20838
Segítséget kérek
  • Dj Faustus #4796
    Mire szolgál ez a [sv]Script 2.7? Ha elmondanád, akkor lehetne rá talán alternatívát javasolni...
    Egyébként nézz szét az alábbi oldalakon:

• madi 9k
    Sziasztok!

Valaki tudna nekem küldeni egy [sv]Script 2.7 -et vagy egy linket rá ahonnan letölthetem?

előre köszi, madi

[email protected]
  • Dj Faustus #4794
    Google...
  • ffxi
    HELP! Broken Cross Disk Manager tört verzió kellene nekem, crack-et én letom tölteni, vki be tud linkelni?? PLS dial-up'om van. THX!!!

• Dj Faustus #4792
    karcsi27: Streamripper - van plugin Winamp alá, külön Windows-os konzol és Unixos (forráskód) megoldása.

555 (időzítő IC?): Az IP címedet nem tudod megváltoztatni, csak elrejteni - de nem mindenki elől (a mezei ingyenes tárhelyen leledző honlaptulajdonos elő talán igen, de a WAN hálózaton levő informatikai szakember elől nem). Keress rá itt a fórumban az anonim proxy kifejezésre.

szerinted007: milyen szolgáltató? Milyen csomag? Lehet hogy csak véletlenűl elkötötték neked a netet és most rájöttek...
  • szerinted007
    szerintem azt nem lehet. Miért is akarod??
  • 555
    HI

Azt szeretném kérdezni, hogy az IP címet lehet-e megváltoztatni (állandó ip m van) ????
    Ha igen akkor hogy??????,
  • szerinted007
    nero web editor
  • karcsi27
    sziasztok
    tud valaki olyan progit, amivel webrádiórol tudok felvenni zenéket mp3-ban?

• szerinted007
    nem tud valaki vmi tippet??? lelassult valamiért a net: kb.15-el tölti a dolgokat, a szokásos 40-60 helyett!!!!Már vagy 1 hete! Futtattam egy netkapcsolat tesztelőt(többször is) és azt írta ki hogy kb. 120kbit/s a sebesség ezelőtt ez miindig több száz volt, sőt, néha még a 700-at is elérte!!!! Tegnap nézegettem a szolgáltató weblapját, és a díjcsomagoknál látom hogy nekem tul.képpen 128kbit/s a maxom. De akkor miért volt ezelőtt sokkal gyorsabb, ha már évelejétől megvan a net??HEEEELP!!
  • vki
    Hello! Keresnék egy olyan programot, amivel Windows alól tudom szabályozni, hogy a gép korlátozza a le- és feltöltés sebességét független a router-tól, meg ilyenektől.
  • Raszkolnyikov
    Hű de köszi!!!
  • Tomicsek
    HdTune free a másik nem. Ezt nézd meg.
  • ffxi
    THX és kell ehhez crack?
  • Tomicsek
    A vinyóét Hd Tune. ez mindkettőt.
  • ffxi
    Help! Everest-en kívül melyik progi mutatja még a CPU és vinyók hőmérsékletét? THX!!

• Dj Faustus #4780
    "Milyen programmal lehetne az mp3/waw-amnak a KHZ-jét 16-ra csökkenteni?"
    Ezt a "KHZ-jét" úgy hívják, hogy mintavételezés - ami nagyon röviden annyit jelent hogy a számítógép egy másodperc alatt hányszor alakítja át bináris számmá a hangot.

Ennek megváltoztatására hangszerkesztő program alkalmas. Ilyen például az Audacity (ingyenes, tud magyarul, és nyilt forrású) a Goldwave (shareware, csak angolul tud, de könnyen kezelhető); vagy az Audition és a Sound Forge (e kettő professzionális szoftver, professzionális árral).

Goldwave-ben a mintavételezés beállítása:
    1. File/Open menűponttal betöltöd a hangot.
    2. Effect/Playback rate-nél a Rate értékét 16000 Hz-re beállítod.
    3. File/Save-as menűponttal elmented.
  • Raszkolnyikov
    Milyen programmal lehetne az mp3/waw-amnak a KHZ-jét 16-ra csökkenteni? (lehetőleg egy kisprogramot mondjatok!)

Előre is köszönöm!
  • o.san
    Mobiledit! jobb mint a xar pc suite és ezer telit támogat!
  • ffxi
    2 in 1 ??? Nehézkes. De progi nélkül is megoldható:

1.) BIOS-ban beállíthatod a bekapcsolási időpontot.

2.) Start menü-minden progi-indítópult itt kéne beraknod amit el akarsz indítani.

• Prypiat
    Sziasztok!

Olyan programot keresnék ami adott időpontban bekapcsolja a gépet és belép az egyik xp fiókba. Létezik ilyesmi?

köszönöm előre is!
  • Blasta
    Tudomásom szerint nincs rá mód, de vannak nálam okosabbak is ;)
  • Freaky
    Üdv, Kollégák!

Outlook 2003-at használó user szeretné a csatolt képeket úgy megnézni, hogy csak az egyiket nyitja meg, és a többit pedig lapozza, anélkül, hogy a többit egyenként meg kellene nyitnia Outlookban. Van erre mód? Ha igen, milyen program kell hozzá?

Köszi a segítséget előre is!
  • izb
    pc suite only nokia
  • balcsi70
    Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy samsunghoz(talán valami D600-valahányas,vagy 800-valahányas nem tom valami uj,)hogy jó e,a Nokia PC Suite progi? vagy milyen progit lenne jó használni?(az elözöt használtam nokia-hoz meg voltam vele elégedve,a samsunghoz van valami jó progi?(és ha lehet magyar) kössz a válaszokat.
  • Blasta
    Sziasztok! Aki tud, légyszíves próbáljon meg segíteni!
    Előre is köszönöm!
    (nem akartam bemásolni az egész kommentet ide is...)
  • UnknownAsshole
    még mindig ugyanez
  • Aquli
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni: Beletörtek egy gépbe egy ps/2-es billentyűzetcsatlakozót, de sikerült a beragadt töredékeket kiszedni, ezután bedugtam egy másik bill.-t, amíg a BIOS-t tölti, addig működött a bill., be lehetett menni a setupba, le tudtam pause-olni, stb., De a bootolási képernyő után már a billentyűzet nem működött. Azt hittem, a ps/2 portnak lett baja, ezért vettem egy USB-s bill.-t, de ezzel ugyanerre az eredményre jutottam.
    Mi lehet a probléma?
  • paul161
    Ja és még azt hogy ahhoz kell valami crack amit te használsz vagy simán már konvertálhatok is? mert nincs kedvem még kétszer más fél órát várni rá!
  • Tomicsek
    A free-re kattints, utána visszaszámol, és akkor töltöd a progit. Letöltésvezérlőt ne használj.

Persze, hogy nem.

A crack benne lesz amit letöltöl. És crackkelni kell. Ha a szoftverbázisost töltöd le ahhoz nem kell.
  • paul161
    De ugye amit te használsz az nem írja ki a film közepére a progi gyártójának a címét????
  • paul161
    Nem hiszem hogy kémprogi! Az annak a proginak amit először használta a gyártója.
    De köszi akkor kipróbálom azt amit belinkeltél! De ott a frret töltsem le??
  • Tomicsek
    Ezt használom. Ez régebben volt free program. itt. Amit alább belinkeltem abban benne van a crack is gondolom.

Valami kémprogram van a dologban? Törölj mindent a cucusofttal kapcsolatban.
  • paul161
    De ezt nem hiszem hogy két proginál is ugyanaz a gond! Miért írja ki középre azt a barom címet!
  • paul161
    töltsem le a freet?? de te amúgy mit használsz?
  • paul161
    Mit mondjak? Hát hogy próba verzió. fileok egy oszlopba mellette meg versionok egy oszlopba.
  • Tomicsek
    Ha a progit elindítod sugó-névjegynél mit ír?

Máshonnan.
  • paul161
    Hali bemásoltam abba a fileba de amikor rákattintok a patchre valami hibát ír ki!
    Mit csináljak???
  • Tomicsek
    Indítsd ezt, hátha segít.
  • UnknownAsshole
    Helo ! Segítséget szeretnék kérni !
    Namármost adott haverom egy újraírható CD-t hogy tegyek rá valamit de volt rajta egykét zene ezért mondta hogy töröljem le. Eddig nincs is semmi gond,beraktam -->alcohol-->cd törlése...bla..bla..
    Miután letörölte visszanyomtam és azt írja ki hogy:

Nero-val is ugyeanez történt és már elment erre 3 CD-RW és mind1ik befuccsolt.
    Van két meghajtóm. 1 Sony CD-RW és 1 LG DVD-RAM meghajtó de akárhova rakom ugyanezt a hibát adja ki.
    Valaki segítsen pls hogy mi lehet a baj!