20838
Segítséget kérek
-
hano2 #4476 "AC3 hang. hamarebb le kell szedni (demux)"Mivel kell"leszedni"?És kell valami plusz codeck is az AC3 konvertálashoz,vagy tartelmazza valamelyik program? -
AC3 hang. hamarebb le kell szedni (demux) es utana konvertalni wavba mondjuk besweettel. es csak utana konvertalni VCDbe -
saitek #4474 Milyen fájlok ezek?
Ilyen hibaüzenetet sérült fájloknál is adhat. Ha úgy töltötted le valahonnan próbáld újra leszedni.
-
pici #4473 Én kipróbáltam,de akkor sem működnek a progik amikre kiírja. -
hano2 #4472 Sziasztok!Nero 6.6.0.8-al szerettem volna egy XviD-es kódolású AVI-ból VCD-t írni.
Az alábbi üzenet jelenik meg: "Nero-Letöltés szükséges.Dolby Digital 2-csatorna dekódolást próbáltunk meg most használni.Ezt a tulajdonságot még nem telepítettük teljesen.A funkció használatához töltsük le és telepítsük Nero 6 frissítését." Az ImTOO nevü programmal is csak a képet sikerül kódolni,ott pattogás-sercegés van hang helyett.Valaki megmondaná,mi lehet a gond és ajánlana (lehetőleg egyszerű)programot VCD-re konvertálásra? -
Menj a C:\WINDOWS\repair mappába és onnan másold át az autoexec.nt fájlt a C:\WINDOWS\System32 -be. Azt mindják így jó lesz. -
ssolitude #4470 DOS? -
Sziasztok.
elakarok indítani egy programot, de azt írja ki, hogy nem win32 alkalmazás, és nem indul el. hogyan indítsam el?? -
Annyi, h 98 nem szereti az NTFS-t és ezért bezavarja. Mért nem telepíted fel a másikra is XP-t? Így könnyebb lenne.
-
hello
lenne egy ilyen gondom. van bekotve egy wifi internetem. gondoltam osszekotom a ket gepemet. a szolgaltato meg is csinalta - bevezette a ket gepbe az internetet, pedig en belso halozatot akartam. igy mindkep gep ra van kotve a wifi halozatra es igy komunikalnanak egymassal... ha komunikalnanak, de az egyiken XP van a masikon 98 es az szerintuk gond, mert nem kompatibilisek. az XP lassa a masikat de forditva mar gond. olyan 5 perc kell amik megtalalja de a total commanderben nem is talalja meg csak keresessel. mi lehet a gond. az xpn van egy HP PSC 1315 nyomtato. sikerult nagynehezen felinstalalni a masikra, de nem tud nyomtatni. elkuldi a nyomtatora es az xp nem tud vele mit kezdeni hanem csak azt irja ki hogy nyomtat de semmi. van valakinek ezze tapasztalata? -
Már nem lényeges :(
-
HELP! NOD32 vírusírtó progi frissítését ingyenesen lehet letölteni? Otthon nincs netem, de gondolom nyílvános helyen letölteném. Köszi
-
Virtualdub-ot használok, az Avisplit-et a Google súgta nekem. Valószínűleg nem lehet annyira nehéz kezelni (nem egy CAD-program...) -
akos #4463 köszönöm.
használtad is az avisplitet?
-
Szevasz!
Ha tényleg csak alapfunkciók kellenek akkor itt van céleszközként az AviSplit Classic, vagy a Virtualdub. -
"Tud nekem adni valaki az e107 ami PHP szerkesztő!"
Content Managment System -tartalomkezelő rendszer pontosabban.
És itt teljeskörű választ adtam (a hivatalos magyar nyelvű weboldalról kerestem neked pár másodperces munkával "MP3 lejátszó menűt"). -
akos #4460 sziasztok,
egy sima mezei avi-t szeretnék feldarabolni. nem kell semmi extra video szerkesztő, csak szét akarom vagdosni részeire az egy file-ba ripelt filmecskéket.
mit ajánlotok? -
Sam16 #4459 Tud nekem adni valaki az e107 ami PHP szerkesztő!
MP3 lejátszó menü kéne ami működik is -
gyorgy #4458 Köszi,de nem változott a helyzet és igy marad a format parancs.(mért van az,hogy a töredezett filéket nem tudta töredezetmentesiteni.) -
jó tenne a gépednek :
1. Töredezettségmentesítés
2. Víruskeresés
3. Spyware keresés
4. Format c,d,e,f,g,h,i:
persze csak ha nem megy ezek után se -
gyorgy #4456 Sziasztok!Segítsetek,a gépem annyira lelassult,hogy pl.néroval az eddigi 15-30perces irást most már 90-100 perc alatt irja meg.De a sg is, 5 perc alatt jutottam el hogy irjak nektek.Xp-t használok a gépemen. -
balcsi70 #4455 Azért köszönöm.Beirtam a hardver forumba is. -
Hú ehez nem értek, de csak jár erre egy hardverszakértő. -
balcsi70 #4453 Van egy ilyen:
Alaplap neve ECS P4VXASD2+ (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio),ezek szerint csak két DDR-et lehet belerakni?Ha szétszedem 4 foglalat van DDR-es + 2 SDR.A másik kérdés:Van DIMM1 és DIMM2.A DIMM1:PC3200(200MHz)3.0-4-4-9 (CL-RCD-RP-RAS) a DIMM2:PC2100(133 MHz)ezek nem kéne egyformák legyenek hogy gyorsabb legyen?és ennél az idözitésnél 2-öt ir:@ 133 MHz 2.5-3-3-6(CL-RCD-RP-RAS) ,@ 100 MHz 2.0-2-2-5 (CL-RCD-RP-RAS).Ennél miért ir kettöt? Kössz a válaszokat.
-
balcsi70 #4452 Köszönöm.Letöltöttem és kiprobálom
-
Everest. ez mindent megmutat a hardverről. -
balcsi70 #4450
Sziasztok.Mitöl van az hogy elinditom a Nod-ot 81 %nál lefagyott a gép.Ujrainditottam és mégegyszer lefagyott ugyanott.Aztán kiszedtem a memoriakártyát mindkettöt megtöröltem vissza,és végigment telyesen.Nincs virus.Ez mitöl van? Ja még egy kérdés:hol lehet megnézni a memoriakártyát hogy hány MHz-es? mert nincs rá irva.Csak annyit ir hogy 256MB-os.Kössz. -
Sam16 #4449 hi valaki tudna nekem egy http://www.devnet.hu/flash/tutorials/sound/sound-hatter/sound-hatter-1.php?frm_id=110
ilyen hatterzene lejaccót csinálni hálás lennék.
plz help me!!!
-
Én értem. -
érti valaki a kérdését??? -
hy all! Valaki meg tudná mondani miért nő a memóriahasználatom 970 Mb-ig?
egyébbként 640Mb DDR RAM-om van és virtuálisnak 1024-2048-ig állítottam be
mi lehet a baj?
please help me -
csoszi
Az a kérdésem lenne ha linux után a winfost teszem a c: meghajtóra és a telepítés közben ez az info jelenik meg:error kbdhid.sys -address f7c56924 base at f7c56924,datestamp 00000000 és a telepítés után mindenféle hiba fennt áll pl: a sp2-t nem lehet telepíteni mi a szent szart lehet csinálni?
-
Sam16 #4444 Hi all lenne egy nagy kérésem van az e107 és háttérzene menüt szeretnék.
Tud valaki egy linket vagy oda tudja adni? -
:DDDDD
okés
majd meglesem -
szabolcsi #4442 sziasztok. Tudnátok segíteni?
Telepítettem az Agnitum Outpost Firewall-t, és valamiért a citromail bejelentkezést nem engedi a gép.
vipmail, freemail müködik, de c.mailra nem enged belépni.
lehet, hogy a tűzfal miatt? hol lehetne ezt megnézni?
-
2* ÁÁÁÁÁ! -
Oksy.
Miért van a találatok között,
Thx. -
Oksy.
Miért van a találatok között,
Thx. -
balcsi70 #4438 Sziasztok.A gép a windows belépési jelszót homa menti el?rendszerleiróadatbázisban? vagy hol keressem? köszi. -
kösz