20838
Segítséget kérek
  • Tomicsek
    IsoBusterrel kifejted. Itt.
  • ffxi
    De nincs ilyen bút CD-m:(
  • Paranoia
    Letöltötem 1 DVDt.kitömörítem,yxxxyx.img lett.MIvel tudom ezt lejáccani?mert az alkohol,deamon tools nem támogatja a.img-t:S.
    Neroba írjamki dvdre...Anélkül belese tok nézni?
  • lck #5393
    Ha van Hiren's Boot CD-d, próbáld meg a Recovery Tools -ban lévő DiyDataRecovery Diskpatch 2.1.100 - progit. A multkor nekem egy full üresnek látott partíciót hozott vissza 100 %-osan.
    Ellenőrzés után felsorolja hogy milyen fájlrendszerre tippel a winyón, te pedig kiválasztod ami volt. - ( Más recovery proginak lépése sem volt rá.)
  • ffxi
    Istenem nagyon sokkos állapotban vok léccí segícsetek!!!!! Az 1 hónapos 250GB-os IDESamsung-om egyszerűen RAW-nak látja az XP és minden adat 0. Partiotion Magic pedig dinamic disk-ként látja DOS-szos bútoláskor. Szóval értitek, léccí HELP mert közel 100GB adat van rajta abból 20GB élet-halál kérdés. Kérem mindenkit, hogy próbáljon kihúzni ebből a szarból. Most levegőt nem tudok venni rendesen, nem hogy gondolkodni hirtelen mi a teendő.
  • Dj Faustus #5391
    Illetve ha az erősítőn van SPDIF bemenet, akkor használd azt (a digitális átvitel kicsit zajmentesebb, mint az analóg).
  • Dj Faustus #5390
    "az miért van, ha a hangfalból csettegő hangot hallok"
    Ha az erősítőhöz, hangdobozhoz, számítógéphez közel van valami elektromágnese teret keltő eszköz (mobiltelefon, CB-rádió, ventillátor, stb), az okozhatja. Esetleg kontakthibás kapcsolók, belsőégésű motor gyújtása...

De lehet a számítógép is. A különböző eszközök "beleszólnak" a hangkártya analóg áramköreibe.
    Amit tehetsz ellene:
    * Húzd le a CD/DVD-meghajtót a hangkártyával összekötő vékony vezetéket.
    * Vedd le a Line-In (Vonalbemenet), Microphone (Mikrofon), Aux, stb csatornák hangját. Csak a megfelelő csatornák (Hangerő, Hanghullám, SW, Wave, Master, stb...) szóljanak, a többit némítsd el.
    * Ha lehetéges, a hangkártyát tedd minél távolabb a tápegységtől, procitól, videókártyától.
  • tobias88
    az miért van, ha a hangfalból csettegő hangot hallok, pontosan másodpercenként 1et! ez csak ma jött be!
  • mrzed001
    Az url címét valahonnan tudnod kell, végülis valahogy elkezded a letöltést :)
    A legtöbb letöltésvezérlő pölö beépül az IE-be, és ha valamit IE le szeretne tölteni akkor a letöltés vezérlő jön be és tölti le.
    Párnak (pl: netants) pedig olyan képességei is vannak, hogy megadsz neki egy html-t, vagy url-t, és ő szépen feldobja neked, hogy itt ezt meg ezt találtam, mi kell belőle.

Olyan egyébként megesik, hogy szar egy oldal és a francért nem akar a file vége lejönni, de ez ritka
  • tobias88
    igen, de multkor a getright nem töltötte tovább!
    ja, és letöltésvezérlőbe hogy teszem be, ha nem tudom az url címét??
  • mrzed001
    ekkorát csakis letöltésvezérlővel szabad, abból meg mint égen a csillag: flashget, netvampire, netants (kedvencem), ....
  • tobias88
    Ha töltök le pl egy 500mb-s fájlt webcímről, és van hogy megáll, azt mivel töltsem, hogy tudjam folytatni, ha mondjuk lejött 499mb????
  • Dj Faustus #5384
    "Melyik progival lehet .iso fájlokat megbabrálni?Hozzá tenni,elvenni stb."
    Isobuster?
  • tobias88
    de az ip-m csak az enyim, azt nem használja senki, max az befolyásolja, ha megszakadt egy letöltés?
  • Paranoia
    hi
    Melyik progival lehet .iso fájlokat megbabrálni?Hozzá tenni,elvenni stb.
    köce
  • zakika
    mert egyszerre egy IProl csak egy letoltes mehet
  • tobias88
    ok ez egyszer kijött, de most már nem jön ki!
  • tobias88
    Inkább az érettségi fórumba kellett volna írni vagy a matekfórumba!
  • zakika
    ha megnyitod latsz egy free gombot (mert gondolom nem fizettel elo). erre katt. utana visszaszamol (hacsak nem tolt valaki az IPdrol) es kijon egy max 3 betus kod, amit ha beirsz indulhat a download :)
  • tobias88
    segítsetek márlégyszi, hogy kell tölteni a RapidShare-ről, mert ha hivatkozás mentésre megyek, 1 mp alatt befuccsol, ha megnyitom, akkor nem látok downloadot!!
  • BoSA
    Helló, lenne egy kérdésem. Ha van hét számjegy 1,2,3,4,2,3,5 ebből hány ötjegyű számot lehet csinálni? Nem tudom kiszámolni hogy a két ismétlődő szémjegy mennyivel csökkenti a lehetséges számok számát.
  • tomo
    http://lathatatlanito.fw.hu/
  • [Jakuza]
    Gondolom volt ott egy inf file is :P
    Ilyenkor nem art jobb klikk azon az inf fajlon a bongeszoben es telepites.
  • swabo
    ohhh, thank you_all!!!

igaz az a Matroska Splitter Directshow Filter nem műxik, vagy is lejött valami .ax kiterjesztésü fájl amit szintén nem tok megnyitni, de ez már egy másik kérdés...
  • Dj Faustus #5372
    A Matroska egy container formátum, kb olyan mint az ogg (az ogg nem azonos az ogg vorbis-szal, ami hangtömörítés!!!). A tömörítő kódek ennél fogva lehet más is.
    Matroska Splitter Directshow Filter --> Ez kell neked, vagy alternatív lejátszó (VLC Media Player, MPlayer).
  • PetruZ
    A ZP az DirectShow player, nincs saját kodek-gyűjteménye (mint a VLC-nek, vagy az mplayer-nek), tehát az mkv-t is csak akkor nyitja meg, ha a benne lévő stream-ekhez van kodek telepítve a gépre.
  • biomage
    én a zoom players ajánlom
    klick
  • Tomicsek
    VLC player
  • swabo
    Nem tudjátok hogy a Matroska fájlokat (.mkv) mivel tom lejátszani ?
    valami videó fájl annyit tudok, de hogy mivel játszam le az nem tudom.
    A JetAudio-t már próbáltam de az nekem nem indult el:(

plz help
  • mrzed001
    Még egy ilyen elrejtő progit sem láttam, bár így hitrelen bleegondolva elég egyszerű leprogramozni, szóval biztos van. Try Google
  • Dj Faustus #5366
    Nem tudom mire ez a destruktív hozzáállás.
    Mindenki volt "kezdő" és nem mindenki ismerheti a "nem-kezdők" által használt szolgáltatásokat.
    Bár az igaz, hogy azért kérdezni (például hogy mit is akar az ember feltölteni)/keresni tudni kell; illetve ha valaki egy témában kérdez, akkor azért az alapokkal érdemes tisztában lennie (ami bizony sok utánaolvasással jár).
  • gordonmail
    LoL
  • Dj Faustus #5364
    "sziasztok, ért itt valaki a webre való feltöltéshez???????????????????????"
    Mit akarsz feltölteni?
    Képet? http://www.kepfeltoltes.hu
    Weboldalt? illetve
    Egyéb állományokat?
  • Sland
    Köszönöm!
  • Tomicsek
    A ConvertXtoDVD össze tudja konvertálni, de 3.6 GB Avi nem megy rá egy DVD-re.
    Kettőre. Itt.. itt.
  • Sland
    sorry, én is ide tartoznék?
  • gordonmail
    LoL DE olyan looser kérdések vannak vazeg, ez már fáj.. aszionya' az egyik, melyik gombot kell megnyomni a másik meg hogy hogy kell netezni LoL (leegyszerűsítve) Ilyen kérdésre már tényleg nem lehet választ adni, mert ha ide bebírtad magad Regizni, akkor ilyen looser kérdésekre temagad is választ tudsz adni, csak kicsit gondolkodni kell(ene)! Csak gondolj bele, mennyi fog, ne félj....:Ð
  • pedestrian
    Kellene nyitni egy "Segítséget adok" topikot is. Ott talán nem csak kérdések lennének.
  • Sland
    Hi!

Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudok 21db összesen 3.6 giga AVI fájlt egy dvdre kiírni, hogy olvassa azt az asztali dvd lejátszóm ami nem tud divixet/xvidet mittomén, mit :) MIbe kell konvertálni hogy a 4 és fél gigás dvdre kiférjen? vagy hogy konvertálljak? vagy mi legyen?
    Légyszi segítsen valaki!
  • Tomicsek
    Biztos van olyan.