20838
Segítséget kérek
-
sziasztok, én csak annyit kérdeznék, h van egy AMD Athlon XP, 2000 MHz (12 x 167) 2400+ procim, és h ennek mennyi lenne az optimális hőfoka, ill. mekkora hőfok után indúl újra a windows! (most 66-67fokos ami sztem borzasztó magas) lehet kicsit off voltam, de azért válaszotokat előre is köszönöm
-
már arra is gondolok, hogy hátha kódokat futtatnak a gépemen és nem is tudok rola. és semmi nem ismeri fel miért is ismerné, jól meg vannak azok irva! -
Köszi letöltöttem a dirktX9-et de sajnos nem oldotta meg a problémát. Még mindig ujraindul a GoogleEart futtatásánál. Registry tisztitót is és minden lehetségest futtattam már de semmi eredmény.. :( valószinü ujra kell telepitenem a windowst ez már máshogy nem áll helyre azt hiszem..
-
Helló!
Az előbb beirt anti virus teszt a Dr Web Antivirus vs. Kaspersky topikban van.
-
Ide is leirom a gondomat, hátha innen gyorsabban jön a " segitség ".
Sziasztok Mindenkinek!
Az alul beirt antivirus tesztre az ingyenes avast-om meg sem nyikkant egyik pontnál sem. A legfrissebb adatbázis frissités volt rajta és maxra beállitva.
Kezdek aggódni. Eddig meg voltam vele elégedve, de most már kétségeim vannak.
Tudnátok olyan virusirtó alkalmazást ajánlani, amelyik ingyenes, nem lassitja le a gépet, és a virus adatbázis frissitéséhez nem kell internet, tehát egy netes gépről le tudom azt tölteni, pen drive-on hazavinni, és a gépre installálni?
Most jelenleg gondolkozom az AVG és a BitDefender ingyenes programjai között, nem tudom melyiket válasszam. Szerintetek?
Előre is köszi a segitséget. -
Charisma #5511 Köszönöm. Flv-be nagyszerűen konvertál, de visszafele már nem.
Hibaüzenet:
The encoding of your video file has failed.
This can be caused by a not supported combination of parameters or by a not supported video codec.
Mit lehet ezzel kezdeni?
-
Hát, elsőnek talán nézd meg pölö Total Commanderrel, hogy melyik alkönyvtár mérete nőtt meg (vagy eleve nagy) a drive-on. Ja, és persze állítsd be, hogy a rejtett alkönyvtárakat is lássa, ott is vannak nagy helyfoglalók.
Ha ezzel megvagy meg tudjuk pontosan mondani, hogy mi tette tele a C-d, és hogy lehet a helyet felszabadítani -
Szintén ugyan ez a helyzet, de én még nem jöttem rá mitől. Az éngépemen megy rendesen, másik, régebbi gépen lefagy / újraindul. Hibaüzenet, egyéb figyelmeztetés nélkül. -
"Segítsetek plz! Vmi eszi a C-n a szabad helyet! Pedig semmit nem töltök oda."
1. Sajátgépen dupla bal klikk/C meghajtón jobb klikk/Tulajdonságok menüpont/Lemezkarbantartó gomb
2. Böngészők gyorsítótárának ürítése:
Firefox esetén Tools/Options/Privacy/Cache/Clear Cache now
Opera esetén: Tools/Preferences/Advanced/History
IE esetén: Eszközök/Internetbeállítások/Általános fül/Fájlok törlése
3. C:\Documents and Settings\neved\Local Settings\Temp könyvtár tartalmának ürítése
4. Esetleg használsz valami filemegosztó programot (DC++, Emule)? Azoknak is van incomplete könyvtára - ha nem más meghajtóra irányítod át.
Vagy van egy CCleaner nevű program ezzel állítólag elég rendesen lehet takarítani - csak óvatosan (mert ez tud a regisztrációs adatbázisban, meg sok más egyéb helyen is törölni)! ;) -
Riva FLV Encoder -
Charisma #5506 Bocsánat, előbb írtam, mint gondolkodtam, lejátszást megoldottam (Wimpy flv player), a konvertálás viszont még mindig nagy probléma. Aki tud, légyszi segítsen benne. Köszönöm! -
Charisma #5505 Sziasztok! Mivel tudnék .flv kiterjesztésű videót lejátszani? Valami lehetúleg egyszerú lejátszó lenne jó, vagy bármi program, ami tudja konvertálni.
Nagyon köszönöm a segítséget! -
Segítsetek plz! Vmi eszi a C-n a szabad helyet! Pedig semmit nem töltök oda. -
Vagy innen. -
"A direktX azonban nem tudom hogy áll. Azt hol tudom frissiteni?"
Mondjuk innen.
-
De azz a helyzet hogy az elmult 1 évben hiba nélkül müködött minden, emiatt gyanakszom arra hogy valami elállitott valamit valahol. Az OpenOffice diavetitésnél is ezt csinálja. De rájöttem, hogy a MS PowerPointnál meg nem! Na ez mi lehet.?... -
van olyan nem tul nagy játékom is aminél szintén jelentkezik de csak ha fullscreenre rakom -
nem tuningoltam. rendszeresen frissitem minden téren. A direktX azonban nem tudom hogy áll. Azt hol tudom frissiteni?
-
Tuningoltad valamilyen szoftverrel a videókártyát?
Legfrissebb driverek/DirectX van feltéve?
Rendszeresen frissített vírus-/spyware-irtó/tűzfal van a gépen?
Minden operációs-rendszer frissítés (Windows Update) fel van telepítve? -
Sziasztok. Lehet ,hogy nem ide kéne írnom,de talán tud valaki ötletet adni.
A GoogleEarth indításakor,ahogy elkezdek ráközeliteni a földre a számitógépem ujraindul. De ez a jelenség a a microsoftos Power point diavetitéseknél is rendre jelentkezik sajnos. Mi lehet ennek az oka, A windows melyik beállitását kell megkeresni? Régen tök jól müködött minden, de lehet hogy néhány uj program feltelepitése átállitott valamit a videokártyán? Hogyan javitsam ki ezt a problémát hogy ne kelljen ujratelepiteni a windowst, Köszi! ... -
Van ami zip-ben , van ami exe-ben van.
Feltelepíted az exe-t, és megkapod a stílus .zip-et.
(Ajánlott pl a Nod-ot kikapcsolni addig, mert letilt ezt-azt, és akkor nem tudod felrakni.) -
Jópár biosban láttam, hogy nemcsak meg kell adni, hogy floppy nincs, de még le is kellett tiltani egy totál más helyen mint eszközt is.
Ha ennek ellenére talál a win-ed, akkor agyament. Mindenesetre ott is letilthatod ... -
Hat ha aranylag ertenel hozza, akkor siman letiltanad benne a floppyt. :P -
Aránylag értek hozzá! Letiltottam már minden floppys cuccot de a windows még mindig kirakja, hogy van A:/ meghajtó! Amikor leállítom a gépet akkor mindig ócska hibaüziket ír ki a meghajtóról. -
ez a biosodtól függ! nem igen ajánlom, hogy belemenj, mert nagy károkat tudsz okozni! -
Hali! A Bios-ban hogyan lehet letiltani az A:/ meghajtót? Mert nincs hajlékonylemez meghajtóm. -
Sőt, SHIFT + (bal)ALT + ENTER -re az összes könyvtár méretét, szóval pölö bemész C főkönyvtárba, aztán usgyi és már látod is mi eszi meg a helyet.
IE esetén ez a "C:\Documents and Settings\USERNÉV\Local Settings\Temporary Internet Files" alkönyvtár -
tomo #5489 hát, ha van egy total commandered pl. akkor ott a konyvtarakon "space" billentyut nyomva kiirja a konyvtar méretét. -
Ezek szerintem az ideiglenes fájlok lesznek. FF-nél nem tudom, hová kerülnek, IE-nél az Internet beállításoknál lehet szabályozni a max. lefoglalható tárméretet, meg ilyesmiket. Az FF egyébként előre tölt, az IE nem csinál ilyet.
-
Hali !
Szükségem lenne egy kis segítségre!
Már régebben feltűnt, hogy hiába van viszonylag kevés dolog a gépemen, rendre megtellik a vinyóm...
Eddig is olyasmire gyanakodtam, hogy a letöltéseket a Firefox, vagy valami berakja vagy elmenti valami külön könyvtárba is . ( Persze lehet hülyeséget mondok:)))))
Ma pl letöltöttem egy versenypályát autósjátkhoz, de nem volt jó ezért kidobtam, és a szemetesből is azonnal kiürítettem.
Ám most este eszembe jutott miért nem akart működni , gondoltam letöltöm újra.
Ekkor jött a meglepetés , a letöltés nem volt egy tized másodperc sem, tehát az valahol ott volt-maradt a törlés után is a gépemen !!
Így szokta letölteni pl. azokat a dolgokat is amit először csak megnyitok majd utána le is töltömmentem...
De pl azt is észrevettem, hogy ha nézek valamit a Google videon, akkor azután is tölt valamit, miután már kiléptem az oldalról is !
Mi okozhatja ezt , illetve van-e valami progi amivel jól átekinthetően megnézhetem , hogy mi, hol , mennyi helyet foglal a vinyómon ?
THX ;) -
moon21 #5486 ThemeXP-ről nekem mindig .exe-t akar leszedni.
ti hogy töltötök onnan? -
Csak képernyőkímélőt találtam
Persze csinálhatsz magad is spécit, leírás ITT
Mázlid van, találtam egyet CTU -
De, vagyunk páran akik értik, csak én speciel még sehol sem láttam -
tomo #5483 szerintem rajtad kivul senki nem erti, hogy mi a francot akarsz -
honnan tudok leszedni olyan téma félét hogy amikor bekapcsolom és kéri felhasználónevet meg kódot akkor pl. legyen Ctu-s?????
segítsetek kösz -
a windowblinds egy olyan program amibe különböző "bőröket" témákat ikonokat stb pakolhatsz és ezzel átalakítod a winfos kinézetét az alpjától kezdve....röviden ennyi.....
itt megnézheted...
ITT!!! -
az előző kérdésem még mindig él de mi az a Windows Blinds -
honnan tudok leszedni olyan téma félét hogy amikor bekapcsolom és kéri felhasználónevet meg kódot akkor pl. legyen Ctu-s?????
segítsetek kösz
-
duwy #5478 Csináltam egy rendszer-visszaállítást, és így megoldódott a probléma. (Remélem nem csak ideiglenesen) -
Ez egy vírus, nekem is volt pár! Szerencséd, hogy csak a mentések, nekem ráment az összes exe fájra!