20838
Segítséget kérek
-
péntek józsef #5836 Jólvanna na és az a hiba mit jelent amikor beírom a pancssorba hogy:3sp117.exe akkor azt írja ki hogy rosszam Command állománynév???? -
DrNo #5835 Nero-val, "Bootable Data Disc",ráirhatod a NC-t is,CD-ről is fut és egyszerübb kezelni -
csabiks #5834 Szerintem nem volt undok a válasza, sokan összetehetik a kezüket hogy még létezik ilyen segítőkész ember!erről ennyit -
péntek józsef #5833 Hogy lehet rendszerindító lemezt csinálni úgy hogy ms-dos rendszerindító-lemezt hozunk létre? -
péntek józsef #5832 Dj Faustus!
Nem kell egy kérdésemre se vállaszolnod ha ilyen undok válaszaid vannak ennyit erről!!! -
péntek józsef #5831 Én a Registry Mechanic-ot ajánlom az nagyon jó "takarít",javít is és áramszünet után helyre állítja a rendszert szerintem nagyon jó program! -
DrNo #5830 nem reg jartam hasonloan,regiszter hiba.hiaba pucolod.en a TuneUp Utilities 2006-al hoztam helyre,nem csak takarit javit is. elinditod a TuneUp RegistryCleaner-t,nyomsz 1 start cleaning-et, ujrainditod a gepet es remelhetoleg
ott lesz "a kis hangszoro az ora mellett".mindenkep valaszt varok. -
minden máshoz van hang ! hangkárty driver -t úgy tettem fel ahogy eddig !
blokkoló nincs fent !
nternet Explorer esetén: Eszközök/Internetbeállítások/Speciális/Multimédia/Hangok, animációk, videók lejátszása a weboldalon be van pipálva !
szal nemtom mi a fasz lehet ! hangbeállításokkal is baszakodtam !
igaz a kis hangszóró az óra mellett nem jelenik meg pedig bevan állítva, de zenehallgatásnál és filmek alatt van hang ! szal nemtom mi a fasz van :S -
Nos kedves József,
1. Akárminek is rakod be (menü, intro, banner, kutyafüle) a honlapon az swf kiterjesztésű Flash animációt, a HTML-nyelvben közölni kell a böngészővel, hogy: "hé figyelj ide Tűzróka/Internet-Felfedező/Opera/Kaméleon/... most jön egy Flash animáció movie.swf filenévvel, 400*300-as felbontással, magas minőségi beállítással, szóval jó lenne ha lejátszanád. Ha nem tudnád lejátszani a xyz oldalcímről be tudod hozzá szerezni a lejátszót.". Erre a böngésző ha minden jól megy lejátssza az animációt.
2. Ha intronak (az oldal legelején megjelenő animációnak) akarod berakni, akkor értelemszerűen az index.html-ben (a legelőször megjelenő oldal) kell elhelyezned az előbb emlegetett kódot.
3. Nem tudom hányszor magyaráztam el már hogyan kell Flash animációt beilleszteni az oldalra. Rengetegszer.
De egyébként:
* A Macromedia Flash-ben van HTML-be való exportálási lehetőség.
* Sok oldalon le van írva, hogyan kell Flash-t beilleszteni a honlapra. Például a Macromedia/Adobe hivatalos oldalán is.
* Veled ezt már megbeszéltük hogyan kell megoldani. -
A baj forrása ott volt,hogy felraktam a Style XP nevű progit.
És a programban sem engedte kikapcsolni,és a letörlése sem segített. -
péntek józsef #5826 Akkor nemtudom! -
tomo #5825 hat en ugy csinaltam ( nem a legjobb megoldas )
adtam jelszot magamnak, es egy winxp manager nevu programmal kiuttettem a bejelntkezest.
(valoszinuleg masik registry/windoz buheralok is kepesek erre) -
nincs bepipálva,már próbáltam :( -
péntek józsef #5823 e ezt a falsh animációt intro-nak szeretném berakni és amúgy hanyadik hozzászólás az amire válaszoltál??? -
péntek józsef #5822 ("Vezérlő"=Vezérlőpult) -
péntek józsef #5821 Vezérlő---->Felhasználói fiókok----->A felhasználó be-kijelentkezési modjának megváltoztatása! és ott neked (szerintem) bevan pipálva az hogy:Üdvözlőképernyő használta azt a pipát vedd ki és akkor (szerintem)nem fog kelleni mindig "okéznod"!!! -
Üdv!
Egy elég láma kérdésem lenne.
Egy felhasználói fiókom van a gépen,amihez jelszó sincs kötve.
Viszont minden bekapcsoláskor felugrik egy ablak,ahol csak ok-ot kell nyomni,mivel jelszóm sincs.
Ezt az ablakot hogy tudom eltüntetni hogy rögtön betöltse ezt a fiókot semmi rákérdezés nélkül?
A felhasználói fiókokban nem találtam hogy hol tilthatnám ezt le. -
tomo #5819 erdekes modon a google 3 darab hivatkozast talal a neten.
biztos, hogy ez a file neve? -
tomo #5818 valahonnet keritesz egyet es javitokonzolon bemasolod a helyere.
(javitokonzol J bill lenyomasa telepitocdrol bootolaskor ) -
akmot #5817 hi
tudna nekem vki segíteni? bekapcs.-nál ezt írja ki a gép:
"A következő fájl nem tölthető be: WINIPB32.dll
Nem sikerült egy dinamikus csatolású könyvtár (dll) inicializáló rutinját végrehajtani."
-
péntek józsef #5816 De ezt a falsh animációt intro-nak szeretném berakni és amúgy hanyadik hozzászólás az amire válaszoltál??? -
Más hangot (zene, film, miegymás) lejátszik a géped? (Hangerő jól van beállítva, hangkártyadriver rendesen fel van téve, erősítő/hangdobozocska bekapcsolva?)
Internet Explorer esetén: Eszközök/Internetbeállítások/Speciális/Multimédia/Hangok, animációk, videók lejátszása a weboldalon be van pipálva?
Valamilyen reklámblokkoló cucc nincs esetleg felrakva?
-
#5785 -re még mindig várok tippeket -
balcsi70 #5813 Meg van a bibi.a k.-va annyát nekie.A film fájl az pl.: zn-psdtc a feliratnak meg az volt hogy zn Xvid. most átirtam a felirat nevét olyannak mint a filmé és igy megtalálta egyböl és konvertálja is felirattal együtt. Azért kössz a segitséget. -
És egyébként is válaszoltam már a flash-beillesztős kérdésedre.
-
Íme -
péntek józsef #5810 Szevasztok!Lenne egy kérdésem hozzátok van egy flash-animációm ami valami.swf formátumban van elmentve és azt hogyan tudnám a honlapomra behelyezni? -
balcsi70 #5809 -
balcsi70 #5808 Bocsi csak közbe irtam véletlenül.Na most bepipáltam már mindent. :)de semmi.mindjárt csinálok róla egy képet azt felrakom. A második variáció nem müködik mert ha elinditom a konvertálást ,akkor sem jelenik meg lent az oránál mint régebben. Mostmár azt sem tartom kizártnak hogy nem jó a felirat fájl? de akkor miért kezelné a BsPlayer-ben megy rendesen elinditja magátol a feliratot is, (és amugy srt. a fájl)szoval mostmár nem tudom tépem a hajam. -
balcsi70 #5807 Valamit be kéne állitani rajta miután feltelepitem?(nem emlékszem ilyesmire),amugy amit irtál azt nem találom. -
2 lehetőség van, vagy van egy vobsubconfig (vagymi) valahol a gépeden, és abban, vagy ha egy film elindult feliratosan és ott a zöld izé akkor ott -
balcsi70 #5805 Kösszi de nem találom. -
Az nem lényeg, hogy a teljesítményt egy irányban adja le, vagy körbe.
Annyi az antenna teljesítménye, ami alatta van határértéknek, amit forgalmazni lehet, ezért ok. -
tomo #5803 kar=joystick?
kar=gamepad? -
Nem értem pontosan mit akarsz mire konvertálni... ...de tessék:
Google
Google II.
Google III. -
Hell, van olyan, hogy ps2es kart xboxhoz átalakítja valami kuis szerkezet, és ha van, mennyibe kerül?? -
tomo #5800 lehet hogy az iranyitott antennaval nagyobb mW erteket lehet elerni egy iranyban, mint korsugarzoval . ugyanazon keszulek eseteben.
az a baj nincs kedvem tovabb keresgelni, de valami halovanyan remlik, hogy itt a kulteri sugarzas nem csak annyi, hogy az ember kinyomja az antennat az ablakba. -
De ez minimális, tehát egy egyébként is arratervezett antennát hiába is cserélsz le egy nemodavalóra, kis mértékű változást tudsz csak elérni erősítő nélkül -
tomo #5798 a kisugarzott teljesitmenyt tudod novelni ugy, hogy kevesbe veszteseges antennat teszel ra. ( vegso soron novekszik a ksi telj ) -
A boltban hozzá kapható antennák bevizsgáltak teljesítményre (végülis meg tudod venni mint egyszerű józsika is) szóval használhatók (a jelet erősíteni antenna cserével nem igazán tudod, ahhoz egy külön erősítő kell)