20838
Segítséget kérek
  • LoDMaSt
    Boot menüben add meg a passt, amit minden induláskor kér.
  • tomo
    van egy jopofasag:
    az en alaplapom abit nf7 -s v2.0 tud olyat, hogy csak egy bizonyos billentyukombinacio kapcsolja be a gepet ( ha ugy tetszik password ) , a bekapcsologombra nem reagal a gep.

ha a tied is tud ilyet, az megoldast jelenthetne.
  • rexa
    Mert 3 felhasználói fiók van mindenkinek a saját jelszavával.
    Időnként azt akarom, hogy csak én tudjak belépni és nem akarom állandóan kilőni a többi jelszót.
  • tomo
    a windoz sajat bejelentkezoje miert is nem jo?
  • rexa
    Kipróbáltam de nem jó mert csökkentett módban kilőhető...
    De azért köszi. Olyan kellene ami a windóz indulás előtt kér jelszót.
    más ötlet?
  • Ackro
    attól kérdezd akitől a domainedet kaptad
  • saitek
    Lock My PC
  • Gerrry
    sziasztok

Nem tudtok olyan programot amivel levédhetném jelszóval a számítógépemet?
    A gép olyan helyen van ahol többen hozzáférhetnek de csak néhányan használjuk.

• lalicsiga
    hy!
    Kaptam egy domain nevet és jelszót, és hogy tudom feltölteni adattal?Hova kell belépnem? ftp-nél mit kell megadnom?
  • Ackro
    lehet, hogy pgp? próbáld ki ezt
  • gyorgy
    Ez a hely Tatabányán van és az OMMF-től kaptam ezt a levelet.
  • cleano
    Több lehetőség is van: netom hol az a hivatalos hely, de meg kell nézni, hogy az op rendszered karakter készlete rá van e hangolva a hivatalos hely országának a karaktereire. Egyébként legbiztosabb, ha azonnal törlöd!
  • cleano
    Hi Guy!
    ACKRO jól beszél. Fel kell menned a nyomtató gyártójának a honlapjára és frissíteni kell a drivert. Egyébként: 98-ról 95-re csak egy esetben tudsz eljutni, ha formattálod a vinyót. Ugyanis hiába törlöd le a 98-at a 95 command.com-ja észreveszi, hogy magasabb verzió volt fenn és nem indul el. A formatot is csak a 98-ból tudod megcsinálni és nem a C-ről kell kiadni a parancsot, hanem kell csinálni a 98 alatt egy rendszerlemezt (3,5 collos flopin), majd az A-ról adod ki, hogy format c:
  • gyorgy
    Sziasztok!
    Kaptam egy levelet hivatalos helyről de nem tudom megnyitni,vmi ötlet kellene.Egy részlet belőle:/™“±¬£c¥P‹d+gQUÍZ¬PfÅbØýEi`–Œ‘Áº2ðÖYKfÿóG¦R¹*ˉ&Ú Ýg}/
    Köszi!
  • Ackro
    98-as driver nincs a nyomtatóhoz?
  • orgik
    Helló mindenkinek.
    Van egy nyomtatóm ami csak 95-ön fut.
    nekem 98-am van fennt a gépen.
    Szóval vissza kéne rakni a 95-öt a gépre.
    De amikor letörlöm a 98-at, utána nem olvassa a be a 95 cd-t
    csak a 98-at.Nincs olyan opció mint az xp-nél hogy megnyomom az F8-at aztán nyomok egy entert és boot-ol is a cd-ről?
  • Tremby
    ide katt így egyszerűbb
  • Tremby
    http://listmanager.technetklub.hu/read/messages?id=41488
    Találtam a neten egy ilyen fórumot ahol a gyerek hasonló problémákkal küzködik mint én :(
  • Tremby
    A vinyom ketté van osztva. Ha rendszert telepítek csak a rendszer fájlok törlődnek. :) Ezek a fájlok amik le vannak titkosítva nekem a másik felén vannak a meghajtómon. Kérdés. Hogyan lehet létrehozni egy felh fiókot,hogy én adhassam meg a paramétereit pl BSAFTPZ-blaBLA helyett BSAFTP-XYZXYZ legyen ?
  • Dying Soul
    #4322 Plz!
  • cleano
    Nem tisztán értem! Hogyan telepítetted újra a rendszered? Megformáltad a vinyót, vagy csak frissítettél? Előző esetben nincs gondod, a format mindent törölt, az utóbbi esetben a jeszó megváltatáshoz, de egyáltalán a rendszerbe való belépéshez, vagyis bootoláskor, tudnod kell az érvényes jelszót. A változtatást a vezérlőpultnál tudod elérni. Lehet, hogy vannak jelszó felismerő progik, nekem még nem kellett.De hát azt mondod, hogy tudod a régi jelszót, így nem lehet problem sem a megváltoztatása, sem a belépés.
  • Tremby
    Hello! A problémám még továbbra is fennáll. 1 kérdés. Lehet annak köze hozzá,hogy amikor letitkosítottam a fájlokat más volt a felhasználói fíoknevem mert azóta már rendszert telepítettem 1x ? És ha igen akkor ,hogyan változtathatom vissza a fióknevet a régire (?),mert megtaláltam ,hogy a fájlokhoz mien felhasználói fióknévvel férhetnék hozzá. Van valamilyen megoldás ?
  • cleano
    Belenéztem ???-be. Tisztán értem a megjegyzésed!

Te azonban egy szót sem értesz az egészből (csak, hogy a stílusodnál maradjak)

Gyere majd be a topicba, biztosan érdekelni fog
  • cleano
    Szóval ismét megakadtam ezen a témán. Megértem az aggodalmad, ugyanis nekem három hasonló korú lányom van. Évekig volt az egyik legnagyobb félelmem a kábszer, azonban sikerült kikerülni. Az italt is nyugodtan elölhagyhatom, nem nyúlnak hozzá. Ez a tipikus kamaszkori jelenség, most már ők önállóak, nem tűrnek beleszólást a dolgaikba. Ha az ember rámenős, annál rosszabb. Egyébként sem hiszem, hogy a kábszer emilen terjed, nagy butaság lenne ilyen témában levelezgetni. Meg kell találni azokat az apró trükköket, amikkel fenn lehet tartani a szülői tekintélyt, (mert vannak ilyenek) azonban tanácsot adni így kívülállóként nem nagyon szívesen ad senki.
  • lalicsiga
    gyorgy-nek írom: szerintem mindenkinek meg kell adni a bizalmat!
    Ha a lányod megbízik abban hogy elmonja szerelmi ügyeit akkor SZERINTEM ezt is szóbahozza.Bár ez eléggé komoly dolog.Lehet nem drog van a dologban.
  • lalicsiga
    sziasztok!
    Ha adnak egy honlap címet és jelszót, akkor hogyan tudom feltölteni az adatokat?
  • rohadt alma
    Nekem nem jön be a http://www.arlingtoncemetery.org/ oldal.T-online területen az inviteltől van adsl-em.Az oldalnak léteznie kell.Tud valaki megoldást hogyan érhető el?
  • cleano
    Bocs, de ezt a megjegyzésed nem értem! Miért, van már ilyen témában topic?
  • izb
    nagyon egyszerü.
    Rakj fel egy keylogger progit,és a vírűsírtódban engedélyezd mint általad biztonságosnak itélt programot.eleinte ugatni fog,de ha beállítod akkor okés lesz.Ezek után aztis tudod,hogy a lányod mit gondol és mit szeretne........
  • izb
    A hülyeség szerteágazó.
    Ha normális dvd akarsz kis méretben,akkor TMPGEnc DVD Author 1.6.
    Ha kérdésed van ez ügyben privát.
  • gyorgy
    Szia!
    Köszi szerintem mehet az önálló topik,de azért akartam a lányom /16 éves/freemailjét megnézni mert gyanum van arra.hogy valami kábszer van a dologba.mert mikor nézi aleveleit és véletlenűl rátekintek szinte örjöng.Amugy meg minden rendben.Szerelem nem lehet mert abban velem sokkal öszintébb mint az anyjával.
  • Tomicsek
    Bemész a freemailes fiókba, ott szűrők átirányítás módja-továbbít és helyben kézbesít. Címeknél megadod a Outlookos e.mail címed.
  • kovacsd
    Sziasztok!

Van 300 oldalnyi német gót betűkkel írt szövegünk, és szeretnénk ezt normális betűkre cserélni. Tudnátok javasolni olyan szövegfelismrerő programot, ill. hozzá való kódlapot. Valamint módszert amivel ezt meg bírjuk oldani. Előre is köszi.
  • PszihoApu
    Sziasztok az otlookot szeretném használni az emilekhez.az lenne a kérdésem ha szeretném hogy más emilcímről érkező leveleket is ezzel szeretném megnézni pl freemailról is ide jöjjenek a levelek az otlooknál a postafiok beéllításánál
    A bejövö pop3 és kimenö smtp hez kellene megadni az emil címet de hogy kell beírni
    Hogy konfiguráljam az otlokkot,hogy jó legyen?
    Válaszotokat előre is köszike
  • Dying Soul
    Sziasztok. Van egy routerem, amihez velem egy együtt két gép csatlakozik. Nálam hibátlanul fut a net, előre konfigolt IP-vel, stbivel. Viszont hugomnál egyik napról a másikra beszrt az egész net. Neki automatikusra volt állítva a TCP/IP Protokoll beállításoknál. Újratettük a rendszert, reménykedve, hogy működne és a kiosztott IP-t, DNS-t állandóvé tegyük, de nem használt format C sem. A Windows hibátlan működést ír a hálókártyával kapcsolatban. Most teljesen tanácstalan vagyok, segítsetek plz! Köszi
  • ffxi
    Van 2 vinyóm(40GB, 200GB) és a 40-esre installálom a rendszer úgyhpgy nincs benn a 200-as, akkor utólag már nem is ismeri fel a win. De viszont ha úgy telepítem, hogy benn van akkor rendbe. Miért van ez? win2003 server-nél van így, ami ugye 64bites. Lehet, hogy azérrt?
    Köszi
  • units
    Talán használhatnád a fórumkeresőt
    ???
  • cleano
    Szia gyorgy!
    Még csak annyit, hogyha megengeded én indítanék egy önálló topicot e témában. Szóval mehet?
  • cleano
    Szia gyorgy!

Nagyon teccik a kérdésed!
    Én azt javasolom, talán egy más megoldással kellene próbálkoznod. Egyébként lehet, hogy nagyon érdekes dolgokkal találkoznál.
    Szóval a válasz: csak a lányoddal együtt.
  • cleano
    Szia Tomicsek! Az előzőt neked szántam, egyszerűen nem értem, hogy minden második esetben elhagyja a válaszreft a jobbalul.