20838
Segítséget kérek
  • balcsi70
    nem megy be a kepem.most megcsin'lok egz vissya'llitast
  • balcsi70
    [IMG]http://[I]MG]/forumkepek/2006_03/kereso_resize.jpg[/IMG[/IMG]
  • balcsi70
    [I]MG]/forumkepek/2006_03/kereso_resize.jpg[/IMG
  • Tomicsek
    Egy rendszervisszaállítást próbáltál?
  • balcsi70
    Syiasztok.Kene egy kis segitseg.Lefagyott a gepem az Uleadnal eddig meg sosem csinalt ilyesmit.kezzel kellett ujrainditsam es olyan dolog t0rtent hogy telyesen ugy j0tt be a windows mintha most telepitettem volna.1/2 progi k;rte a reg.kulcsot,a hatter mint amikor felrakod a windowst,meg stb ilyen problemak.a keresom az telyesen atalt egy olyanra amit meg nem is hasznaltam.a masik meg hogy teljesen atalt a billentyuyetem. Most is kell keresgelyem hogy melyik betu milyen.Ekezetek nincsenek egyaltalan.Szerintetek mi lehet< virus nincs meg spzware se.
  • KO
    Audacity v 1.3.0B Free (magyar)
  • geronimo77
    Hello,
    Olyan programot keresek amivel MP3-at lehet módosítani. Gondolok itt arra hogy kivágni részeket, összekötni számokat, esetleg halkítani, hangosítani részeket.
    Előre is köszi a segítséget
  • balcsi70
    Küldtem még egy mailt.
  • balcsi70
    Pillanat.
  • susubaba
    csak nerom van
  • balcsi70
    Mielött mégegyszer átkonvertálnád csinálj egy VIDEO_TS mappát huzd bele az egészet és probáld meg ugy kiirni Clone dvd-vel.Nem tudom hol keveredhetett meg.Ja és ujrairhatora probáld.
  • balcsi70
    Most küldtem egy mailt neked.
  • susubaba
    divxtodvd-vel csináltam a konvertálás után ilyen fileket kaptam:
    video_ts bup
    vts_01_0 bup
    vts_02_0 bup
    video_ts ifo
    vts_01_0 ifo
    vts_02_0 ifo
    vts_01_1 vob
    vts_01_2 vob
    vts_02_1 vob
    vts_02_2 vob
    Ezeket dvd video fileként kijelőltem és neroval kiírtam
  • balcsi70
    Mielött kiirtad,probáltad a gépen lejátszani?Ott is ezt csinálja? Ha nem akkor szerintem ott keverted meg mikor irtad ki,hogy elöre raktad a 2fájlt.Ha gondolod probáld ki mégegyszer(mármint konvertáld át a dvdSantaval. Végül melyik progival konvertáltad?
  • susubaba
    Kiírtam dvd-re a Sziget című filmet!
    A baj az vele, hogy 2 részből állt(avi)konvertáltam.
    Kiírtam dvd-re de elöbb játsza a második részt utána az első rész.
    Mit rontottam el?
    Amikor az első résznek vége kezdődik a második a dvd lejátszón a számláló lenullázódik, baj ez?
  • balcsi70
    Várd meg az Augusztus 20-át,ha már lessz tűzijáték akkor legyen tuti.:) na jó ez csak vicc volt.(vigyázz,lehet füstölés is a vége,aztán jöhet a másik proci)
  • balcsi70
    Én eleinte a dvdSanta-t használtam(néha most is)na az annyi vob-ot csinál kb ahogy leirtad,én egy picit biztosabnak érzem mint a divx-to dvd-t.,a Santa 1-filmet kb 4 óra alatt konvertál át,mig a másik 2-alatt.Mind a 2-be berakhatod a 2db Avi fájlt(ha két részböl áll) és megcsinálod.(átkonvertálod).A dvdSanta-nak van iró progija is.tehát ahogy végzett a konvertálással megkérdi hogy kiirod? Én elöször mindig megszoktam nézni pl.a Power dvd-vel hogy milyenre sikerült,és utána a Clone dvd-vel kiirom.Ja a Santa az ugy csinálja hogy kb 4,3gb 4,4gb legyen a film.Ha 1fájlt ha 2-öt raksz bele. A másik az 1fájlbol kb 1,7gb 2gb ot csinál.Ugyhogy azt választod amelyiket akarod.Ki kell probálni mindkettöt.(ja és elöször DVDRW-re gyakorolj)
  • sweex1
    Szeretném húzni az Intel Celeron 2400 mhz-es procimat. Tudtok hozzá valami jó progit?
    Esetleg azt tudjátok meddig lehet?
  • susubaba
    Jaj és még 1 kérdés:
    Ha 1 film két részből áll pl:két avi aminek mérte egyenkét 700 mbazt is simán kiíron néroval?
  • susubaba
    Köszi a segítséget!
    Még 1 kérdés:mondjuk a másfél órás filmből csinál kettő vob fájlt ami kb. 2 gb-t.
    Az ugy jó?
    Miért nem csinál 5-6 vobot és 4.5 gb-et?
  • Dj Faustus #4616
    1. Regisztrációkor kértél jelszóemlékeztetőt? Ha igen, akkor kattints az [url=http://freemail.hu/fm/pwmem]"Elfelejtette a jelszavát?"[/url] linkre a jelszó alatt.
    2. "melyet már régen nem használok" - egy bizonyos időn túl (90 nap), ha nem használod az e-mail tárhelyedet - törlik.
    3. További információkért olvasd el a Freemail gyakran ismétlődő kérdések és válaszok leírását, leginkább a A bejelentkezésről, a jelszóról, a biztonságról című fejezetet figyelembe véve.
  • balcsi70
    Felteszed a gépedre mondjuk a DivX to dvd progit,vagy dvdSanta vagy nagyon sok ilyen progi létezik,és átkonvertálod.Mondjuk az 1-sö a legegyszerübb(és még magyar is).Miután megcsinálta(kb 2-óra,attol függ milyen hosszu a film),kiirod pl.Clone DVD,vel vagy Nero stb.
  • Bgabó
    Sziasztok, segítségre lenne szükségem: van egy freemail-es e-mailem, melyet már régen nem használok. Nem tudok belépni, mert már nem emlékszem a jelszavamra! Beírtam a kiszolgálónak is, hogy segítsenek, mit tegyek, de nem kaptam rá választ.
    Köszi a segítséget előre is.
    Gabi.
  • susubaba
    Sziasztok4
    Nagyon kezdő vagyok, ezértne nevessetek ki!
    Aviból hogy tudok dvdt csinálni?
    Nayon kellene, lécci aki tud segítsen!
    Réka
  • Dj Faustus #4612
    Egyszer
    Kétszer
    Sokszor

Inkább keresd meg MIDI állományként, vagy karaoke kifejezéssel, vagy acapella-ra keress rá (filemegosztó hálózatokon)...
  • NitroPeet
    Hello mindenki!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen progi segitségével tudnák szétszedni 1 audio filet énekre és dallamra. Mert nagyon kellene 1 szám dallama!
    Kösz!!!
  • Wacak
    Sziasztok!
    Remélem, jó helyre írok, mivel problémámmal kapcsolatban nem találtam semmilyen más topic-ot.
    Feltelepítettem az Ashampoo Burning Studio 6-ot. Elindítottam, de már egy jó ideje egy kis ablak van kint a monitor közepén benne az alábbi szöveg: Please wait... enumerating drives. A kérdésem a következő: Normális-e az, hogy már egy fél órája kinn van ez a kis ablak. Ha rákattintok, akkor megjelenik a homokóra. A gépem nincs lefagyva, mert minden más megy rendesen.
    A segítséget előre is köszönöm és bocsi, ha kissé hülye kérdést tettem fel.
  • LoDMaSt
    Irtsd ki a regeditből az összes bejegyzését
  • kirol
    Lenne egy kérdésem. Létezik olyan program, amivel profi, igényes kinézetű diagramokat, grafikonokat lehet készíteni? (Olyan, mint az Excel?)

Olyanra goldolok, hogy pl. a SmartDraw, ami milyen szép folyamatábrákat tud csinálni.Hm.
  • boleta
    én is segitséget kérnék tőletek melyik java a legjobb mert ami nekem van az biztos nem kérlek segitsetek
  • Tomicsek
    Itt van pár. Vagy itt.
  • foxxi
    Sziasztok! Tudnátok mondani pár helyet ahonnan lehet leszedni jóminőségű és sok szmájlit?! Nagyonszépen megköszönném :)
  • bobo11
    sziasztok
    volna egy olyan problémám hogy anno felraktam egy progit ami 30 napos verzio volt,most letelt és ujra felszeretném tenni de mindig azt irja ki uninstall után mikor felraktam hogy már lejárt,mit kell még megkeresnem és eltávolitani valahova beirja magát hol keressem
    elöre is köszönöm
    üdv
  • McGrady
    nekem az a gondom, hogy ha le akarom állítani a gépet, akkor start/leállításnál befagy az egész, nem hozza ki a kis ablakot, ha meg csak simán kinyomom hogy álljon le, akkor a "windows leáll" üzenetnél tököl 5-6 percet. ezt hogy tudom megoldani ?
  • [Jakuza]
    pl Partition Magicel.
  • Sland
    hi.

van egy 80 gigás vinyóm és az 2 részre van bontva: C: 12GIGA D: 68GIGA.
    nah én azt szeretném csinálni hogy a C-n 17 legyen a D-n meg 63. Hogy lehet megcsinálni rendszerújratelepítés nékül?
  • SASboy
    Hi

Megy a windows, megy 1-2 program és egy idő után megfagy. nem tudom az egeret mozgatni semmit sem tudok nyomni. A gépem látom tölt mint az atom. Ma már vagy 4.-re kellett kikapcsolnom, majd újra be. mi lehet a gondja?
  • Mészy
    Köszönöm a válaszokat. Sikerült megoldanom.
  • ffxi
    Próbáltam azzal is, de nem ment.
  • L2Goku
    Hello Sziasztok Kene help !xD

En egy Egyszeru Programot keresek amivel lehet 3 Dimenzius Betu(ket) Efektelni letrehozni CS movie alla! : )