20838
Segítséget kérek
  • kuno
    szal, amikor a növérem elöször akart nyomtatni (friss rendszernél) akkor alapértelmezettként a microsoftos nyomtató volt megadva, ami egy fájlba "nyomtat" (vagy valmi ilyesmi :) )...de ez már driver telepités után volt...
  • Novartis
    jakuza gondolom a gyárilag adott drivernek megfelelőnek kéne lennie.... kuno ezt nem értem :D antonee probáltam de nem koser...
  • antonee
    próbáld az eszközkezelőből inditani a driver frissitést (telepitését) nekem pl a szkenner csak igy hajlandó müködni.
  • kuno
    vagy a windows alapértelmezéstben Microsoft Office Document Image Writer-t rakja be alalpértelmezésként...ez a növéremen kifogott :P
    szal azt is állisd át...

ha hülyeséget írtam, akkor sorry
  • [Jakuza]
    Megfelelo nyomtato driver keresese.
  • Novartis
    hali mindenki van egy kis problémám a nyomtatómhoz fel akarom rakni az illesztő programot de a gép mindig azt irogatja nekem h a program nem ment át a windows logo tesztelésén és ilyenkor vagy abbahagyom vagy folytatomd e ha folytatom akkor se tudok utána nyomtatni
    mit lehet ilyenkor tenni? előre is köszi
  • Tomicsek
    Igazad van. Nincs többé kopasz fej, csak seggig érő homlok.
  • Dying Soul
    loál!
  • gordonmail
    öö
    Az utóbbi időkben nagyon megtetszett a kopasz stílus és én is le szeretném nyíratni a hajam kopaszra. Csak egy gond van, hogy nemmerem, mert nemvagyok biztos, hogy hogyan is néznék utána ki...
    Nem lehet ilyen programot valahonnan letőlteni?
    Valaki tud?
    LoL :-Ð
  • kuno

az enyém ilyen...
  • kuno
    hát, nekem nem így néz ki...
  • Tomicsek
    A mappa beállítás fájltípusoknál valahogy így kéne lenni.
  • Rage47
    Hi!
    Milyen progival lehet .wmv video hangját leszedni??
  • gordonmail
    Mivelhogy nem mentett a rendszer. Gondolom=None
  • kuno
    a képet nem látom :(
    amikor visszaállitom, akkor minden rendben meg, lekapcsol, bejön a kisbalak, a Visszaállitás fejléccel, majd újra uindul a gép, de amikor bejön a desktop, akkor azt írja, hogy a Rendszer visszaáállitás nem teljes/nem lehet visszaállitani x idöre, mert a PC-n nem történt változás :(
  • Tomicsek
    Az a jó a none, akkor passz, nem próbáltál egy visszaállítást?
  • kuno
    Érték: "none" , akkor ez azt jelenti, hogy amig van hely, ment?
  • Tomicsek
    Regedit-HKey Classes Root-Drive-Schell- itt mi van írva?
  • kuno
    gordonmail:
    Tomicsek: huhh,csak régi visszaállitási pontok vannak,amiket én csináltam... de többször újra inditottam a gépet, így nem tudom, hogy a rendszernek van-e tegnap elötti mentése...hány visszaállitási pontot ment a rendszer(2999 mega helye van menteni)?
  • gordonmail
    Fuh... telepítsed újra a vindózod de azonnal...:-D
  • Tomicsek
    Igen ott állítottál el valamit, egy rendszervisszaállítás?
  • kuno
    Sziasztok!
    Szóval, az lenne a problémám, hogy valamiért, amikor megakarok nyitni egy mappát, akkor a Megnyitás helyett, a Keresés-t hozza be a helyi menüjében is a Kersés az első, aztán az Intéző, majd a Megnyitás... a Mappabeállitásoknál, a Fájltipusnál a Fájlmappák, és Mappák ikonjait birizgáltam, szerintem ott állithattam át valmit :( van valami tippetek, hogy hogyan tudnám visszaállitani, hog yalapértelmezettként, a Megnyitás legyen az elsö?
  • gordonmail
    Nem mondom, hogy a HP s.ar, hiszen szinte midnen cuccom az, tökéletes. Ez is tökéletes. De fogadni mernék, hogy olyan kis alapvető hiba van...
    A Bootolásnál valami nagyon nemoké. Tuti, hogy nem Hardware-ileg van gond, hiszen mondom ezen a gépen is Scanneltem, nade újraindítás után kapa...
  • gordonmail
    fuh mostmá meghalok..... komolyan - agyilag...
    Lentebb írtam a HP Scanjet 2400-as Scanerről.
    A HP oldalán nem találom a Help E-Mail-t, ha valaki tudja, kérem írja be (esetleg küldje el Privátba) Felhívni nemakarom őket, merthogy a telefonos ügyfélszolgálat biztos csak alapvető segítségnyújtással látna el. Ez pedig nem egy alapvető, hiszen ilyen jellegű formáról sehol nem halottam még. Még ahol vettem, ők se tudják hogy mi lehet a baja... a gépem meg nemfogom bevinni.....
  • jenki2
    hogyan kell használni?
  • jenki2
    köszi az infót, de mi ez tulajdonképpen?
  • Tomicsek
    Próbáld meg.Ezt
  • jenki2
    hi,

egy kérdés: van egy mappa a gépemen, ahol képek vannak de miniatűrök nézetben nem jelennek meg a képek nevei, azonban bármilyen más nézetben és a többi mappában is megjelennek a nevek. Ez miért van szerintetek? Az Eszközök/Mappa beállításaival már próbálkoztam, de nem segített...

előre is köszi!
  • Noodlee
    Ha a mérete kisebb, mint a másik file, és elvileg tök ugyanazt szedted le, akkor ott gond van, az biztos.
    Lehet, hogy valamiért mindig megszakad a letöltésed, mielött befejeződne.
    Próbáld meg valamilyen letöltőprogival leszedni, azoknál nem szakad meg a letöltés, pl FlashGetel.
  • arsene
    a RAR tartalmaz egy javító opciót, azt próbáltad már?
  • balcsi70
    Létezik hogy minden oldalon szar lenne a feltöltés? Most egy másik oldalrol szedtem le,2-3 Mb-al kevesebb ugyan ugy Rar-os de megint azt irja ki hogy nem jó.(ilyet?)
  • swabo
    csáó!
    van egy pár olyan játék amit úgy kell elindítani hogy lehúzom a kábelt a cd-rómról,és van valami egyszarűbb módja annak hogy szétszedem a gépet? pl.:1 program vagy valami...?
  • perko
    Tudna valaki segíteni?
    Tegnap óta nem tudom elindítani a google search-ot. A szokásos hibaüzenetet kapom a lap nem leleníthető meg. Próbáltam az Eplorer-el az Opera-val, egyiknél sem indul. Kerio tűzfalat használok, úgy is próbáltam hogy kikapcsoltam a tűzfalat, az sem megoldás. Oprendszer Windows XP. Eddig hibátlan volt. A Yahoo searc működik.
    A google earth, a google maps, a Google Image Search símán elindul.
  • Dj Faustus #5043
    PowerStrip
    Vagy felteszed a videókártya driveréhez adott control panelt (Ati videókártyáknál biztos van olyan)...
  • Noodlee
    Hát OJAT nem :P
  • rvn
    Szijasztok! Szeretném megérdeklödni h nem e ismertek egy ojan programot amivel a 3ds alkalmazás közbe is tom állitani a contrastot és a fényeröt?
  • Noodlee
    A kiterjesztése RAR, szal simán menne a kicsomagolás.
    Az már más kérdés, hogy milyen kiterjesztések vannak becsomagolva.
  • balcsi70
    Ok.THX.Gondoltam ez az SSR-fájl valami különleges :)
  • Noodlee
    Ha utána is azt írja ki, akkor lehet, hogy már eleve sérült volt, amikor feltették netre.
  • Noodlee
    Töltsd le még1x.
    nem véletlenül írja ki, hogy sérült.