20838
Segítséget kérek
  • bauer15
    megvan hogyan tudok részekre bontani számokat?
    mondjuk csak 20 mp legyen a számbol
  • bauer15
    thx
  • tomo
    winamp, diskwriter output plugin
  • bauer15
    mivel tudom átkonvertálni az mp3-at mienn progi?
  • tobias88
    start/beállítások/vezérlőpult/hangok és audióeszközök
    itt hangok fül és itt keresd ki a windows indítása fület és tallózás
    (csak wav formátumot vesz be)
  • bauer15
    ez most kinek ment mert nekem sűrgősen kéne a válasz
  • lck #5430
    A hatos nero audiocd írási ( konvertálási ) képességeivel a büdös életben soha nem volt gond.
  • bauer15

CSá hogyan lehet beállítani hogy bekapcsoláskor pl. egy dalrészlet szoljon vagy valami zene?
  • tomo
    na hagyd mar abba a hulyeseget.
    nyugodj meg ki bir csomagolni egy mp3 at egy nero es meg birja irni, mar ezer eve...
  • arsene
    jah, meglehet. azonban be kell látni, hogy a Nero egy burning program, így minden más, ami bele lett építve, eléggé silány minőség. írni tud mindent, az fix, de ennyi. célszerű minden feladatot az arra kihegyezett eszközzel végrehajtani és akkor jó is lesz. a svájcibicska módszer nem működik a PC-n sem.
  • saitek
    Nálam a Nero átkonvertálja az mp3-at, ha az AudioCD írást választom...
    Már írtam vele jópár cd-t és még mindig jó volt.
  • arsene
    nah, kezdjük az elején.
    az mp3 nem audio, hanem adat. vagy átkonvertálod az mp3-at wav-ba és úgy audioCD, vagy pedig simán adatCD írás.
    konvertálásra ajánlom az Acoustica MP3 to wave nevű programot, de winamp is megcsinálja, a megfelelő plug-in segítségével.
  • tomo
    en inkabb arra gyanakszom, hogy a pioneer irod nem szereti azt a lemezt amire irsz. ez is hardverhiba kategoria.
    de peobald meg a 6os nerot is.

meg esetleg egy par RW lemezt.
  • mochee
    Ja, elfelejtettem a kérdésedre válaszolni:
    lejátszottam discmanben - szar volt
    lejátszottam pioneerben a gépen - szar volt.
  • mochee
    Most mindenesetre ujrarakom a windowst mer már nem tűnik túl stabilnak, és akkor megpróbálom ujra.
    Viszont hogy hardware lenne, abban kételkednék mivel 1-2 hónapos csak a pioneer 110D íróm és az előző régi pioneer íróm is ezt csinálta csak akkor nem akartam audiot irni ennyire vészesen.
    Különben régen jókat tudtam irni, lehet hogy nero 6-tal jó lenne?
  • tomo
    es min probaltad lejatszani?
    probald meghallgatni a pioneeren irodon az elekeszult audio cdt. ott sztem nem fog pattogni.
    2. ehez a hibahoz a neronak semmi koze, ez hardware problema.
  • mochee
    Kipróbáltam egy ilyen programot: Ashampoo BurnYa! Audio.
    Ez el sem kezdte az írást, valami errort irt ki, de legalább nem cseszte el a cdmet.
  • mochee
    úgy írtam, alapból mindig ugy irok audiot.
  • lck #5418
    Próbáld a lehető leg lassúbb sebességgel írni.
  • mochee
    Szaiasztok!
    Van egy gondom: nem tudok audio cd-t irni sehogyan sem. (a gépen levő mp3 fájlokból szeretnék egy jó audio cd-t irni). Ha Nero-t használok, akkor a végeredmény mindig hibás lesz, vagyis "pattog", kis akadások lesznek benne, vagy nemtom mi a legjobb szó rá.
    Ajánlották erre a JetAudio-t, de most próbálkoztam vele, és két Phillips lemezt dobhattam ki a rákba, mer az meg egy idő után leállt és nem csinált semmit, mintha megfagyott volna.
    Szóval tud valaki egy működő módszert, mer már kezdek bekattanni, annyi cd-t elb@sztam így...

Az íróm Pioneer 110D, és most jelenleg Phillips lemezeket használok, de szerintem egyik sem hibás.
  • öregharcsa
    vezérlőpult-felhasználói fiókok...töröld ki a netpassport fiókot(vagy ami nem kell oda).....
    az szokta csinálni telepítés után....

remélem jóra válaszoltam.....
    ha nemaz akkor bocsesz....de én úgy értelmeztem hogy egy + fiokot hozott neked létre és ezáltal be kell jelentkezned a kis ikonnal...
  • Blasta
    Sziasztok!

ANno már valaki segített nekem ezügyben, de most újra ez a problémám van és elfelejtettem sajna.

Szal azt kutatom, hogyan tudom az XP bejelentkező képernyőjét kikapcsolni.
    Egyetlen USER van a gépen, mégis ecer csak -nem én állítottam be- bejelentkeő képernyőt rakott ki és kattintani kell a kis ikonra. Nem értem miért van ez de tudom, hogy registriből ki lehet kapcsolni, csak elfelejtettem hol.
    Plz HELP, köszi!
  • tomo
    gimp.org
  • tobias88
    a mobil volt a hibás
  • Tomicsek
    http://konvert.atw.hu/ Virtualdud? A videoknál van bemutató.
  • gabyy
    Tud valaki olyan oldalt vagy valami jó és mégis egyszerű kezelhetőségű videóvágóprogramot????LÉCCI SEGÍTSETEK MERT 1 HETE SZENVEDEK MÁR:( :(
  • mrzed001
    Minőségről egy szó sem esett a kérdésedben.
    Az Ifran View-ban nem romlik (annyira).
  • jbal
    paintben romlik a minőség
  • mrzed001
    Paint? Ifran View?
  • jbal
    vki nem tud olyan progit ahol pl. egy képet szét lehet hhúzni 100x25-re?
  • gordonmail
    Valaki nemtudna nekem Windows-os hálózatokról digitális Formátumban lévő könyvet vagy Dokumentumot adni, esetleg Linket
    Az Információban fontos szerepet játszana nekem a Wireless LAN-hálózat, A Server/beállítás információk.
  • arsene
    ultraISO-val meg tudod nézni a tartalmát, ki is tudod belőle csomagolni és felírni is lehet vele. az *.img-n kívül számtalan más formátumot ismer, így ha találkozol még image-fájlokkal(alkohol, stb.), ez gyönyörűen kezel mindent.
  • mrzed001
    Nem, sőt. Az egyik meg pláne elég profi embörke, nem is elösször használta ... csak most nem jött össze neki, talán 120 GB-nyi adata bánta.
  • lck #5403
    "csak egy kicsit átméretezem a partíciókat vele" felkiáltással nullára leszanáltak - amatőrök voltak.
  • mrzed001
    Hát, aki már partition magic-re fanyarodik az már elég elvetemült ember :))
    Láttam már nem egy olyan vincsit amit "csak egy kicsit átméretezem a partíciókat vele" felkiáltással nullára leszanáltak úgy, hogy még az AR sem volt képes állítólag visszahozni róla az anyagot.
    Szóval részemről kerülöm mindenféle partícióátbuheráló használatát :P
  • lck #5401
    Pl. nekem 8.1 ben a Partition Magic és Acronis True Image is korrektebbül működik. Az egeremet is jobban kezeli.
  • mrzed001
    A 7.7-est teszteltem, azért merem ajánlani (előtte az 5-öst)
    8.1-et még nem teszteltem, addig pedig nem ajánlom (főleg ha a 7.7-es is teljesen megfelelő a feladatra)
  • lck #5399
    De miért a 7.7-est ajánlod ? Van már 8.1 is ( jobb )
  • mrzed001
    Nekem a Hiren's BootCD-ről az AR (Advanced Partition Recovery talán) hozott vissza egy 200-as maxtort a nulláról.
    Ezek a toolok bitről bitre végigmennek a wincsin adatot keresve
    Use Google az első találat nyerőnek tűnik (orosz oldalak közelébe se menj :))
  • lck #5397
    Innen letöltheted: http://www.verzend.be/v/8950528/HBCD81_www.9down.com_.rar.html
    Az iso fájlt írd cd-re lemezkép kiírással. Ez egy bootolható cd-t készít rengeteg hasznos programmal.