akarok lementeni expolere-ben akkor nem tudom az eredeti neven lementeni csak nevtelen.bmp neven kinalja fel a mentesi lehetoseget.Regebben is volt ilyen de akkor keves hely volt a vinyon azt hiszem ezert csinalta,de most van eleg hely
elore is koszi -
pbes #4201 Ne installálj felesleges programokat és szedd le őket, használj normális böngészőt, pl Operát, ne nyiss meg ismeretlentől jött email mellékleteket, de még ismerősöktől is fenntartásokkal. Telepíts fel normális alkalmazásszintű tűzfalat (Kerio, Sygate, Outpost) és vírusirtót (Avast, NOD32, VirusBuster). Ha maximális teljesítményt akarsz, akkor a csicsákat is letilthatod (klasszikus start menü, windows classic téma, vezérlőpult -> rendszer -> speciális -> teljesítménybeállításoknál ami felesleges, azt kapcsold ki), tiltsd le a nem használt szolgáltatásokat (vezérlőpult -> felügyeleti eszközök -> szolgáltatások, csak ha érted mit csinálsz, de ez indulásnak jó, a SAFE oszloppal valószínűleg semmi gond nem lesz, ez a felhasználók nagyrészének felesleges szolgáltatásokat kapcsolja ki). Kodekeket ne használj, hanem rakj fel VLC Media Playert. Registry Mechanicot nem ismerem, nem árt az ilyesmi, de ha friss telepítés után kb ezek alapján használod a gépet, akkor nem is fontos, vmi tweak program is jó, pl Tweak&Tune, spyware irtó meg kell, ha mégis bejött valami, de nem valószínű, csak ha IE-t használsz. Amit te írtál azt nem ismerem, Ad-Awaret próbáltam, csak jó tapasztalataim vannak vele. -
Sziasztok! Lenne 1 kérdésem...
! Hallottam, h ma vmi combos virus fut végg a hállón... vmi kama sutra nevezetű baci! Szal ha igaz akkor nektek mi a véleményetek az esetről (nekem az, h felesleges bejelenteni mert mindig vannak virusok szal felesleges szólni... ) De ha vki talizik valaki vele feltétlenül szóljon mert becserkészném 1 floppy-ra mert még olyanom nincsen és állitólag elég agressziv egy pédánnyal állunk szembe! Nekem meg jól jönne a a gyüjteményembe!
előre is köszi! Sziasztok -
Tenddycston #4199 Helo mindenkinek.Megtenné nekem valaki, aki leírja azoknak a programoknak a listáját ,amelyekkel rendben tudom tartani a gépemet és kitudom hozni belőle a maximális teljeítményét.Én norton internet security-t,registry mechanic-ot és spyware doctort használok,ezek inkább a karbantartásra vonatkoznak.Tudom ,hogy mindenki mást ajánlana, de legyen azért valami amin el tudok indulni.Kösz mindenkinek -
Szia kisdr! Próbáld ki őket és enjoy!
DF5A7lD7MB72208726483E9E2F7879572995
115C2V54S513A2714211F5044C502A1CBEC5
5951CN01M9z202C8F2aB99DE2D5375B7F48C
-
Itt egy free regisztrálás után, mindenre ami film készítéssel kapcsolatos, kérdés nélkül találsz választ.