20838
Segítséget kérek
-
tiamat406 #4956 Sziasztok!
Van egy nagy problémám az XP-mel! Ha négy ide egységet rakok a gépemre a BIOS mindent felismer, viszonmt a Win XP a logónál lefagy. Csökkentett módban minden gond nélkül elindul, és felismer minden IDE egységet. Több vírusirtót is futtattam, de egyik sem talált semmit... Ha valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönném
Üdv:
Tamás -
Nem tudom jó e. Sajátgép-jobbklikk-tulajdonságok-speciális-indítás és helyreállítás-beállítások, na és itt. -
blackgamer #4954 a gép indulásakor szeretnék menüt, kínálja fel hogy a Win-es vagy a Dos-os partíciót akarom-e futtatni (mint régen Win NT alatt)
melyik progi a legalkalmasabb a feladatra? -
mostmá tárgytalan, leformáztam, megjavult a gép is :)
izé, azt mondja Imola (a kétes meghajtó tulaja), hogy amikor kijelentkezett a felhasználójából, akkor vmi zöld csík tökölt, meg kiírt vmit és visszament a felh. választó menübe...ez a zöld csíkos cumó mitől lehetett? gondolom ez okozta hogy elromlott az egész -
Winreinstall.
Meg egy jó vírusírtó feltétele.
Sry, de csak ennyi tellik, viszont ez hatásos :D -
hello!
help plz!
reggel elindítom a gépet, nem akar sehogyse menni, fos az egész, újraindítok, bejön a kékhalál, ellenőrizget, jó. bejön a felh. választó, belépek sajátommal full lassú az egész, újraindítok, bejön a kékhalál chekdisc az egyik meghajtómmal nincs kibékülve, azt akarja ellenőrizni, jó hagyom. vmitmegcsinált, megin feláll a rendszer megin szar.
megin kékhalál checkdisk, most azt írja sérült mesterfájltábla, a chkdsk megszakadt, és elindul a rendszer. na de megin lassú.
jó akkor hibakeresési mód(nemtom mire jó megteccett, hátha megjavul), nem javul meg, de a gép most gyors, meg akarnám nézni mi a helyzet a meghajtóval amit nem szeret, de Imola (régi neve) helyett csak annyit ír: helyi lemez(h) jó lépjünk be; a lemez nincs megformázva, megformázza most?
most mia rákot csináljak?
tegnap még ment a rendszer ma meg else akart rendesen indulni meg eltűnt a meghajtó :S
vmi ötlet? -
susubaba #4950 Én telje dvd-t másoltam és ott nem jött ki másik ablak. -
úgy érted. hogy a mappádból egyszerre fájl lett? és mi a kiterjesztése? F3-mal bele tudsz nézni, egyáltalán megnyitható? van program, ami kezeli ezt a titokzatos fájlt? kicsit bővebben, ha lehet... -
balcsi70 #4948 Miután beraktad a fájlt amit akarsz másolni és nyomtál egy tovább gombot,bejön a másik ablaka és ott jobboldalt középmagasságban. -
susubaba #4947 Sziasztok!
Felraktam a clonedvd-t (magyar)
Azt nem tudom, hogy hol lehet azírás sebességét beállítani?
Sos
Réka -
sztruhar #4946 Igen, pl. ez a PowerIso 3.0 na ez ismer minden féle image-képet, és ki is lehet vele írni!
Köszönöm a segítséget.
Remélem másnak is segített. -
sztruhar #4945 Eléggé terjed ez a kiterjesztés, csak még éne eddig nem találkoztam vele. -
sztruhar #4944 DAA = Direct-Access-Archive -
sztruhar #4943 Aha, köszi. És valamivel ki is lehet írni? Mer nem nagyon ismeri fel semmi. -
http://www.download3000.com/download_10958-19333.html
Van benne Image Drive, amellyel be tutod mountolni. -
Gilberto #4941 Sziasztok!
Egy különleges problémám lenne. Volt egy mappám, amiben Excel típusú (xls) dokumentumok voltak. Na most ez a mappa egyszercsak átváltozott és Fájl kiterjesztést kapott (amivel nem lehet mit kezdeni). A kérdésem tehát, hogy hogyan tudnám visszahozni a mappa tartalmát? Előre is THX! -
sztruhar #4940 Sziasztok!
Valaki tudja mi lehet a .daa kiterjesztés?
valami új image-kép?
Előre is thx. -
balcsi70 itt az extra beállításokra katt, sok minden van. -
balcsi70 #4938 Na tegnap végül lehuztam az irot meg vissza és már müködött. Az eszközkezelöben ,nem tudtam volna csinálni semmit,mert nem látta az irót.
UI: Tomicsek: Az elsö link,most nem jön be,a másodikat azt letudom tölteni,ha netán fog még kelleni,de amugy azon az oldalon hol lehet megtalálni? a letöltéseknél? -
Próbáld meg a hardver hozzáadása varázslót, hátha. Vezérlőpult-hardver hozzáadása. Ez megtalálja a hardverhedhez valót a neten, telepítés nélkül használható. Legelőször rakd fel ezt. talán ez is elég lesz.
Igen a lehúzni és vissza, az lehet a nyerő. Eviné a pont. -
Eszközkezelőben próbáltad már a frissítést?
Vagy lehúzni é visszadugni az írót? -
balcsi70 #4935 Sziasztok.Van egy olyan gondom,hogy fel volt telepitve a SonyVegas progim,töröltem és a rendszerleiró adatbázisbol is töröltem, ugyhogy nem figyeltem és ami Sony volt töröltem.Most vettem észre hogy nem látja a gépem a Sony Cd irómat.Sehol sincs.Letöröltem a drivert? vagy mit? Hogyan tovább? Valaki tud valamit erre? A hardver-eknél az eszközkezelöben sem szerepel. Töltsek le hozzá drivert? csak nem tom milyen a száma csak annyit tudok hogy Sony CdRW. -
hát ha nem azon van az oprendszer akkor egyszerű:
sajátgép ikonra jobb klikk->kezelés->lemezkezelés->majd kiválasztod a merevlemezt, és színtén jobb klikk formázás... -
yaxscd92 #4933 sziasztok!
merevlemezt szeretnék formatálni,de nem tudom,h kell!
valaki tudna részletes leírást adni? -
Wittgen #4932 Szasz!
Vmilyen spybot search&destroyt tettem fel, de nem talál semmit.
De utánanézek ennek a proginak is, amit írtát és kipróbálom.
Kösz -
sztem spynak kell lennie, mivel próbáltad írtani?? én a spy sweepert ajánlom, az nekem mindent kiírtott a többi nem... -
Wittgen #4930 Szevasztok!
Lenne egy kérésem/kérdésem. Van valami javaslatotok arra, hogy hogyan tudnám megakadályozni, hogy mindenféle reklámoldalak bejöjjenek? Ezeket nem spy-ok vagy vírusok okozzák, mivel lefuttattam több progit is. Nem felugró pop-up ablakok, mivel, ha nincs megnyitva a böngésző (mozillát használok), akkor is automatikusan betöltődnek ezek az oldalak. Semmi kedvem rendszert telepíteni (amit a sok okos ember már javasolt a környezetemben).
Tud valaki ebben a témában segíteni nekem? -
Impi #4929 Üdv mindenkinek :)
Olyam programot keresek, ami lementi egy fájlba, hogy program telepítésekor milyen fájlokat ad hozzá a rendszerhez és hová ír bejegyzéseket a telepítő.
Köszönettel -
Imre84 #4928 Köszi a segítséget! -
balcsi70 #4927 Jó ez az oldal,csak néha nem értem mit irnak :) -
igen, ez valami avi-ból konvertált, vagy mozis-kamerás kutyulék lehet (sajnos kaptam már ilyet, normál DVD helyett). IZB ajánlatát tudom én is javasolni, nagyon egyszerű használni az Author-t és kicsi a mérete. nagyszerű eszköz.
próbáld itt -
hát igen, van ez így néha
-
balcsi70 #4924 Én az ilyen 1-2 részes(2-3-4-5 részes filmeket)az Ulead Video Studio 9-el szoktam megcsinálni és(még menüt is neki) egyenesen fasza. :) -
izb #4923 TMPGEncDVDAuthor kell neked.
-
Imre84 #4922 Sziasztok! Tudna vki segíteni abban, h van 1 dvd filmem (másolt) és 2 részből áll 1 dvd-n. Vagyis amikor a felénél tart akkor a végére ér a lejátszó szerint, és a 2. felétől mintha újrakezdődne. Azt szeretném megoldani h normálisan működjön szal 1nek lássa a lejátszó az egész filmet. -
Egy ideig nekem is ment az, de utánna "Warez User" és "Unregistered Version" szövegekhez volt szerencsém.
3.68, nekem bőven elég. -
en adobre premiert hasznalok videohoz -
a windows movie maker 2-t töltsd le. kifejezetten több funkció van benne és hibátlanul is működik. -
kata77 #4918 Sziasztok! Nem tudom jó helyen járok-e. Nagy segítségre lenne szükségem. Szeretnék ajándékba klipet készíteni viszont a gépemen nem működik rendesen a movie maker (áttűnést nem lehet csinálni mert kilép). A bátyám szerint csak annyit lehet tenni, hogy egy másik, hasonló programot letöltök. Próbáltam keresni a neten, de egyszerűen nem megy, sok helyen megnéztem, de nem találtam a windows movie maker-hez hasonlót. Tudna valaki segíteni? Nagyon megköszönném!!! -
tévedés, van. mégpedig a 3.72.327 verzióhoz és nem adja a klasszikus "fake.key" szindrómát.