20838
Segítséget kérek
  • bauer15
    csá meik az a program ami egy 2 cd- s filmet össze tud fűzni ?
    segítsetek köszi
  • DecenS
    hali, támadt egy kis problémám a neróval.
    pedig eddig joban voltunk. ...változnak az idők.

6.6.x.x van fent a párom nótbúkján. nec dvd rw a vas alatta.
    dvd-r (tdk) lemezekre szeretnék adatokat, filmeket kimenteni, de a nero nem engedi, mondván, hogy dao módban nem tud a lemezre irni.
    3 azonos dvd-r lemezt is kipróbáltam, mindegyiknél ua. a nyűgje.
    a dao írással amúgy nincs gondja, dvd rw lemezekre simán megcsinálja...

mi lehet a gond?
  • BlackShadow
    Hello!
    Segítséget kérek abban, hogy megtudjam, hogy hol lehet ki/be kapcsolni a javascriptet?? Csomó oldal aztírja, hogy megtekintéséhez javascript és flashplayer kell. Flashplayerem van az tehát nem lehet a probléma.
    Legyetek szívesek és valaki segítsen! Kösz
  • Evin
    Media Plyer Classic, VLC Player, MPlayer
    csak alegjobbakat említve
  • swabo
    nem tudtok 1 olyan programot amivel szinte mindenféle kiterjesztésű video (mpg,mpeg,mkv,dvd,avi...) és audio (mp3,midi,m3u...) formátumú fájlokat le tudok játszani?

plz help thx
  • péntek józsef
    Hát nekem segített!
  • alakulat
    az meg se találta csak ez a TrojanHunter találta meg.
    de sukerült megoldanom a SmitfraudFix -el
  • péntek józsef
    Spyware Doctor-al írtsd le nekem is már volt ilyen!
  • alakulat
    hi

van egy kis problémám. tojanhunter talált vmit de nem tisztija meg én meg Nem tudom h mi lehet ez:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer\Run\wininet.dll (matches TrojanDownloader.Zlob.100) ??????

valaki segitsen
  • Beyond silence
    A próbléma: a Window xp-s felhasználói fiókomat jelszóval levédtem, sajnos újra kellet telepítenem az winxp, és most nem tudom kimásolni a C:\Documents and Settings\felhasználónév mappában ragadt dolgaimat, ugyanis megtagad mindet parancsot és nem találok olyan megnyitási módot ahol beírhatnám a jelszómat...

Előre is köszönet!!
  • tobias88
    re,re,re:
    Hell, nemtudjátok miért van az hogy a dvd lejátszóm némelyik dvd-t hang nélkül játsza le, és ha nyomogatom a pause/play-t, egy pillanatra bejön a hang de utána elmegy??? Már eddig lejátszott egy dvd-t rendesen, de valamiért már azt se játsza le!
    VAlaki írjon már!!
  • Dj Faustus #5745
    Almási Pál - Hogyan szerkesszünk HTML-lapokat?

<a> tag
    Fájlok feltöltése FTP-vel
  • péntek józsef
    Hát ez elég bonyolult!
  • bikatoke
    sziasztok. használ valaki a miniPE-t? egy kissé elakadtam benne
  • Dj Faustus #5742
    1. Létrehozol a webtárhelyen a főkönyvtárban egy programok könyvtárat (így kisbetűvel, mindenféle speckó karakterek - szóköz, kukac, satöbbi - nélkül). Erre azért van szükség, hogy elkülönítsd a honlapot alkotó HTML állományoktól.
    2. Az adott program nevét kisbetűssé alakítod (tehát ne legyen benne nagybetű - például: Program.exe), illetve semmi speciális karakter (legjobb ha csak az angol ABC betűit és számokat tartalmaz a file neve, esetleg kötőjelet (-), aláhúzást (_)). Erre azért van szükség, hogy elkerüld a később potenciálisan előkerülő hibás linkelést.
    3. Az adott programot feltöltöd a programok könyvtárba.
    4. A HTML állományban pedig hivatkozol a file elérhetőségére:
    <a href="programok/program_neve.exe">Innen tölthető le a program!</a>
  • kurucz22
    aha
  • zakika
    nekem is volt eleg dolgom osszekotni a XP a win98 geppel. egy win98 reinstal segitet meg egy kis kabel dugdosas :(
  • zakika
    egy haverom kereset irnam ide ahogy tole kaptam)

"csak aszt akarnám megkérdezni hogy nincs e valami csoda program ami tudja olvasni az elcseszett CD ket, hogy ha úgy van ráégetve hogy a régieket nem tudja olvasni, pedig a NERO fel ismeri hogy vannak rajta "

tehat amit ki tudtam venni belole az az, hogy multisession CDt nem olvas be (szerintem mode 1 volt felporkolve es most nem olvashato a session 1). valami freeware data recovery vagy hasonlo?
  • scorpeeon
    hali. lenne 2 kérdésem: win98 as gépet akarok win xp-shez LANon összekötni, routerem van, benne van mind2 kábel. a net megy mind2-n de nem tudjuk egymást elérni //név-vel mit lehet csinálni? a másik: mikor elinditom a win98 asat akkor az elején vmi missing nwlink.vxd meg vserver.vxd-vel cseszodik és kéri hogy nyomjak le egy gombot. mi lehet ez és mit lehet csinálni hogy ez ne legyen?
  • péntek józsef
    Amúgy már megvan a proci bocsi hogy ennyit "nyaggattalak"!!!
  • péntek józsef
    Na lenne egy kérdésem van egy honlapom és van egy program amit felszeretnék rá tenni és az a program itt van:E:/Programok/Program neve és akkor itt ezt az elérési útvonalatadjam meg amikor ki akarom linkelni,? hogy ha feltöltöm a webtárhelyemre akkor nekem mindig azt írja ki hogy ha leakarom tölteni akkor hogy ez a fájl nem található a szerveren vagy valami ilyesmi!Mi a teendő hogy működjön!(az extra tárhely szolgáltatónál vagyok)
  • nagykovi
    Ezzel is ugyanúgy fagy :S Más ötlet?
  • tobias88
    re:
    Hell, nemtudjátok miért van az hogy a dvd lejátszóm némelyik dvd-t hang nélkül játsza le, és ha nyomogatom a pause/play-t, egy pillanatra bejön a hang de utána elmegy??? Már eddig lejátszott egy dvd-t rendesen, de valamiért már azt se játsza le!
  • Lyan Kyj
    sztem a 24 című sorozatban szereplő ügynökség belépőmenüjére gondol...
  • csabiks
    létezik! régebben be is linkelték
  • Basic
    Sziasztok! Létezik olyan progi, vagy akármi, ami arra használható, hogy megadok egy weboldalat, és kilistázza az abban levő könyvtárakat és fájlokat?
  • Tomicsek
    ezt és ezt futtatsd, lehet megolgja.
  • nagykovi
    Segítsetek pls! Mitől lehet az h lefagy, utána meg újraindul a gépem, ha vmi video file-t, gif képet nyitok meg, vagy bekapcsolom a webcam-t?
  • InfectedMann
    CDRoller -er erőlteti a beolvasást és átmásolja a hibás fileokat a vinyóra ! általába sikerrel ! nekem bevált !

DVD-knél és műxik !
  • tobias88
    Egy másik kérdés: ha a dvd-olvasóm már nem új, nincs valami progi, amivel eröltetni lehet a beolvasást vagy másolást????
  • ssolitude
    Nem elég.DVDVideo legyen a formátum. Persze önállóan a VOB-okat nem fogja lejátszani a DVD lejátszó (hacsak nem divx-es),hiszen nincsenek mellette az IFO és BUP pozícionáló és információs fájlok.Magyarul a VIDEO_TS mappában nem elég VOB-nak lenni.
  • tobias88
  • blackgamer
    Sonic dvd író progim van, az lenne a kérdésem, hogy sima .VOB fájlokat milyen módban írjam fel hogy asztali dvd lejátsza? data mode elég neki?
  • balu666
    Ez sem jött be sajna....
    Itt is azt írja ki videó megnyitása közben, hogy a firefox hibát észlelt ezért leáll...
  • tobias88
    Hell, mostanában a gép azt szokta csinálni, ha elindítom plo a mozillát és kilépek, utána afolyamatokban bent marad, és nem engedi újra elindítani, amíg le nem állítom! Ez mitől van és hogy lehet megszüntetni??
  • Dj Faustus #5721
    Mi ez a felhang, kérem tisztelettel?
    Wofür? Für Elise?

#5681,#5698 - leírtam egy rakat lehetőséget. Apróhírdetések, katalógusoldalak, online aukciók. Ha nem elég, ott a Google, az Origo, a Yahoo, az A9, a Polymeta, a Heuréka, az MSN-Search, az Altavista, az Altavizsla...

Mondhatta volna szebben, kis lovag!
  • péntek józsef
    De szenya vagy már mért nem mondtad hogy nem akarsz segíteni jólvan!!!
  • InfectedMann
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÚRISTEN használtad 2 percet a linuxot és már szar neked mi???
    ááááá !!! de utálom az ilyet !!! nincs minden a szádbarágva mint a winfosban és már szar ??? grat hozzá !!!
  • InfectedMann
    mondjuk használj firefox -ot :D:D
    nekem egy netes videó sem fagyott le alatta ha a böngészőben nyitotta meg azt az aktuális site !
    de tényleg lehet tűzfal problem is !
  • Dj Faustus #5717
    Elegendő választ kaptál
    Nézd meg ezt ;)