20838
Segítséget kérek
-
csá meik az a program ami egy 2 cd- s filmet össze tud fűzni ?
segítsetek köszi
-
DecenS #5755 hali, támadt egy kis problémám a neróval.
pedig eddig joban voltunk. ...változnak az idők.
6.6.x.x van fent a párom nótbúkján. nec dvd rw a vas alatta.
dvd-r (tdk) lemezekre szeretnék adatokat, filmeket kimenteni, de a nero nem engedi, mondván, hogy dao módban nem tud a lemezre irni.
3 azonos dvd-r lemezt is kipróbáltam, mindegyiknél ua. a nyűgje.
a dao írással amúgy nincs gondja, dvd rw lemezekre simán megcsinálja...
mi lehet a gond? -
Hello!
Segítséget kérek abban, hogy megtudjam, hogy hol lehet ki/be kapcsolni a javascriptet?? Csomó oldal aztírja, hogy megtekintéséhez javascript és flashplayer kell. Flashplayerem van az tehát nem lehet a probléma.
Legyetek szívesek és valaki segítsen! Kösz
-
Media Plyer Classic, VLC Player, MPlayer
csak alegjobbakat említve -
swabo #5752 nem tudtok 1 olyan programot amivel szinte mindenféle kiterjesztésű video (mpg,mpeg,mkv,dvd,avi...) és audio (mp3,midi,m3u...) formátumú fájlokat le tudok játszani?
plz help thx -
péntek józsef #5751 Hát nekem segített! -
alakulat #5750 az meg se találta csak ez a TrojanHunter találta meg.
de sukerült megoldanom a SmitfraudFix -el -
péntek józsef #5749 Spyware Doctor-al írtsd le nekem is már volt ilyen! -
alakulat #5748 hi
van egy kis problémám. tojanhunter talált vmit de nem tisztija meg én meg Nem tudom h mi lehet ez:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer\Run\wininet.dll (matches TrojanDownloader.Zlob.100) ??????
valaki segitsen -
Beyond silence #5747 A próbléma: a Window xp-s felhasználói fiókomat jelszóval levédtem, sajnos újra kellet telepítenem az winxp, és most nem tudom kimásolni a C:\Documents and Settings\felhasználónév mappában ragadt dolgaimat, ugyanis megtagad mindet parancsot és nem találok olyan megnyitási módot ahol beírhatnám a jelszómat...
Előre is köszönet!! -
re,re,re:
Hell, nemtudjátok miért van az hogy a dvd lejátszóm némelyik dvd-t hang nélkül játsza le, és ha nyomogatom a pause/play-t, egy pillanatra bejön a hang de utána elmegy??? Már eddig lejátszott egy dvd-t rendesen, de valamiért már azt se játsza le!
VAlaki írjon már!! -
Almási Pál - Hogyan szerkesszünk HTML-lapokat?
<a> tag
Fájlok feltöltése FTP-vel
-
péntek józsef #5744 Hát ez elég bonyolult! -
bikatoke #5743 sziasztok. használ valaki a miniPE-t? egy kissé elakadtam benne -
1. Létrehozol a webtárhelyen a főkönyvtárban egy programok könyvtárat (így kisbetűvel, mindenféle speckó karakterek - szóköz, kukac, satöbbi - nélkül). Erre azért van szükség, hogy elkülönítsd a honlapot alkotó HTML állományoktól.
2. Az adott program nevét kisbetűssé alakítod (tehát ne legyen benne nagybetű - például: Program.exe), illetve semmi speciális karakter (legjobb ha csak az angol ABC betűit és számokat tartalmaz a file neve, esetleg kötőjelet (-), aláhúzást (_)). Erre azért van szükség, hogy elkerüld a később potenciálisan előkerülő hibás linkelést.
3. Az adott programot feltöltöd a programok könyvtárba.
4. A HTML állományban pedig hivatkozol a file elérhetőségére:
<a href="programok/program_neve.exe">Innen tölthető le a program!</a> -
aha -
nekem is volt eleg dolgom osszekotni a XP a win98 geppel. egy win98 reinstal segitet meg egy kis kabel dugdosas :( -
egy haverom kereset irnam ide ahogy tole kaptam)
"csak aszt akarnám megkérdezni hogy nincs e valami csoda program ami tudja olvasni az elcseszett CD ket, hogy ha úgy van ráégetve hogy a régieket nem tudja olvasni, pedig a NERO fel ismeri hogy vannak rajta "
tehat amit ki tudtam venni belole az az, hogy multisession CDt nem olvas be (szerintem mode 1 volt felporkolve es most nem olvashato a session 1). valami freeware data recovery vagy hasonlo? -
hali. lenne 2 kérdésem: win98 as gépet akarok win xp-shez LANon összekötni, routerem van, benne van mind2 kábel. a net megy mind2-n de nem tudjuk egymást elérni //név-vel mit lehet csinálni? a másik: mikor elinditom a win98 asat akkor az elején vmi missing nwlink.vxd meg vserver.vxd-vel cseszodik és kéri hogy nyomjak le egy gombot. mi lehet ez és mit lehet csinálni hogy ez ne legyen? -
péntek józsef #5737 Amúgy már megvan a proci bocsi hogy ennyit "nyaggattalak"!!! -
péntek józsef #5736 Na lenne egy kérdésem van egy honlapom és van egy program amit felszeretnék rá tenni és az a program itt van:E:/Programok/Program neve és akkor itt ezt az elérési útvonalatadjam meg amikor ki akarom linkelni,? hogy ha feltöltöm a webtárhelyemre akkor nekem mindig azt írja ki hogy ha leakarom tölteni akkor hogy ez a fájl nem található a szerveren vagy valami ilyesmi!Mi a teendő hogy működjön!(az extra tárhely szolgáltatónál vagyok) -
nagykovi #5735 Ezzel is ugyanúgy fagy :S Más ötlet? -
re:
Hell, nemtudjátok miért van az hogy a dvd lejátszóm némelyik dvd-t hang nélkül játsza le, és ha nyomogatom a pause/play-t, egy pillanatra bejön a hang de utána elmegy??? Már eddig lejátszott egy dvd-t rendesen, de valamiért már azt se játsza le! -
Lyan Kyj #5733 sztem a 24 című sorozatban szereplő ügynökség belépőmenüjére gondol... -
csabiks #5732 létezik! régebben be is linkelték -
Sziasztok! Létezik olyan progi, vagy akármi, ami arra használható, hogy megadok egy weboldalat, és kilistázza az abban levő könyvtárakat és fájlokat? -
ezt és ezt futtatsd, lehet megolgja. -
nagykovi #5729 Segítsetek pls! Mitől lehet az h lefagy, utána meg újraindul a gépem, ha vmi video file-t, gif képet nyitok meg, vagy bekapcsolom a webcam-t? -
CDRoller -er erőlteti a beolvasást és átmásolja a hibás fileokat a vinyóra ! általába sikerrel ! nekem bevált !
DVD-knél és műxik ! -
Egy másik kérdés: ha a dvd-olvasóm már nem új, nincs valami progi, amivel eröltetni lehet a beolvasást vagy másolást???? -
ssolitude #5726 Nem elég.DVDVideo legyen a formátum. Persze önállóan a VOB-okat nem fogja lejátszani a DVD lejátszó (hacsak nem divx-es),hiszen nincsenek mellette az IFO és BUP pozícionáló és információs fájlok.Magyarul a VIDEO_TS mappában nem elég VOB-nak lenni. -
Hell, nemtudjátok miért van az hogy a dvd lejátszóm némelyik dvd-t hang nélkül játsza le, és ha nyomogatom a pause/play-t, egy pillanatra bejön a hang de utána elmegy??? Már eddig lejátszott egy dvd-t rendesen, de valamiért már azt se játsza le! -
blackgamer #5724 Sonic dvd író progim van, az lenne a kérdésem, hogy sima .VOB fájlokat milyen módban írjam fel hogy asztali dvd lejátsza? data mode elég neki? -
balu666 #5723 Ez sem jött be sajna....
Itt is azt írja ki videó megnyitása közben, hogy a firefox hibát észlelt ezért leáll... -
Hell, mostanában a gép azt szokta csinálni, ha elindítom plo a mozillát és kilépek, utána afolyamatokban bent marad, és nem engedi újra elindítani, amíg le nem állítom! Ez mitől van és hogy lehet megszüntetni?? -
Mi ez a felhang, kérem tisztelettel?
Wofür? Für Elise?
#5681,#5698 - leírtam egy rakat lehetőséget. Apróhírdetések, katalógusoldalak, online aukciók. Ha nem elég, ott a Google, az Origo, a Yahoo, az A9, a Polymeta, a Heuréka, az MSN-Search, az Altavista, az Altavizsla...
Mondhatta volna szebben, kis lovag! -
péntek józsef #5720 De szenya vagy már mért nem mondtad hogy nem akarsz segíteni jólvan!!! -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÚRISTEN használtad 2 percet a linuxot és már szar neked mi???
ááááá !!! de utálom az ilyet !!! nincs minden a szádbarágva mint a winfosban és már szar ??? grat hozzá !!! -
mondjuk használj firefox -ot :D:D
nekem egy netes videó sem fagyott le alatta ha a böngészőben nyitotta meg azt az aktuális site !
de tényleg lehet tűzfal problem is ! -
Elegendő választ kaptál
Nézd meg ezt ;)