20838
Segítséget kérek
-
Válassz egy gyártó céget (Abit, Asus, MSI...), megnézed a honlapjukat, biztos van olyan, ami neked kell.
Természetesen párhuzamosan, egy olcsó(vagy ahol tudsz venni) bolt árlistáját is nézed, és ha egyezést találsz, BINGO.
(Vagy tudtommal van hardware-s topik is) -
Hopsz ezt elírtam, de tudod miről van szó!! -
ssolitude #5194 3200 GHz?
-
Hi!
Kellene egy kis segítség.
Van nekem egy
AMD Athlon (TM) 3200 GHz
NEC DVD-RW ND 2500A
GeFORCE FX 5600 - TV OUT (128mb)
120 GB WINCHESTER (maxtor)
És van még egy 512-es ram, de nem tudom pontosan milyen.
A lényeg, az hogy kellene nekem egy alaplap, ami kompatibilis ezekkel, az eszközökkel, és esetleg memória is. (512)
A segitséget előre is köszönöm.
-
ssolitude #5192 A Shrinkel tökéletesen lehet vágni, a DVD-ből bármekkora darabot.Még előnézet is van.Nézz csak utána! -
Uhhh....ez megcsinálta!
Köszönöm szépen!!
-
Nyisd meg az Eszközkezelőt, kapcsold be a rejtett eszközök mutatását, és ha látsz olyanokat (a nem plug&play-ok között), hogy sfsync02, sfhlp02, meg effélék, akkor a StarForce védelem a gépeden van és aktiválódott. Keress rá a guglin a "starforce remover"-re, van több ilyen is.
-
A The Godfather van fenn. -
Olyan játékot tettél fel mostanában, ami nem volt rendesen megtörve, vagy nincs is hozzá ilyen. Pl. StarForce csinál ilyet...
-
Daemon tools
Clone CD
.....
de ezek mindig is fenn voltak,szal kétlem hogy a játék 2nap múlva találta volna meg:P
thx!
egyéb ötlet? -
hm, nincs véletlen fenn még vmilyen emuláló progi? pl. alcohol, clone dvd stb. -
hm, nincs véletlen fenn még vmilyen emuláló progi? pl. alcohol, clone dvd stb. -
Hy!Miért lehet az,hogy ha daemon tools-al bebootolok egy dvd-t,és indítom a gamet akkor nem megy,hanem ezt írja:CD/DVD emulation software detected.Please disabled all CD/DVD emulation software...?????
Eddig ez nem volt,a godfather és a most wanted simán ment,de most ezt írja. -
a Shrink egyáltalán nem alkalmas vágásra, legfeljebb egy-egy Title-t lehet kimásolni. -
TMPG source creator, ill. TMPG DVD author -
olyasmit kell beírni, ami lehetővé teszi a program használatát. ezek általában felhasználónév, szériaszám, esetleg valami spec. kód, amit szintén a gyártótól lehet beszerezni elektronikus úton. különc emberek gyártanak olyan kis programokat, amivel ezeket a regisztrációs procedúrákat ki lehet kerülni.
-
Bocsi!
Lacacanak szántam #5174-re -
Lyan Kyj #5179 Üdv! Remélem vki tud segíteni!
Teamspeak-kel lenne gondom. TS RC2 Client van felrakva, és ha GW-vel játszom, egyszeruen irányíthatatlanná válik az egerem, ha TS-s is megy alatta. Logitech G5 (usb)-öm van, driver nincs hozzá telepítve, szal az nem zavarhat be. Mi lehet a gond? Előre is köszi az ötleteket! -
Itt nézz szét! -
ssolitude #5177 DVD Shrink. -
C:\Documents and Settings\?????????\Application Data\Ventrilo
ebben a könyvtárban van "ventrilo2.ini" minden bent van de a kodot nem fogod megtudni mert titkositot de minden mást igen -
teknoska #5175 Hi!
Egy DVD filmből szeretnék kivágni egy 5 perces jelenetet, de úgy hogy a kivágott részt asztali DVD lejátszón is meg tudjam nézni az eredeti DTS5.1-es hanggal.
Milyen programmal tudom ezt megcsinálni? -
Lacaca #5174 Sziasztok!
Segítség kéne!!! Letöltöttem a nérót, de nem bírom elindítani, mert állandóan valami kódot kér!!?? Mit kell ezekre a helyekre beírni, hogy végre használni is tudjam.
Company:
Serial no:
Előre is köszi. Valaki segítsen már!!!!! -
Sziasztok!!!
Nekem olyanba kéne help hogy a Ventrilo hova menti el a szerver címeket pass,szobák pass-jait, file (vagy valami ahova elmenti) gondolom van ilyen vagyis remélem:),ha valaki tudja írja le kösszönöm ! -
A legegyszerűbb még mindig a kérdéses táblán Szűrő -> Auto Szűrő, aztán a 'levél' szöveget tartalmazó oszlop fejlécen kiválasztod, hogy abban a mezőben mi szerepeljen (tartalmazza / kezdődjön -> 'levél'), és kész :)
-
7Zip - GNU GPL licensz - szóval ingyenes.
Vagy nézz szét itt. -
horza #5170 bár mégis... különben sorok lesznek üresen...
Hmmm.... -
horza #5169 Faustus megoldása is ok - erre pl. nem gondoltam - csak nem szükséges az összefűzés... -
Freaky #5168 TOMO!
Még mindg FREE-t keresek. De azért köszi. -
Ha jól értem, Ott a táblázatban fel vannak sorolva a növények, és hogy melyik részüket gyüjtik/használják fel:
Sóska Levél
Eper Termés
Torma Gyökér
Csalán Levél
Akkor [b]ebben az esetben (ha nem kell külön ellenőrizni a szövegrészletet) a következő függvény használható:
[url=http://href.hu/x/1e13]=ÖSSZEFŰZ(HA(B1="Levél";A1;"");HA(B2="Levél";A2;"");HA(B3="Levél";A3;"");HA(B4="Levél";A4;""))[/url]
-
horza #5166 Sima szűréssel és vágólappal is megoldható...
Sőt, ha csak manuálisan kigyűjtöd az adatokat - soha nem fogják tudni, hogy Te a szűrés vágólapos megoldást vagy a manuális kigyűjtést használtad, s így el kell fogadni azt is
-
Hát ezt jóhogy nemtudtam, kössz! -
horza #5164 -
horza #5163 A leveles növények gyűjtőinek:
Segédtábla valahová:
Gyűjtendő
levél
majd írányított szűrő -> szűrés más helyre (tábla, segédtábla, új pozíció)
-
ok, bocs, de plííz az 5158 ra válaszolj -
"NEM ACCESS, EXCEL!!!!!"
Továbbra is javaslom: olvass vissza!
Idáig (#5158-as hozzászólásodig) ACCESS-ről beszéltél:
"egy kérdésem ACCESBENf, ha azt írja a feladat, hogy a Budapestieket kéri, de a Budapestiek ilyenek: "Budapest, xyz. kerület...."
ma az érettségin volt 1 jó, amit nem tudtam: hogy kell kiíratni több nevet, ha az a feladat, hogy: Írasd ki azoknak a nevét, akik pl.:Budapestiek!"
Én arra válaszoltam (már megint).
Utólag vetetted fel az Exceles témát, így arra #5158 előtti hozzászólásodra nem Excel-es, hanem Access-es választ adtam. -
NEM ACCESS, EXCEL!!!!! -
"Írasd ki azoknak a nevét, akik pl.:Budapestiek!"
Újból olvass vissza, már megírtam.
A feltétel: InStr([Tábla1]![Hely];"Budapest")<>"0"
Ahol a Tábla1]![Hely] a lakóhely (Budapest, xyz. kerület).
Vizuális típusú embereknek:
-
Ez már Excel, nem access!
Van egy táblázat, és abból a géppel kikell íratnod azokat a növényeket, akiknél a leveleket gyöjtik (levél van a táblázatban)! Én AB.Mező vel próbáltam, de utána rájöttem, hogy az csak 1-nél működik!! -
köszi szépen