20838
Segítséget kérek
-
Szia!
Kizárt dolog, hogy ne tudnád ezt a problémát megoldani. Először is a TC-t használd, majd a könyvtárstruktúra legmélyebb részéről indulj. Nézd végig a fájl attribútumokat (TC mutatja a file neve mellet, vagy kijelölöd a fájlokat és belemész a FILE-attrib menüpontba és minden négyzetet teljesen üresre törölsz, tehát még szürkén sem maradhat). Ha ezután sem megy, akkor csak az lehet, hogy a fájlokat valamilyen folyamat használja, tehát mindenből ki kell szállnod. A task manager (feladat kezelő) mutatja a mindenkor futó folyamatokat (második fül!). Ezután mennie kell, ha nem, akkor bocs! -
balcsi70 #4315 Hali.Feltelepit.,és tovább lessz valami? Mindjárt kiprobálom én is. -
Jelszavak felfedése szabványos jelszómezőkben itt. -
is is, kicsit telhetettlen vagyok.
többit priviben ha lehet. Kösz -
a kicsillagozottakat, vagy a felhasználói jelszavakat? -
Sziasztok, hol tudom megnézni a windowsban a beírt jelszókat??
Ha van ilyen lehetőség??!!
-
QPR #4310 A következő a problémám:
PowerDVD 5 - beteszem DVD-t, elindul, kb 5-6 perc után hang el. De csak a filmnél, mert közben ha elínditom a winampot ott van hang. Ha felteszem a PowerDVD4-t az el semíndit egy filmet sem, kiírja hogy hiba, mégpedig a display settingsel van gondja. Lehet-e a DVD lejátszó hardwares hibája, vagy szoftveres? -
Nero megfelel erre. -
balcsi70 #4308 Sziasztok.Data DVD-készitésére melyik progit ajánljátok?Amelyik kicsi helyet foglal!Eddig az Ulead DVD-vel csináltam de ha nem muszály akkor nem azt raknám fel 321Mb-t.Nem mintha nem jó.,csak már fent van a Video Studioja.Valami kissebb progi kéne.Kössz a választ.(Nero?,Alcohol tud ilyet?) -
Még mindíg :( -
Egyszerű fájlmegosztás használata ne legyen engedélyezve. Utána saját tulajdonba veszed, vagy valamit a biztonsági beállításoknál. -
Van esetleg egy olyan progi ami megoldást nyújtana a lenti problémámra ? :o -
Lenne egy kérdésem felraktam az ati catalyst 6.1 és van hozzá egy controll panel amit a tálcárol nyithatok é ott tudom állitani a video kátrtya beállitásait hogy lehet hogy ezzel a catalistel azt csinálni mint a régiekkel hogy jobb klikk tulajdonságok beállitáok speciális és ott lennének a magyar opciók? Vagy ehez a control panelhez magyarositás Légyszi irjatok hat tudtok valamit!!! -
Beraktam a megfelelő topikba
-
balcsi70 #4302 Sziasztok.Használta már valaki közülletek a keylogger-t?Letöltöttem WinRar-os.A Nod32 azt mondja hogy virusos a mappa.Vajon valojában az,vagy csak annak látja.,mert valahol olvastam hogy a virusirtó a keyloggert virusként látja.???? Help. THX. -
Köszi szépen! -
tomo #4300 szerencsedre sehogy, mert ez raadasul torvenybe utkozo cselekedet lenne, ami miatt a lanyod apa nelkul maradna egy idore. -
Ezeket vágom köszi de egyszerűen nem tudom levenni a titkosítást. Ha le akarom venni akkor azt írja ki,hogy Hiba az attributumoknak a következő fájlra történő alkalmazásakor : (itt leírja az elérési útvonalat) A hozzáférés megtagadva
Gondolom,hogy azért van mert olyan mappában vannak ezek a fájlok ami írásvédve van. Viszont az írásvédettséget meg nem tudom levenni valami miatt... :(
-
gyorgy #4298 Sziasztok!
Azt szeretném megtudni,hogy a lányomnak a freemail fiokját hogyan tudnám feltörni,fontoss lenne!!!!!Köszi előre is. -
Bocs, az előzőt ide szántam! -
jobbklikk a mappára-tul-attrib-spec, ill.
TC-file-attrib, ahol TC= Total Commander -
4LCS5-8PCQ4-9UEEC-7M9DV-W5ZVB-N8RHGPK -
Szia Gábor!
Pontosan 24 órával ezelőtt válaszoltam a kérdésedre, úgy tűnt el a topicból, mint a kámfor. Szóval:
A BIOS az alaplapod gépi kódú op. rendszere. A CMOS Setup Utitlity nem más mint a BIOS, a program minden oldalának a fejlécén megtalálod ezt a feliratot. Itt sokmindent tudsz állítani a rendszerrel kapcsolatban: bootolási szekvenciákat, interrupt kezelés, vírus figyelés, password és még sokminden, többek között a CPU-t is. A CPU végülis a processzor. Beállításaihoz a BIOS két ablakot szokott biztosítani:
1. PC health Status: itt szabályozhatod a CPU hőmérséklet viszonyait, valamint
a hűtő ventillátort.
2. Frequency/Voltage control: itt tudod állítani az órajelet, és itt van az a
pont, amit az ATI Catalist állítani szeretne, de a gépnek nem tetszik. Csak
annyit tudsz tenni, hogy elolvasod az ATI leírását, mit akar a proctól. Illetve még egyet megtehetsz, viiszaállítod a proc. gyári beállításait. Az ablak alján látod, F6 és F7. Ez ugyan nem oldja meg az ATI problemt, de ismét egy stabil rendszered lesz.
-
Sziasztok!
Kéne 1 kis help. Valahogyan sikerült úgy letitkosítanom 1 mappámat a fájljaival ,hogy most nem tudok megnyitni belőle semmit :(
Addig szórakoztam az attribútumokkal,hogy nem tudom leszedni se az írásvédettséget a mappáról sem a titkosítást a fájlokról :(
Segítsetek plz fontos volna... -
Hálózati kapcsolatok-tulajdonságoknál nem szerepel? Nem raktál fel olyan programot amihez kellett? -
na nekem lenne egy kis problémám. mikor betölt a vindóz (xp) akkor beadja a felhasználói nem tom mit a júzernevemmel és nyomnom kell egy OK-t h felálljon a rendszer. na ezt h lehet kiszedni? régen mikor nem raktam rá a sp2-t akkor nem volt.
vezérlőpult/felhasználói fiókok/felhasználók be- és kijelentkezési módjának megváltoztatása. na itt nekem kiírja h NetWare ügyfélszolgáltatás nem engedélyezi, esetleg távolítsam el. na igen ám, de sehol nem találom.
Nagyon kössz h végigolvastad (vki).
Help plz -
olvass -
Mi az a hjt logo és hogy kell betenni? 
Ez a leállás már régebben is előjött, de most megint. Az eseménynaplóban nem találtam sokmindent:( -
Ez nem feltétlen vírus. Tegyél be egy hjt logot.
Eseménynaplóban mizu? -
kössz a tippet, letöltöm és kipróbálom:) -
izb #4286 ehhh
avastot próbáld ki
-
kössz a linket! Érdekes módon nem talált semmit
-
szedd le a www.seriall.com -
16tomtom #4283 hali nincs valakinek power dvd 6-hoz regisztrációs kódja?
-
izb #4282 FxSasser.exe -
a sasser eltávolító oldal nem jön be se firefoxxal, se ie-lel
a blaster eltávolító bejön ie-lel, de nem bírja letölteni valamiért a programot
Regisztrálni kéne, vagy csak nekem rossz? -
Bejön, Iexplorerrel néztem.Itt a blaster eltávolító. A nod-nak ezeket(ha erről van szó) mindenképp fogni kellett volna, régi dolgok. -
nem jön be az oldal:( -
pbes #4278 sorry, nem néztem azt a topikot -
nézz át a vírusba.
ezért nem kéne minden topikba beírni u.a. a problémát.