20838
Segítséget kérek
-
Patch.exe ez kell neked, program telepítése után bemásolod a C:\Program Files\vso\ConvertXtoDVD mappába és patch. -
paul161 #4755 köszi! és ezzel nem lesz ilyen probléma h kiír valamit a film közepére? -
divxtodvd -
paul161 #4753 Jajj aviból dvdbe! Ezt akartam írni csak kimaradt! -
paul161 #4752 Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel aviből tudnék konvertálni. Most leszedtem valami cucusoftos progit. De mikor átkonvertálja a film közepébe kiírja hogy www.cucusoft.com És ez csöppet idegesít! Válaszaitokat előre s köszi!! -
Akkor jó. Köszi szépen -
Igen, nekem is így van. -
Ez a helyi hálózat ott van, ott van a kártya neve, meg hogy Fast Ethernet Adapter! Amint látom ami neked ott van azok is a kártya paraméterei.
Ezt hogy sebesség 100Mbps ezt csatlakozáskor írja ki: -
Frobi #4748 Sziasztok.
Van egy kis problémám a neroval szeretnék kiirni video ts filet és amikor elinditom akkor azt irja ki hogy a tároló tul nagy és utána kiirja hogy cd irási hiba.a sárga és a piros jelet még nem is közelitette meg.
Mi a hiba? Légyszives segitsetek nekem.SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS
-
Nálad is így van, nem?
-
Persze, hogy jó.
-
Köszi. És ez jó vagy nem annyira? -
Devilgold #4744 Sziasztok !
Ki tudna segíteni abban: Kellene egy olyan program és leírása, amelyikkel több mp3-as trackekből 1 DB mp3+cue -t tudok csinálni / Mix lemezt /
Várom a segítségeteket.
Előre is köszi. -
nagyon szépen köszönöm
-
és hogy tudom "átrakni" ntfs fájlrendszerbe? -
Valószínűsítem nem NTFS filerendszert használsz a vinyódon, hanem FAT32-t. Ez a filerendszer nem támogatja a 4 GByte-nál nagyobb file-ok kezelését.
Keresd meg a Sajátgépen a meghajtót, amire ki akarod csomagolni az állományt.
Jobb klikk a meghajtón és a megnyíló menűből válaszd ki a Tulajdonságok menűpontot. Ha a Fájlrendszernél nem NTFS, akkor ott a hiba.
Windows XP esetén át lehet konvertálni a meghajtót NTFS rendszerűvé:
1. Lépj ki minden olyan programból, ami az adott vinyót használná (eMule, DC++, Torrent, MSN, játék, stb...)
2. Start menű Futtatásba írd be: cmd
3. A megjelenő ablakba írd be convert D: /fs:ntfs - ahol a D: helyére az adott meghajtó betűjelét kell írni.
4. Ezután megtörténik az átkonvertálás.
Win95/Win98/Win98SE/WinME esetén nem lehet átkonvertálni a meghajtót, ugyanis ezek az operációs rendszerek nem kezelik az NTFS filerendszert.
"ja, és ha win commanderrel csomizom ki, akkor csak 4.3gb-ot másol át a 4.7 gb helyett..."
Egy DVD mérete 4700000000 byte ami csak 4,3772161006927490234375 GByte. A DVD-k méreténél ugyanis 1000-es a váltószám (ugyanúgy mint az átviteli sebességnél, a vinyók méreténél). Lásd itt, illetve itt.
-
o.san #4740 Szasz mindenki!
Olyan backup progit keresek ami egy mappából összeválogatja a megfelelő méretben a kiirandó elemeket! tehát úgy szedi össze a file-okat hogy mindig a leg optimálisadd legyen a kiirt tartalom mennyiséd és és akár tödd dvd-t is kér ameddig be nem fejezte a könyvtár kiírását! van ilyen csak a nevét nem tudom! -
Barty007 #4739 na az a gond hogy a vinyon a particio fat32 fajlrendszerba van az pedig csak 4gb ig tamogatja a fajlokat magyarul ami 4 gb nal nagyobb fajl azt nemtudja kezelni rakd at a particiot ntfs fajlrendszerbe es akkor mar engedi majd -
üdv. letöltöttem ezt: King Kong (2005) *PAL* *PROPER*
kitömörítésnél pedig ezt a hibát kapom 90% körül:
tudna vki segíteni, hogy ki tudjam csomizni a cuccot? és nem értem miért írja ki, hogy nincs elég helyem, mert még maradna is 1gb hely, ha teljesen kitömörítené a cuccot
ja, és ha win commanderrel csomizom ki, akkor csak 4.3gb-ot másol át a 4.7 gb helyett... -
Barty007 #4737 köszi szépen -
Paint, Gimp, Corel Paint Shop Pro, Adobe Photoshop, Jasc Animation Shop, Ulead GIF Animator, Macromedia Flash (ez utóbbi három animált logók létrehozásában segít) - de van egy rakat ilyen program.
Nézz szét itt, vagy itt, vagy itt. -
hmm,senki?:S -
Barty007 #4734 sziasztok azt szeretnem kerdezni hogy milyen progival tudok ilyen sg s logot csinalni ? -
balcsi70 #4733 Én a JetAudio-t ajánlom.(méghozzá a 6.2.2.6826-s verzio plus VX-et).ez konvertál videót is.Avi,MPG,WMV,MP4 +Hang nagyon király. -
hali all.walaki tudna nekem olyan progit mondani,amiwel widit tok felwenni gémböl??a fraps nem yó:P,mert nem megy:DD,plz help.htx. -
Nem azt mutatja az, hanem a hálókártya tudását. Mindent jól állítottál. -
Hi. Most kötöttem egy ADSL szerződést [512k/96k]! Beállítottam mindent és ahogy belép kiírja hogy sebesség 100,0 Mbps. Ennek nem 512-nek kéne lennie? Vagy lehet hogy valamit rosszul állítottam be?
(bár az előző modemes netemen se volt teljes a csatlakozás, nem volt soha 56k!, lehet hogy ennek így kell lennie?) -
juppjupp #4729 Köszi szépen, 84es int-el már viszi:) -
Nem tudom az még mennyire támogatja a 6os szériát, szerintem szerezd be a legújabbat. Nem valószínű, de talán ez a gond. -
juppjupp #4727 Fenn, 78.01-es forceware -
Nvidia driver fennt van? -
juppjupp #4725 Sziasztok,
NAgy gondom van. A gépem nem játsza a videókat. Ha meg aakrom nyitni valamelyiket elindul a lejátszó, majd iszonyatosan belassul, és csak a feladatkezelőből tudom lelőni. Több lejátszót is próbáltam már. Egyébként a probléma azóta jelentkezik, mióta videókártyát cseréltem (gef 66 gt), volt win install is szal nemtom. Ace mega codecet használok, valaki esetleg találkozott már iylen problémával? -
Szerintem töltsd le a legújabb QT-t a quicktime.com-ról és rakd fel.
Vagy esetleg próbáld ki a Quick Tinme Alternative-ot.
-
grolin76 #4723 Üdv!
Olyasmi prg-ot keresek ami wmv-ből avit csinál. Méghozzá olyat amit az asztali DVD player simán lejátszik.
Előre si köszönöm -
Lyan Kyj #4722 ÁÁ! A segítségetekre lenne szükségem. Nem tudtam stream-elni pár videót, mert kérte a Quicktime-ot. Újrapakoltam, mert nem tetszett neki a meglevő. Most sikerült streamelni a videókat, viszont más oldalakon az általa behozott részeket nem mutatja! pl: guildwars.com-ot próbáljátok, na ott az animált résznél nekem feketeség és egy quicktime-os q betű kérdőjellel. Mit tegyek? előre is köszi! -
Tiszteletem!
Ez a saját a 128 Mb-os Pendrive-om Win 98 drivere.
Egy próbát megér. :)
Üdv. KO -
Egyszer Kétszer Csomószor Csomószabbszor Köszönöm! :) -
Egyszer
Kétszer
Csomószor
Csomószabbszor -
balcsi70 #4718 driver itt nézted már? -
Elmör #4717 Hi!
Pendrivehoz keresek drivert a win98-hoz. Eddig eredménytelen.
Segítsen akinek van ebben valami tapasztalata plíz!