20838
Segítséget kérek
  • péntek józsef
    De akárhogy állítom be a tűzfalat akkor se engedélyezi a tc-nek a kapcsolatot de pedig nem állítottam el a beállításokat???
  • péntek józsef
    Kikapcsoltam a tűzfalamat és úgy működik köszi az ökletet!
  • HF
    Azt az eljárást nem ismerem. Azt hogyan kell?
  • mrzed001
    Próbáltad az admin. eszközök -> Számítógép kezelőben is?
  • HF
    Sajnos ugyanaz az üres fehér ablak vár :(
  • Tomicsek
    Csökkentett módban sem lehet?
  • HF
    Hi mindenki.
    Lene egy fontos kérdsésem. Eddig szerintem csdak nekem fordult elő, de egyszerűen nem lehet megváltoztatni a jelszavat a gépemen. Amikor megakarom változtatni, általába belépek a Vezérlőpult/Felhasználói fiókok/Jelszó megváltoztatásába. De amikor a felhasználói fiókok ikonra kattintok, bejön egy üres fehér ablak, két választási lehetőséggel: Vissza, Kezdőlap (csak a tetején). Most van egy jelszó a gépen, azt betudom írni, el is fogadja, csak nem lehet megváltoztatni. A kérdésem a következő: Lehet egyéb módon megváltoztatni a jelszavat? Vagy van valami ötletetek?
    Segítségeteket előre is köszi
  • mrzed001
    A hiba az ön készülékében van :)
    atw nekem is szépen megy, total commandert használok én is.
    Írd le mit teszel és mit látsz.
    Egyáltalán, kezdjük az alapoknál: MI A HIBAÜZENET ????
  • csabiks
    Ha ilyen durván fogalmazol ne is csodálkozz!

Sztem lődd kia a tűzfalat, én router mögött vagyok , és nekem most is megy az atw!
  • péntek józsef
    Minden jól bevan állítva akkor mi lhet a probléma????(Miért nemtudok ftp-n feltölteni több szolgáltatónál is próbáltam de eggyiknél se tudok eddig működött!Mos miért nem????(atw és a cjb-t próbáltam Total Commander-el töltök fel)(bocsi hogy égegyszer beteszem a kérdésemet de nem válaszoltok rá)!!!!)
  • gordonmail
    xD
  • tomo
    fuu , akkor azt ird.

netlimiter.
  • gordonmail
    fuu
    De én az adatforgalomra mondtam, tehát a sebességre.
  • tomo
    gordonmail.
    barmelyik tuzfal lekorlatozza, megallitja a teljes adatforgalmat, es te tudod megmondani, hogy mit engedjen.
  • tomo
    @Rage47
    passwordsafe
    nyilt forraskodu es ingyenes . pont amit kertel.
  • gordonmail
    Hálózatos Programot keresek:
    Valaki tud-e oylan programot írni, amit feltelepítve a számítógépre lelehet korlátozni teljesen a hálózati kártya ki és bejövő adatforgalmát?
  • gordonmail
    mondm tűzfal, tökmidnegy hogy milyen, lehet, hogy nemjól van beállítva, ennyi.
  • tomo
    barmelyik normalis tuzfal?
    kerio pl.
  • Rage47
    Tudtok olyan progit, amiben el lehet tárolni a jelszavaimat stb.. és ingyenes?
  • gordonmail
    Hálózatos Programot keresek:
    Valaki tud-e oylan programot írni, amit feltelepítve a számítógépre lelehet korlátozni teljesen a hálózati kártya ki és bejövő adatforgalmát?
  • gordonmail
    figyelj két probléma van, vagy a tűzfalad nemjól van beállítva,
    vagy nemjól adod meg az adatokat.
  • tomo
    probald ftp klienssel ws ftp pl.
    ha azzal megy rosszul van beallitva a total cmd
    ha azzal se megy, a gepeddel/netkapcsolatoddal van gubanc
  • péntek józsef
    Miért nemtudok ftp-n feltölteni több szolgáltatónál is próbáltam de eggyiknél se tudok eddig működött!Mos miért nem????(atw és a cjb-t próbáltam Total Commander-el töltök fel)(bocsi hogy égegyszer beteszem a kérdésemet de nem válaszoltok rá)!!!!
  • tomo
    ha adsl kell egy raspppoe nevu program.

ha kabeles, bedugod es hozzaadod a tcpip protokollt
  • lord nihilus
    a segítséget előre is köcönöm, mert naon fontos lenne :)
  • lord nihilus
    hogy kell netkapcsolatot csinálni windóz 98 alatt ?
  • tomo
    a miniPE mondjuk több viruskeresot tartalmaz, mint a hiren's
    http://jacksonian.ca/brian/info/miniPE.htm

de a hirens meg kisebb 63MB a miniPE 210 MB.

• tomo
    még annyit
    itt talalsz linkeket a letotlesehez.

http://maxt.dk/archives/2006/06/29/hirens-bootcd-82/
  • tomo
    na mégis eszembe jutott
    Hiren's boot cd

hiren's boot cd

ezt szerezd be, van rajt viruskereso. szerintem netkapcsolatot is tudsz letesiteni vele, igy tudod a viruskeresot frissiteni.

es mivel a cdrol bootolva nem fut a virus, sztem jo esellyel ki is tod irtani.

sok szerencset.

( ha a geped annyira gatya , hogy mar nem is birod ezt letolteni, akkor egy haveroddal toltesd le)
    ja es mindig legyen otthon ilyen rendszer, sosem lehet tudni mikor lesz szukseg ra.
  • tomo
    esetleg szedj le egy cdrol futo windowst. tobb is van , sajna a nepszerubbek neve nem jut eszembe ( talan miniPE az egyik )

es azokban altalaban van viruskereso.
    igy ki tudnad irtani a virust!

legyszi adjatok tippet neki, tenyleg nem jut eszembe a livecd windows neve... ( oregszem )
  • fenevadd
    sajna már nem csak ott megy fel a proci 100% ra ha nem gépbekapcsolást követöen, s ez sajna a nagyob probléma ...nem tok se virust keresni, söt még a netemet is alig tudtam elinditani anyira levan terhelve a proci....egyébként garis laptopom van s nem tom elvinni a wincsit máshoz, ..

...ha leállitom az a folyamatot ami zabálja a cpu-t automatice átrakja a következö folyamatra a- feladatkezelöben ellenöriztem-csökentett módba ugyanez a helyzet-

Webes felületröl is kerestem rá a virusra (mert minden jel arra mutat hogy az) de az is lefagyot...aszem hiába is keresek CD röl irust mert már az sem fog elmenni ....
    ..viszont hátha tényleg java probléma(már csak ebben bizok)...de sajna egyfolytában jönek a virusos file-k egy bizonyos ip ről.

Acer Aspire 3613WLMi (M370,512MB DDR2,Mobile Intel(R) 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family,15.4''WXGA)
  • mrzed001
    Jó isten, van még olyan aki a windows firewall-al ki mer menni netre ????
    Disable -> uninstall -> delete -> fertőtlenít -> fel egy tényleges firewall-t ez az első és egyetlen tippem
  • foxy06
    sziasztok!
    Most raktam újra a windowst, felraktam a service pack 2 t és azóta ha msn en küldenek vmit akkor a windows tűzfal blokkolja, le se menti a gépemre a fájlt, pedig a tűzfal beállításánál a messenger be van rakva kivételnek. Mi lehet ennek az oka? Légyszi segítsetek!! köszi
  • balcsi70
    Sziasztok.Tegnap ota volt egy olyan gondom,hogy kiakartam csomagolni egy filmet,és lefagyott a gép.Ezt eljátszotta velem 3-szor.Aztán rányomtam a virusirtot,meg anti spyt.-de nem volt semmi.Utána megint ezt csinálta.Aztán ki a DDR-et vissza és müködött.Ma megint eljátszotta ezt a figurát.(amugy másnál nem fagyott le a gép egyáltalán).Ma megint kivettem a memot-meg vissza és megint müködik a kicsomagolás.Szerintetek mi a bibi? P4-es 2.0Ghz-es 768 Mb ram.
  • lck #5922
    Akkor próbáld ki ezt:
    http://www.free-av.com/
    Bár a legjobbakat már felsoroltad. Használtam ezt is egy darabig, nem volt vele gond.
  • cserre
    Sziasztok!

Tudnátok nekem olyan ingyenes virusirtót ajánlani, amihez nem kell net elérés a virus adatbázis frissitéséhez, nem lassitja a gépet és nagyon jó találati pontossággal dolgozik az alább felsoroltak kivételével:
    - !avast
    - AVG
    - bitdefender

Ha nem tudtok, akkor az utolsó kettő közül melyiket tegyem fel a gépre.

Köszi a segitséget!
  • péntek józsef
    "Ftp átvitel passzív módban van?"Igen persze eddig működött!"Milyen védelmi programok futnak a gépeden?"Semmi ami problémát okozna mert nem tettem fel újabb programot a legutóbbi ftp-feltöltés után!
  • Tomicsek
    Ftp átvitel passzív módban van? Milyen védelmi programok futnak a gépeden?
  • péntek józsef
    Miért nemtudok ftp-n feltölteni több szolgáltatónál is próbáltam de eggyiknél se tudok eddig működött!Mos miért nem????(atw és a cjb-t próbáltam Total Commander-el töltök fel)
  • morfologus
    Helló mindenki! :)
    Valaki el tudná magyarázni hogy hogyan kell használni a letöltéseknél megtalálható
    SMS Server Tools 1.7 programot?
    valaki segítsen pls