20838
Segítséget kérek
-
Tenddycston #4396 Helo.Remélem tudtok segíteni.Vagy egy 2.8Ghz-es pc-m és egy ideje minden játékba beleszaggat .Nem olyan formában hogy nem elég hozza a gépem teljesítménye hanem szépen futnak rajta a játékokcsak kb 30 másodpercenkent akad egyet a kép.Ezt csinalja az 500Mhz-et és a 2Ghz- és et igénylő játékoknál is.A vírusírtómat is meg a spyware keresőmet is lefuttattam,lemeztöredezettségmentesítést is elvégeztem ,de semmi nem változott.Mi lehet a probléma?Esetleg az hogy sok program van a gépembe és csak 20% a szabad helyem a 160Gb-ból?Előre is köszi a segítséget.Ha valakinek van selytése vagy ötlete ,akkor írjon!!!!! -
probald meg atkonvertalni a feliratot mas formatumba -
balcsi70 #4394 Most leszedtem hozzá egy másik SUB feliratot kiváncsi leszek igy mit csinál! -
balcsi70 #4393 Na erre tudna valaki nekem választ adni?:Már nem egy filmet konvertáltam de még igy sosem jártam.Most van egy rajzfilm Avi-s mellette feliratfájl,és amikor elkezdi konvertálni a filmet,az elsö 10-perc után lefagy a gép.(kb mikor indulna el a felirat(szerintem)).Probáltam már három konvertálo progit mind a 3-nál ugyanez a mese.hm. Szerintetek? -
koszi, kiprobalom -
izb #4391 Kingdia DVD audio ripper -
-
balcsi70 #4389 Nekem ez fel van telepitve és én már konvertáltam vele filmet.Ezeket tudja.:WMV,AVI,MPG,MP4.Szerintem probáld ki. -
bocsi, el voltam foglalva a magam gondjaval, tehat megprobalok most valaszolni
egy ugy csinaltam hogy smartripperrel leszedtem ugy, hogy kulon tegye a videot es az audiot (pl ac3, de ha koncertvideo ott rajta van neha wav is). a videot le is lehet torolni es marad az ac3 amit at lehet konvertalni besweettel mp3 vba vagy wavba
sok szerencset -
koszi, de ez nem csak az audiot tudja
nekem videot kell konvertalnom nezheto formatumba (vagyis hogy az asztali lejaccom elvigye). regi FF film, tehat nagyon a minosegre nem lehet hivatkozni. a Virtual dub be tudja olvasni, de a hangot nem ismeri fel es nem tudom konvertalni -
balcsi70 #4386 Itt van. http://www.cowonamerica.com/download/index.html a PlusVX-et töltsd le.Ha majd kell hozzá a magyaritása akkor átküldöm. -
balcsi70 #4385 A JetAudio az tudja.(legalábbis az uj ami van nekem az tudja). -
balcsi70 #4384 Nem probléma csak nem tudtam mi az a vmware. -
hello
mivel lehet atkonvertalni mp4 videt xvid aviba? -
Hi!
Az lenne a kérdésem, hogy milyen programmal lehet dvd alól a zenét kimenteni valami cd-re írható formátumban?
thx -
tomo #4381 miert problem, hogy zart forrasu? -
balcsi70 #4380 Aha. zárt forrásu virtuális gép. :( -
balcsi70 #4379 Igen.bent kel lenni neki.Na azt még nem probáltam hogyha kihuzom akkor megy e tovább a progi.Majd holnap kiprobálom mert most nem vagyok a helyszinen. De ha ugy müködne akkor annak a gépnek amelyikbe nincs bedugva(tehát kihuzás után) akkor annak kel menni éjjel nappal.(milyen az a vmware):)nem tom.(mindjárt utána nézek. -
tomo #4378 a hw kulcsnak benn kell lennie a gepben hasznalat kozben?
ha kihuzod a kulcsot megall a program?
ha nem , akkor ne kapcsold ki a programot.
esetleg vmware re rakott windozon futtasd, azt meg le lehet fagyasztani asszem, egyfajta hibernacio. -
balcsi70 #4377 Az 40.e-er. az ingyenes megoldás mennyibe kerül? :) -
tomo #4376 tulajdonkeppen altalanossagban beszelgetunk.
tehat altalaban, minden vedelemet ki lehet iktatni. tehat ingyenes megoldas lehetseges.
de ha az ujabb kulcsvasarlas is opcio, akkor miert vacakolsz? vedd meg es nincs problema. -
balcsi70 #4375 A hardver kulcsnak is van egy telepitö softver-je de hiába telepited az egész kocerájt a másik gépre,akkor az is kér kulcsot,.Tehát van e erre megoldás.?Max programtörés,ha meg nem akkor még egy kulcsvásárlás? -
balcsi70 #4374 Ez eredeti szoftver.és ugy adták hozzá a kulcsot.Igen ez nem virtuális hanem fizikai kulcs USB-s.Azért kérdesztem hogy van rá erre gyogyszer?
-
tomo #4373 amit egy szoftveralgoritmus ellenoriz. ergo lehet hogy van crack. -
izb #4372 Hardver kulcs kell neki.
tehát itt egy fizikai kulcs kell,nem virtuális. -
szerintem ez szuper! Köszi, már használom is! -
tomo #4370 nincs crack hozza? -
balcsi70 #4369 Sziasztok.,egy kis segitség....kellene.Adott egy progi,és csak akkor lehet elinditani ha benyomod neki a hardwer kulcsot.Van is hozzá.Az a kérdés hogy a progit ha felrakom egy másik gépre akkor az is ugyanugy kéri a kulcsot.Meglehetne ezt játszani valahogy hogy ne kérje?(azon kivül hogy veszek egy másik kulcsot). -
Ez jó? -
Sziasztok lányok, fiúk!
Sürgős segítségre lenne szükségem!
Szükségem van egy online a-m, m-a szótárra. Olyanra, amelyet toolbar-ként felrakhatok a böngészőmre. Használom az SG.hu szótárát is, nagyon jónak tartom, de körülményes állandóan kiszállni az éppen használt weblapból.
Szóval várom a választ,
üdv. -
tattooed #4366 Szasztok!
Van egy öregebb gépem:
abit is-7 duál memós
1-giga ram
2400-celeron
abit siluro geforce-4 ti 4200-i
nagyjából ezek az adatai.
Az a problémám, hogy a kicsit erősebb játékoknál (call of duty2,gothic addon, spellforce stb) lefagy, lefehéredik,
aztán bekockásodik a kép. Csak a resetre reagál.
Egyébbként minden másnál tökéletesen műkszik.
A játékok és a windows-xp is eredetiek.
Arra gondoltam még, hogy az ramok kezdenek haldokolni.
Vagy az, hogy az egyik ram 333 a másik 400 hertz-es.
Bár már egy éve így használom.
A segítséget előre is köszönöm.
-
Ilyen bejegyzés akkor keletkezik, ha nem "rendesen" áll le a gép.
Letöltöd a hijackthis progit és fixálod ezt a bejegyzést.
De ki kell kapcsolnod az ad-watch felügyeletét is amíg meg nem találod, hogy mi okozza a restartot.
Tegyél be egy hjt logot.
Nézd meg, hogy készül e minidump:
c:\WINDOWS\Minidump\"dátum".dmp ha igen akkor linkeld be. -
nagyimamma #4364 Segítséget kérek, már egyszer kaptam ebben a témában. Fent van a Pinnacle PCTV Stereó, tökéletesen üködik, csak amikor felvételre állítom, hangot nem vesz fel, és nem tudom beállítani,hogy felvétel közben lássam is az adást. Ha valakinek van ilyes mesélje el mit csináltam rosszul és mit hogy állítsak be. Előre is köszönöm.Ja az eszközillesztőt letöltöttem hozza. -
tarmajom #4363 sziasztok!
segítségre lenne szükségem!naponta több alkalommal restartol a gépem- amikor újra betölti a windows-t, az ad-watch felügyeletem a következőt jelzi ki:
Ad-Watch eseménynapló, exportálása 2006.02.01.
Összes esemény:1
===============================================
2006.02.01. 21:51:33 - Detektált registry módosítás
Gyökér:HKEY_LOCAL_MACHINE
Kulcs:Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Érték:KernelFaultCheck
Adat:
Új adat:%systemroot%\system32\dumprep 0 -k
Megkísérelt Indítópult szekciómódosítás (Blokkolt)
-miről van szó tehát??mi a teendő? megköszönném ha a köv.címre írnátok:
[email protected] -
THX! Most már jó, cvsak reseteltem a BIOS-t.
-
hmm... a google csodákra képes, de soxor az is elég, ha néha készülsz az órákra... -
barika #4360 legyszi segitsetek szertnk egy hlyet kerdezni ahonnan a hálózatokról és mukodéseről lehet letölteni cuccokat szamtek oran vagyokim gyorsan legyszi -
vagy probaltad biosban bealitani? -
pedig fel kellene
jumperek rendben? -
Help! Van két drive-om(20 és 200), a 20-ra telepítem a win2003server-t úgyhogy nincs bedugva a 200-as. És nem ismeri fel a 200-as utólag, csak akkor, ha bedugva telepítem fel. Miért van ez? THX!