20838
Segítséget kérek
-
A Google csodákra képes:
* SoftPerfect Bandwidth Manager
* BWMeter
* Speedlimiter
* Bandwidth Controller -
Tudtok valamilyen hasonló programot mint a NetLimiter?
Thx -
chadi #4434 kösy sép -
"A Feladatütemező naplófájlja az összes felhasználó – beleértve a Rendszergazdák csoport tagjait és a rendszerfiókot is – korábbi ütemezett feladatait tartalmazza. A fájl a \Windows\Tasks mappában található, SchedLgU.txt néven."
Forrás: Korábbi ütemezett feladathoz tartozó napló megtekintése - Microsoft.
Vagy információt találhatsz róla még itt.
Szóval ez a WinXp-s/Win2003-as Feladatütemező által használt naplófile. -
Sgítene valaki!
Spybot ezt mindig kidobja és nem törölhető! (Activity: SchedLgU.Txt)
Mi lehet ez?
Thx. -
blackgamer #4431 feldobtam ezt: 3ivx codec, de most hang nincs
-
cool edit pro vagy az ujabb valtozata ami adobe audition neven jott ki.
nem csak javitani lehet vele, de ha nem ertesz hozza szepen el is lehet baxni -
hello!
felvettem mp3 lejátszóval egy koncertet, amin voltam .wav-ban. a minősége elég gány lett, berecseg meg minden....nem tudtok olyan progit amivel kicsit fel tudnám javítani a minőséget? köszi előre is -
blackgamer #4428 Quictime-ban szeretnék avi-t megnyitni, de nem sikerül (mov-ba szeretném utána konvertálni)
valami plusz kodec kell hozzá (BSplayerben megy minden)? -
http://www.honositomuhely.hu/index.php?option=com_remository&Itemid=1&func=fileinfo&filecatid=567&parent=category
http://www.honositomuhely.hu/index.php?
option=com_remository&Itemid=1&func=fileinfo&filecatid=431&parent=category
http://www.honositomuhely.hu/index.php?option=com_remository&Itemid=1&func=fileinfo&filecatid=560&parent=category -
chadi #4426 Hi!
tudtok nekem mondani olyan progit,amivel ellenőrízhetem hogy mit garázdálkodtak a gépemen a távollétemben(mit futtattak,milyen doksikat ,képeket nézegettek stb)?
ja és xp re.
köszke -
balcsi70 #4425 Át küldtem a magyaritását is.Maj szolj ha jutottál vele valamire. -
Internetbeállitások-speciális-ssl 2.0 ssl 3.0 használata pipa be. -
Novartis #4423 hii mindenki lenn egy kérdésem bizonyos oldalak betöltésekor jelntkezik egy hiba (ssl nincs bekapcsolva) mi ez az ssl? és hogyan lehetne orvosolni a problémát? előre is köszi -
koszi -
balcsi70 #4421 Elküldtem. -
koszi, mar csinalja -
HI!azt akarom kérdezni hogy ki e törölhetem a gépből az nvidia network acess manager nevű progit(van hozzá nvidia firewall)Mert már elég sok bajom volt vele .Amugy XP prof van a masinán SP 2 vel -
Erről a programról nagyon megoszlanak a vélemények.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1100388475 -
balcsi70 #4417 Sziasztok.Nekem 512-es a netem.Lehet valamivel gyorsitani vagy azt csak a szolgáltató tudja? A cfosspeed segit rajta valamit?Kössz a válaszokat -
na végre...nem fogjátok kitalálni mi ette meg a helyet...a norton recycle bin nem ürítette ki...mostmá megvan :) -
Sajátgépen jobbklikk > Tulajdonságok > A rendszer visszaállítása > Pipáld ki a rendszer visszaállíása kikapcsolását > Alkalmaz! Nincs ilyen?
http://www.winportal.net/support2.html#support_6 -
ja és a töredezettség mentesítőnél ugat, hogy túl kevés % (5%) hely vana gépen hogy megcsinálja rendesen....há kapja má be ő vette el a helyet nem én...most miarákot csináljak? a scandisknek mia parancsa? -
olyan nemvolt, azt nemtom törölni :S -
Lemzkarbantartónál töröld a visszaállítási pontokat. -
lefuttattam, chdsk a neve, arra gondolsz? egyébként le se szart, 1,2 giga van még mindig.
-
hogya rákba kell az E meghajtóra rámenni? nem fogadja el eza hülye -
oks, megnézem először a sima scandiskkel
köszike szólok ha megjavult :) -
saitek #4408 Esetleg egy másik verzió:
JetAudio 6.2.6 Plus VX Retail -
saitek #4407 Link -
balcsi70 #4406 Dobj egy mailt.Szétvágtam a progit totalcom-mal mert 16Mb-os elküldöm és te majd összerakod.Most probáltam és müködik.Persze Ha kell! -
balcsi70 #4405 Melyik verzió végül? és mit kér sz.számot? -
DirtyPio #4404 Szerintem futass le egy scandiscket, es ha nem valtozik, akkor egy defragmentert is. Nekem is ugyanez volt a problemam, azaz hianyzott 25 giga, es egy csavo lenyomott a gepen egy DOS-os scandiscet, ami checkdisc neven van a dosba( run cmd, ott ramesz a meghatora, es lefuttatof a checkdiscet, sajnos nem tudom a parancsot:( pontosan, legyszi valaki segitsen ki). -
letoltottem a jetaudiot de csak 30 mp konvertal. nincs hozza valamid? -
ahogy en csinaltam (valamikor regen egyetlen egyszer, mert maceras)
szetszedni a filmet avimux programmal. lesz egy audio es egy video fileod. ha az audio wav kiterjesztesu akkor atnevezni ac3ra es atkonvertalni headac3 progival wavba. ezt mar be lehet fuzni TMPGenc... ennyi -
Attila22 #4401 Sziasztok!
Nem tud véletlenül valaki az icq-hoz magyarosítást? Kérlek segitsetek! -
gadna #4400 Hali.
AVI videó xvid-os kódolással AC3 hanggal melyik a leges legegyszerübb program, ami VCD-t, SVCD-t csinál.
Kell-e a hangot is átkódolni külön?
Felirat mentes. -
help plz!
buzi szar geci fos gépem megin behülyült.
volt 1,3 giga a meghajtón szabad hely, kitöröltem egybe 4,2 gigát, lomtárat kiürítettem, de még mindig csak 1,3at jelez...ezt miaszarér csinálja?
mi a megoldás? -
balcsi70 #4398 Kösszi,közben megoldodott.Az új fájlal megcsinálta. -
DirtyPio #4397 Hello, szuksegem lenne egy ES620 USB driver -re. A googlet mar vegigfutottam, de nem jott ossze, ha van valakinek otthon egy ilyen progi cd-n, akkor neki megkoszonnem, ha elkuldene nekem e-mailbe a [email protected] e-mali cimre.