20838
Segítséget kérek
-
Spire #5636 "Természetesen" share, és "természetesen" a netről ez is megoldható.
-
pl DVD Shrink-el
beállitásoknál add meg neki hogy ISO-t csináljon
-
toniX #5634 még nem,de kipróbálom. Freeware vagy shareware? -
toniX #5633 sajna nem fér rá -
"Jó lenne tudnom, mi az a Flash animáció"
A Flash animáció a Macromedia Flash (és más hasonló - például Swish Max) programmal készült, általában webre készült interaktív animáció.
swf kiterjesztéssel szokott megjelenni (de át lehet konvertálni futtatható állománnyá - exe; videóvá - avi, mov, mpg; animációvá - gif), amit a webböngészőbe épülő Flash plugin; vagy a Macromedia Flash programhoz is adott Flash Player; vagy egyszeri képnézegető programok (Irfanview,XnView) le tudnak játszani.
"de lehet, hogy csak meg kéne találnom az Animation Shop v2.0"
E programmal nem lehet Flash animációt készíteni, csak Gif-animációt (vagy avi videó formátumban).
A következő oldalakon található meg:
Vagy legújabb verziója (a programot eredetileg a Jasc nevű cég készítette, amit felvásárolt a Corel nevű cég):
-
valaki tud nekem segíteni?
volna egy kis problémám de nem tudom hova írni ezért gondoltam inkább egy általános segítségkérő topicba helyezem a kérdésem.A gond a következő lenne:
Felmegyek a Pcguru.hu weboldalra és bejentkezek mint regisztrált felhasználó(eddig semmi baj)de amikor rákattintok erre akkor csak a menüsort és a hátteret látom semmi mást ami szokatlan mert eddig beszokott jönni a fórum oldal de most nem jön be...ami röhej(ly)hogy sehonnan nem tudok hivatkozni a fórumoldalukra sem (pl.:beírom a keresőbbe: ,,pcguru fórum" és akkoris üres háttér+menüsor) ebben kérném segítségeteket, hogy miért nem nyílik meg a kívánt menüpont? Valami elállítódott volna vagy mi a gond?
Más oldalakkal semmi gond csak ezzel van baj...plz help!!! Segítséget előre is köszönöm... -
nagyimamma #5630 Jó lenne tudnom, mi az a Flash animáció, de lehet, hogy csak meg kéne találnom az Animation Shop v2.0 web-helyet, de nem találom. -
Spire #5629 Pl. a "rókás" AnyDVD-t próbáltad már hozzá? -
izb #5628 nyomd fel a filmet vinyóra és akkor a macrovision védelme kikerül belőle.
utána már nem fog ugatni a powerdvd -
toniX #5627 a tegnapi kérdésem mégegyszer. Lécci valaki:)
Sziasztok
a problémám a következő
PowerDVDvel szeretnék filmet nézni, de F4D41436 kódjelű hibát ir ki és azt hogy bekapcsolt TV kimenettel nem játszahtó le ez a másolásvédett film. Utánanéztem a problémának, és azt találtam hogy egy videokártya driver frissítés elég. a videokártyám: NVIDIA RIva TNT2 Model 64 pro
FrissÍTettem a drivert de semmi változás. Mi a megoldás?
köszi -
mochee #5626 Kösz, sikerült az utóbbi módszerrel, az előzőnél nem történt semmi. -
.inf-en jobklikk -> telepítés, vagy bemész a hardverek közé, ott kiválasztod aminek ez a drivere, ott illesztőprogram csere vagy újratelepítés vagy mi van a magyarban, és ott kiválasztod ezt az alkönyvtárat -
Sziasztok volna egy kis problémám de nem tudom hova írni ezért gondoltam inkább egy általános segítségkérő topicba helyezem a kérdésem.A gond a következő lenne:
Felmegyek a Pcguru.hu weboldalra és bejentkezek mint regisztrált felhasználó(eddig semmi baj)de amikor rákattintok erre akkor csak a menüsort és a hátteret látom semmi mást ami szokatlan mert eddig beszokott jönni a fórum oldal de most nem jön be...ami röhej(ly)hogy sehonnan nem tudok hivatkozni a fórumoldalukra sem (pl.:beírom a keresőbbe: ,,pcguru fórum" és akkoris üres háttér+menüsor) ebben kérném segítségeteket, hogy miért nem nyílik meg a kívánt menüpont? Valami elállítódott volna vagy mi a gond?
Más oldalakkal semmi gond csak ezzel van baj...plz help!!! Segítséget előre is köszönöm...

-
mochee #5623 Szevasztok!
Van egy gondom, az hogy utálok minden oprendszer ujrarakásnál cd-ről installálni drivereket, ezért ugy gondoltam hogy letöltöm a legfrissebbeket a gépemre.
Van egy bizonyos Realtek Gigabit Ethernet Driver is amit mindig felrakok, de amikor az MSI oldaláról leszedem a legújabbat, és kicsomagolom, akkor csak egy csomó mappát kapok bennük mindenféle fájl, de nincs exe egy se.
Megnézem az 'WinXP' mappát, mivel XP-m van fenn, de abban csak .sys, meg .ini meg .cat fájlok vannak.
Szal a kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne telepíteni, vagy honnan lehetne letölteni valami értelmes exe fájlban a drivert?
Egyébként MSI 865PE Neo2-P alaplapom van (Socket 478). Ez ugye nem platinum edition ha nincs ráírva a dobozára? (mer akkor más mappából kéne töltenem, egyébként az ottani Ethernet drivernél is genya fájlokat kapok).
Szal segítség mer kicsit szar a dvd olvasóm és kész időpocsékolás arra várni hogy beolvassa a cd-ket, és már csak ezt a drivert nem tudtam letölteni normálisan. -
Nem FlashGetet használok, de nincs olyan funkció, hogy jobb klikk összes vagy mind letöltése? Ebben van. -
Kis Drága #5621 Valaki tud segíteni nekem? Még mindig a flashgettről van szó.
-
balcsi70 #5620 Hm.Hát igen.Végül a darabolás sikerült,a total com-al,47,6 ot irtam be,és stimmel a valodival,csak miért lett kis füzetlapocska az egész? Miért nem rar-os? A WinRar-al is lehet darabolni? Ha igen hogyan? -
Esélytelen, felejtsd el. Bájtra, tartalomra pontosan ugyanakkora darabokat kellene előállítanod. Totálisan érdektelen, hány darab rar-t csinálsz belőle, nem hiszem, hogy még egyszer sikerülne bitre ugyanazokat a fájlokat megcsinálni. A feltöltés pont ezért nem ismeri fel.
-
balcsi70 #5618 Most a Tot.Comm-al probálom meglátom mi lessz belöle. -
balcsi70 #5617 Na szoval azért akartam mert ahonnan letöltöttem,kiirtam dvd-re.(és azt ami megvolt)azt kitöröltem.Most szeretném visszatölteni,de csak akkor találna a torrenthez a visszatöltés ha meglennének azok a 92db fájlok. (47Mb-osak).Amugy ugyan ez van egy játékkal is.(tehát gb-ba stimmel,meg ISO-s is csak fel kéne darabolni,mert addig hiába rakom be a feltöltéshez nem ismeri fel. -
péntek józsef #5616 Szerintem is ez tök fölösleges! -
Kis matematika. A rar-tól sem lesz jelentősen kisebb egy mpeg dvd, tehát a 4.36 gigát elosztod 92-vel és azt kapod, hogy a rar-ban 50 megás darabolást kell beállítanod. Bár nem értem, ez mire jó, elhanyagolható lesz a méretkülönbség aki- és becsomagolt állapot között.
-
balcsi70 #5614 Az ISO fájlt abbol a Video meg Audio_TS-böl milyen progival kell csinálni? -
Kis Drága #5613 A FlashGet-tel kapcsolatba kérdezném hogy hogy lehet azt beállítanni hogy egymés utén töltögesse le a fájlokat. Ne keljen mindig kattintgatni. Olyan helyről töltök,ahol egyszerre csak egyet lehet lehet tölteni. Mit csináljak?
-
Tegyél fel konkrét kérdést, akkor tudunk segíteni. Egyébiránt nem. -
Kis Drága #5611 Segítsen már valaki légyszi.
-
Íme.
Bár normál tömörítetlen wav-ba konvertál, de wav-ból már könnyedén hozhatsz létre MP3-at. -
szerintem egyszerübb lenne ha csinálnál belőle egy iso file-t és azt darabolnád fel a winrarral -
péntek józsef #5608 Amr kiterjesztésű fájl-t mivel tudom MP3-ba konvertálni nagyon fontos lenne!????? -
Kis Drága #5607 Sziasztok!
Valaki tudna segíteni a FlashGet-tel kapcsolatban.
Köszi
-
balcsi70 #5606 Sziasztok.Meg tudná nekem mondani valaki hogy van mondjuk egy dvd-film 4,36GB-t. dvd-n Vido_TS meg Audio_TS mappa.Ha bemásolom a vinyora hogyan(mivel)kell csinálni azt hogy legyen belöle kb 91 db rar+ 1rar fájl. Mert forditva ugye már müködik.Ha ezek megvannak és kicsomagolom akkor lessz egy video meg egy audio ts mappa.De most a forditotja érdekel.Kössz a választ. -
balcsi70 #5605 Igen.Megvan kössz. Ultra DMA 2-en van. -
Az I/O vezérlőket (IDE/ATAPI controllers) keresd, azon belül az elsődleges/másodlagos (Primary/Secondary) vezérlőt (amelyikre rá van dugva), és ott lesz az advanced settings fülön.
-
balcsi70 #5603 Kösszi de ott nincs ilyen. -
thx
de ezzel sem ismeri fel a winfos -
izb #5601 webcam -
aszem ha kijelölöd az eszközt akkor jobb klikk és tulajdonságok
-
üdv mindenkinek
Genius VideoCAM GE111 Webkamerához keresnék drivert
az SP2-es XP nem ismeri fel :(
előre is köszi -
balcsi70 #5598 Az eszközkezelöben hol tudom megnézni hogy az iro-m PIO-vagy DMA-ban van? Már elfelejtettem hogy az eszközkezelön belül hova kell tovább lépni! -
balcsi70 #5597 Most beraktam neki egy filmet,lejátsza végül de semmi hangja a lejátszonak nem pörög fel. Ezt most csinálja ezt a dolgot amióta vissza állitottam a Norton Ghostal. (de elötte jó volt), ja és már nem egyszer volt visszaállitva és akkor is jó volt. Nem tudom mi lehet.