20838
Segítséget kérek
-
Nekem most egy video kártya driverel kapcsolatos problémám van, nem tudom hogy mi okozhatja.
Egyszerűen vannak olya ndriverek, illetve ezek a 6-os diverek, amiket felrakok, és egyszerűen szaggat, meg fagy minden, a játékok is szarul mennek, és nem tudom miért. Próbáltam már mindent a beállításokba is beállítani dolgokat (segítettek is benne), de semmire nem jutok, ugyan úgy fagy minden (újraindításnál is így felülről így mintha letöltené a képet) lassú. :S
Van valakinek ötlete? :-( -
de formatnál újra petricionálsz is ugye? -
Google 1. talála:
Xara termékek Magyarországról
Xara Webstyle 4 - 22000 Ft/db -
Kardél #5233 Helóka.
Nem tudja valaki hogy hol lehetne megszerezni (bolban, legálisan) a Xara Webstyler 4-et, és hogy esetleg mennyi pénzbe kerül?
THX akárki is vagy. :) -
bandeszbiro #5232 ok!
Köszi szépen a segítséget!
Cső! -
PSZH #5231 Sziasztok! Ide is beírom a problémámat, hátha segít. :
Valami tanács kellene, mert kifogytam azötletekből. Xp-újra akartam rakni, de első újrainduláskor azt írja: Hiányzó op rendszer, erre format c:, majd ugyanezt csinálta, másik vinyóval szintén, másik cd olvasóval is, másik Xp-vel is, viszont a 98se simán felmegy, ha azt upgredelem Xp-re, megint hiányzó op. rendszert ír, ilyennel még nem találkoztam, a gép eddig is Xp-vel ment, mi lehet a baj? Abit bp6 alaplap 500-as celeron, tudom, ki kéne dobni már az egészet, de ha valaki már oldott meg hasonló problémát, azt még kipróbálnám, mielőtt felgyujtom az egészet. Az ide kábelt még nem cseréltem ki, 98se miatt, mert azt viszi. Ja, cmos reset és setup default is megvolt már. -
két avi-ból egyet csinálsz virtualdub-bal (Append Avi Segment) úgy, hogy audio és video is Direct Stream Copy, innentől meg már tudod -
A néroval kiírod a dokumentumok-divxtodvd-filmcím-video_ts mappát, így nem megy? -
bandeszbiro #5228 Hi all!
Van egy filmem, 2 cd-n kaptam meg avi formátumban. Na mármost én ezt át akarom konvertálni DVD formátumba. Eddig nincs is gond. De ha konvertálom a két cd-t és fel akarom írni, akkor jön a gond. Ugyebár a divixtodvd progi ( ez van nekem ) a két cd-n lévő file-kat ugyanazzal a névvel, illetve file kiterjesztéssel generálja. Tehát amikor fel akarom írni a Neroval, akkor kiírja, hogy nem tudja meg csinálni, mert fölül kell írnia a file-kat. Tud valaki ajánlani egy progit, amivel megtudnám csinálni a műveletet.
( Remélem mindent leírtam )
Előre is köszi. [email protected] is jöhetnek a válaszok, javaslatok.
Cső! -
Sziasztok!
Nem tud valaki olyan DJ programot ami 3D-s? Én hallotam valami 2 CD-s DJ progit de nem tudom mi a neve.
Előre is köszönöm! -
Válaszom - remélem kielégítő. -
péntek józsef #5225 Letöltöttem a Microsoft FrontPage-t és abban nem volt magyar verzió.Tehát szedtem le hozzá magyarítást feltelepítettem és nem történt seemi ugyan úgy angol!Írjatok ha tudjátok honnan lehet leszedni normális magyarítást vagy hogy lehet beállítani a magyar nyelvere?!Értelmes válaszokat várok!! -
balcsi70 #5224 Na most probáltam ujra és minden ok.(müködik). -
gpont #5223 szervusztok. az lenne az en kerdesem, hogy van egy licencelt wmv fieom. megvettem hozza a kodot is. a problemam nem a megnezessel van, hanem azzal, hogy nem engedii valamiert tekerni a videot. Ha valamit meg akarok nezni belole, akkor mindig az elejetol kell kezdeni, ami egy 3 orras videoanyagnal eleg szivas. Nincs valami megoldas erre?
-
Ezt most olvastam egy másik fórumon:
Inviteles netezőknek: Szegeden elvágtak egy optikai kábelt és ezmiatt csak a hazai netoldalak jönnek be. Külföldi oldal nem. -
Nálam is hasonló a szitu úgy egy órája kezdődött, leállt a torrent meg az msn is, a böngészés pedig van amit bead van amit nem. Pl: google abszolút nem jön be de sok más oldal sem, aztán gondol egyet és ami eddgi nem jött be az bejön és egy másik meg ami eddig ment az nem megy... -
balcsi70 #5220 Sziasztok.Szerintetek az mitöl lehet hogy egyik percröl a másikra csak ugy leált a bitcomet-em,meg a skype is.Hiába inditottam ujra meg bontottam a netet és ujra proba,semmi.Ujrainditottam a gépet is de semmi.A net müködik tehát a böngészö is megy.A tüzfalat néztem ott nincsenek ezek letiltva hisz elötte sem volt.Mi a gyik lehet? -
paul161 #5219 Sziasztok! Olyan gondom van h leszedtem egy mpg filmet kiírtam dvdre h megnézzem asztali lejátszóba. Kép az van de hang nincs ha berakom a dvdt a gépbe megnézem pl. bsplayerrel se kép se hang. Neroval írtam már harmadjára. Mi lehet a gond?? -
sp2-m van,legújabb chipset driver,már minden lehetőséget kipróbáltam,átkötözgettem,stb,és így se jó.Asszem az a gáz ,hogy a dvd saját memóriájából nem tölt be semmit,hanem kilép előtte.Csakhogy ez mitől van......homály. -
kössz hogy montad a Virtual dubot, isteni: 1mp alatt beolvassa és 1mp alatt kimásolja a wawot -
"amivel kiszedhetem a videókból a hangfájlt"
Nem a DVD-ről... -
dvd2avi
bár nem a hangszedés az elsődleges feladata e proginak, de eredeti, AC3-ban szedi le a hangot(illetve ami van a dvd lemezen). -
A fej koszosságát hogy ellenőrizted:D, megírtad a fejed és megnézted koszos-e?
Menj be a boltba ahol vetted, és mond hogy ezt csinálja nézzék meg, ha ott nincs hiba náluk (kétlem), akkor a winfossal de főleg a winchesterrel van a gond! -
Win XP esetén SP2 fel van rakva?
Legfrissebb driverek (leginkább alaplapi chipset) megvannak?
Esetleg még gondot okozhat az is, hogy a DVD-író (milyen típusú?) milyen beállítással (Master/Slave/Primary/Secondary) van bekötve. -
még mindig fennálló problémám,hogy a nero elkezdi írni a dvd-t,megírja a bevezetést,majd kiírja,hogy "belső cél eszköz hiba" ,és leáll.Ugyanez a helyzet a 6-os és a 7-es verziónál is.Valamint az eszköztesztelő progit sem tudja lefuttatni.
Tuti ,hogy nem a fej koszos,vagy a lemez hibás,ezeket ellenőriztem.
Mi lehet a bibi? -
Köcc! -
Virtualdub - File/Save as wave - és elmenti a hangsávot .wav kiterjesztéssel, és a videóban alkalmazott hangtömörítéssel.
Goldwave - ha nem valami túl speciális hangkódek van a videóban (AC3, DTS), akkor képes a videóból "kiszedni" a hangsávot (File/Open), amit elmentesz neked tetsző formátumban. -
Hell, tudtok olyan progit, amivel kiszedhetem a videókból a hangfájlt és lementhetem? -
Hello !
Inditáskor ezt a hibaüzenetet kapom:
Mitől lehet ? Bezárom, utánna nincs semmi probléma megy minden fagyás nélkül !
-
mágnes #5207 Sziasztok!
Az a gondom, hogy a feltört xp-s laptopom nem látja a a pendriveot. Az eszközkezelőben sárga kérdőjeles-felkiáltójeles az Egyéb eszközöknél az USB vezérlő. Azt mondja, nincsenek telepítve az illesztőprogramjai. Megpróbáltam az Illesztőprogram újratelepítése gombbal (Hardver frissítése varázsló) és a laptophoz kapott driver-es cédével, de a varázsló nem talált a cédén sem és sehol sem illesztőt. Fórumokon mindenhol azt láttam, hogy sp1 ill. sp2 kell hozzá. Letöltöttem az sp2-t, de nem engedi installálni a gép. Állítólag feltört xp-hez csak feltört sp2 jó. A pendrivehoz kapott driver-cd csak win98-hoz jó és nem engedi az xp.
Szerintetek mit tegyek?
Nagyon köszi előre is!
-
Kössz, de már találtam:
audacity + Lame mp3 -
nekem akkor szokot ilyet irni ha rosz a lemez felülete vagy piszkos a optikai megfajto feje
ha ujra irhatos a lemez akkor töröld le teljesen mert az optikai meghajto nem tud rá irni ekkor is ezt irja ki ja néha akkor is ezt irja ha mással formáztad le az ujra irhatos lemezt de ez ritka -
mp3 directcut -
Tud valaki FREE mp3 vágó progit???? -
kérdés:miért van az,hogy nero barátom elkezdi írni a dvd-t,majd a bevezetés megírása után leáll,és kiírja,hogy "belső cél eszköz hiba".Valaki válaszoljon,életbevágó.köszi -
BIOS->password check: systemre állítsd, majd a főmenüben(Main menu) Set Supervisor password.
a jelszót q...ra jegyezd meg, mert ha elfelejted, mostanában nem kell a Power On gombot nyomkodni.
csak akkor alkalmazd ezt a beállítást, ha nagyon-nagyon muszáj.
-
Tehát jelszó nélkül ne induljon el, vagy ne is jöjjön be3 a képernyő???
Az első nagyonkünnyű, a másodikat aki tudja, annak is nehéz! -
gyorgy #5199 helló mindenkinek!Segítsetek abban,hogy ha bekapcsolom a gépem akkor mielött felbutolna a Win.akkor kérjen jelszót.Ne engedje jelszó nélkül felbutolni.Windows XP prof.van,és ha lehet akkor egy kezdőnek irjátok le.Köszönettel. -
Itt. -
Tdja valaki, honnan lehetne feliratokat szerezni, mert a feliratok.hu beszart.