20838
Segítséget kérek
-
szerintem itt nem hardveres a probléma. Az OS milyen régóta van fenn? Milyen védelem van rajta? Működik gyorsan amúgy minden program csak a játékok nem indulnak el vagy másfajta problémák is felmerülnek? A hardverekkel sztem nincs probléma. -
foxxi #5675 sziasztok!
nem tud valaki véletlen realchat enterprise editiont kölcsönözni vagy valami full linket adni esteleg?
köszi előreis! esetleg ha ez warez akkor msn: [email protected]
köszi -
hali! win 98 on oan problémám van, hogy nem tudja megjeleniteni a képeket, csak ha beteszem háttérnek. help -
tomo #5673 vezerlopult, felugyeleti eszkozok, szamitoget kezeles.
jobb klikk vinyon, inicializalas. aztan particonalas formazas. -
Helló!
Ilyen gépem van.
Alaplap: Asus A7V880
Proci: AMD Athlon ™ 3.0 Ghz
Memória:2x kingstrom kvr 400x64C3A/256
Videokártya: Nvidia Geforce FX 5600/ 128mb
Winchester: maxtor 120Ghz
Dvd író: Nec DVD-RW 2500A
A problémám, az hogy bármilyen játékot indítok el, nem működik semmi.
Legújabb drivert már feltettem a videokártyához, de így sem működik.
Nem ír ki semmit, elindítja a játékot, és teljesen szétesik a kép, vagy teljesen sötét marad.
Segítsetek légyszi!!!! -
lenne egy kérdésem. Ma vettem egy új Samsung SATA vincsit. Bekötöttem, a gép bedetektálta másodlagosnak, kiírta hogy látja. Windowsban az eszközkezelő is kiírja hogy ott van, meg hogy használatban van és működik. De ehez képest se a sajátgépben, se intézőben, se commanderben sehol sem látom, nem mutatja. De az eszközkezelő mégis. Mit csináljak? valami ötlet? -
tomo #5670 ha nem letezo dolgot probalsz leszedni, ne csodalkozz, ha semmit kapsz!
hamis a file valoszinuleg. -
akmot #5669 az emulén töltöttem le egy tömörített fájlt a Karib-tenger kalózai második részéről, azt hittem vmi videó lesz, de nem tudom lejátszani... -
Nintendo DS emulátorral:) www.ndsemulator.com -
NDS:
* Indiana Jones and the Infernal Machine nevű játék mentett állása
* Nick-O-Matic Design Factory Project oktatószoftver állománya
* Nintendo DS Game ROM Image - Nimtendo Ds nevű játékkonzolhoz készített játék egy file-ban. Futtatásához emulátor kell. (Én ez utóbbira tippelek!)
És ajánlom figyelmedbe a weboldalt, ahol a kiterjesztésekről kaphatsz felvilágosítást. -
Honnan jött neked ez a NDS fájl? -
akmot #5665 hi
nem tudja valaki hogy mivel lehet lejátszani egy NDS-kiterjesztésűűű fájlt???? -
csabiks #5664 én alapból ujratettem volna :D -
mod #5663 Nem javult, ugyanúgy ott van a felugró ablak...
Lehet, hogy újratelepítem akkor valahogy majd. -
csabiks #5662 nm -
mod #5661 Áh, felrakom ezt, aztán lesz, ami lesz!
Köszi! -
csabiks #5660 Net keretrendszer , tartalmazza a visual basic frissítését!
De ha ilyen bátortalan vagy akkor inkább tölts le egy ingyenes doksinézőt , pl openoffice -
mod #5659 Mi ez? :-| -
csabiks #5658 Esetleg megpróbálkozhatsz ezzel , lehet menni fog reinstall nélkül is :) -
mod #5657 De nincs meg a telepítőcdje, nem én raktam fel...
Csak ez oldja meg? -
csabiks #5656 ilyen nekem is volt, ujrakell telepíteni a micrososft wordot! vagy ráraksz egy szervíz pakkot! -
mod #5655 Hy allz.
Ezt a felugró ablakot miért látom minden egyes alkalommal, ahogy megnyitom a Word-ot (Microsoft Office Word 2003)?
Hogyan tudnám megelőzni, hogy többet ne jelenjen meg?
Htx a segítséget. :-O
-
csabiks #5654 ha rég felvan téve az oprendszered sztem ez normális :D , bár megpróbálkozhatsz registry cleanerekkel is! -
sziasztok
az svchost.exe 100%-on használja a CPU-t.
a NOD32, panda, agnitum nem talált semmit.
micsináljak, hogy normális legyen. -
Lyan Kyj #5652 Üdv!
.ARC fájlt szeretném valahogy kitömöríteni, tud vki segíteni ebben? Nomarch-ot ajánlották már, leszedtem, de csak 1 karakteres kiterjesztésű fájlokat kaptam hozzá, és semmi infót. Tudtok más programokat, amik tudnak arc-fájlokat kezelni? Előre is kösz! -
sajna nem...marhaságokat ír rá....a cd-s rendben (15-20mb-os rar fileok...a nagyobbakat lehet nem szereti..) -
izb #5650 4096 a dvd film mérete.
ha így látod ok minden. -
Én is megoldottam. FlashGet weblap tallózó (F7), oda beírtam a címet, fh-t, jsz-t, kiválaszottam mi kell, és szedi FTP-n keresztül. -
köszi a segítséget... 
egész jó lenne ha normálisan írná ki a méreteket a könyvtárakban....értem ez alatt hogy nem mutatja mekkora az adott könyvtár tartalma amikor belépek abba.nyomhatom én neki a könyvtár infot tök hülyeségeket ír ki...néha meg eltalálja....
pl belépek egy fim könívtárába ott ugye 50mb-ra vannak csomizva a cuccok és kb 4.3gb egyben az egész...nos nekem ezt írta ki rá:426,06 mb a kijelölt file....nem értem
már értem...nem tudja kezelni a dvd-s könyvtárakat rendesen....a cd-s cuccoknál pontos a progi -
izb #5647 show bookmarks-edit-add bookmark
annyi címet nyomsz ide amennyit akarsz. -
megvan...kissé faramuci de megvan... -
megnéztem...egész yó...csak arra nem jöttem rá hogy ,hogy a fenébe tárol több ftp címet...??? -
izb #5644 próbáld ki!!
nálam stabil.és akitől kaptam a linket,annál is.
ez kb 4 éve volt. -
stabilitásban???? -
izb #5642 szerintem ftp-re a legjobb.
egyéni tapasztalat.folytatni mindent folytat. -
az van olyan jó mint a flashfxp?????mert nekem eddig ez volt a leghasználhatóbb!!!!! -
izb #5640 használ leechFTP progit.
ingyenes és nincs szívás. -
Jaja. Mert ugye, ha este megy a gép, akkor nem a legjobb, hogyha megszakad a kapcsolat, és 5 órát vár, hogy parancsot adjak a folytatásra. -
én még nem találtam ilyet ,de attól még lehet benne...majd valaki aki jobban ért hozzá az talán megmondja....
nekem ha megszakadt midíg feltesz egy kérdést hogy mit csináljon.....gondolom ezt akarod automatizálni... -
Hi!
A FlashFXP-t be lehet őgy állítani, hogy automatikusan folytassa a fájlokat?