20838
Segítséget kérek
  • Evin
    Válassz egy gyártó céget (Abit, Asus, MSI...), megnézed a honlapjukat, biztos van olyan, ami neked kell.
    Természetesen párhuzamosan, egy olcsó(vagy ahol tudsz venni) bolt árlistáját is nézed, és ha egyezést találsz, BINGO.
    (Vagy tudtommal van hardware-s topik is)
  • marsu
    Hopsz ezt elírtam, de tudod miről van szó!!
  • ssolitude
    3200 GHz?
  • marsu
    Hi!

Kellene egy kis segítség.

Van nekem egy
    AMD Athlon (TM) 3200 GHz
    NEC DVD-RW ND 2500A
    GeFORCE FX 5600 - TV OUT (128mb)
    120 GB WINCHESTER (maxtor)

És van még egy 512-es ram, de nem tudom pontosan milyen.

A lényeg, az hogy kellene nekem egy alaplap, ami kompatibilis ezekkel, az eszközökkel, és esetleg memória is. (512)

A segitséget előre is köszönöm.

• ssolitude
    A Shrinkel tökéletesen lehet vágni, a DVD-ből bármekkora darabot.Még előnézet is van.Nézz csak utána!
  • Akos 001
    Uhhh....ez megcsinálta!
    Köszönöm szépen!!
  • PetruZ
    Nyisd meg az Eszközkezelőt, kapcsold be a rejtett eszközök mutatását, és ha látsz olyanokat (a nem plug&play-ok között), hogy sfsync02, sfhlp02, meg effélék, akkor a StarForce védelem a gépeden van és aktiválódott. Keress rá a guglin a "starforce remover"-re, van több ilyen is.
  • Akos 001
    A The Godfather van fenn.
  • PetruZ
    Olyan játékot tettél fel mostanában, ami nem volt rendesen megtörve, vagy nincs is hozzá ilyen. Pl. StarForce csinál ilyet...
  • Akos 001
    Daemon tools
    Clone CD
    .....
    de ezek mindig is fenn voltak,szal kétlem hogy a játék 2nap múlva találta volna meg:P

thx!
    egyéb ötlet?
  • McGrady
    hm, nincs véletlen fenn még vmilyen emuláló progi? pl. alcohol, clone dvd stb.
  • McGrady
    hm, nincs véletlen fenn még vmilyen emuláló progi? pl. alcohol, clone dvd stb.
  • Akos 001
    Hy!Miért lehet az,hogy ha daemon tools-al bebootolok egy dvd-t,és indítom a gamet akkor nem megy,hanem ezt írja:CD/DVD emulation software detected.Please disabled all CD/DVD emulation software...?????
    Eddig ez nem volt,a godfather és a most wanted simán ment,de most ezt írja.
  • arsene
    a Shrink egyáltalán nem alkalmas vágásra, legfeljebb egy-egy Title-t lehet kimásolni.
  • arsene
    TMPG source creator, ill. TMPG DVD author
  • arsene
    olyasmit kell beírni, ami lehetővé teszi a program használatát. ezek általában felhasználónév, szériaszám, esetleg valami spec. kód, amit szintén a gyártótól lehet beszerezni elektronikus úton. különc emberek gyártanak olyan kis programokat, amivel ezeket a regisztrációs procedúrákat ki lehet kerülni.
  • KO
    Bocsi!
    Lacacanak szántam #5174-re
  • Lyan Kyj
    Üdv! Remélem vki tud segíteni!
    Teamspeak-kel lenne gondom. TS RC2 Client van felrakva, és ha GW-vel játszom, egyszeruen irányíthatatlanná válik az egerem, ha TS-s is megy alatta. Logitech G5 (usb)-öm van, driver nincs hozzá telepítve, szal az nem zavarhat be. Mi lehet a gond? Előre is köszi az ötleteket!
  • KO
    Itt nézz szét!
  • ssolitude
    DVD Shrink.
  • biomage
    C:\Documents and Settings\?????????\Application Data\Ventrilo
    ebben a könyvtárban van "ventrilo2.ini" minden bent van de a kodot nem fogod megtudni mert titkositot de minden mást igen
  • teknoska
    Hi!

Egy DVD filmből szeretnék kivágni egy 5 perces jelenetet, de úgy hogy a kivágott részt asztali DVD lejátszón is meg tudjam nézni az eredeti DTS5.1-es hanggal.
    Milyen programmal tudom ezt megcsinálni?
  • Lacaca
    Sziasztok!
    Segítség kéne!!! Letöltöttem a nérót, de nem bírom elindítani, mert állandóan valami kódot kér!!?? Mit kell ezekre a helyekre beírni, hogy végre használni is tudjam.
    Company:
    Serial no:
    Előre is köszi. Valaki segítsen már!!!!!
  • Inferno
    Sziasztok!!!
    Nekem olyanba kéne help hogy a Ventrilo hova menti el a szerver címeket pass,szobák pass-jait, file (vagy valami ahova elmenti) gondolom van ilyen vagyis remélem:),ha valaki tudja írja le kösszönöm !
  • mrzed001
    A legegyszerűbb még mindig a kérdéses táblán Szűrő -> Auto Szűrő, aztán a 'levél' szöveget tartalmazó oszlop fejlécen kiválasztod, hogy abban a mezőben mi szerepeljen (tartalmazza / kezdődjön -> 'levél'), és kész :)
  • Dj Faustus #5171
    7Zip - GNU GPL licensz - szóval ingyenes.
    Vagy nézz szét itt.
  • horza
    bár mégis... különben sorok lesznek üresen...
    Hmmm....
  • horza
    Faustus megoldása is ok - erre pl. nem gondoltam - csak nem szükséges az összefűzés...
  • Freaky
    TOMO!

Még mindg FREE-t keresek. De azért köszi.
  • Dj Faustus #5167
    Ha jól értem, Ott a táblázatban fel vannak sorolva a növények, és hogy melyik részüket gyüjtik/használják fel:
    Sóska Levél
    Eper Termés
    Torma Gyökér
    Csalán Levél

Akkor [b]ebben az esetben (ha nem kell külön ellenőrizni a szövegrészletet) a következő függvény használható:
    [url=http://href.hu/x/1e13]=ÖSSZEFŰZ(HA(B1="Levél";A1;"");HA(B2="Levél";A2;"");HA(B3="Levél";A3;"");HA(B4="Levél";A4;""))[/url]

• horza
    Sima szűréssel és vágólappal is megoldható...
    Sőt, ha csak manuálisan kigyűjtöd az adatokat - soha nem fogják tudni, hogy Te a szűrés vágólapos megoldást vagy a manuális kigyűjtést használtad, s így el kell fogadni azt is
  • tobias88
    Hát ezt jóhogy nemtudtam, kössz!
  • horza
  • horza
    A leveles növények gyűjtőinek:
    Segédtábla valahová:

Gyűjtendő
    levél

majd írányított szűrő -> szűrés más helyre (tábla, segédtábla, új pozíció)

• tobias88
    ok, bocs, de plííz az 5158 ra válaszolj
  • Dj Faustus #5161
    "NEM ACCESS, EXCEL!!!!!"
    Továbbra is javaslom: olvass vissza!
    Idáig (#5158-as hozzászólásodig) ACCESS-ről beszéltél:
    "egy kérdésem ACCESBENf, ha azt írja a feladat, hogy a Budapestieket kéri, de a Budapestiek ilyenek: "Budapest, xyz. kerület...."
    ma az érettségin volt 1 jó, amit nem tudtam: hogy kell kiíratni több nevet, ha az a feladat, hogy: Írasd ki azoknak a nevét, akik pl.:Budapestiek!"
    Én arra válaszoltam (már megint).

Utólag vetetted fel az Exceles témát, így arra #5158 előtti hozzászólásodra nem Excel-es, hanem Access-es választ adtam.
  • tobias88
    NEM ACCESS, EXCEL!!!!!
  • Dj Faustus #5159
    "Írasd ki azoknak a nevét, akik pl.:Budapestiek!"
    Újból olvass vissza, már megírtam.
    A feltétel: InStr([Tábla1]![Hely];"Budapest")<>"0"
    Ahol a Tábla1]![Hely] a lakóhely (Budapest, xyz. kerület).

Vizuális típusú embereknek:

• tobias88
    Ez már Excel, nem access!
    Van egy táblázat, és abból a géppel kikell íratnod azokat a növényeket, akiknél a leveleket gyöjtik (levél van a táblázatban)! Én AB.Mező vel próbáltam, de utána rájöttem, hogy az csak 1-nél működik!!
  • Geroy
    köszi szépen