20838
Segítséget kérek
  • tobias88
    hát ez nekem kínai, nem értek a lovakhoz,
    Miaza nyílt rendszerű titkosítás, van másik neve (angolul jobban tudom)
  • Roll
    Remélem valaki tud nekem segíteni, a következő két kérdés megválaszolásában.
    Nyílt rendszerű titkosításról van szó.

1. Honnan lehet tudni, hogy a nyílt kulcs azé, akinek mondja magát? (nem lehet vele kommunikálni) Állítólag 2 megoldás van, egyiket megtaláltam már, mégpedig a pgp kulcs szervert.

2. Titkos kulcs tárolható-e olyan gépen, amiben hálókártya van?

Légyszi aki tud segítsen, mert sehol se találom neten a megoldást, pedig nagyon kéne. Előre is köszi!
  • bo1nyo3
    Akkor most mi is legyen?

Egyébként, ha szeretnék ilyen diasót készíteni, annak mi a menete? Ahhoz is kell valamilyen ketyere, vagy progi? Vagy: lementem a képek mappába, és onnan hogyan tovább?

Ti kenitek-vágjátok, de én? :((( Remélem nem intetek be nekem ezek után? :))))
  • bo1nyo3
    Bocsi Tőled is kedves Faustus! Mint írtam, én kérdeztem nagyon bénán!
  • mrzed001
    csak egy kis szakmai vita :))
  • bo1nyo3
    Neharagudjatok, biztosan én vagyok a hunyó, lehet én adtam fel rosszul a kérdést, mit is akarok. :(
    Valszeg így a jó, amit Babylon ír, (hogy én mit is akarok :)))) powerpoint diasó konvertálását akarom tudni, nem egy kép konvertálását. Azért írtam az elején, hogy abszolut kezdő vagyok.
    Szóval kapok ilyen diasót, és annak a kiterjesztését szeretném megváltoztatni.
    Bocs a kavarásért.
    Ez okozta a zavart.
    De szerintem én így nem fogom tudni, mivel nekem ezek a kifejezések, amiket írtatok nagyon albánul vannak.
    De azért megpróbálhatjuk!
  • mrzed001
    Vagy volt olyan kimenete a Paint Shop Pro-nak valamikor valaha, ami PPS kiterjesztést kapott ... egyik se kizárható
  • tomo
    akkor hibas az extension browser.
  • mrzed001
    Talán mert egy extension browser ezt is kiadta a pps-re (gondolom nem véletlenül), és mivel kép konvertálásáról írt a kérdező (nem powerpoint diasó konvertálásáról) tán azért
  • Dj Faustus #5547
    De egyébként mind a PPS-t, mind a PPT-t, mind a PSP-t ismeri az xnview nevű ingyenes képnéző program. Ha a Powerpointhoz nem lenne JPEG (JPG) grafikus filter felrakva, akkor XnView segítségével elvileg át lehet konvertálni...
  • Dj Faustus #5546
    "en nem tudom , miert keveritek ide a paint shop prot, mert annak a speci formatumanak a kiterjesztese PSP es nem PPS ."
    Én aztán nem kavartam... A kavarás okozója az alábbi post küldője:
    "Ha a PPS = PowerPoint Slide Show, akkor átnevezed PPT-re, megnyitja a Powerpoint, és ott mentés másként, és lent kiválasztod, hogy JPG (egy alkönyvtárba beletesz az összes diáról 1 képet)
    Ha eleve egy dián csak egy kép van, akkor azon jobbklikk, mentés képként és kész

Ha a pps = Paint Shop Pro image, akkor Ifran View"
  • tomo
    en nem tudom , miert keveritek ide a paint shop prot, mert annak a speci formatumanak a kiterjesztese PSP es nem PPS .

a filext.com ot erdemes felkeresni azugyben , hogy mi hasznalja az adott kiterjesztest.
    http://www.filext.com/detaillist.php?extdetail=pps&Search=Search
  • Dj Faustus #5544
    Az Irfanview egy ingyenes képnézegető program, rengeteg fileformátumot ismer.
    Innen töltheted le, és innen tölthetsz hozzá le kiegészítéseket (hogy a Paint Shop Pro file-t is meg tudd vele nyitni szükséged lesz rá).
    Letöltöd, majd telepíted az Irfanview-t; majd letöltöd/telepíted a kiegészítést, és máris meg tudod nyitni a Paint Shop Pro állományokat - ha szerencséd van.
  • bo1nyo3
    Köszönöm, sikerült!
    Viszont nem boldogulok a PPS kiterjesztésű képfájlokkall.
    Bekerültem a Powerpointba,- mentés másként - egy képet berakott, igen de nem jelentek meg a kiterjesztések, egyáltalán : pl. jpg.

Ezt meg egyáltalán nem értem :
    Ha a pps = Paint Shop Pro image, akkor Ifran View hogyan?
    Kérlek a kályhától légyszi. Üdv.
  • Dj Faustus #5542
    Ha az Internet zóna biztonsági szintjét alapértelmezettre, vagyis közepesre állítod (Eszközök/Internetbeállítások menüpont/Biztonság fűl/Internet rész/Alapértelmezett gomb, vagy a csúszkát közepesre állítod), illetve az Adatvédelmet (Eszközök/Internetbeállítások menüpont/Adatvédelem fül - csúszka közepes szinten) is közepesre; akkor jó lesz.
  • bo1nyo3
    Szervusz!
    Magyarul, ha a csúszkát a közepesre állítom, úgy rendben lesz, ugye?
  • bo1nyo3
    Köszi, közben míg ezt megkaptam, mástól is megkérdeztem. Neked is köszi, köszi és cupp..
  • bo1nyo3
    Köszönöm, remélem sikerülni fog!:) nagyon kezdő vagyok.

Még lenne 2 kérdésem
    1. Ha ezt írja ki a rendszer,
    JavaScript és cookiek engedélyezve kell legyenek az összes böngészőben - hol tudom ezt beállíteni?
    2. nem tudtam beállítani a roxirádiót online, azt írta ki, hogy katt. a vezérlőre. Egyszerűnek tűnik, de hülye vagyok, mire kell kattolnom?

Mégegyszer nagyon-nagyon köszi.
  • Dj Faustus #5538
    Szóval ebben az esetben duplán kell kattintanod a "Hallgasd Online!" feliraton.
  • Dj Faustus #5537
    "Ezen kívül még: egy bizonyos oldalak megnyitásánál most pl. a roxi rádió online elindításánál azt kéri, hogy katt. a vezérlőre."
    Az ok: a Microsoft-ot beperelte a kaliforniai egyetem és az Eolas technologies, mert a böngészőben alkalmazott technológia az ő találmányuk. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy az IE Flash animációkat, videókat, hangokat tudjon lejátszani, Java alkalmazásokat tudjon futtatni.

Az eredmény végül is az lett, hogy az ilyen beágyazott objektumokra rá kell kattintani (ha fölviszed egy ilyen objektum felé az egered, akkor megjelenik ez a ronda felírat - nos akkor kattints).
  • Dj Faustus #5536
    Beírtam a Google keresőbe: javascript engedélyezés ie - és a második találatnak ezt találtam:
    A böngésző beállításában a JavaScript és a Cookie használatát engedélyezni kell.

A JavaScript és a Cookie beállítás megtehető a böngésző menüjében.

Magyar Internet Explorer esetén:

Eszközök - Internetbeállítások - Biztonság - Egyéni szint - Parancsfájlkezelés - Active Scripting: Engedélyezés-t kell bejelölni, valamint Eszközök - Internetbeállítások - Adatvédelem: Az összes cookie blokkolása beállítás nem lehet kiválasztva.

Angol Internet Explorer esetén:

Tools - Internet Options - Security - Custom level - Scripting - Active Scripting: Enabled-et kell bejelölni, valamint Tools - Internet Options - Privacy: a Block All Cookies beállítás nem lehet kiválasztva.

Mozilla böngészőt használók számára a minimálisan szükséges verzió az 1.4. A JavaScript engedélyezés megtehető a Tools - Options - Web Features menüben, a Cookie engedélyezés pedig a Tools - Options - Privacy - Cookies pontban.
  • bo1nyo3
    Köszi, ki fogom próbálni! (kezdő vagyok)

Még két kérdésem lenne még:
    -Hol tudom engedélyezni a JavaScriptet és a cookiek-at a böngészőben?
    Ez eddig nem volt problémám, de most egy hirdetési oldalon ezt írta ki nekem.
    Összefügghet azzal, hogy új vírusirtó progim van, tsecure?

- Ezen kívül még: egy bizonyos oldalak megnyitásánál most pl. a roxi rádió online elindításánál azt kéri, hogy katt. a vezérlőre. Ez egyszerű nagyon, én még sem tudom, mi a vezérlő. . :( Ezzel a problémával is csak mostanában találkoztam.
    Köszönöm nagyon előre is.

• mrzed001
    Ha a PPS = PowerPoint Slide Show, akkor átnevezed PPT-re, megnyitja a Powerpoint, és ott mentés másként, és lent kiválasztod, hogy JPG (egy alkönyvtárba beletesz az összes diáról 1 képet)
    Ha eleve egy dián csak egy kép van, akkor azon jobbklikk, mentés képként és kész

Ha a pps = Paint Shop Pro image, akkor Ifran View
  • psrman
    Sziasztok,feltelepitettem EVEREST-tet,de elég magas hömérségletet mutat.CPU/66-68-fok/alaplap/47-fok/.[celeron 2666-d330 proci-asrock P4VM800 alaplap]Mi a véleményetek jo még ez ,vagy hütési probléma van.Vagy a everest ir ki hibás értéket.
  • bo1nyo3
    Még van valami. Hogyan tudom a pps kiterjesztésű képeket jpg-re változtatni?

Köszönöm mégegyszer.
  • bo1nyo3
    Sziasztok!
    Szeretnék gmailos fiókot, de csak úgy tudok oda regizni, ha valaki meghívót küld, mert még csak kisérleti a dolog.
    Kérem azt, aki használ már ilyet, küldjön nekem meghívót.Köszi. és pusz érte!
    Üdv. [email protected]
  • Tomicsek
    CloneCD.
  • PetruZ
    Akkor szerintem ott valami hardveres gond lesz, talán a vidkártya környékén. Ha valami erős 3D-s játékot futtatsz, vagy valami tesztprogramot, akkor is elszáll?
  • baajos
    nincs bepipálva az ujrainditás, mégis ujraindul. éppcsak hogy elkezd a földgömb megnövekedni és puff ujraindul.
  • bauer15
    csá mivel tudnék eredeti játékot lemásolni?
    hogy működőképes legyen?
  • tobias88
    nem tudja valaki, hogy kell egy játékot újra feltelepíteni, ha a telepítő része le akarja uninstallálni, de a játék már nincs fent??? regeditből mindenhonnan kiszedtem!
  • Dj Faustus #5525
    HUtil - The Drive Diagnostic Utility - diagnosztizálás, törlés és UDMA mód váltás
    SUtil - Csak törléshez és UDMA mód váltáshoz.
    SHDiag - csak diagnosztizálásra
    Olvasd el figyelmesen, melyik modellekhez jó ezek a programok a 2. Target models fejezetben.

Disk Manager - Partíciókezeléshez
  • tobias88
    format c: nem elég
  • gordonmail
    Valaki ismeri a Smart (Samsungos) Porgramot? Mert vissza akarom állítani a vinyómat. Tehát leakarom nullázni. Nemtudja valaki, hogy ezt a programot honnan lehetne letőlteni?

a samsung oldalakról próbáltam már, de nemtaláltam, valaki correct Linket adna? :)
  • PetruZ
    Az újraindulás helyett "választhatsz" kék halált is, ha a rendszer tulajdonságainál, az Advanced - Startup fülön kikapcsolod az újraindítást. A kék halál azért "jobb", mert ilyenkor van hibakód és jó esetben kiírja azt is, milyen driver, vagy modul hibázott. Persze ekkor is reboot kell majd neki, de legalább lesz valami kiindulási pont.
  • SD456
    Sziasztok!
    Nem tudja valaki, h mi lehet egy olyan DJ proginak a neve ami 3D-s az egyik haverom azt mondta, h ő hallot egyett de nem tudja, h az e a neve Global DJ (Deejay) ő így mondta.

Előre is köszönöm!
  • Dying Soul
    Köszi mindenkinek!
  • saitek
    Esetleg próbálj egy rendszer-vissaállítást.
  • baajos
    Defender nem talál
    Syamntec termék nem talál
    AdAware nem talál
    reg cleaner tisztit
    tempeket töröltem
    direktX letöltve
    ujrainditás nincs bepipálva
    Akkor mégis mi lehet az amitől a gépem újraindul, pl.GoogleEarth inditásnál és némely játék fullscreenre állitásakor. Ja meg OpenOffice diavetitésnél is....??????
    Már nincs több ötletem az én szintemen sajnos.. Mit tegyek??
  • moonman
    Az automatikus újraindítás ki van kapcsolva?