20838
Segítséget kérek
  • péntek józsef
    Jólvanna na és az a hiba mit jelent amikor beírom a pancssorba hogy:3sp117.exe akkor azt írja ki hogy rosszam Command állománynév????
  • DrNo
    Nero-val, "Bootable Data Disc",ráirhatod a NC-t is,CD-ről is fut és egyszerübb kezelni
  • csabiks
    Szerintem nem volt undok a válasza, sokan összetehetik a kezüket hogy még létezik ilyen segítőkész ember!erről ennyit
  • péntek józsef
    Hogy lehet rendszerindító lemezt csinálni úgy hogy ms-dos rendszerindító-lemezt hozunk létre?
  • péntek józsef
    Dj Faustus!
    Nem kell egy kérdésemre se vállaszolnod ha ilyen undok válaszaid vannak ennyit erről!!!
  • péntek józsef
    Én a Registry Mechanic-ot ajánlom az nagyon jó "takarít",javít is és áramszünet után helyre állítja a rendszert szerintem nagyon jó program!
  • DrNo
    nem reg jartam hasonloan,regiszter hiba.hiaba pucolod.en a TuneUp Utilities 2006-al hoztam helyre,nem csak takarit javit is. elinditod a TuneUp RegistryCleaner-t,nyomsz 1 start cleaning-et, ujrainditod a gepet es remelhetoleg
    ott lesz "a kis hangszoro az ora mellett".mindenkep valaszt varok.
  • InfectedMann
    minden máshoz van hang ! hangkárty driver -t úgy tettem fel ahogy eddig !
    blokkoló nincs fent !
    nternet Explorer esetén: Eszközök/Internetbeállítások/Speciális/Multimédia/Hangok, animációk, videók lejátszása a weboldalon be van pipálva !
    szal nemtom mi a fasz lehet ! hangbeállításokkal is baszakodtam !
    igaz a kis hangszóró az óra mellett nem jelenik meg pedig bevan állítva, de zenehallgatásnál és filmek alatt van hang ! szal nemtom mi a fasz van :S
  • Dj Faustus #5828
    Nos kedves József,
    1. Akárminek is rakod be (menü, intro, banner, kutyafüle) a honlapon az swf kiterjesztésű Flash animációt, a HTML-nyelvben közölni kell a böngészővel, hogy: "hé figyelj ide Tűzróka/Internet-Felfedező/Opera/Kaméleon/... most jön egy Flash animáció movie.swf filenévvel, 400*300-as felbontással, magas minőségi beállítással, szóval jó lenne ha lejátszanád. Ha nem tudnád lejátszani a xyz oldalcímről be tudod hozzá szerezni a lejátszót.". Erre a böngésző ha minden jól megy lejátssza az animációt.
    2. Ha intronak (az oldal legelején megjelenő animációnak) akarod berakni, akkor értelemszerűen az index.html-ben (a legelőször megjelenő oldal) kell elhelyezned az előbb emlegetett kódot.
    3. Nem tudom hányszor magyaráztam el már hogyan kell Flash animációt beilleszteni az oldalra. Rengetegszer.
    De egyébként:
    * A Macromedia Flash-ben van HTML-be való exportálási lehetőség.
    * Sok oldalon le van írva, hogyan kell Flash-t beilleszteni a honlapra. Például a Macromedia/Adobe hivatalos oldalán is.
    * Veled ezt már megbeszéltük hogyan kell megoldani.
  • PLackó
    A baj forrása ott volt,hogy felraktam a Style XP nevű progit.
    És a programban sem engedte kikapcsolni,és a letörlése sem segített.
  • péntek józsef
    Akkor nemtudom!
  • tomo
    hat en ugy csinaltam ( nem a legjobb megoldas )
    adtam jelszot magamnak, es egy winxp manager nevu programmal kiuttettem a bejelntkezest.
    (valoszinuleg masik registry/windoz buheralok is kepesek erre)
  • PLackó
    nincs bepipálva,már próbáltam :(
  • péntek józsef
    e ezt a falsh animációt intro-nak szeretném berakni és amúgy hanyadik hozzászólás az amire válaszoltál???
  • péntek józsef
    ("Vezérlő"=Vezérlőpult)
  • péntek józsef
    Vezérlő---->Felhasználói fiókok----->A felhasználó be-kijelentkezési modjának megváltoztatása! és ott neked (szerintem) bevan pipálva az hogy:Üdvözlőképernyő használta azt a pipát vedd ki és akkor (szerintem)nem fog kelleni mindig "okéznod"!!!
  • PLackó
    Üdv!
    Egy elég láma kérdésem lenne.
    Egy felhasználói fiókom van a gépen,amihez jelszó sincs kötve.
    Viszont minden bekapcsoláskor felugrik egy ablak,ahol csak ok-ot kell nyomni,mivel jelszóm sincs.
    Ezt az ablakot hogy tudom eltüntetni hogy rögtön betöltse ezt a fiókot semmi rákérdezés nélkül?
    A felhasználói fiókokban nem találtam hogy hol tilthatnám ezt le.
  • tomo
    erdekes modon a google 3 darab hivatkozast talal a neten.
    biztos, hogy ez a file neve?
  • tomo
    valahonnet keritesz egyet es javitokonzolon bemasolod a helyere.
    (javitokonzol J bill lenyomasa telepitocdrol bootolaskor )
  • akmot
    hi
    tudna nekem vki segíteni? bekapcs.-nál ezt írja ki a gép:
    "A következő fájl nem tölthető be: WINIPB32.dll
    Nem sikerült egy dinamikus csatolású könyvtár (dll) inicializáló rutinját végrehajtani."

• péntek józsef
    De ezt a falsh animációt intro-nak szeretném berakni és amúgy hanyadik hozzászólás az amire válaszoltál???
  • Dj Faustus #5815
    Más hangot (zene, film, miegymás) lejátszik a géped? (Hangerő jól van beállítva, hangkártyadriver rendesen fel van téve, erősítő/hangdobozocska bekapcsolva?)
    Internet Explorer esetén: Eszközök/Internetbeállítások/Speciális/Multimédia/Hangok, animációk, videók lejátszása a weboldalon be van pipálva?
    Valamilyen reklámblokkoló cucc nincs esetleg felrakva?
  • InfectedMann
    #5785 -re még mindig várok tippeket
  • balcsi70
    Meg van a bibi.a k.-va annyát nekie.A film fájl az pl.: zn-psdtc a feliratnak meg az volt hogy zn Xvid. most átirtam a felirat nevét olyannak mint a filmé és igy megtalálta egyböl és konvertálja is felirattal együtt. Azért kössz a segitséget.
  • Dj Faustus #5812
    És egyébként is válaszoltam már a flash-beillesztős kérdésedre.
  • Dj Faustus #5811
    Íme
  • péntek józsef
    Szevasztok!Lenne egy kérdésem hozzátok van egy flash-animációm ami valami.swf formátumban van elmentve és azt hogyan tudnám a honlapomra behelyezni?
  • balcsi70
  • balcsi70
    Bocsi csak közbe irtam véletlenül.Na most bepipáltam már mindent. :)de semmi.mindjárt csinálok róla egy képet azt felrakom. A második variáció nem müködik mert ha elinditom a konvertálást ,akkor sem jelenik meg lent az oránál mint régebben. Mostmár azt sem tartom kizártnak hogy nem jó a felirat fájl? de akkor miért kezelné a BsPlayer-ben megy rendesen elinditja magátol a feliratot is, (és amugy srt. a fájl)szoval mostmár nem tudom tépem a hajam.
  • balcsi70
    Valamit be kéne állitani rajta miután feltelepitem?(nem emlékszem ilyesmire),amugy amit irtál azt nem találom.
  • mrzed001
    2 lehetőség van, vagy van egy vobsubconfig (vagymi) valahol a gépeden, és abban, vagy ha egy film elindult feliratosan és ott a zöld izé akkor ott
  • balcsi70
    Kösszi de nem találom.
  • mrzed001
    Az nem lényeg, hogy a teljesítményt egy irányban adja le, vagy körbe.
    Annyi az antenna teljesítménye, ami alatta van határértéknek, amit forgalmazni lehet, ezért ok.
  • tomo
    kar=joystick?
    kar=gamepad?
  • Dj Faustus #5802
    Nem értem pontosan mit akarsz mire konvertálni... ...de tessék:
    Google
    Google II.
    Google III.
  • tobias88
    Hell, van olyan, hogy ps2es kart xboxhoz átalakítja valami kuis szerkezet, és ha van, mennyibe kerül??
  • tomo
    lehet hogy az iranyitott antennaval nagyobb mW erteket lehet elerni egy iranyban, mint korsugarzoval . ugyanazon keszulek eseteben.

az a baj nincs kedvem tovabb keresgelni, de valami halovanyan remlik, hogy itt a kulteri sugarzas nem csak annyi, hogy az ember kinyomja az antennat az ablakba.
  • mrzed001
    De ez minimális, tehát egy egyébként is arratervezett antennát hiába is cserélsz le egy nemodavalóra, kis mértékű változást tudsz csak elérni erősítő nélkül
  • tomo
    a kisugarzott teljesitmenyt tudod novelni ugy, hogy kevesbe veszteseges antennat teszel ra. ( vegso soron novekszik a ksi telj )
  • mrzed001
    A boltban hozzá kapható antennák bevizsgáltak teljesítményre (végülis meg tudod venni mint egyszerű józsika is) szóval használhatók (a jelet erősíteni antenna cserével nem igazán tudod, ahhoz egy külön erősítő kell)