20838
Segítséget kérek
-
Hali,
a Photoshop igen jó erre a célra, ugyanis tartalmaz egy tömeges fájlmódosító lehetőséget. Ezt a File->Automate->Batch alatt találod meg. Az asztalon, nálam jobb oldalt lévő Actions palettán tudsz létrehozni akciót, ami elkészíti neked pillanatok alatt ezt a méretezést.
Bye: arsene -
Mihhhail #4875 Hali. A problémám a következő: Fel akarom telepíteni a directx9.0c-t. A telepítés elindúl, de a felénél azt írja ki hogy néhány fájlt nem tud átmásolni, és ezzel kilép a telepítődöl. Megpródáltam több verzióval, de mindig ugyanaz történt.
Ha tudna valaki segíteni azt megköszönném. -
A quick launch mappa már létezik. Ezt írja.Azt is kell neki?
-
Ezt próbáld meg.Újraindítás. -
Hy.Valaki nem tudná megmondani nekem hogy miért tünhetnek el állandóan a gyorsindító ikonok?A gép pár nappal ezelött lett telepítve,4×512 ramom van,gondoltam hátha az a baj,mert elötte 2vel nem volt semmi gond.De úgy sem jó már.Előre is köszönöm a segítséget!Ja és vissza sem lehet kapcsolni a gyorsindítást,csak ha újraindítom a gépet. -
metlogen #4871 Hello!
Milyen programmal lehet egyszerre több képet lekicsinyíteni, szóval 1024x768-ból
800x600-at, mert van vagy 100 kép amivel ezt meg kellene játszani. (photoshop-om van)
köszönöm -
Monoton #4870 nembaj valahogy megoldom ! kösz mindent -
balcsi70 #4869 Közben felraktam az Office-ban benne van. -
Nuki #4868 nem. ha eredetiben akarod megvenni elég zsíros összegeket kéne fizetned...ugye? -
balcsi70 #4867 Sziasztok.A microsoft Word az ingyenes? hol találom meg a letöltést? kössz -
Sajnálom
-
Monoton #4865 nahh énmár teljesen kész vok! :(
ez a progi meg hibaüzenettel kilép :( -
nah, most nekem kéne 1 kis segítség: a problémám az, hogy a QuickTime beszart. Fenn van a gépen, de ha el akarom indítani, egészen egyszerűen nem indul el, akkor se ha megnyitok egy mov file-t. Meg e neten Firefox-al is hasonló a helyzet oldalakon lévő QuickTime file-oknál: az esetek nagy részében azt írja ki, hogy a bővítmény (QuickTime plugin talán) szabálytalan műveletet hajtott végre, néha meg az egész Firefox is beszarik tőle, úgy, hogy újra kell indítani. Uninstalláltam, reinstalláltam, repairral is próbálkoztam, de ugyanolyanan szar... h e l p -
hm a francba, biztos nincs más? nem akarom csak ezé :( -
McGrady
Bár drasztikus megoldás, de ilyen súlyos hibáknál én reinstallt szoktam alkalmazni.
bandeszbiro
Nálad is win reinstall lehet a megoldás, vagy kontakthibás lehet az alaplapod és a gomb közti szakasz. -
Ez? -
Monoton #4860 thx! de nekem konvertálás után nagy feketeség lesz a avi m :( -
sziasztok!
plz segítsetek!!
ha start/leállításra megyek van jó pár perc mire előbukkan a kis ablak (addig gyakorlatilag lefagy a gép), és amikor ki akarom kapcsolni akkor is jó sok idő amíg a "windows leáll..."
lécci segítsetek, hogykell ezt a problémát megoldani? köszi -
bandeszbiro #4858 HI!
Nekem olyan problémám lenne, hogy a gépemet amikor ki akarom kapcsolni nem kapcsol ki egyből a " kikapcsol" gomb alkalmazásával! Csak a 6,7-dik nyomogatásra! És mikor már szinte teljesen kijelentkezik az Xp-m ( Sp2 ), akkor hallok egy, a windowsnál alapértelmezett " kritikus leállás " hangot. Végül már csak a " power " gomb segít. Ha valaki tudja mi a baj, akkor írjon ide: [email protected], vagy a fórumba. Előre is köszi.
Cső! -
Kép
Program. -
Monoton #4856 kösz szépen működik!
már csak valami konvertáló progi kellene ami mp4 et konvertál avi ba! -
Monoton #4855 quicktime nálam sajna nem! :( -
foxxi #4854 sajna ez pont a hivatalos oldalra linkel :((
De köszi! -
© foxxi
Itt? -
VLC Player talán, de a Quick Time viszi.(meg a PSP konzol
)
-
foxxi #4851 Sziasztok! lehet rossz a hely de fontos lenne. Van egy Acer TravelMate 2410-es laptopom viszont nincs hozzá driverem. A hivatalos oldalról leszedtem a hozzávalót, de nem teljesen hozzávaló. A hang akad a driverrel, a vinyó csak PIO modban megy stb. Szal tudnátok az acer honlapján kívül mondani más helyet ahol "talán" frissebb drivert le lehet hozzá szedni?! Köszi -
Monoton #4850 Minap letöltöttem egy mp4 formátumú videjót! mivel nézhetném meg mert amit eddig próbáltam nem játszotta le! /powerdvd, windvd, MPClassic, WinfosMP, BSplayer/ :( -
Nuki #4849 fú ezt jó volt hallani, hasznos volt htx ^^ :D -
Nem a megnyitás sebessége fog változni (bár kisebb-nagyobb mértékben az is, alkalmazástól függ), hanem a nagyméretű adatok kezelése. Pl. Pinnacle-ben megnyitsz egy nagyobb fájlt, annak egyidőben nagyobb szeletével dolgozhatsz memóriából, és nem kell diszkre várni. A memóriaérzékeny alkalmazások (főleg a grafikus, multimédiás, no meg az erős 3D játékok / tervezők) nagyon meghálálják, sok funkciójuk gyorsabban fut így. Másrészt egyidőben is több futhat ezekből, minimális swap-olás mellett. Próbálj megnyitni pár extra HQ (24 bites, a desktop méretnél sokszor nagyobb) képet több példányban, aztán váltogass a nézőkék között, és majd rájössz. :) Használj vmi többszálú p2p letöltőt (pl. emule) és próbálj mellette dolgozni mondjuk Photoshop-pal egy jó nagy képen. Van különbség az 512 és a 768 között (tapasztalatom szerint az XP 512-nél kezd normálisan élni, 256-al időnként erősen szüttyög).
A betöltés azért nem változik jelentősen, mert amíg nincs az I/O cache-ben a keresett állomány (vagy annak gyakran használt részlete), addig mindenképpen hozzá kell nyúlni a diszkhez. Mivel az XP a lehető legtöbb memóriát lefoglalja a cache számára, és utána ebből lop, ha másnak is kell, jó esély van rá, hogy több memóriával több minden marad fent a cache-ben, mielőtt ki kellene pakolni a swap-be (vagy végleg eldobni).
-
blackgamer #4847 párban kéne rakni a ramokat, és 1024 MB jobb lenne (ha nem beszélek hülyeséget) -
balcsi70 #4846 Sziasztok.Van a gépembe egy 2 GHz-es proci és 2 db 256Mb-os kártya most az egyiket kivettem és tettem bele egy 512Mb-osat tehát igy 768Mb-t.Megnyitok egy progit mondjuk a Pinnaclet de semmivel nem nyitja meg hamarabb mint elötte.Esetleg hol fogom észre venni a változást hogy több benne a memoria? -
Nuki #4845 megvan mükszik minden, kipróbálom még mielőtt továbbküldöm de aszongya hogy 3betüsöket megfejteni 2 óra :o és még számokat se használtam :ÐÐ
lehet felejtős lesz a dolog
-
ott nézz körül ahonnan letöltötted. -
Nuki #4843 annyi hogy le lett töltve egy fím és be van tömörítve és annak kéne a jelszoja. -
Nuki #4842 htx ^^ -
Ha nem magánjellegű akkor inkább mond meg mit szeretnél?
Nem lehet sem a zippet sem a rar-t feltörni. Csak a kipörgetés módszerét tudja használni minden erre specializálódott program. Ami mondjuk 4-8 karakterig oké, de ha már hosszabb és mondjuk nemcsak betűkből és számokból áll akkor évekbe is telhet mire kipörög. -
Itt olvasgass. -
Nuki #4839 valaki tudna nekem rar-tömörítés-jelszó-feltörőt vagy valami taktikát hogy hogy tudnám én azt kicsomagolni? :) -
Köszi! Hál istenek sikerült. -
Winampban(minden alapon) nem működnek a gyorsbillentyűk(x,c,v,b). Hallott valaki már ilyenről?
Most raktam újra a rendszert, és most először próbálkozok a többmonitoros asztallal(6600gt). Lehet, hogy a 2 összefügg?