20838
Segítséget kérek
-
pbes #4276 úgy tűnik mindig másik reklám jön be, akkor nem csak a saját spyware irtójukat reklámozzák, hanem Jamba - csengőhangok, Anna Kournikovás naptár, stb
mit jelent az, hogy akármilyen böngészővel? mikkel próbálkoztál? és ha nem megy a böngésző, akkor is egyszercsak elindul és bejönnek a reklámok? -
pbes #4275 ez egy reklám, hogy töltsd le az ő spyware irtójukat
ha magától elindul a böngésző, akkor ott valami reklám vagy kémprogram a ludas, próbálkozz más irtókkal is, HijackThis-szel készíts egy logot és azt analizáld itt, és ha sikerült akkor nézd át az IE biztonsági beállításait (főleg az activex vezérlőkét) -
balcsi70 #4274 Sziasztok.Mitöl van az hogy beraktam a dig.kártyát a gépbe,meg is csináltam vele a bevitt filmeket,ujrainditottam a gépet,és azota minden ujrainditásnál mindig kiirja hogy :Failed to inicialize Infrared Remote Hardware. Kössz a választ. -
itt egy oldal: http://www.inter-netsuggestions.com/normal/yyy65.html -
Tud valaki segiteni?
Az lenne a problémám hogy akármilyen internetes böngészöt használok mindegyikbe magátol elkezdenek megynilni oldalak ilyenek hogy székeket lehet venni...megf ilyen hülyeségek .virusirtoval ami volt 1- virus leirtottam meg spywaredoctorral meg ad awareval is leszedtem a bugokat. valakinek nics valami ötlete? nem reklámablakokragondolok. meg magátol megnyilik a böngészö és elindul a lap. -
tomo #4271 http://www.linuxquestions.org/hcl/showcat.php/cat/303
meg a promise.com on vannak driverek csak meg kene tudnod melyik kell neked. -
kingke #4270 Tud valaki nekem utmutatást nyujtani honnan tudok leszedni
promise 376=378 drivert linuxra (redhat, debián)? -
Szia Cleano!
Megnéztem a BIOS-ban ez a CMOS setup az elsö menüpont de légyszi ha tudod pontosan mit kell ott átállitani? Elöre is köszi -
Nincs azt is, megnéztem, de nem is nyúltak semmihez "legalább is azt mondták" nem lett semmi telepítve se csak egyik nap bekapcsolták és nem volt. -
nincs kikapcsolva az alaplap bios-ban???? -
Most voltam az egyik havernál mert azt mondta nincs hang a gépén. Gondoltam valami driver probléma AC97 integrált hangja van kipróbáltam három drivert is de semmi nics ütközés semmi problémát nem észlel de még sincs hang. Mit lehetne még csinálni vele? -
Sasser vírus? Sasser eltávolító [URL=http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.sasser.removal.tool.html]itt.
-
Mikor előjön:
Start > Futtatás > 'shutdown -a' > OK. -
Sziasztok! Tudtok vmit javasolni a problémámra? A NOD32 és az ad-aware többszöri lefuttatása után is előjön ez a probléma, mikor megnyílik az 1. ablak, majd mikor az OKra kattintok 60másodpercen belül kikapcsol a gép:(
-
Szia Cleano!
Most olvastam az üzenetedet mindjárt meg is próbálom és irok hogy mi a helyzet Köszi -
lessz ha kerdezel valamit -
gomoo #4260 hy van itt vki? -
latom eppen valaszolt valaki
a gordian knotban van egy kalkulator amibe ha megadod a meretet es birtatet akkor jelzi mennyi bit jut egy pixelre egy frameban (ne nagyon menyj 0,2 ala). tehat kisseb kepmeret kisseb bitratet igenyel igy kisseb les a file - de vigyaz, neha a nezhetoseg rovasara megy -
bleroy #4258 köszi
megprobálom
-
a 320mb ilyen méretnél nem sok, de ha a bitrate-et lejjebb veszed akkor kisebbe is lehet, csak akkor a minőség is rosszabb lesz. ha van hang, azt is lejjebb veheted 44.1 khz-ről 22-re és esetleg monora. de tömöríthetsz nagyobb bitrattel 320*240-be. az is élvezhető még tv-n. -
Sza Gábor!
Ez egy figyelmeztető üzenet, azt jelenti, hogy a CPU megváltozott, mégpedig a gépnek nem teccő módon. A CPU-t a task managerből (feladatkezelő) érheted el, a ctrl+alt+del megnyomásával és a folyamatok fülön. Néha érdemes ebbe belenézni, mivel az összes futó alkalmazást itt látod meg (a rosszindulatúakat is!). Aztán azt mondja az üzenet, hogy újra gépeld be a CPU beállításokat a CMOS setup-ban. És akkor így jutottál el a BIOS-hoz, ugyanis a CMOS setupot innen éred el. Tehát a gép bekapcs után az F1 continue helyett a DEL optiont nyomod meg majd a BIOSban megkeresed a CMOS setupot és defaultra állítod.
Ne felejts el savelni mikor kilépsz a BIOSból!
Egyébként mit tud aza ATI Catalyst, tán valami videó vezérlő vagy mi?
programot itt látod né folyamataitCMOS setupod megváltozott, mégpedig hibásanWarning CPU been changed or CPU ratio changed fail. Please re enter CPU settings in the CMOS setup and remeber to save before quit! Légyszi ezt tolmácsold el nekem légyszi és irj hogy mi a megoldás köszi!!! -
Semmi megvan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
bleroy #4254 sziasztok
tudna valaki abban segíteni. van egy video fájlom. és szeretném letömöríteni de úgy hogyx nézhető legyen ( most 2.3 giga ). de bármivel probáltam még mindig nagy a mérete.
45 perc-es a dolog. amibe szeretném 640X480 méretre szeretném és eddig ami a legkisebb volt az a 320 MB.
a kérdés lehetne ezt kisebbre és ha igen milyen programmal??
a választ vagy ide vagy a [email protected] . ra
elöre is köszi -
Bocs és ezután Nincs ikon sehol!!! -
Köszi!!!!
-
[Shell]
Command=2
IconFile=explorer.exe,3
[Taskbar]
Command=ToggleDesktop
ezt mentsd el scf kiterjesztéssel a gyorsindításba -
Töltsd le,telepítutána indítsd újra a gépet. -
Lenne egy kérdésem letöröltem véletlenül az asztal megjelenítése ikont a tálca bal alsó sarkáról a gyorsindítás eszköztárból hogyan lehet vissza hozni ?????? -
gyorgy #4248 Képzeld ki kapcsoltam a monitort kb.10 percre és mikor visszakapcsoltam nem jött elő a hiba!Ki érti mert én nem.Egyébként köszi a probálkozást! -
hi
Abban kérném a segítségeteket,hogy a Media Player 10-el lejátszott DVD lemezeknek nincs hangja.
Bármilyen más formátumot játszok le(avi,mpg stb...) az tökéletesen működik.
A lejátszás/hang és szinkronnyelveknél alapértelmezésre van állítva.
-
Erre nem tudok mit mondani, ilyennel még sosem találkoztam, sry. :( -
gyorgy #4245 jobban mondva amelyik ikont ujra cseréltem azt hagyja és egy másik ikont képét cseréli meg -
gyorgy #4244 De csak a képet cseréli ki a szöveg az marad
-
gyorgy #4243 Igen hiába cserélem ki az ikont ujból vissza teszi! -
Ikoncsere után is visszarakja? -
gyorgy #4241 Sziasztok!
Segítségeteket kérném :az ikonok képeit ami az asztalon van valami megváltoztatja,oly modon,hogy állandoan a HP ikonját teszi be az eredeti képhelyet.Lehet hogy rosszul fogalmaztam?
Köszi elöre is a segítséget -
bleroy #4240 sziasztok
tudna valaki abban segíteni. van egy video fájlom. és szeretném letömöríteni de úgy hogyx nézhető legyen ( most 2.3 giga ). de bármivel probáltam még mindig nagy a mérete.
45 perc-es a dolog. amibe szeretném 640X480 méretre szeretném és eddig ami a legkisebb volt az a 320 MB.
a kérdés lehetne ezt kisebbre és ha igen milyen programmal??
a választ vagy ide vagy a [email protected] . ra
elöre is köszi -
Miért kéne? Ha akarod telepíted, nem kötelező. Egyáltalán nem biztos, hogy az újabb verzióval jobban működik. -
Köszönöm a fáradozásotokat hogy segítetetek bocs ha idegesitettelek beneteket de nem tudtam hogy mi ez a NET de most töltöm le feltelepitem utána a catalystot és kész!!!!!
Egy utolsó kérdés ezzel kapcsolatban ha kijön egy új catalyst akor megint le kell tölteni???? -
Ezt feltelepitem és utána a catalistot akkor jo lesz