20838
Segítséget kérek
  • McGrady
    hátő...nemnehéz...felteszed, IE megnyit, megkeresed amit akarsz, jó megvan, jobb gomb katt, letöltés flash gettel, kijön 1 kis konzol ott beállítgatod h hova rakja stb aztán ok, és tölti kész
  • JaSoN HuNTeR #5315
    LÉGYSZI VALAKI ELTUDNÁ MAGYARÁZNI A FLASHGETEL HOGY KELL TÖLTENI???MERT NAGYON KÉNE A HELP PLS AKI TUDJA HOGY KELL VELE TÖLTENI AZ VEGYEN FEL MSNRE [email protected] légyszi!
  • Mészy
    köszönöm a segítséged!
  • Dying Soul
    VLC Player
  • Mészy
    Sziasztok!
    mkv kiterjesztésű videot mivel lehet lejátszani?
  • McGrady
    hm, out-ot asszem akkor kapunk ha total commanderrel összerakjuk a fájlokat...próbáld úgy kicsomagolni az iso-t hogy bemész a legelső fájlba total commanderrel, megnyitod, ami van benne azt kicsomagolod és úgy mennie kell :)
  • Tomicsek
    Hogy kaptad az out fájlt?
  • Kardél
    Helóka.
    Lehetséges out típusú fájlból iso-t csinálni és ha igen milyen proggal?
    THX.
  • Tomicsek
    Itt.
  • orgik
    Helló. Az asztalon az ikonban van valami hivatkozás vagy valami ilyen nyíl féle. azt hogy lehet törölni az ikonokból?
  • tobias88
    Nekemis ez van, ez mindent játszik, még a dc-s és bitcometes fájlokat is, amik félig letöltöttek!
  • Dj Faustus #5305
    A legfrisebb stabíl változattal se?
    Vagy próbáld meg a VLC-player-t.
  • ffxi
    Nem, sajna nem ment rajta.
  • Ravald
    Lenne egy kérdésem...: Az a problémám hogy az all seeing eye nem talál quake4 es szervereket Mi lehet a gond?
    - A quake4 hez le van töltve a legullabb 1.2 e patch
    -Az ase is jó mer a cod2 es szervereket megtalálja
    szóval nem tom mi tévő legyek kérlek segítsetek előre is köszi !
  • Dj Faustus #5302
    Windows Media Player
  • ffxi
    PLS!!
  • LSL
    Attól még nem lesz hangja, próbáltam...
  • HaryG
    Az #5284-esre nem tudjátok a válszt?
  • mrzed001
    Nézd meg, hogy mi az a zöld nyíl ikon, mert így nem sokat tudunk segíteni.
    Mindenesetre van egy tippem, mégpedig, hogy az órától BALra van, és VobSub (azaz a képre feliratot kitevő progi), más zöld nyíl ikon hitrelen nem jut eszenbe.
    Ha nem akarod, hogy ott legyen, akkor jobklikk rajta, és ott beállításokba, hogy ne használja (vagy a feliratot nevezd át, hogy ne találja meg)
    Moviemaker-nél meg tuti találsz jobb editáló progit mellesleg :)
    Ja, és ACE 5.93 nekem jobban bejött.
  • zakika
    ne codec packot hasznalj hanem tedd fel azt a kodeket amibe el akarod menteni
  • juventus02
    Hy az miért van ha használom a Movie maker és felvan telepítve ez Acemegacodecspack 6.03 akkor csak ugy tudok beimportálni videot a moviemakerbe hogy ugrál lent egy ilyen kis zöld nyíl az órától jobbra a tálcán és nagyon nehezen és lassan importálja be a cuccokat de ha meg letörlöm az Acemega-t akkor meg gyors de akkor viszont elmenteni nem engedi a fájlt..???
  • Tomicsek
    Azt olvastam, hogy bekéri akkor a másik lemezt, ennyit tudok mondani. Már nem emlékszem hol volt róla szó.

Itt is erről a programról van szó.
  • balcsi70
    Sziasztok.#5287-esre valaki tud választ ?
  • tobias88
    A Settlers 2-nek van hangbeállítós exe-je (asszem "sonud.exe), azt kell beállítani sound blasterre, mivel a többi hulladék!
  • ffxi
    HELP! ASF mint hangformátum mivel tudom lejácani?
  • juventus02
    már tom WinMpg video convert
  • juventus02
    nem jó hozzá
  • Tomicsek
    Ez? vagy itt?
  • juventus02
    Hy az lenne a kérdésem a "MOV" kiterjesztésű fájlt mivel lehet átalakítani ..
    "AVI"-vá vagy "wav"-vá vagy "mpeg"-é????
    please help
  • balcsi70
    Sziasztok.A N.Ghost-al csináltam mentést olyat pl.hogy 7,5Gb-t(tömöritve)ráfért egy DVD-re. Az lenne a kérdésem hogy ha már nagyobb a méret mondjuk kb 2x-ennyi akkor kiirja a felét és kér egy másik dvd-t vagy hogyan? Kössz a választ.
  • LSL
    Sziasztok.
    Problémám a következő: elővettem egy oldshcool játékot, a settlers 2őt. addig ok, hogy elindul, de ugye a hangtámogatása már nem naprakész. Tudom, hogy át kéne írnom pár rendszerfilet, de már nem emlékszem, hogy és melyiket.
    Ha valaklinek van ötlete...
  • PetruZ
    Ez tuti nem jó.
    Először is, a struct definícióját beraktad a függvénybe, onnantól kezdve az lokális lesz, más a függvényen kívül nem látja.
    Másrészt úgy emlékszem, nem tudsz struct-ot visszaadni, de struct-ra mutató pointert igen. Tehát a függvény definíciója sem jó.
    Nem vagyok C/C++ guru, de asszem' ha a struct ize... definíciót kiemeled a függvény elé, a függvényt 'ize* fug(...)'-ként definiálod, a 'mize' helyett pedig '*ize'-t használsz, akkor működni fog.

De sztem inkább abban a C topikban kérdezősködj, amit már megtaláltál, ott biztosan lesznek nálam hozzáértőbbek is.
  • HaryG
    Csőztök.Nekem az lenne a problémám hogy felraktam a Windows Media Player 11et és nem engedi, hogy képet,filmet stb.-t rakjak a médialejátszóra.Mit tegyek, hogy engedje?
  • bociub
    Valak nem tudja h kell ojat csinálni h egy fügvény bekérjen n darab számot abból jól kiszámoljon vmit majd visszatérjen egy struktúrával amit ő jól feltöltött...ráadásul h fogom én ezt a fügvényt használni ha még lesz is?

#include<stdio.h>/*téglatestes felszinszámitós fügvényes struktúravisszatéros*/

struct fug(int a,int b,int c)
    {

struct ize
    {
    int V,A; /*visszatérési értékek*/
    };
    struct ize mize;

mize.A=2*(a*b+b*c+a*c);
    mize.V=a*b*c;

return(mize);
    }

main()

{

}

MErt ez hibát dob ki de sztem jó...:( Előre is thx
  • Dying Soul
    Nero szar, ez van.
    [Hasonló hibái vannak]

www.burn4free.com/
  • Tomicsek
    Próbáld ezzel ImgBurn.
  • McGrady
    kurvaszáját a buzi neronak...ki akartam írni egy dvd képet, erre kiírja ez a pöcs hogy unspecified recorder error....kidobja a fost, persze sikerült elbasznia a dvdt....miafaszombaja van?
    [sry]
  • tobias88
    úú, köcc
  • Dj Faustus #5278
    A kereső mindig nagyon hasznos!
    Outlook Express
    Outlook
    [url=http://www.interware.hu/document/200510/Levelezo_beallitasok_OE.pdf&letoltes]Outlook Express #2[/url]
    [url=http://www.interware.hu/document/200510/Levelezo_beallitasok_MO.pdf&letoltes]Outlook #2[/url]
  • tobias88
    Az outlokot hogy kell beállítani: a Pop3-at és a servert???