20838
Segítséget kérek
-
Csá!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy egy Sony kamera, ami Digital8-as szalagra rögzít DV-t, az nagyjából milyen bitrate-es? (ha valamit rosszul írtam volna, akkor sorry, nem vok annyira jártas a témában) -
köszi. inkább nem írtam túl a lemezt :) -
exemboy #4514 Köszönöm müxik.....thx -
tomo #4513 rar x -r0 *.rar
pl ez a parancs az aktualis konyvtarban es az alatta levo konyvtarakban kitomoriti az osszes rar tomoritmenyt. -
tomo #4512 rar.exe a winrar konyvtaradban.
parancssorban parameterezd. (rar.exe parancsra kiadja akapcsolokat ) -
exemboy #4511 üdv!
Olyan kicsomagoló (rar) programot keresek ami könyvtárszerkezetböl is ki tud csomagolni és nem csak fájlból.....hátha tud valaki ilyet ajánlani
köszi -
Nem lesz egyiknek se baja, max a lemezt nem lehet majd beolvasni. -
császtok! amikor a gépet bekapcsolom a D meghajtót mindig scandiskeli ezt hol lehet kikapcsolni? mert eddig ien nem volt:)
köszi! -
A t-onlány oldalán, az Online ügyfélszolgálatba bejelentkezve.
-
#4507 Hali!
T-online adsl netem van.Hol tudom megnézni mennyi az adatforgalmam?
Előre is köszi
-
foxxi #4506 köszike! :) -
üdv.
ha a dvd-t túlírom egy 50-60 megával, nem vágja gallyra a lemezt (esetleg az írót?) -
donbosco #4504 Sziasztok!
Ha tud valaki,segítsen!
Szeretnék konvertálni amr-ből mp3-ba. -
Töltsd le innen. -
Érdekes, nekem igen. -
foxxi #4501 Sajna nemtölti le.. :S -
Itt is. -
#4499 Időközben rájöttem mi a gond. -
foxxi #4498 Sziasztok! Tudna valaki mondani olyan helyet ahol ingyen lelehet tölteni "nagyobb" terjedelmű ikonkollekciót jó minőségben?
Köszi! :) -
már nem szükséges, köszi -
HELP! Dial-up-om van és csatlakozik rendesen a net, de nem érzékelik a programok, h van net. InternetExplorer, Mozilla stb. még próbáltam fríssítés is egyéb progiknél is, de olyan mint ha nem lenne net. Pedig rendesen csatlakozott és van net. THX a segítséget.
-
orgik #4495 Segítség! A gépem bekapott egy vírust vagy valami kémprogramot.Végül is letöröltem. új kapcsolatot akarok létrehozni a netnek és csak betárcsázás nélküli netet lehet választani. Egyszerűen letörölte a tárcsázós beállítást.
reinstall xp? vagy mi? -
Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy volna egy vidófájl speciális kiterjesztéssel, egy google video. (.gvp).
Létezik olyan program amely szét tudja választani a hangot a videótól, legyen szó akár .gvp kiterjesztésről? -
AVG szerintem mondjuk én a Pro verzíót használom -
Avast vagy AVG free -
ulrik #4491 Üdv!
Milyen vírusírtót ajánlotok otthoni felhasználásra olyan kéne, ami ingyenes -
Juster #4490 Olyan problémám van, hogy van egy dvd image a gépen, kiírom lemezre, de amikor berakom az asztali lejátszóba, akkor egyből a filmet kezdi játszni, a menü meg csak akkor jön elő, ha én hívom elő... Sokkal jobb lenne, ha a menüvel indítana a lemez, és nekem kéne benyomni a filmet...
(nem azzal van a baj, hogy onnan folytatja, ahonnan abbahagyta az előző nézés közben, hanem rögtön az első berakásnál is ez volt a baja... )
Kérek mindenkit, hogy segítsen ha tud!
Minden tippet, ötletet szívesen veszek!
THX
Juster -
Hi all!
Most raktam újra a wint, mindenből a legrissebbet, aztán most nethez nyúlnék, de egy csomó oldal nem jön be. pl. google, nforce, bithumen, origo
De pl ez is simán bejön. működik az msn, az e-mail.
Router mögött vagyok, azon viszont nem változtattam semmmit... aggaosztó viszont, hogy a hálóban lévő nootbookról se jönnek be a fenti oldalak.
Mit tegyek?
-
Szívesen
-
Juster #4487 Olyan problémám van, hogy van egy dvd image a gépen, kiírom lemezre, de amikor berakom az asztali lejátszóba, akkor egyből a filmet kezdi játszni, a menü meg csak akkor jön elő, ha én hívom elő... Sokkal jobb lenne, ha a menüvel indítana a lemez, és nekem kéne benyomni a filmet...
(nem azzal van a baj, hogy onnan folytatja, ahonnan abbahagyta az előző nézés közben, hanem rögtön az első berakásnál is ez volt a baja... )
Kérek mindenkit, hogy segítsen ha tud!
Minden tippet, ötletet szívesen veszek!
THX
Juster -
már megoldódott köszi :) -
tudnátok segíteni? fasz neroval felírtam pár cuccot 1 dvdre
utána rájöttem hogy még kéne valami, felírtam azt is most meg csak az új cuccot látom, a többit elnyelte.
hun a faszomba vannak? -
#4484 -
#4483 Hali!
Uninstaláltam pár feleslegesnek tartott dolgot a gépről,és most minden indításnál ez az ablak jelenik meg.
Honnan tudok ehhez drivert letölteni?Ma úgy néz ki lesz adsl netem m,eddig betárcsázós volt,és félek ahhoz kell a driver.
Hozzáértők segítségét előre is köszönöm.
-
Te ez egészen szuper. Köszi!!! -
Hirtelen ezt találtam. Ha erről van szó? -
Sziasztok! Sürgős helpet kérek!
Tudok e telepítő lemezeket készíteni az xp-vel, úgy mint a 2000-esetében, ott ugyanis lehet. Végigjártam az xp súgóját előlről hátulról, nem találtam erre semmilyen utalást. -
Ha már bent van a rendszeredben, tehát megfertőzött valamilyen fájlt, akkor elég nehéz. Próbáld meg a Norton Antivirus 2005, vagy 2006-ot.
Szóval az a helyzet, hogy a vírusvédelem lényege nem már bent lévők kiírtása, hanem beérkezéskor való felismerése, ezért mindíg updatolj az új vírusdefiníciókra. Az én rendszeremben három vírus van, a NORTON honlapján pontosan utánanéztem a hatásuknak, hálaz égnek nem veszélyesek, tehát együtt tudok velük élni. -
norcsó #4478 Helló. a vinyóról a win32/jeefo.A virust mi tudja leszedni. Nekem a nod 32 van azzal nem ment. Segítséget előre is köszönöm -
avimux letudja szedni vagy a headac3 (ott at kell irni a file nevet wavrol ac3ro). besweetben benne van minden ami kell, csak guit is szerez hozza