20838
Segítséget kérek
  • péntek józsef
    Tehát azt a telepítő fájl-t már próbáltam amint írtam még a jó előbbi hozzászólásomban is hogy az nem jó ami ATI oldalán található!!!
  • péntek józsef
    Az eszközkelőbe rámegyek arra hogy driver frissítése akkor ugye kéri a cd-t vagy én adom meg az elérési útvonalát a driver-nek de hát ebbe a valami.exe file-ban nics telepíthető fájl!
  • Dj Faustus #5994
    "Utána akkor jó lesz nem lesz ilyen képernyő amikor belépek a netre?"
    Reméljük...
  • péntek józsef
    (Amúgy ne nézz hüjének már bocs)
  • Dj Faustus #5992
    Vagyis ahonnan a link elérhető: https://support.ati.com/ics/support/KBAnswer.asp?questionID=1293
    (Miért nem lehet megadni egy driver elérhetőségét????)
  • Gyocsika
    Utána akkor jó lesz nem lesz ilyen képernyő amikor belépek a netre?
  • péntek józsef
    Jó tudom de én ezt töltöttem le és erre mondtam hogy ninscenek benne a driver fájlok!!!!!!
  • Dj Faustus #5989
    Ott van az előző hozzászólásomban (#5987).
    A gyengébbek kedvéért: https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/WXPR1286133279.exe
  • péntek józsef
    Egy konkrét címet adj ahonna letudnám tölteni+
  • Dj Faustus #5987
    Íme.
    Normál WIndows XP-hez, az alábbi kártyákhoz:
    * ALL-IN-WONDER 128 PRO
    * ALL-IN-WONDER 128
    * RAGE FURY PRO
    * RAGE FURY
    * RAGE MAGNUM
    * RAGE 128
    * RAGE 128 PRO
    * XPERT 2000 PRO
    * XPERT 2000
    * XPERT 128
    * XPERT 99
  • Dj Faustus #5986
    Valószínűleg valamilyen kártevőt (vírust, spyware-t) kaptál be.
    Csökkentett módban (a Windows bootképernyője előtt nyomj F8 billentyűt majd válaszd ki a Csökkentett módot), kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett (Start menü/Beállítások/Vezérlőpult/Rendszer/A Rendszer visszaállítása fül/A rendszer visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón), futtass le frissített adatbázisú vírusirtót (Nod32, Avast, Kaspersky) és spyware keresőt (Ad-aware, Webroot Spysweeper, Counterspy, Spybot Search and Destroy).
  • péntek józsef
    Ati Rage128 biztos hogy ez és Windows XP operációsrendszer!
  • Dj Faustus #5984
    Milyen operációs rendszer?
    Milyen kártya (nézd meg pontosan)?
  • péntek józsef
    Akkor tedd be linket nagyon megköszönném!
  • Gyocsika
    CSásztok légyszíve segítsetek egy olyan gondom van hogy cracket kerestem és bejöttek reklámook és az a gondom hogy amikor fellépek a netre nekem google helyett peidg az is van beállitva nem az jön be hanem ez az oldal jön be és egy ablak hogy alert meg ilyenek http://www.sysprotectionpage.net/

Légyszi segítsetek hogy tudom ezt az oldat onnan kitörölni !!
  • Dj Faustus #5981
    "Ati Rage128-as nevű VGA kártyához keresek driver-t..."
    Bizonyosodj meg róla hogy tényleg pontosan olyan kártyád van, és a megfelelő operációs rendszerhez (XP, XP SP2, Vista, ME, 98, 98SE,...) töltötted le a drivert. Ja és hogy fel van-e telepítve a megfelelő DirectX, és a régi driver el lett-e távolítva.
    Az ATI oldalán pedig megtalálható a megfelelő driver.

"Lenne egy olyan kérdésem hogy ha az oldalamat IE-el nézem akkor minden jó de ha már Mozilla-val akkor szétesik az egész össze vissza van minden!Miért???"
    Azért mert IE-re optimalizáltad az oldalt, és nem tesztelted más böngésző alatt.
    Ha a szabványokat ((X)HTML, CSS) betartva készíted el az oldalad, akkor általában pont az ellenkezője szokott lenni.
  • mrzed001
    A DreamWeaver 8-ba a Code nézetben van a title mellett közvetlen egy <> + pipa ikon, na ott lenyitva első a Check browser support

De előtte ugyanitt lent van egy settings, ott adhatod meg hogy melyik browser melyik verzsönje szerint ellenőrizze
  • péntek józsef
    "2) ellenőrizd, hogy amiket használtál implementálva vannak-e mozzilla alatt (pölö dreamweaver browser check-el)" és ez honnan érhető el???
  • mrzed001
    Csak tippelek:
    1) hibák vannak a html-ben, de az IE elmossa azokat, mozilla nem (dreamwever validate document)
    2) ellenőrizd, hogy amiket használtál implementálva vannak-e mozzilla alatt (pölö dreamweaver check browser support-al)
  • péntek józsef
    Senki se tudja fontos lene!???
  • péntek józsef
    Lenne egy olyan kérdésem hogy ha az oldalamat IE-el nézem akkor minden jó de ha már Mozilla-val akkor szétesik az egész össze vissza van minden!Miért???
    ----------------------------------------------------------------------------------
  • péntek józsef
    Ati Rage128-as nevű VGA kártyához keresek driver-t de amit az Ati honlapjáról töltötte, le az nem jó mivel valami.exe fájl-t azt fel install-álom újraíndítom a gépet és az eszközkezelőbe ugyan olyan sárga kérdőjel van mert amit letöltöttem fájl-t azzal nemtudom felismertetni a kártyát mivel nincsenek benne a driver fájlok!Aki tudja hogy honnan lehet letölteni a JÓ drivert az szóljon!???
  • zakika
    nero azt mondja hogy nincs bent lemez
  • zakika
    bad copy nem latja a disket, sot semmi nem latja
    szerintem minden azon bukik, hogy nem tudja elkezdeni. valami olyan progi kellene ami fuggetlenul attol mit mond a TOC belekukkant a DVDbe es megmondja mi van rajta es ki is menti
  • m66
    ......sőt, a NERO-val is meg lehetne próbálni.
    Extrák->Sávok mentése....
  • m66
    - recover my files
    - final recovery
    - badcopy pro
  • zakika
    mukodot a DVd meg harom hete, azota nem neztem. probalatam azota egypar progit egyik se latja
  • highooo
    Hey!!!

Van vkinek Brutus-hoz szólistája???
    Ha igen küld(jétek) már el emailbe
    [email protected]

Kössz
  • Ravald
    valaki tud nekem segíteni?

volna egy kis problémám de nem tudom hova írni ezért gondoltam inkább egy általános segítségkérő topicba helyezem a kérdésem.A gond a következő lenne:
    Felmegyek a Pcguru.hu weboldalra és bejentkezek mint regisztrált felhasználó(eddig semmi baj)de amikor rákattintok erre akkor csak a menüsort és a hátteret látom semmi mást ami szokatlan mert eddig beszokott jönni a fórum oldal de most nem jön be...ami röhej(ly)hogy sehonnan nem tudok hivatkozni a fórumoldalukra sem (pl.:beírom a keresőbbe: ,,pcguru fórum" és akkoris üres háttér+menüsor) ebben kérném segítségeteket, hogy miért nem nyílik meg a kívánt menüpont? Valami elállítódott volna vagy mi a gond?
    Más oldalakkal semmi gond csak ezzel van baj...plz help!!! Segítséget előre is köszönöm...
  • mrzed001
    Jól lett megírva a DVD? Mert ha már az isobuser sem láttja az már gond.
    Valahol láttam egy progit amivel elrontott lemezekről lehetett a lehető legtöbb infót helyreállítani, de sajna totál elfelejtettem a nevét (és csodákra az se volt képes)
  • zakika
    vagyis blank CD
  • zakika
    hello. ujra egy gond most nekem
    ma probaltam egy DVdrol mp3 halgatni, de nem latja a gep, sot egyeten gepem se latja. mivel lehetne megmenteni az adatokat (ha nem is az egeszet)? probaltam ISObusterrel de azt irja ki hogy empty disc
  • Dj Faustus #5964
    http://www.grabmotion.com/ - ingyenes, mozgásdetekcióval, e-mailes elküldés
  • bobo11
    sziasztok
    volna egy kérdésem webcameraval kapcsolatban,az hogy tudnám elérni a saját otthoni webkameramat távolrol/IP cim alapján?/vagy valami progi kell hozzá és hogy mobil telon is betudnám hivni?ha igen milyen kellene hozzá?riasztora akarom használni kiegként
    elöre is köszönöm
    üdv
  • péntek józsef
    Jó köszi megnézem!
  • Dj Faustus #5961
    Olvasd el a dokumentációját (kicsomagolás után a docs könyvtárban van). Le van írva benne részletesen!
  • balcsi70
    Sziasztok.Elinditottam a Ulead Video Studio-t csináljam meg a filmet,és lefagyott a gép,ujrainditottam,ezt megcsinálta vagy 2x.Most néztem meg a D vinyot,és eléggé meg voltak törve a fájlok.Létezik hogy ezért csinálta?
  • péntek józsef
    Jó ez a tűzfal egyben+vírusírtó is ez nekem nagyon is megfelel!Amúgy már sikerült beállítanom!
  • gordonmail
    telepíts olyan tűzfalat, ami számodra értelmezhető.
    Mert csak nem jól állítasz be valamit.
  • péntek józsef
    Hogy kell a Text Portal-t telepíteni???