20838
Segítséget kérek
-
hi.
olyan progit keresek ami vissza tud számolni egy előre beállított időponthoz és kint van mindig az asztalon. hónapot napot percet másodpercet stb-t tudjon mutatni.
van ilyen? ha van akkor linket plz! -
Segítséget adok -
www.blackhack.xdl.hu -
maruzst25 #4713 Sziasztok! Tud valaki olyan progit amivel egy személy email címének a jelszavát tudhatom meg illetve törhetem fel? -
Ha van eDonkey-od vagy eMule-d:
Ejay Techno 2.rar
Ejay Techno 2.rar.torrent
Torrent-en is megtalálható.
-
balcsi70 #4711 Essék itt a 2-es.http://www.tracktrap.com/view.php?tID=86490&safe=1 -
balcsi70 #4710 A 4-es nem jó?
-
CrazYDj #4709 az ok! de nekem a techno ejay 2 kellene! és azt nem találom a torrenten!! nem tudtok valami címet, ahonnan free le lehetne tőtni??
ha tudtok, akkor írjatok már nekem mailt! [email protected]
előre is köszi a segítséget! -
Kérdezd a szakembereket ! -
Cill #4707 Sziasztok.
Hirtelen nem találtam hang fórumot, így ide írok.
Van egy xvid-es filmem. Az a gondom, hogy a bsplayer illetve a media player sem játsza le a hangot. Viszont a nero showtime igen. Azzal megy rendesen a hang, de oda meg nem tudom berakni a feliratot.
A bs azt csinálja, hogy elindul a film, pár másodperc után szakadozni kezd, majd megáll az egész. WMP ugyan ez. A hang MPEG layer 3-as, a win media azt mondja a kodekhez, hogy MatrixMixer. Ha lementem a hangot csak magába, azt lejátsza a bsplayer, illetve, ha a filmhez csatolom külső hangfile-ként, akkor megy. Viszont beletekerni nem tudok, mert akkor leáll az egész és a hang is csúszik egy kissé.
Tudnátok valami okosat mondani, hogy mit tudok ezzel kezdeni, hogy simán lejátsza a byplayer is?
Előre is köszönöm! -
Értem, akkor én is maradok a routernél, látom nem olyan drágák már.
Köszi! ;) -
balcsi70 #4705 Linksys volt.Elöször mi is a D-Link-et akartuk,(nem mintha nem lenne jó)aztán maradtunk az elözönél. -
balcsi70 #4704 Nekünk is router-el volt elosztva és kitünö volt.(hibátlan).4-felé volt elosztva.Szerintem is jobban jársz router-rel.(de mindenki eldönti maga).A nevére már nem emlékszem de az is 12.-körül volt. -
Köszönöm, sokat segítettél! -
Nem. Csak a routernek - ami elvégzi az internet-osztást. -
Aham. És akkor ehhez nem kell mennie a netmegosztó gépnek, ha a másik géppel netezni akarok, rájt? -
Routereket találhatsz itt.
10000 Ft alatt lehet találni otthoni célra megfelelő routert - például ezt. -
Nem akarom mindenáron kerülni a router-t, egyszerűen a legjobb ár/érték arányú megoldást keresem. :-)
Sajnos a netet oszto gép nem megy mindig, így ha létezik olyan megoldás, amihez nem kell a fő gépet bekapcsolva hagyni, akkor azt választanám! -
Ha mindenáron kerülni akarod a routert (és az internetet osztó gép általában be van kapcsolva) akkor szerezz be inkább switch-et. Ilyesmit találhatsz itt.
De egyébként egy router sem kerűl annyira sok pénzbe. -
Ha már itt tartunk.
Milyen HUB-ot ajánlotok egy sima ADSL megosztására?(2 gépre) Láttam anno ilyen direkt lanpartykhoz tervezett apró példányokat, de nem tudom jók-e, kapni-e még őket-e illetve mibe kerülnek-e. :D -
Esetleg Internet megosztással. Erről bővebben itt és itt olvashatsz.
De jobban jársz egy routerrel. -
MaT #4695 Értem értem! Akkor majd lehet beszerzek egy iylet, csakhát hó vége van... :) Egyébként a HUB-bal nem lehet vhogy megoldani? -
Szevasz!
Egyrészt gratulálok a kábelnetes előfizetésedhez, remélem meg vagy elégedve vele.
Másrészt számodra egy ROUTER beszerzését (nem HUB, se nem SWITCH) javaslom. Ezzel az eszközzel meg tudod osztani a netet, és még egy kis tűzfal is van benne ami nyúj valamennyi védelmet. -
MaT #4693 Sziasztok! Remélem jó helyre írok. Szóval van egy problémám. Tegnap kötötték be a kábelnetet. (Nem akarok most reklámozni) Kaptam egy modemet is ugye. Minden tök jól műxik, kivéve a net megosztását. Ediig adsl-em volt, ott úgy csináltam meg, hogy a 2 gépen fix ip volt beállítva dsl kapcsolat létrehozva, megosztva, tökéletesen működött. Jha a gépek és a modem egy HUB ba voltak dugva. Nhamost a kábelnetnél ez így nem működik. Jha megha fix ip-t állítok ba a gépeken akkor alapbol nem műxik. Szóval csak egy gépen működik a net úgy hogy a modem közvetlen a hálókártyával van összedugva. Próbáltam úgy is hogy az egyik gépet a hálókártyán keresztül csatlakoztatom, a másikat az USB-n keresztül, de úgysem megy. A másik meg, hogy amelyik gépet az usb-n csatlakoztatom, annak a képe elkezd rezegni. (mintha 60Hz-en menne) És amint kihúzom az usb port ból a kábelt abbahagyja a rezgést. Remélem van még valami ötletetek, hogy mit is csináltam rosszul. A válaszotokat előre is nagyon köszönöm! -
"sziasztok internetes rádióadokon keresztűl sugárzott musorok felvételéhez keresnék programokat léci segítsetek."
Streamripper
Stationripper
"És djvu az ilyen tipusú fájlokat mivel lehet megnyitni"
DJVU plugin Windows alatti böngészőkhöz
Irfanview - képnézegető, ami kezeli a DJVU formátumot -
JinkX #4691 Hy! Tudtok olyan progiról amivel MOZGÓ gif fájlokat lehet úgy átméretezni, hogy mozgó is maradjon? Mert ha egy mozgó gifet átméretezek pl. ACDSee-vel (próbáltam mással is persze), akkor ugye csak az első frame-et másolja ki. Létezik egyáltalán ilyen program? Mert kicsit hosszadalmas lenni vmi gif creatorral, új gif-et csinálni, úgy hogy minden frame-et külön-külön átméretezek... -
Ezt használom.
Számonként mp3-akba automatikusan tudja menti a műsort( amelyik adás ezt támogatja ).
Nekem nagyon bejött. -
Psziho Apu #4689 sziasztok internetesw rádióadokon keresztűl sugárzott musorok felvételéhez keresnék programokat léci segítsetek.
És djvu az ilyen tipusú fájlokat mivel lehet megnyitni -
Latom nem art meg neked olvasgatni kicsit. :P
http://www.prog.ide.sk/pas.php?s=18 -
kuks #4687 hali a Turbo Pascalba hogy kell bekapcsolni a CRT unitot? Nekem nem aktív. És nem tudom hogy kell. Help please! -
Köszi szépen!
-
Memtest86+ - letöltöd a csomagolt Iso file-t, kicsomagolod, kiírod CD-re, és a gép indulásakor meggyőzödsz arról a BIOS-ban, hogy a CD-ről bootoljon a gép. -
Ez? vagy Ez? -
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami tuti ram teszter progit, ami rendesen megizzasztja a memóriát? Mert fura kékhalálokat generál a gépem (többszöri xp reinstall után) és nem tudok rájünni a hiba okára, elsőnek a ramot nézném meg!
Köszi előre is! -
balcsi70 #4682 Köszi.A 13.exe-st kiprobáltam de az is 1.85Mb-ot csinált.Max 102 kb-t lehet,ami kell nekem. és 190kb-osbol csináltam. -
Talán ezzel én még nem használtam.
Vagy ez http://jansfreeware.com/movies13.exe telepítés után tools->avi to GIf converter. -
balcsi70 #4680 Sziasztok.Valaki tudja hogy hogyan kell mondjuk egy 190 kb-os Avi fileböl csinálni egy Gif képet de ugy hogy legyen 20kb-t. Nekem megvan a Gif Construction Prof. ezzel probálom de 605kb-t lessz belöle.Ha valaki tud szoljon.Kösszi. -
Ezerhálám!!!!! 

-
Parancsolj.Tessék. -
Hol tudnám megszerezni Everest nevű progi nem Trial verziós változatát?
THX!!