20838
Segítséget kérek
  • nagykovi
    Vki segítsen pls. Az a problémám h ha a webcam-ot bekapcsolom, vagy egy videót indítok lefagy, utána újraindul a gép. Mitől lehet ez?
  • InfectedMann
    rengeteg jó minőségő avi ból konvertált gif et láttam már neten !
    én is próbáltam már pár progit, de eléggé szarul dolgoztak és fos lett a gif minősége !!!

vki vmi jó avi -ból gif -be konvertáló progit tudna ajánlani???
  • péntek józsef
    Találtam pár oldalt amin találtam is pár procit!De még nem jött válasz!Tudsz még pároldalt?
  • LSL
    Kössz
  • MacForce
    Az újra indulás megoldódott úgynézki , most már csak a hibaüzikkel kellene valamit tenni azis lehet hogy nemjó driverek vannak
  • MacForce
    jah bevolt kapcsolva
    Nah remélem mostmár
    THX!
  • moonman
    Sajátgépen jobklikk - tulajdonságok - Speciális fül - Indítás és helyreállítás - Beállítások -> Automatikus újraindítás
  • MacForce
    Egyébként hol van ez az auto.restart??
  • MacForce
    Jah Ki van kapcsolva az auto. újraindítás , legfrissebb driverek vannak + hát pl.olyan hibaüzenet hogy az RCT3.exe hibát észlelt ezért leált tod ez a szokásos! és jah minden van és le is futtattam.!
  • moonman
    Automatikus újraindítás ki van kapcsolva? Ha ki van kapcsolva egy kék képernyőt ad és ott leírja, hogy mivel van probléma.
  • Dj Faustus #5706

• Dj Faustus #5705
    "vagy hibaüzenet 10-20 perc után"
    Milyen hibaüzenetet?
    Rendszeresen frissített vírusírtó, spyware, írtó, és tűzfal van a gépeden? Futtattál teljeskörű (vírus/spyware) tesztet - lehetőleg csökkentett módban?
    A legfrissebb driverek vannak fenn?
  • LSL
    Hali!
    Tudja valaki hogy lehet outlookban átirányítani a leveleket? Tököm kivan, hogy mindig vissza kell állítani a több giga vicces levelet amit szülők kapnak, és nem értenek hozzá. Át akarom irányítani gmailre. Tud vki segíteni?
  • MacForce
    Sziasztok!
    A következő gondom lenne , néha csak úgy magától újraindul a gép játékoknál kidob a desktop-ra , vagy hibaüzenet 10-20 perc után A konfigem : AMD Athlon Xp 2500+ Nvidia GF6200 , 786 mb ram , 120gb HDD , ASUS N7N8X
    Mi lehet a gond esetleg DRIVER?
  • balu666
    Köszi, de sajnos ezzel nem oldódott meg a probléma
  • csabiks
    van amikor a tűzfal blokkolja, és lehet régebbi verziót használsz! Töltsd le a Windows Media Player 10et, vagy kapcsold ki a tűzfalat és próbáld anélkül!
  • balu666
    Sziasztok.

Az miért lehet, hogy ha le szeretnék játszani valami videót a neten, amihez wmp-kell, rögtön kifagy az avant browser, de a sima internet explorer is. A gépet már leformáztam miatta, mindenből a legújabb van fent, de nem oldódott meg semmi. Ötletek?
  • csabiks
    köszi!
  • Dj Faustus #5698
    Ej, megadtam egy rakat lehetőséget a #5681-es hozzászólásban.

Depo.hu - használt procik
    Depo.hu - nem használtak
    További boltok
    - apróhírdetések
    - hardverek és boltok

• Dj Faustus #5697
    "Valaki nemtudja ,h sony vegas 6.0 támogatja-e a 2magos procikat?"
    Többprocist igen:
    Improved multiprocessor rendering New!
    Network rendering
    Dual processor DV rendering support

Forrás: Technical Specifications
  • Dj Faustus #5696
    Ja és ajánlom figyelmedbe az UHU-Linux Felhasználói kézikönyvének 3.2-es fejezetét. Ott le van írva, magyarul a particionálás.
  • Dj Faustus #5695
    "az még a winfosnál is rosszabb, pedig az nagy szó!"
    Használtál már más operációs rendszert? OS/2-t? Dos-t? BSD-t? Bármilyen Unix változatot? BeOS-t?
    Ha még nem akkor használd, utána mondj bármit is. Átlagfelhasználónak nehéz egy kicsit használni, de meg lehet szokni.
  • Dj Faustus #5694
    Van 4-5 Gbyte szabad helyed? Akkor megoldható.
    1. Szerezz be egy particionáló programot (Partition Magic pl.)
    2. Méretezd át az egyik partíciót (vegyél le az egyik partícióból 4-5 Gbyte szabad helyet)
    3. A felszabadult helyre hozz létre két partíciót. Az egyik, nagyobb legyen EXT3 filerendszerű, és elsődleges partíció - erre kerül fel a Linux. A maradék (kb a memória kétszerese/háromszorosa) legyen a swap memóriának (Linux swap).
    4. Ha sikerült, bootolj be a CD-ről, majd telepíted (Ubuntu esetén egy Install ikon segítségével). Ja és természetesen az újonnan létrehozott partícióra telepíts.
  • csabiks
    én 5 éve windowst használok , egyik nap jött a gondolat, Linux? miért ne!

Próbáld ki te is ;) és addig ne szidd a linuxot míg nem használtad!
  • tobias88
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, LIIIIIIIIINNNNUUUUUUUUUXX,ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
    az még a winfosnál is rosszabb, pedig az nagy szó!
    Egyébként szetm csak dosban lehet, mivel a winfosnál pl ME-t se tehetsz fel mellé!
  • csabiks
    Hellosztok!

Adott egy 160 gigás 2 particióból állo vinyó Windows XP -vel, felszeretném rakni az Ubuntut , ha valaki nem tudná mi az elárulom hogy egy oprendszer , méghozzá Linux! Szóval az a kérdésem hogy formázás,és egyéb adatvesztés nélkül hogy tolhatnám fel az Ubuntut? Mert nekem a gép csak netezésre kell , viszont tesóm játszik rajta emiatt kell az xp!
  • CUCLI
    Valaki nemtudja ,h sony vegas 6.0 támogatja-e a 2magos procikat?
  • Sland
    onnan importáltam őket vissza.
  • Flamaster #5688
    Azt nemtudom hova tünhettek a bookmarkjaid, de az FF itt tárolja őket:
    c:\Documents and Settings\GÉPEM\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\xhe99q2i.default\bookmarkbackups\
  • péntek józsef
    Most mi bajdo van már...???Na sorolnál fel még ilyen oldalakat amiket a jó előbb meg hogy hol tudom megnézni hogy mennyi 1 dollár????
  • Sland
    Hello

Firefoxot használok
    Az összes mentett könyvjelzőm eltűnt! Az előzmények meg a cookiek még megvannak, de minden könyvjelző elszállt.
    Vissza lehet valahogy hozni? Az tuti h nem én töröltem ki. Volt egy hiba az explorereben, rányomtam h befejezés most, és újraindítottam a gépet és erre eltűnt minden könyvjelző. PLZ HELP!
  • tomo
    de profi vagy, ne szerenykedj!
    en meg egy undorito ganyé!

igaz szombat?
  • Dj Faustus #5684
    Ez nem profizmuson múlik.
    Egyszerűen keresni kell, meg szövegértően olvasni.
  • péntek józsef
    Köszi!Szerintem te már elég profi vagy így a Számítástechnika téren!!!!
  • péntek józsef
    Jólvan kerestem de nem sokra mentem!
  • Dj Faustus #5681
    Esetleg: ?
    Másrészt: adásvétellel kapcsolatos ügyekre ott van az SG apróhírdetés részlege, illetve még egy rakat ilyen oldal van. Meg online árverések (teszvesz, vatera, ebay).
  • tomo
    1. nem kell ordibalni ( csupa nagybetu )
    2. ne surgess
    3. keress magadnak.
    4. http://www.mogyoro.hu/
  • péntek józsef
    NAGYON FONTOS!!!PC-BONTÓK ÜZLETEINKE A HONLAPCÍMEIT VÁROM ÍRJATOK LÉCCI!!!!!!!
  • péntek józsef
    Mondjatok már PC-Bontó üzleteknek honlap címeket!Esetleg van e valakinek 1ghz-es eladó processzora???
  • Darth Sith
    köszi, de partition magic-el közben megoldottam. Unallocated volt a vincsi.