20838
Segítséget kérek
-
izb #4556 easy Recoveryt próbáltad már?
--------------------------------
www.izbsystem.hu
-
izb #4555 Értem,de úgy néz,ki hogy a nélkül használhatatlan.
www.izbsystem.hu
-
Dr JÚZER #4554 Hali! Van egy kis bibi...memoria kártyárol a fényképező gépen véletlen letöröltem egy képet.mindenféle vicek-vacak adatvisszanyerő progival sikerűlt a számítógépre kicsalogatni a törölt jpg-t de nem bírom sehogyan sem mint kép megjeleníteni.A mérete úgy látom stimmel a jó(nem kitörőlt) képekével.bajban vok...:-( -
Igen ezt én értem, csak nekem az a gondom h én megvettem egy iylen ebookot meg minden de eltűnt a cd a kóddal mindennel együtt, csak az .ebi fájl van meg amit nem tudok használni mert nem tudom kód nélkül felregelni. Remélem mostmár érted miért akarom konvertálni. -
izb #4552 Egy kis segítség... -
Hello, .ebi fájlt szeretnék word formátumba konvertálni, ehhez kellene valami progi, remélem tudtok ilyet
kösz
-
Sziasztok!
Tud ajánlani vki egy lakberendező programot? Köszi -
De ha ez sem elég próbálkozz az alaplapgyártók honlapján:
MSI
Gigabyte
-
czs2 #4548 Sziasztok!
Segítsetek! Véletlenül felülírtam egy xls dokumentumomat egy üres xls táblázattal. Hogyan tudnám visszaállítani a felülírás előtti táblázatot??
Előre is köszi az ötleteket!
czs2 -
Így van. Ha elolvasod az előbb belinkelt pdf dokumentumot ott leírja, hogy egy -x kapcsolóval kitömöríthető az exe. De Total commanderrel is megoldható (ALT+F9 billentyűkombináció). -
#4546 Ami lejön az egy exe ,35 mega. -
Agnitum Outpost Firewall. Nekem bevált. Bővebben erről ebben a topicban, és ezen az oldalon. -
Ki kell csoomagolni a drivereket taralmazó exe-t, és a ...\IDE\WinXP\sata_ide könyvtár tartalmát fel kell másolni egy floppyra. De erről bővebben ebben a PDF dokumentumban. -
lenne egy kerdesem:
windows reinstall elott allok.
Eddig a Norton Internet Sec.-t hasznaltam de nagyon lassitja a gepet , meg nem is 100% biztonsagos.Virusirtot NOD32-re csereltem(ennyit nekem megér ,megvettem legallisan)tuzfal kerdesben viszont tanacstalan vagyok.ti mit ajanlotok ? -
#4542 Nforce 3 sata raid dricver linket tud valaki adni? -
Az a problémám, hogy a rivatuner nevu programmal allitgattam a shader hasznaltot, rakenyszeritve egy regebbi hasznalatat, ami jol is ment egy darabig, wowoztam vele, de aztan az lejart, letoroltem, es most a tobbi jatek nem fut el egyaltalan. direct3d es directdraw hibaval elszzal/kifagy/el sem indul. probaltam directx-et ujrarakni, videokartyat ujrarakni, de semmi. rivatunerrel persze mar visszaallitottam mindent. Valakinek valami otlete?:/ -
Curesz #4540 Halih, kéne nekem egy kis segítség! Telepíteni akarom a drivert, és erre ezt irja kih:
"A telepítő nem tudta befejezni a telepítést. Próbálja meg standard VGA vezérlővel beállítani a megjelenítő illesztőt, majd futassa újra a telepítőt."
A kártyám: ATI Radeon 9600XT 256MB -
okés, köszi! -
Options/Editor options menűpont, Save/output settings fűl, Restore wave output volume when closing Nero Wave Editor ne legyen bepipálva. -
na, buzi kibaszott fasz nero megin bebuzult .
a wave editorra szarakodtam, és mindig -5 DB-re teszi a hangot, amiko belépek, átteszem 0-ra, zene hangos, kilépek, rögtön lehalkul.
most micsináljak? thx -
Roró #4536 Jobb click a linkre, aztán click a hivatkozás mentése másnéven-re......... -
Jó-jó, de billentyűzeten, hogy oldható meg?
-
balcsi70 #4534 Sziasztok.Mozilla-t használok és mondjuk megnyitok egy kis videot a neten,ez csatlakozik a Quick Time Player-hez és megnézem.Az lenne a kérdésem hogy ezt hoogyan lehet lementeni? A Temporary Internet Files-be nincs bent. kössz a választ -
Ennek számtalanul sok oka lehet.
Egy free reg után mindenre kapsz választ.
itt -
sziasztok!
sztnék kiirni avi-bol DVD-t,nyamost NerovisionExpressel ügyködök és az a problémám,hogy a megirt (ujraírható!)DVD lemez lejátszásakor,az asztali DVDmen néha(mintha képfrissitési zaj lenne) akadozik a kép,mi lehet ennek az oka ? (Codec?,a lejátszó hibája? a lemez hibája? írási hiba?, estleg vmi +plu-in kéne?)
XPCodecPack van fönn!
H E L P ! ! ! ! ! -
Megnyitsz egy mappát, abból is nyitsz egy másikat,< visszamegy az előzőre > szintén a következő. -
HELP! Ezeknek mi a billentyűzet kombinációjuk?
Köszi szépen.
-
balcsi70 #4529 Sziasztok.Nem tudja valaki hogy a Skype-be hogy lehet berakni uj hangulatjeleket?Mert van egy pár csak nem találom a mappát ahol tárolja a hangulatjeleket. -
ssolitude #4528 Vegas topic -
nemjött be!
segítsen vki plz, ha rámegyek start/kikapcsolásra akkor elkezd homokórázni ez a pöcs nemtommedig még sose vártam emg h abbahagyja.
vmi megoldást mondjatok plz vagy kidobom :@ thx -
Lenne pár kérdésem a Sony Vegas 6.0-val kapcsolatban.
1, Hogy lehetne rávenni, hogy MPEG-4-es fájlokat is megnyisson.
2, Hogy lehet a videót vágni. (valamiért még effectet sem tudok berakni, mert mikor behúznám az egyik átmenetet, akkor nem engedi.)
3, Van valami leírás ehhez a progihoz? Ha lehet, akkor magyar. -
hello
operám van 8.50-es és néhány oldalnál nem tölti be az oldalt hanem cska 1 fehérséget vagy feketeséget hoz be.
ezt hogy lehet megoldani? köszi előre is -
thx legközelebb meglesem :) -
Ez lehet, hogy segít. -
sziasztok!
szinte tök új a WinXp-m, egy hetes sincs, gyors is minden fasza, kivéve egy dolgot: kibaszott sokáig tart mire leáll...kiírja kis kék képernyőbe hogy windows leáll... és ott tököl 5-6 percig (!!) ezt hogy tudom megoldani? elég idegesítő
-
balcsi70 #4521 Sziasztok.Internetes kávézoban valo turpiságokkal kapcsolatban tud valaki itt segiteni? Kösszi -
Valtozo, 8-12MB/s szokott lenni altalaban egy DVD film bitrataja.
8MB/s szerintem kulonben boven eleg. -
Nekem igazából úgy kellene, hogy a kameráról leszedem, avi-ba kiexportálom, megvágdosom, majd DVD-re kiírom. Szal végülis a DVD bitrate-je kellene ha így belegondolok. -
ha jol emlexem akkor 25MB/s a mini DV bitrataja. ugy 13 GB egy ora anyag -
sgriddick #4517 Hello Mindenkinek!
A segítségeteket kérném egy program használatához! Arra lennék kiváncsi, hogy a Realplayerben hogy lehet weboldalt kezdőlapnak beállítani, angol nyelvű a program és nem találom benne ezt a beállítást! Nagyon sürgős lenne, Légyszi segítsen valaki!!!
Előre is köszi! Richie