20838
Segítséget kérek
-
péntek józsef #5996 Tehát azt a telepítő fájl-t már próbáltam amint írtam még a jó előbbi hozzászólásomban is hogy az nem jó ami ATI oldalán található!!! -
péntek józsef #5995 Az eszközkelőbe rámegyek arra hogy driver frissítése akkor ugye kéri a cd-t vagy én adom meg az elérési útvonalát a driver-nek de hát ebbe a valami.exe file-ban nics telepíthető fájl! -
"Utána akkor jó lesz nem lesz ilyen képernyő amikor belépek a netre?"
Reméljük... -
péntek józsef #5993 (Amúgy ne nézz hüjének már bocs) -
Vagyis ahonnan a link elérhető: https://support.ati.com/ics/support/KBAnswer.asp?questionID=1293
(Miért nem lehet megadni egy driver elérhetőségét????) -
Utána akkor jó lesz nem lesz ilyen képernyő amikor belépek a netre? -
péntek józsef #5990 Jó tudom de én ezt töltöttem le és erre mondtam hogy ninscenek benne a driver fájlok!!!!!! -
Ott van az előző hozzászólásomban (#5987).
A gyengébbek kedvéért: https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/WXPR1286133279.exe -
péntek józsef #5988 Egy konkrét címet adj ahonna letudnám tölteni+ -
Íme.
Normál WIndows XP-hez, az alábbi kártyákhoz:
* ALL-IN-WONDER 128 PRO
* ALL-IN-WONDER 128
* RAGE FURY PRO
* RAGE FURY
* RAGE MAGNUM
* RAGE 128
* RAGE 128 PRO
* XPERT 2000 PRO
* XPERT 2000
* XPERT 128
* XPERT 99
-
Valószínűleg valamilyen kártevőt (vírust, spyware-t) kaptál be.
Csökkentett módban (a Windows bootképernyője előtt nyomj F8 billentyűt majd válaszd ki a Csökkentett módot), kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett (Start menü/Beállítások/Vezérlőpult/Rendszer/A Rendszer visszaállítása fül/A rendszer visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón), futtass le frissített adatbázisú vírusirtót (Nod32, Avast, Kaspersky) és spyware keresőt (Ad-aware, Webroot Spysweeper, Counterspy, Spybot Search and Destroy). -
péntek józsef #5985 Ati Rage128 biztos hogy ez és Windows XP operációsrendszer! -
Milyen operációs rendszer?
Milyen kártya (nézd meg pontosan)? -
péntek józsef #5983 Akkor tedd be linket nagyon megköszönném! -
CSásztok légyszíve segítsetek egy olyan gondom van hogy cracket kerestem és bejöttek reklámook és az a gondom hogy amikor fellépek a netre nekem google helyett peidg az is van beállitva nem az jön be hanem ez az oldal jön be és egy ablak hogy alert meg ilyenek http://www.sysprotectionpage.net/
Légyszi segítsetek hogy tudom ezt az oldat onnan kitörölni !! -
"Ati Rage128-as nevű VGA kártyához keresek driver-t..."
Bizonyosodj meg róla hogy tényleg pontosan olyan kártyád van, és a megfelelő operációs rendszerhez (XP, XP SP2, Vista, ME, 98, 98SE,...) töltötted le a drivert. Ja és hogy fel van-e telepítve a megfelelő DirectX, és a régi driver el lett-e távolítva.
Az ATI oldalán pedig megtalálható a megfelelő driver.
"Lenne egy olyan kérdésem hogy ha az oldalamat IE-el nézem akkor minden jó de ha már Mozilla-val akkor szétesik az egész össze vissza van minden!Miért???"
Azért mert IE-re optimalizáltad az oldalt, és nem tesztelted más böngésző alatt.
Ha a szabványokat ((X)HTML, CSS) betartva készíted el az oldalad, akkor általában pont az ellenkezője szokott lenni. -
A DreamWeaver 8-ba a Code nézetben van a title mellett közvetlen egy <> + pipa ikon, na ott lenyitva első a Check browser support
De előtte ugyanitt lent van egy settings, ott adhatod meg hogy melyik browser melyik verzsönje szerint ellenőrizze -
péntek józsef #5979 "2) ellenőrizd, hogy amiket használtál implementálva vannak-e mozzilla alatt (pölö dreamweaver browser check-el)" és ez honnan érhető el??? -
Csak tippelek:
1) hibák vannak a html-ben, de az IE elmossa azokat, mozilla nem (dreamwever validate document)
2) ellenőrizd, hogy amiket használtál implementálva vannak-e mozzilla alatt (pölö dreamweaver check browser support-al) -
péntek józsef #5977 Senki se tudja fontos lene!??? -
péntek józsef #5976 Lenne egy olyan kérdésem hogy ha az oldalamat IE-el nézem akkor minden jó de ha már Mozilla-val akkor szétesik az egész össze vissza van minden!Miért???
----------------------------------------------------------------------------------
-
péntek józsef #5975 Ati Rage128-as nevű VGA kártyához keresek driver-t de amit az Ati honlapjáról töltötte, le az nem jó mivel valami.exe fájl-t azt fel install-álom újraíndítom a gépet és az eszközkezelőbe ugyan olyan sárga kérdőjel van mert amit letöltöttem fájl-t azzal nemtudom felismertetni a kártyát mivel nincsenek benne a driver fájlok!Aki tudja hogy honnan lehet letölteni a JÓ drivert az szóljon!??? -
nero azt mondja hogy nincs bent lemez -
bad copy nem latja a disket, sot semmi nem latja
szerintem minden azon bukik, hogy nem tudja elkezdeni. valami olyan progi kellene ami fuggetlenul attol mit mond a TOC belekukkant a DVDbe es megmondja mi van rajta es ki is menti -
......sőt, a NERO-val is meg lehetne próbálni.
Extrák->Sávok mentése.... -
- recover my files
- final recovery
- badcopy pro -
mukodot a DVd meg harom hete, azota nem neztem. probalatam azota egypar progit egyik se latja -
highooo #5969 Hey!!!
Van vkinek Brutus-hoz szólistája???
Ha igen küld(jétek) már el emailbe
[email protected]
Kössz -
valaki tud nekem segíteni?
volna egy kis problémám de nem tudom hova írni ezért gondoltam inkább egy általános segítségkérő topicba helyezem a kérdésem.A gond a következő lenne:
Felmegyek a Pcguru.hu weboldalra és bejentkezek mint regisztrált felhasználó(eddig semmi baj)de amikor rákattintok erre akkor csak a menüsort és a hátteret látom semmi mást ami szokatlan mert eddig beszokott jönni a fórum oldal de most nem jön be...ami röhej(ly)hogy sehonnan nem tudok hivatkozni a fórumoldalukra sem (pl.:beírom a keresőbbe: ,,pcguru fórum" és akkoris üres háttér+menüsor) ebben kérném segítségeteket, hogy miért nem nyílik meg a kívánt menüpont? Valami elállítódott volna vagy mi a gond?
Más oldalakkal semmi gond csak ezzel van baj...plz help!!! Segítséget előre is köszönöm... -
Jól lett megírva a DVD? Mert ha már az isobuser sem láttja az már gond.
Valahol láttam egy progit amivel elrontott lemezekről lehetett a lehető legtöbb infót helyreállítani, de sajna totál elfelejtettem a nevét (és csodákra az se volt képes) -
vagyis blank CD -
hello. ujra egy gond most nekem
ma probaltam egy DVdrol mp3 halgatni, de nem latja a gep, sot egyeten gepem se latja. mivel lehetne megmenteni az adatokat (ha nem is az egeszet)? probaltam ISObusterrel de azt irja ki hogy empty disc -
http://www.grabmotion.com/ - ingyenes, mozgásdetekcióval, e-mailes elküldés -
bobo11 #5963 sziasztok
volna egy kérdésem webcameraval kapcsolatban,az hogy tudnám elérni a saját otthoni webkameramat távolrol/IP cim alapján?/vagy valami progi kell hozzá és hogy mobil telon is betudnám hivni?ha igen milyen kellene hozzá?riasztora akarom használni kiegként
elöre is köszönöm
üdv -
péntek józsef #5962 Jó köszi megnézem! -
Olvasd el a dokumentációját (kicsomagolás után a docs könyvtárban van). Le van írva benne részletesen! -
balcsi70 #5960 Sziasztok.Elinditottam a Ulead Video Studio-t csináljam meg a filmet,és lefagyott a gép,ujrainditottam,ezt megcsinálta vagy 2x.Most néztem meg a D vinyot,és eléggé meg voltak törve a fájlok.Létezik hogy ezért csinálta? -
péntek józsef #5959 Jó ez a tűzfal egyben+vírusírtó is ez nekem nagyon is megfelel!Amúgy már sikerült beállítanom! -
telepíts olyan tűzfalat, ami számodra értelmezhető.
Mert csak nem jól állítasz be valamit. -
péntek józsef #5957 Hogy kell a Text Portal-t telepíteni???