20838
Segítséget kérek
  • péntek józsef
    Miért nemtudok feltölteni ftp-n atw-re minden bevan állítva eddig minden jól működött de most amikor felakarnák tölteni akkor csak kapcsolódik a kiszolgálóhoz és annyi nemtörténik semmi!miért???
  • mrzed001
    cpl .. valami Control Panel applet? Talán Java? TweakXP-vel meg tudod nézni, hogy mi is ez a control panelen, és le is veheted onnan.
    Próbáld uninstallálni a JAVA-t és megnézni hogy akkor is fellép ez a hiba
  • scott01
    Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Az MSI GeForce NX6600 VTD 128 Diamond kártyának a driver-ét nemtudom betelepíteni a WIN 98 SE-ba. A gond a driver telepítése alatt jelentkzik miután a rendszer azt írja ki, hogy nemtalált semien nVidia-s chipsetet a PC-ben, és ezáltal a telepítés meg is szakad. Probálkoztam már több vezióval is /mind WIN 9x/ME-re volt/ de eggyik sem működött. Köszi

Scott01
  • fenevadd
    Az a baj h. mindig azt a progit terheli amit éppen használok,viruskeresésre vagy különböző kémprogikeresésre, és érdekesség a dologban hogy mindeggyi a windows/system32 file.ban éri el a 100% ot , s ot fagyle bizonyos file-nál :
    ( jpicpl32.cpl)
    viszont megprobáltam kézzel keresni rá és onna elinditania viruskeresöt s rámentem az inzézöben a windows/system 32 mappára s lásd csodát az intézö is abban a pilnatban leállt mert elérte a 100% a cpu...

ja és még egy érdekesség START menü/keresés és megprobáltam rákeresni erre a file re s mihelyt odaért a windows/system 32 re annak is felnyomta 100% ra a cpu használatát..és lefagyott
  • Freaky
    Üdv a Kollégáknak!

MS Exchange 2000-hez keresek szerver oldali spam-szűrőt, lehetőleg free-t. Tud valaki valami ilyesmit?

Előre is köszi!
  • mrzed001
    Amikor 100%-ra megy a procid nézd me, hogy melyik progik terhelik a legjobban, ez már egy jó kiindulási alap.
    Vírusirtónak tedd fel a NOD32-t, azza legjobb.

Mivel egyes vírusok a win-nel együtt töltődnek be ezért javaslom bootolj CD/floppyról, majd egy víruskergetést neki (Hiren's BootCD erre is kivállóan alkalmas)
  • fenevadd
    ráadásul csökknetett módban is 100 % on van a proci minden keresö proginál
  • fenevadd
    trombita!

sajna nem jött be az ötleted...más?
  • SD456
    Köszönöm!
  • Dj Faustus #5907
    Ha nem játékra kell, keress rá a finite element analysis (végeselem-analízis) szókapcsolatra (lásd például a Wikipedia cikkét - fel van sorolva egy rakat ingyenes program).
  • SD456
    Szaisztok!

Azt szeretném kérdezni, h valaki ismer olyan tech demót vagy valami kis ingyenes cuccot, h kocsi törés teszt? (Truck Dismount,Stairs Dismount-ot ismerem)

Előre is köszönöm!
  • Tomicsek
    Localsettings -Temp és TemporaryInternetFiles mappák ürítése.Rendszervisszaállítást kikapcsolni-csökkentett mód, vírus és kémprogramirtás.
  • fenevadd
    HI !

Egy kis segítséget kérnék tőletek, mert feltételezem vmi vírus van a gépemen miután egy oldalt nézegetve a virusírtóm (avast) jelzett hogy "gáz" van.Kiléptem az adott oldalról mert többször bejelzett nekem , de 5 percenként már 1 napja folyamatosan ha fellépek a netre jönnek a virusjelzések hármasával.
    Elinditottam a virusirtót de 40 % os teljesités után lelassul , s a cpu 100% van...s fagy a gép. több viusitót is lefuttattam ez a reakcio mindenhol s a végén ráadásul nem talál semmit :( Ad-Awere, spybot, ot is futattam de féltávnál leblokkolnak...mert proci szintén 100% on....

Az asztalra feltelepedett pár reklám és kémprogi de leszedtem öket , de a hátérbe kitudja mi fut, bár megnéztem a feledatkezelöt és nem találtam nem oda illöt ,KIVÉVE egyet: wowexec.exe - ami állitólag 16 bites programot használ de nem jöttem rá melyiket s nem tom a futó folyamatok közül leállítani...lehet ezért áll be a gép procija 100% ra...
    ...ja és továbbra is jelez a avast hogy egy adott ip cimről virusos file-t akar letölteni...

Történt már régebben ilyen velem akkor egy trójai volt a bünös, viszont az avast megtalálta mert müködött...de most egy progi se megy végig
    HELP ! thx
  • Dj Faustus #5903
    Ha meg akarod venni: tessék.
    Ha csúnya módon megszerezni - filemegosztó hálózatok (Torrent, DC++, eMule,...)
  • bandeszbiro
    HI ALL!

Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy a Daance Ejay7 nevű proginak a demo-ját mindenhol megtalálom de a teljes verziót, sehol nem látom. Aki tudja honnan lehet letölteni az légyszi segítsen! De az is jó, ha mondasz egy helyet ahol meg tudom venni!
    Válasz a fórumba, vagy a: [email protected] címre is jöhet.
    Köszi előre is!

Csá!
  • Dj Faustus #5901
    Ha a barnításon a színek átállítását érted - Image/Enhance colors.
    Vagy Image/Effects/Sepia - így egy kicsit "régiessé" teszed a képet, és kap egy kis barnás (?) árnyalatot.
  • morfologus
    Irfanview -el hol lehet barnítani mert nem találom??:S
  • baajos
    Itt http://www.mediachance.com/plugins/index.html is körül nézhetsz, egyszerü,de jól működik. sötétit-világosit, stb..
  • LSL
    kössz megpróbálom
  • Tomicsek
    Link PhotoFiltre
  • Dj Faustus #5896
    "tud valaki olyan programot amivel képeket lehet barnítani??"
    Erre bármelyik jobbacska képszerkesztő/képnézegető alkalmas.
    Irfanview, XnView, Gimp, Corel Paint Shop Pro, Adobe Photoshop,...
  • Dj Faustus #5895
    Íme
    És még hasznos lehet:
    Jogosultság kezelés
    PHP a frontvonalon, védekezés a bemeneten
    Munkamenet kezelés biztonsági kérdései
    Munkamenet kezelés alapjai
    Javaslatok felhasználók regisztrálásához
  • morfologus
    helló mindenki
    tud valaki olyan programot amivel képeket lehet barnítani?? aki tud az szóljon pls! előre is köszi!
  • Dj Faustus #5893
    Erre gondolsz?
    Valószínűleg nincs hozzá. Egyrészt mert holland szoftver (elég volt neki angolul megírni), másrészt shareware (sajnos nem minden shareware szoftvert fordítanak le magyarra), harmadrészt célszoftver, negyedrészt nincsen mögötte felhasználói bázis.

Szerencsére angol nyelvű, így mivel angol-magyar szótár elérhető, másrészt az angol nyelvet oktatják is kis hazánkban, harmadrészt a számítástechnika nyelve angol, ezért nem annyira súlyos a használatának elsajátítása.
  • SD456
    Sziasztok!

Nem tud valaki magyar tutorial oldalt a ThreeDimSim nevű progihoz?

Előre is köszönöm!
  • mrzed001
    Én már válaszoltam rá: #5875
    Nem ajánlom, hogy mégegyszer feltedd ugyanezt a hülye részletszegény értelmetlen kérdést (kérdezni is tudni kell!)
  • péntek józsef
    Tudom csak nemválaszol rá senki!
  • péntek józsef
    Na most lenne egy olyan kérdésem hogy hogy tudom úgy megcsinálni hogy regisztrálni tudjanak az oldalamra és csak regisztráció után tudjanak letölteni akármit az oldalmaról!???
  • tomo
    scak akkor fog mukodni, ha az .iso filet ( vagy .bin . cue ) burn as hd image opcioval irod ki. ( cd kep felirasa) altalaban a recorder regebbi nerokban a file menuben tanyazott ez az opcio.
  • LSL
    hogy lehet xp telepítőt kiírni neroval, hogy bootoljon is végre a cd-ről?
    Mert ma hiába írtam ki a boot opcióval, nem működött. Isót kell ráirni vagy mi?
  • mrzed001
    Ez má vóóót
  • Tomicsek
    Itt.
    vagy itt Tweak-XPPro.4.0.7.Full.rar
    Tweak
  • péntek józsef
    Na most lenne egy olyan kérdésem hogy hogy tudom úgy megcsinálni hogy regisztrálni tudjanak az oldalamra és csak regisztráció után tudjanak letölteni akármit az oldalmaról!???
  • petyboy
    A verziószám Tweak Xp pro 2.0.11-es.Találtam hozzá craket,de az nem volt jó,ezért kérem vki segitségét.Elöre is köszi.
  • mrzed001
    1) tápegység csere (80%-ra veszem)
    2) ha alaplapi a hangkártya akkor nézd meg mivan, ha letiltod (ha nem, akkor kiveszed)
  • tomo
    a hangkartya drivereit frissitsd pl.
    vagy tiltsd le a hangkartyat biosban, ha ugy nem csinalja , vegyel maik hgkartyat.
  • Braveheart
    Sziasztok! Segítség kéne, mert sajna a probléma meghaladja a számítástechnikai tudásom :)
    Szóval az a baj, hogy a gép zenehallgatáskor, filmnézéskor, de leginkább játék közben egyszerűen lefagy. Letiltottam az automatikus újraindítást, és fagyáskor a megjelenő kék képernyőn (asszem ezt hívják kékhalálnak) sok blabla van, de mindig kiír egy bizonyos kmixer.sys nevű fájlt. Ez micsoda?
    Cseréltem ramot is ugyanaz a baj, illetve a driverfrissítés sem segített, a format sem. Nagyon idegesítő a probléma mert szinte semmit sem tudok csinálni a géppel. Mit tehetek új gép vásárlásán kívül? Köszi előre is a helpet!
  • péntek józsef
    Hát nyugi én se de nem ilyen (warezos)oldal lessz majd ha sikerül valamit össze-hoznom beteszem ide a címet!!!
  • gordonmail
    Itt van még egy ilyen ember xD
  • zakika
    bocsi, csak nem szeretem az ugyeskedoket akik ingyen beszerzik aztan penzert hasnositjak