20838
Segítséget kérek
  • vki
    Csá!

Nem tudja véletlenül valaki, hogy egy Sony kamera, ami Digital8-as szalagra rögzít DV-t, az nagyjából milyen bitrate-es? (ha valamit rosszul írtam volna, akkor sorry, nem vok annyira jártas a témában)
  • zaki
    köszi. inkább nem írtam túl a lemezt :)
  • exemboy
    Köszönöm müxik.....thx
  • tomo
    rar x -r0 *.rar
    pl ez a parancs az aktualis konyvtarban es az alatta levo konyvtarakban kitomoriti az osszes rar tomoritmenyt.
  • tomo
    rar.exe a winrar konyvtaradban.
    parancssorban parameterezd. (rar.exe parancsra kiadja akapcsolokat )
  • exemboy
    üdv!

Olyan kicsomagoló (rar) programot keresek ami könyvtárszerkezetböl is ki tud csomagolni és nem csak fájlból.....hátha tud valaki ilyet ajánlani

köszi
  • Evin
    Nem lesz egyiknek se baja, max a lemezt nem lehet majd beolvasni.
  • paxyene
    császtok! amikor a gépet bekapcsolom a D meghajtót mindig scandiskeli ezt hol lehet kikapcsolni? mert eddig ien nem volt:)

köszi!
  • PetruZ
    A t-onlány oldalán, az Online ügyfélszolgálatba bejelentkezve.
    Hali!

T-online adsl netem van.Hol tudom megnézni mennyi az adatforgalmam?

Előre is köszi
  • foxxi
    köszike! :)
  • zaki
    üdv.

ha a dvd-t túlírom egy 50-60 megával, nem vágja gallyra a lemezt (esetleg az írót?)
  • donbosco
    Sziasztok!
    Ha tud valaki,segítsen!
    Szeretnék konvertálni amr-ből mp3-ba.
  • Tomicsek
    Töltsd le innen.
  • Tomicsek
    Érdekes, nekem igen.
  • foxxi
    Sajna nemtölti le.. :S
  • Tomicsek
    Itt is.
    Időközben rájöttem mi a gond.
  • foxxi
    Sziasztok! Tudna valaki mondani olyan helyet ahol ingyen lelehet tölteni "nagyobb" terjedelmű ikonkollekciót jó minőségben?

Köszi! :)
  • Dying Soul
    már nem szükséges, köszi
  • ffxi
    HELP! Dial-up-om van és csatlakozik rendesen a net, de nem érzékelik a programok, h van net. InternetExplorer, Mozilla stb. még próbáltam fríssítés is egyéb progiknél is, de olyan mint ha nem lenne net. Pedig rendesen csatlakozott és van net. THX a segítséget.
  • orgik
    Segítség! A gépem bekapott egy vírust vagy valami kémprogramot.Végül is letöröltem. új kapcsolatot akarok létrehozni a netnek és csak betárcsázás nélküli netet lehet választani. Egyszerűen letörölte a tárcsázós beállítást.
    reinstall xp? vagy mi?
  • Dying Soul
    Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy volna egy vidófájl speciális kiterjesztéssel, egy google video. (.gvp).
    Létezik olyan program amely szét tudja választani a hangot a videótól, legyen szó akár .gvp kiterjesztésről?
  • zico87
    AVG szerintem mondjuk én a Pro verzíót használom
  • lck #4492
    Avast vagy AVG free
  • ulrik
    Üdv!

Milyen vírusírtót ajánlotok otthoni felhasználásra olyan kéne, ami ingyenes
  • Juster
    Olyan problémám van, hogy van egy dvd image a gépen, kiírom lemezre, de amikor berakom az asztali lejátszóba, akkor egyből a filmet kezdi játszni, a menü meg csak akkor jön elő, ha én hívom elő... Sokkal jobb lenne, ha a menüvel indítana a lemez, és nekem kéne benyomni a filmet...

(nem azzal van a baj, hogy onnan folytatja, ahonnan abbahagyta az előző nézés közben, hanem rögtön az első berakásnál is ez volt a baja... )

Kérek mindenkit, hogy segítsen ha tud!
    Minden tippet, ötletet szívesen veszek!
    THX
    Juster
  • bazza
    Hi all!

Most raktam újra a wint, mindenből a legrissebbet, aztán most nethez nyúlnék, de egy csomó oldal nem jön be. pl. google, nforce, bithumen, origo

De pl ez is simán bejön. működik az msn, az e-mail.

Router mögött vagyok, azon viszont nem változtattam semmmit... aggaosztó viszont, hogy a hálóban lévő nootbookról se jönnek be a fenti oldalak.

Mit tegyek?
  • Dying Soul
    Szívesen
  • Juster
    Olyan problémám van, hogy van egy dvd image a gépen, kiírom lemezre, de amikor berakom az asztali lejátszóba, akkor egyből a filmet kezdi játszni, a menü meg csak akkor jön elő, ha én hívom elő... Sokkal jobb lenne, ha a menüvel indítana a lemez, és nekem kéne benyomni a filmet...

(nem azzal van a baj, hogy onnan folytatja, ahonnan abbahagyta az előző nézés közben, hanem rögtön az első berakásnál is ez volt a baja... )

Kérek mindenkit, hogy segítsen ha tud!
    Minden tippet, ötletet szívesen veszek!
    THX
    Juster
  • McGrady
    már megoldódott köszi :)
  • McGrady
    tudnátok segíteni? fasz neroval felírtam pár cuccot 1 dvdre
    utána rájöttem hogy még kéne valami, felírtam azt is most meg csak az új cuccot látom, a többit elnyelte.
    hun a faszomba vannak?
    Hali!

Uninstaláltam pár feleslegesnek tartott dolgot a gépről,és most minden indításnál ez az ablak jelenik meg.
    Honnan tudok ehhez drivert letölteni?Ma úgy néz ki lesz adsl netem m,eddig betárcsázós volt,és félek ahhoz kell a driver.
    Hozzáértők segítségét előre is köszönöm.
  • cleano
    Te ez egészen szuper. Köszi!!!
  • Tomicsek
    Hirtelen ezt találtam. Ha erről van szó?
  • cleano
    Sziasztok! Sürgős helpet kérek!

Tudok e telepítő lemezeket készíteni az xp-vel, úgy mint a 2000-esetében, ott ugyanis lehet. Végigjártam az xp súgóját előlről hátulról, nem találtam erre semmilyen utalást.
  • cleano
    Ha már bent van a rendszeredben, tehát megfertőzött valamilyen fájlt, akkor elég nehéz. Próbáld meg a Norton Antivirus 2005, vagy 2006-ot.
    Szóval az a helyzet, hogy a vírusvédelem lényege nem már bent lévők kiírtása, hanem beérkezéskor való felismerése, ezért mindíg updatolj az új vírusdefiníciókra. Az én rendszeremben három vírus van, a NORTON honlapján pontosan utánanéztem a hatásuknak, hálaz égnek nem veszélyesek, tehát együtt tudok velük élni.
  • norcsó
    Helló. a vinyóról a win32/jeefo.A virust mi tudja leszedni. Nekem a nod 32 van azzal nem ment. Segítséget előre is köszönöm
  • zakika
    avimux letudja szedni vagy a headac3 (ott at kell irni a file nevet wavrol ac3ro). besweetben benne van minden ami kell, csak guit is szerez hozza